Hrvatska je obična kolonija Brisela
Page 1 of 14
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Hrvatska je obična kolonija Brisela
Tko nas šta pita
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/diplomatski-izvori-hrvatska-u-petak-ulazi-u-erm-ii/10422436/
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/diplomatski-izvori-hrvatska-u-petak-ulazi-u-erm-ii/10422436/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Hrvatska je obična kolonija Brisela
Plenki je premijer i amen...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Žalit će ovi šta nije dobio Škoro.
2014-04-11
Nece bitno da sdp nije na vlasti te moze i kajtazi bit vlastRayMabus wrote:Žalit će ovi šta nije dobio Škoro.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nakon šta vam ovo uvedu a oće jer ovo dolazi pet dana nakon šta su vidili tko je pobjedio u Hrvatskoj dakle odlučeno je da to uvedu 2023 možete se i formalno pozdravit s bilo kakvom pričom da imate državu.
Samo ste kolonija Brisela. Nemate više ni s od suverenosti. Žalim slučaj.
Jadni ste.
Samo ste kolonija Brisela. Nemate više ni s od suverenosti. Žalim slučaj.
Jadni ste.
2014-04-11
Fino su vas pokorili a vi im još i plješćete. Ni s od suvereniteta vi nemate nakon šta vam ovo uvedu bez referenduma. A oće jer ovo dolazi pet dana nakon šta su vidili rezultate izbora.
Ne znam šta bi van reka. Vidit ćete sve kad van to uvedu. Žalit ćete dan kad ste glasali za Plenkovica.
Ne znam šta bi van reka. Vidit ćete sve kad van to uvedu. Žalit ćete dan kad ste glasali za Plenkovica.
2014-04-11
Srića pa imam podatke iz budućnosti pa nešto znam samo ono šta mi se ne sviđa je način na koji vi olako puštate da se bez volje naroda odlučuje o stvarima koje se tiču vas.
Ne brinite se neće biti kako ste zamislili da će u Europi teči med i mlijeko a vi kad postanete kolonija da će vam sve odma postat bolje.
Znam ja kako vi razmišljate i zašto vam ovo nije toliko bitno tj sretni ste šta ćete postat kolonija Brisela.
Ne brinite se neće biti kako ste zamislili da će u Europi teči med i mlijeko a vi kad postanete kolonija da će vam sve odma postat bolje.
Znam ja kako vi razmišljate i zašto vam ovo nije toliko bitno tj sretni ste šta ćete postat kolonija Brisela.
2014-04-11
Vi ste obična kolonija bez s od suvereniteta.
Jadni ste.
Jadni ste.
2014-04-11
Nemate svoj ja a svemu tome je kriv turizam na koji ste se navukli ko đanki na heroinu. Toliko ste ovisni o lovi iz proračuna od turizma da vam se sve vrti oko toga. Euro vam je super jer će doć turisti pa će trošit kod vas euriće.
Želite biti kolonija a ne suverena država i to je cila priča.
Jad jadni.
Želite biti kolonija a ne suverena država i to je cila priča.
Jad jadni.
2014-04-11
Drago mi je šta će vam vrlo brzo nagrnit nova velika tura imigranata na Balkan i uništit te snove kao i šta će nagrnit i u Njemačku nakon toga i uništit san Merkel o tome kako će uništit nacionalne države u Europi.
http://hr.n1info.com/Svijet/a524949/Merkel-Europi-je-potrebna-solidarnost-nacionalizam-nije-rjesenje.html
Ovo je izjavila jučer a to je u prevodu : Uništit ćemo narode u Europi da bi Unija opstala.
http://hr.n1info.com/Svijet/a524949/Merkel-Europi-je-potrebna-solidarnost-nacionalizam-nije-rjesenje.html
Ovo je izjavila jučer a to je u prevodu : Uništit ćemo narode u Europi da bi Unija opstala.
2014-04-11
I ne samo da ste kolonija nego ste i propala kolonija. To vas valjda više boli jer ste mentalno kmetovi pa vam je uspješna kolonija super pojam al kad ste propala kolonija onda vam to smeta.
Vi ste propala kolonija. Imate samo taj turizam koji će se sad uništit jer ste na putu imigrantima da iz Azije dođu u Njemačku.
Vi ste propala kolonija. Imate samo taj turizam koji će se sad uništit jer ste na putu imigrantima da iz Azije dođu u Njemačku.
2014-04-11
Dolazi Euro.
Biljezim + plenkiju jos samo da udjemo u sengenske granice
Biljezim + plenkiju jos samo da udjemo u sengenske granice
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa Euro dolazi i neće biti referenduma oko toga nego će ga uvalit ko da se to ne tiče naroda.
Nije stvar u Euru nego načinu na koji se on uvodi.
Nije stvar u Euru nego načinu na koji se on uvodi.
2014-04-11
Vidiš o čemu se radi : ako ti stvarno imaš toliku podršku u narodu da to uvedeš onda zašto se bojati referenduma ?
Ako to napraviš bez referenduma a ja recimo nisam za to onda nikad nećemo znati jer to uvedeno na silu ili se većina s time slaže.
Tu leži problem. Ne u Euru nego u referendumu.
Ako to napraviš bez referenduma a ja recimo nisam za to onda nikad nećemo znati jer to uvedeno na silu ili se većina s time slaže.
Tu leži problem. Ne u Euru nego u referendumu.
2014-04-11
Ne kužite vi neke stvari. Mislite da je riječ o Euru a nije nego o referendumu.
Bude li bez referenduma onda onaj dio naroda koji je protiv će vam vječno ostat oporba.
Euroskeptici.
Bude li bez referenduma onda onaj dio naroda koji je protiv će vam vječno ostat oporba.
Euroskeptici.
2014-04-11
Recimo da vam je 40% ljudi za uvođenje eura , 30% nije zainteresirano a 30% je protiv i otprilike ovako nekako i stoje stvari dakle referendum će proć.
I sad vi to nećete i time to ne potvrdite i stavite točku na i. Šta se dešava ?
E onih 30% koji su bili protiv sad ne samo da su protiv toga nego postaju i euroskeptici.
Ja sam među tih 30%
Ne bude li referenduma imat ćete problem.
I sad vi to nećete i time to ne potvrdite i stavite točku na i. Šta se dešava ?
E onih 30% koji su bili protiv sad ne samo da su protiv toga nego postaju i euroskeptici.
Ja sam među tih 30%
Ne bude li referenduma imat ćete problem.
2014-04-11
To vam je u biti najbolji način da ojačate euroskepticisam u Hrvatskoj.
Uvest ćete Euro i istovremeno dobit jak euroskepticisam.
Ja sam taj koji će profitirat od ovoga a ne Plenkovic.
Uvest ćete Euro i istovremeno dobit jak euroskepticisam.
Ja sam taj koji će profitirat od ovoga a ne Plenkovic.
2014-04-11
Euro je loš projekt. Ne može se cijela Europa ravnat po tome šta Njemačkoj u datom trenutku odgovara.
To je toliko loš projekt da čim nestane para a oće jer Njemačka ima problema s nedostatkom radne snage da će se urušit sam od sebe i države vratit svojim nacionalnim regionalnim valutama koje su prilagođene za taj teren i tu ekonomiju.
Uvest ćete Euro bez referenduma a onda će isti propast kao valuta.
To je toliko loš projekt da čim nestane para a oće jer Njemačka ima problema s nedostatkom radne snage da će se urušit sam od sebe i države vratit svojim nacionalnim regionalnim valutama koje su prilagođene za taj teren i tu ekonomiju.
Uvest ćete Euro bez referenduma a onda će isti propast kao valuta.
2014-04-11
Pa kolonija jesmo,ali polako bi se trebali oslobađati nekih jarmova.
Prvo onog rimskog.
Prvo onog rimskog.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Similar topics
» Švarc-Šiling : Srbija i Hrvatska se ponašaju kao da je BiH njihova kolonija
» Komšić iz Brisela: Borrell je potvrdio da hrvatska vojska neće doći u BiH u okviru EUFOR-a
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Propala kolonija
» Rusija kineska kolonija
» Komšić iz Brisela: Borrell je potvrdio da hrvatska vojska neće doći u BiH u okviru EUFOR-a
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Propala kolonija
» Rusija kineska kolonija
Page 1 of 14