Serija Chernobyl - obična propaganda
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Serija Chernobyl - obična propaganda
Daj ne seri, u zagrebu znaci kilometrima daleko je ova doktorica vristala da je radiacija puno veca i izasla u novine ili radio s tim pa su dosli po nju da ju usute. A mogu misliti onda tek tamo..Hektorović wrote:kaya wrote:Ma sad cu citati traktate iz forbesa, ako ne znas reci u par rijeci sta lazu onda nista.
Cuj lazu, ono, ljudmila nije imala takvu suknju.
Dakle pretjerivalo se oko posljedica radijacije i opće opasnosti nuklearne energije.
U Americi je anti-nuklearni pokret nakon ove serije preporođen.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Daj ne seri, u zagrebu znaci kilometrima daleko je ova doktorica vristala da je radiacija puno veca i izasla u novine ili radio s tim pa su dosli po nju da ju usute. A mogu misliti onda tek tamo..Hektorović wrote:kaya wrote:Ma sad cu citati traktate iz forbesa, ako ne znas reci u par rijeci sta lazu onda nista.
Dakle pretjerivalo se oko posljedica radijacije i opće opasnosti nuklearne energije.
Pa ne kažem ja nego Shellenberger.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ovaj iz audija ne zna ni bateriju zmenjat na lutki, a kabel je obićni c3. srećom po njega te lutke imaju odkapčanje kada im nestane stuje. ne bu se mogao hvalit da ga je rujka ugrizla jer ima sustav zaštite korisnika.n_razbojnik wrote:hahaha kako to snajperista naučnički objasni...ping pong u reaktoru 4...tre wrote:ma udarni val druga bospodina cara putina dok je svršavao osamnaeshi put bez vađenja!!!pismejker wrote:gledjio sa man nekim starim slikama,kako je na mjestu reaktora br.4 koji je otpuhnuo u zrak,velik velika rupa...sad..mozda niej eksplodirao,nego se odarni val necega odbio od krov i vratio i iskopao rupu..bit ce da je to..
Ajde ne seri svega ti!!
može jedan nastavak serije za sve rusofile, nešto kao "The real Chernobyl(nat d kapitalist bulšit told on HBO)" scenarij će pravit Ringo a za efekte spremni Levi i ovaj iz Audija
2014-12-30
šta kaže, da nije radijacija baš štetna jel. pa to vidimo ne...zdrava je u stvari. na rengen ko na solarij ideš..Hektorović wrote:kaya wrote:Daj ne seri, u zagrebu znaci kilometrima daleko je ova doktorica vristala da je radiacija puno veca i izasla u novine ili radio s tim pa su dosli po nju da ju usute. A mogu misliti onda tek tamo..Hektorović wrote:kaya wrote:Ma sad cu citati traktate iz forbesa, ako ne znas reci u par rijeci sta lazu onda nista.
2015-08-15
jel ti stigla uputa o čedomorstvu?kaya wrote:šta kaže, da nije radijacija baš štetna jel. pa to vidimo ne...zdrava je u stvari. na rengen ko na solarij ideš..Hektorović wrote:kaya wrote:Daj ne seri, u zagrebu znaci kilometrima daleko je ova doktorica vristala da je radiacija puno veca i izasla u novine ili radio s tim pa su dosli po nju da ju usute. A mogu misliti onda tek tamo..Hektorović wrote:kaya wrote:Ma sad cu citati traktate iz forbesa, ako ne znas reci u par rijeci sta lazu onda nista.
2014-12-30
ekipa iz bosne i rusi moraju napraviti film, u njemu će ovim vatrogascima umjesto otpasti meso s ruke nakon par sati narasti nova ruka, treća..a svi će se poljepšati u okolici.
2015-08-15
ne mogu tako ograničene ljude više ni čitati, ne da mi se...veber wrote:jel ti stigla uputa o čedomorstvu?kaya wrote:šta kaže, da nije radijacija baš štetna jel. pa to vidimo ne...zdrava je u stvari. na rengen ko na solarij ideš..Hektorović wrote:kaya wrote:Daj ne seri, u zagrebu znaci kilometrima daleko je ova doktorica vristala da je radiacija puno veca i izasla u novine ili radio s tim pa su dosli po nju da ju usute. A mogu misliti onda tek tamo..Hektorović wrote:
2015-08-15
ma ja, šta bi se tu tajna služba eksponirala kad grune reaktor, bezveze, zbog takvih sitnica..i ide oblak na europu danimaRingo10 wrote:MA znam ali ovo u seriji je tipicni zapadnjacki holivudski klishe.pismejker wrote:svi ti intelidženski su u biti mracni u odnosu na civilni prosjecni nivo..neovisno ciji bili..Ringo10 wrote:Sertija je dobra ali je KGB prenaglasen. Kao mracni KGB.
E sad KGB ovo KGB ono.
Niti je to tako bilo niti se KGB tu ovako eksponirao. Budalastine.
KAo bit ces streljan ako ovo i ako ono. Gluposti. Nije KGB tako djelovao.
nije to kgb ni primjetio
Last edited by kaya on 12/6/2019, 13:50; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
2015-08-15
parafrzirao. da li ti je došla kuverta?kaya wrote:ne mogu tako ograničene ljude više ni čitati, ne da mi se...veber wrote:jel ti stigla uputa o čedomorstvu?kaya wrote:šta kaže, da nije radijacija baš štetna jel. pa to vidimo ne...zdrava je u stvari. na rengen ko na solarij ideš..Hektorović wrote:kaya wrote:
Daj ne seri, u zagrebu znaci kilometrima daleko je ova doktorica vristala da je radiacija puno veca i izasla u novine ili radio s tim pa su dosli po nju da ju usute. A mogu misliti onda tek tamo..
trebala je do deset doći
2014-12-30
nemam pojmaveber wrote:parafrzirao. da li ti je došla kuverta?kaya wrote:ne mogu tako ograničene ljude više ni čitati, ne da mi se...veber wrote:jel ti stigla uputa o čedomorstvu?kaya wrote:šta kaže, da nije radijacija baš štetna jel. pa to vidimo ne...zdrava je u stvari. na rengen ko na solarij ideš..Hektorović wrote:
trebala je do deset doći
2015-08-15
tre wrote:o BožeRingo10 wrote:Rusija sa tim Černobilom nema ništa. To je u Ukrajini i problem Ukrajine. U toj elektrani su radili građani Ukrajine i ja fakat ne vidim šta sadašnja Rusija ima sa time.danni1 wrote:Je dobra je serija. Nije dokumentarac pa određene slobode ne smetaju. činjenica je da se to dogodilo i da su Ruje to pokušale zataškati i skrivati koliko su mogli.Ringo10 wrote:Sertija je dobra ali je KGB prenaglasen. Kao mracni KGB.
Koliko je KGB bi "mračan" o tom ni ti ni ja ne možemo raspravljati. Mračniji nego što ti misliš i ništa manje mračan do samog kraja i raspada SSSR-a.
Neki na Zapadu nikako da puste SSSR da se upokoji na miru. Isto kao i vi ustaše što ne puštate Jugovinu da se upokoji.
Inače vođe SSSRa su bile mahom NERUSI. Prvi pravi Rus je bio Andropov koji je vladao 11 mjeseci i Gorbačov koji je i upokojio SSSR. Lenjin nije bio pravi Rus, pa Staljin, pa Hruščov pa Brežnjev ... ni jedan nije bio pravi Rus.
2015-08-15
provjeri. ako ti nije isporučena vratit će se. ali moj dug prema tebi. išlo je preporučeno.kaya wrote:nemam pojmaveber wrote:parafrzirao. da li ti je došla kuverta?kaya wrote:ne mogu tako ograničene ljude više ni čitati, ne da mi se...veber wrote:jel ti stigla uputa o čedomorstvu?kaya wrote:
šta kaže, da nije radijacija baš štetna jel. pa to vidimo ne...zdrava je u stvari. na rengen ko na solarij ideš..
trebala je do deset doći
2014-12-30
kakav dug prema meni, daj veber ne smaraj majke ti, vruće mi jeveber wrote:provjeri. ako ti nije isporučena vratit će se. ali moj dug prema tebi. išlo je preporučeno.kaya wrote:nemam pojmaveber wrote:parafrzirao. da li ti je došla kuverta?kaya wrote:ne mogu tako ograničene ljude više ni čitati, ne da mi se...veber wrote:
jel ti stigla uputa o čedomorstvu?
trebala je do deset doći
Last edited by kaya on 12/6/2019, 13:56; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
2015-08-15
kaya wrote:Daj ne seri, u zagrebu znaci kilometrima daleko je ova doktorica vristala da je radiacija puno veca i izasla u novine ili radio s tim pa su dosli po nju da ju usute. A mogu misliti onda tek tamo..Hektorović wrote:kaya wrote:Ma sad cu citati traktate iz forbesa, ako ne znas reci u par rijeci sta lazu onda nista.
uspio sam naći kartu. ozračeni smo isto kao i oni bliže Chernobylu tvoja je doktorica govorila istinu. u sjevernom dijelu SFRJ bilo je ekstrenmo radioaktivno. znači slovenija sjeverni dio hrvatske dakle povećanje problema sa štitnjačom i karcinomom dojke itd...
Last edited by Gnječ on 12/6/2019, 13:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
tu ženu je moja mama znala, i ona je bila nešto vezano za ta mjerenja i izmjerila je da je to puno više od službenih podataka , i odmah je počela ljudima oko sebe govoriti i odlučila je u javnost izaći i izjavila je to isto na radiju, i onda su je stisnuli da širi paniku..Gnječ wrote:kaya wrote:Daj ne seri, u zagrebu znaci kilometrima daleko je ova doktorica vristala da je radiacija puno veca i izasla u novine ili radio s tim pa su dosli po nju da ju usute. A mogu misliti onda tek tamo..Hektorović wrote:kaya wrote:Ma sad cu citati traktate iz forbesa, ako ne znas reci u par rijeci sta lazu onda nista.
uspio sam naći kartu. ozračeni smo isto kao i oni bliže Chernobylu tvoja je doktorica govorila istinu. u sjevernom dijelu SFRJ bilo je ekstrenmo radioaktivno. znači slovenija sjeverni dio hrvatske dakle povećanje problema sa štitnjačom i karcinomom dojke itd...
2015-08-15
nema ljudi...kic wrote:
priroda se obnovila samo tako tamo-
2015-08-15
kaya wrote:nema ljudi...kic wrote:
priroda se obnovila samo tako tamo-
da !
evo, i jutarnji piše o njoj..
https://www.jutarnji.hr/arhiva/dr.-alica-bauman-u-jugoslaviji-je-te-godine-bilo-pola-milijuna-pobacaja/3321665/
https://www.jutarnji.hr/arhiva/dr.-alica-bauman-u-jugoslaviji-je-te-godine-bilo-pola-milijuna-pobacaja/3321665/
2015-08-15
a sada mi je jasniji i ringo i ova ekipa iz bosne
"Kod njih se toga dana trebao sastati Centralni komitet (CK) i već su se pripremali janjci za pečenje. No, kolega mi je javio da je izmjerana velika količina radioaktivnosti u janjetini pa su odbili jesti. Vjerojatno je ta janjetina završila po sarajevskim lokalima - ispričala je Alica Bauman. "
"Kod njih se toga dana trebao sastati Centralni komitet (CK) i već su se pripremali janjci za pečenje. No, kolega mi je javio da je izmjerana velika količina radioaktivnosti u janjetini pa su odbili jesti. Vjerojatno je ta janjetina završila po sarajevskim lokalima - ispričala je Alica Bauman. "
2015-08-15
nemoj ti kic osobno shvaćati ovo moje o bosni, to se odnosi na ove potrebite..
2015-08-15
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» CHERNOBYL TOUR
» Skoro sasvim obicna prica...
» Hrvatska je obična kolonija Brisela
» Skoro sasvim obicna prica
» Skoro sasvim obicna Balkanska prica
» Skoro sasvim obicna prica...
» Hrvatska je obična kolonija Brisela
» Skoro sasvim obicna prica