Skoro sasvim obicna prica...
Page 1 of 1
Skoro sasvim obicna prica...
https://www.b92.net/sport/teme/simanovic.php?yyyy=2020&mm=04&nav_id=1675478
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Skoro sasvim obicna prica...
"Ja sam Hrvat, presrećan sam što sam dobio majicu s hrvatskim grbom i što sam mogao Hrvatskoj nešto malo doneti. Ja sam Hrvat, sve ostalo su gluposti", pričao je Pršo.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
u čemu je caka srbinjo? ono ništa ti ne smrdi u članku? roditelji pobjegli u srbiju a on igra za Hrvatsku i još kaže da je Hrvat! A biće da su ustaše na njemu koristile psihotron i tako mu sjebali srpstvo, nema drugog objašnjenja
pršo je etnički Hrvat,kao i 99% svih ljudi koji zive zap.od drine.drugo je što su se nacije na ovim vukojebinama pravile po vjerskim ključem.totalno ludilo...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
točno, došli srpski popovi i pravoslavce proglasili srbima i tako odjednom nastade 3-4 milijuna srbamax123 wrote:pršo je etnički Hrvat,kao i 99% svih ljudi koji zive zap.od drine.drugo je što su se nacije na ovim vukojebinama pravile po vjerskim ključem.totalno ludilo...
max123 wrote:"Ja sam Hrvat, presrećan sam što sam dobio majicu s hrvatskim grbom i što sam mogao Hrvatskoj nešto malo doneti. Ja sam Hrvat, sve ostalo su gluposti", pričao je Pršo.
Dok je rat buktio na Balkanu otišao je na sever Francuske u Ruen, a roditelji iz Obrovca izbegli su u Bačku Topolu.
Što su izbegli ako su Hrvati?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mada Srbin nije sigurno. Srbin se nikada ne bi stideo svog imena i promenio ga u ovo pedersko Dado.
Srbi su i Subašić,Balaban,Rapajić...
Samo meni je sve to glupo.
Oni kao da se stide toga. Osim Balabana. I Badelj je nedavno progovorio o tome.
A i Modriću je stara Srpkinja isto od Obrovca,a ujak mu je bio neki glavešina u vojsci Krajine.
Samo meni je sve to glupo.
Oni kao da se stide toga. Osim Balabana. I Badelj je nedavno progovorio o tome.
A i Modriću je stara Srpkinja isto od Obrovca,a ujak mu je bio neki glavešina u vojsci Krajine.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Skoro sasvim obicna prica
» Skoro sasvim obicna Balkanska prica
» Skoro sasvim običan razgovor Tacija i Cekua
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» Skoro sasvim obicna Balkanska prica
» Skoro sasvim običan razgovor Tacija i Cekua
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
Page 1 of 1