HEJ, SLOVENI" Skoro četvrtina Srba PATI ZA STAROM JUGOM i radije bi živeli u njoj, a ovo su 3 GLAVNA RAZLOGA
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: HEJ, SLOVENI" Skoro četvrtina Srba PATI ZA STAROM JUGOM i radije bi živeli u njoj, a ovo su 3 GLAVNA RAZLOGA
da,sa malim pauzama mira,ova zadnja je bila izgleda najduzapismejker wrote:The Republic of Dream wrote:da,kako li je tek bilo za drzave SHS,da mi je Djed ziv ili baba mogao bi njih pitati
Balkan je uvijek bio sheban,i tezak za zivot normalnih ljudi,a nece se to niti promjeniti..samo lopovi i fukare tamo mogu dobro zivjeti..
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Re: HEJ, SLOVENI" Skoro četvrtina Srba PATI ZA STAROM JUGOM i radije bi živeli u njoj, a ovo su 3 GLAVNA RAZLOGA
Ako je ovo sve istina onda su Hrvati sami sebi krivi. Nisu im krivi ni Srbi ni ostali. Sami su krivi i kretenske su mi danasnje palamudarije o tome kako su Hrvati BOze moj bili zapostavljeni.vuksadinare wrote:pa realno da..recimo imamo primjer grubisinog polja koaj je multietnicka sredina bila u jugi..po popisu iz 1991 hrvata i srba je bilo gotovo podjednako...37,7% hrvata a srba 36%..bilo je relativno dosta i čeha 9%....primjerice 1988 godine...i u srednjoj i osnovnoj skoli direktori su bili srbi..od deset tada gospodarskih subjekata u opcini grubisino polje osam direktora je bilo srba jedna ceh i jedan slovenac..hrvati nula bodova a cinili su relativnu vecinu...u tadasnjoj milicjskoj stanici te godine...od 32 djelatnika tadasnje milicije 22 su bili srbi cetri muslimana tri ceha dva hrvata i jedan mađar..interesantno nacelnik postaje je bio - čeh...a sva tri pomocnika ili nacelnika odjela su bili srbi...identicna situacija bila je kod sluzbenika opcine..najveci broj djelatnika opcine su bili srbi...te nesto hrvata i ceha..pismejker wrote:Istina...kod Menea se uvijek gledalo dobro zabaviti i opustiti..mladezi je bilo toliko,po ljeti,da su glavnu ulicu proglasavali pjesackom zonom,od mislim,18 navece pa do ujutro..diskoteki na otvorenom,pravom disko muzikom..vuksadinare wrote:inace opcenito tamo gdje je bila mjesana sredina jugonostalgije je bilo u puno manjem obliku...a nacionalne tenzije vece...naravno za vrijeme juge to nije izlazilo toliko na vidjelo...ali primjecivalo se...
tudej,turbofolk,cece i mece,pićke materine..klinci se ne znaju niti druziti..
e recimo,po tom pitanju mi fale bivsa vremena..nije bilo toliko otudjenosti medju ljudima,druzili su se..
Pogotovo sto su ti Srbi i Cesi bili uglavnom lokalci i gradjani Hrvatske i onda je tu sve regularno.
Drzava je bila Partijska i sve je islo preko Partije a Hrvatima se gadila i Partija, i milicija i vojne sluzbe i bilo kakva uniforma. Ali nije im se gadilo da lizu crkvene oltare.
Neces ti, e ima ko hoce. I onda kad se neki ugnijezde i onda guraju svoju rodbinu i sunarodnike a neki kukaju na nepravdu.
Evo sad imaju svoju drzavu i vojsku i opet imaju problema da popune vojne ili policijske kadrove. Hrvati su smijesan narod.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
posto se ja razumijem i mogu reci za sebe da sam u jendu ruku poluprofesionalni povjesnicar koji je intenzivno istrazivao predratno razdoblje u jugi narocito vrijeme od kraja sedamdesetih do pocetka devdesetih..pa tako sam prije desetak i nesto vise godina obisao drzavne arhive u ljubljani,zagrebu,sarajevu i dosao do zanimljivih podataka...da u hrvatskoj dosita nije postojala velika jugonostalgicnost govorim za hrvate..vecinom je to prevladavalo kod partizanskih obitelji ali ni tu bas 100% narocito kod mlađih clanova tih obitelji vec vecim dijelom kod pravih partizana...jedan postotak jugonostalgije ili jugoslavenstva je bio prisutan kod birokracije odnosno danas popularnih 'uhljeba' kako se zovu...te kod hrvata veceg dijela oficira jna ili osoba koji su radili u jna ili bili psolovno povezani sa jna....ipak za najveci dio hrvata ne moze se reci d aje bio jugonostalgican dapace ili ignorantski se prema tome odnosio ili ej bio vise prohrvatski orjentiran..primjerice na proslavi dinamova naslova 1982 godine zabiljezeno je vise destaka hravtskih zastava sa petokrakom ali nijedna jugoslavenska..dok ej na primjer 1986 godine kad je velez iz mostara osvojio kup jugoslavije bilo na desetke jugoslavenskih zastava i pokoja tada zastava socijalisticke republike bosne i hercegovine...Ringo10 wrote:Recimo ja nikad nisam padao u trans radi Juge ali nisam je ni negirao niti dovodio u pitanje. Nekako sam je smatrao okvirom u kojem zivim i to je bilo to. O alternativama nisam ni razmisljao dok nije krenuo pohod iz Srbije.vuksadinare wrote:...meni uvijek bila smijesna ta zaludjena ideja jugoslavenstvom jos za juge...eto npr.u bosni i hercegovini...muslimani su bas furali se na to jugoslavenstvo...srbi ne toliko a jos manje hrvati....
I vecina je bila takva i to velika vecina. Iako sad mnogi kenjaju kako su toboze bili protiv Juge ili je podrivali iznutra sto je smijesno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
glupost..ovo je istina jer sam izvadio iz knjige Kronika Grubišinog Polja....primjerice u milicijskoj stanici bila su tri ceha milicionara a dva hrvata...od t atri jedna ceh je bio nacelnik ili zapovjednik milicijske stanice..a sva tri pomocnika sun mu bili srbi..znaci nije se moglo od ta dva hrvata milicajca da jedna bar bude pomocnik nacelniak ili zapovjednika...drugo od deset privrednih objekata osam direktora srbi jedna ceh jedan slovenac..a nijedan hrvat a hrvata je bilo sigurno i inzinjera,ekonomista...drugo hrvati u grubisinom polju vvecina makar relativna a vise je profesora bilo srba i u osnovnoj i u srednjoj skoli..do vraga ta neces reci da hrvati nisu htjeli ici za profesore i uciteljeRingo10 wrote:Ako je ovo sve istina onda su Hrvati sami sebi krivi. Nisu im krivi ni Srbi ni ostali. Sami su krivi i kretenske su mi danasnje palamudarije o tome kako su Hrvati BOze moj bili zapostavljeni.vuksadinare wrote:pa realno da..recimo imamo primjer grubisinog polja koaj je multietnicka sredina bila u jugi..po popisu iz 1991 hrvata i srba je bilo gotovo podjednako...37,7% hrvata a srba 36%..bilo je relativno dosta i čeha 9%....primjerice 1988 godine...i u srednjoj i osnovnoj skoli direktori su bili srbi..od deset tada gospodarskih subjekata u opcini grubisino polje osam direktora je bilo srba jedna ceh i jedan slovenac..hrvati nula bodova a cinili su relativnu vecinu...u tadasnjoj milicjskoj stanici te godine...od 32 djelatnika tadasnje milicije 22 su bili srbi cetri muslimana tri ceha dva hrvata i jedan mađar..interesantno nacelnik postaje je bio - čeh...a sva tri pomocnika ili nacelnika odjela su bili srbi...identicna situacija bila je kod sluzbenika opcine..najveci broj djelatnika opcine su bili srbi...te nesto hrvata i ceha..pismejker wrote:Istina...kod Menea se uvijek gledalo dobro zabaviti i opustiti..mladezi je bilo toliko,po ljeti,da su glavnu ulicu proglasavali pjesackom zonom,od mislim,18 navece pa do ujutro..diskoteki na otvorenom,pravom disko muzikom..vuksadinare wrote:inace opcenito tamo gdje je bila mjesana sredina jugonostalgije je bilo u puno manjem obliku...a nacionalne tenzije vece...naravno za vrijeme juge to nije izlazilo toliko na vidjelo...ali primjecivalo se...
e recimo,po tom pitanju mi fale bivsa vremena..nije bilo toliko otudjenosti medju ljudima,druzili su se..
Pogotovo sto su ti Srbi i Cesi bili uglavnom lokalci i gradjani Hrvatske i onda je tu sve regularno.
Drzava je bila Partijska i sve je islo preko Partije a Hrvatima se gadila i Partija, i milicija i vojne sluzbe i bilo kakva uniforma. Ali nije im se gadilo da lizu crkvene oltare.
Neces ti, e ima ko hoce. I onda kad se neki ugnijezde i onda guraju svoju rodbinu i sunarodnike a neki kukaju na nepravdu.
Evo sad imaju svoju drzavu i vojsku i opet imaju problema da popune vojne ili policijske kadrove. Hrvati su smijesan narod.
2015-09-08
MOŽE!! Pod uvjetom da se ta nova Juga zove HRVATSKA
2014-04-16
Velika Hrvatska
2014-04-16
Nemam pojma za Grubisino Polje ali znam za neke druge sredine. Znam za neke sredine u Dalmatinskoj Zagori u kojima su samo mahom Hrvati bili i u skolama i u poduzecima i u miliciji. Recimo Sinj ili Imotski, pa Vrgorac ili Drnis. Gledao sam podatke za te sredine i nikakvog znacajnijeg broja Srba nisam nasao.vuksadinare wrote:glupost..ovo je istina jer sam izvadio iz knjige Kronika Grubišinog Polja....primjerice u milicijskoj stanici bila su tri ceha milicionara a dva hrvata...od t atri jedna ceh je bio nacelnik ili zapovjednik milicijske stanice..a sva tri pomocnika sun mu bili srbi..znaci nije se moglo od ta dva hrvata milicajca da jedna bar bude pomocnik nacelniak ili zapovjednika...drugo od deset privrednih objekata osam direktora srbi jedna ceh jedan slovenac..a nijedan hrvat a hrvata je bilo sigurno i inzinjera,ekonomista...drugo hrvati u grubisinom polju vvecina makar relativna a vise je profesora bilo srba i u osnovnoj i u srednjoj skoli..do vraga ta neces reci da hrvati nisu htjeli ici za profesore i uciteljeRingo10 wrote:Ako je ovo sve istina onda su Hrvati sami sebi krivi. Nisu im krivi ni Srbi ni ostali. Sami su krivi i kretenske su mi danasnje palamudarije o tome kako su Hrvati BOze moj bili zapostavljeni.vuksadinare wrote:pa realno da..recimo imamo primjer grubisinog polja koaj je multietnicka sredina bila u jugi..po popisu iz 1991 hrvata i srba je bilo gotovo podjednako...37,7% hrvata a srba 36%..bilo je relativno dosta i čeha 9%....primjerice 1988 godine...i u srednjoj i osnovnoj skoli direktori su bili srbi..od deset tada gospodarskih subjekata u opcini grubisino polje osam direktora je bilo srba jedna ceh i jedan slovenac..hrvati nula bodova a cinili su relativnu vecinu...u tadasnjoj milicjskoj stanici te godine...od 32 djelatnika tadasnje milicije 22 su bili srbi cetri muslimana tri ceha dva hrvata i jedan mađar..interesantno nacelnik postaje je bio - čeh...a sva tri pomocnika ili nacelnika odjela su bili srbi...identicna situacija bila je kod sluzbenika opcine..najveci broj djelatnika opcine su bili srbi...te nesto hrvata i ceha..pismejker wrote:Istina...kod Menea se uvijek gledalo dobro zabaviti i opustiti..mladezi je bilo toliko,po ljeti,da su glavnu ulicu proglasavali pjesackom zonom,od mislim,18 navece pa do ujutro..diskoteki na otvorenom,pravom disko muzikom..vuksadinare wrote:inace opcenito tamo gdje je bila mjesana sredina jugonostalgije je bilo u puno manjem obliku...a nacionalne tenzije vece...naravno za vrijeme juge to nije izlazilo toliko na vidjelo...ali primjecivalo se...
Pa da malo prekopamo podatke za Split, Zadar, Sibenik, Dubrovnik, Rijeku, Vinkovce, Osijek, Varazdin, Cakovec, Delnice, Gospic, Istru i tako dalje. Za sve drzavne sluzbe i poduzeca.
Tek kad pogledam podatke za cijelu SR Hrvatsku u svim obastima onda mozemo donositi sudove. A ne samo za pojedine opcine ili mjesta.
Ali opet kazem, ako se tu radi o domacim Srbima gradjanima SR Hrvatske onda je tu sve regularno i nemate sta da serete oko toga. A ako ste bili jadovi koji se nisu mogli istaknuti i probiti u sluzbama onda ste sami vi nesposobni debili i niko vam nije kriv za to. Ako je neki tamo Ceh mogao biti komandir milicije onda su smijesne te hrvatske zalopojke i palamudarije.
Pun mi je kurac te vase kuknjave i jadikovke.
2015-09-24
Morty,sto se mene tice,moze mi se drzava zvati i Ghovno,ako su mi dzepovi puni para i dobro zivim..jel..cist logika..nemoj da te bune sjajne omotnice..mortal wrote:MOŽE!! Pod uvjetom da se ta nova Juga zove HRVATSKA
Guest- Guest
e sad si zajebao care..kad si vec spomenuo sinj a moji su iz sinja..svjedok je mutava bastarda isto iz sinja...u milicijskoj stanici sinj je bilo vise srba...jedan od najpoznatiojih ej bio goran opacic-klempo koji je zbrisao u benkovac pocetkom 1991...i bio jedan od viđenijih marticevaca i zlocinaca tamo...sinj je imao 90% hrvata...a vise od pola su bili srbi..najvecim dijelom iz bosne...mogu neke i nabrojati...drugo u zagrebu je također bilo vise milicionara srba...sto se tice da po tebi hrvati nisu htjeli ici u miliciju isto ne stoji..imam podatak iz 1985 godine...kandidata za upis u srednju milijsku skolu...od 326 kandidata bilo je oko 45% hrvata,preko 30% srba ostatak je otpadao na ostale...nakon upisa primljeno je bilo 186 kandidata koliko se primalo u prve razrede...najveci broj upsianih je bilo srba..od ukupnog broja 186 bilo je upisanih 62,7% srba...ostatk je otpadao na hrvate i ostaleRingo10 wrote:Nemam pojma za Grubisino Polje ali znam za neke druge sredine. Znam za neke sredine u Dalmatinskoj Zagori u kojima su samo mahom Hrvati bili i u skolama i u poduzecima i u miliciji. Recimo Sinj ili Imotski, pa Vrgorac ili Drnis. Gledao sam podatke za te srfedine i nikakvog znacajnijeg broja Srba nisam nasao.vuksadinare wrote:glupost..ovo je istina jer sam izvadio iz knjige Kronika Grubišinog Polja....primjerice u milicijskoj stanici bila su tri ceha milicionara a dva hrvata...od t atri jedna ceh je bio nacelnik ili zapovjednik milicijske stanice..a sva tri pomocnika sun mu bili srbi..znaci nije se moglo od ta dva hrvata milicajca da jedna bar bude pomocnik nacelniak ili zapovjednika...drugo od deset privrednih objekata osam direktora srbi jedna ceh jedan slovenac..a nijedan hrvat a hrvata je bilo sigurno i inzinjera,ekonomista...drugo hrvati u grubisinom polju vvecina makar relativna a vise je profesora bilo srba i u osnovnoj i u srednjoj skoli..do vraga ta neces reci da hrvati nisu htjeli ici za profesore i uciteljeRingo10 wrote:Ako je ovo sve istina onda su Hrvati sami sebi krivi. Nisu im krivi ni Srbi ni ostali. Sami su krivi i kretenske su mi danasnje palamudarije o tome kako su Hrvati BOze moj bili zapostavljeni.vuksadinare wrote:pa realno da..recimo imamo primjer grubisinog polja koaj je multietnicka sredina bila u jugi..po popisu iz 1991 hrvata i srba je bilo gotovo podjednako...37,7% hrvata a srba 36%..bilo je relativno dosta i čeha 9%....primjerice 1988 godine...i u srednjoj i osnovnoj skoli direktori su bili srbi..od deset tada gospodarskih subjekata u opcini grubisino polje osam direktora je bilo srba jedna ceh i jedan slovenac..hrvati nula bodova a cinili su relativnu vecinu...u tadasnjoj milicjskoj stanici te godine...od 32 djelatnika tadasnje milicije 22 su bili srbi cetri muslimana tri ceha dva hrvata i jedan mađar..interesantno nacelnik postaje je bio - čeh...a sva tri pomocnika ili nacelnika odjela su bili srbi...identicna situacija bila je kod sluzbenika opcine..najveci broj djelatnika opcine su bili srbi...te nesto hrvata i ceha..pismejker wrote:
Istina...kod Menea se uvijek gledalo dobro zabaviti i opustiti..mladezi je bilo toliko,po ljeti,da su glavnu ulicu proglasavali pjesackom zonom,od mislim,18 navece pa do ujutro..diskoteki na otvorenom,pravom disko muzikom..
Pa da malo prekopamo podatke za Split, Zadar, Sibenik, Dubrovnik, Rijeku, Vinkovce, Osijek, Varazdin, Cakovec, Delnice, Gospic, Istru i tako dalje. Za sve drzavne sluzbe i poduzeca.
Tek kad pogledam podatke za cijelu SR Hrvatsku u svim obastima onda mozemo donositi sudove. A ne samo za pojedine opcine ili mjesta.
Ali opet kazem, ako se tu radfi o domacim Srbima gradjanima SR Hrvatske on da je tu sve regularno i nemate sta da serete oko toga. A ako ste bili jadovi koji se nisu mogli istaknuti i probiti u sluzbama onda ste sami vi nesposobni debili i niko vam nije kriv za to. Ako je neki tamo Ceh mogao biti komandir milicije onda su smijesne te hrvatske zalopojke i palamudarije.
Puin mi je kurac vase kuknjave i jadikovke.
2015-09-08
svi smo mi bili Titini Pijoniri...
Guest- Guest
E pokusat cu nabaviti podatke upravo za Sinj. Pa da vidimo.vuksadinare wrote:e sad si zajebao care..kad si vec spomenuo sinj a moji su iz sinja..svjedok je mutava bastarda isto iz sinja...u milicijskoj stanici sinj je bilo vise srba...jedan od najpoznatiojih ej bio goran opacic-klempo koji je zbrisao u benkovac pocetkom 1991...i bio jedan od viđenijih marticevaca i zlocinaca tamo...sinj je imao 90% hrvata...a vise od pola su bili srbi..najvecim dijelom iz bosne...mogu neke i nabrojati...drugo u zagrebu je također bilo vise milicionara srba...sto se tice da po tebi hrvati nisu htjeli ici u miliciju isto ne stoji..imam podatak iz 1985 godine...kandidata za upis u srednju milijsku skolu...od 326 kandidata bilo je oko 45% hrvata,preko 30% srba ostatak je otpadao na ostale...nakon upisa primljeno je bilo 186 kandidata koliko se primalo u prve razrede...najveci broj upsianih je bilo srba..od ukupnog broja 186 bilo je upisanih 62,7% srba...ostatk je otpadao na hrvate i ostaleRingo10 wrote:Nemam pojma za Grubisino Polje ali znam za neke druge sredine. Znam za neke sredine u Dalmatinskoj Zagori u kojima su samo mahom Hrvati bili i u skolama i u poduzecima i u miliciji. Recimo Sinj ili Imotski, pa Vrgorac ili Drnis. Gledao sam podatke za te srfedine i nikakvog znacajnijeg broja Srba nisam nasao.vuksadinare wrote:glupost..ovo je istina jer sam izvadio iz knjige Kronika Grubišinog Polja....primjerice u milicijskoj stanici bila su tri ceha milicionara a dva hrvata...od t atri jedna ceh je bio nacelnik ili zapovjednik milicijske stanice..a sva tri pomocnika sun mu bili srbi..znaci nije se moglo od ta dva hrvata milicajca da jedna bar bude pomocnik nacelniak ili zapovjednika...drugo od deset privrednih objekata osam direktora srbi jedna ceh jedan slovenac..a nijedan hrvat a hrvata je bilo sigurno i inzinjera,ekonomista...drugo hrvati u grubisinom polju vvecina makar relativna a vise je profesora bilo srba i u osnovnoj i u srednjoj skoli..do vraga ta neces reci da hrvati nisu htjeli ici za profesore i uciteljeRingo10 wrote:Ako je ovo sve istina onda su Hrvati sami sebi krivi. Nisu im krivi ni Srbi ni ostali. Sami su krivi i kretenske su mi danasnje palamudarije o tome kako su Hrvati BOze moj bili zapostavljeni.vuksadinare wrote:
pa realno da..recimo imamo primjer grubisinog polja koaj je multietnicka sredina bila u jugi..po popisu iz 1991 hrvata i srba je bilo gotovo podjednako...37,7% hrvata a srba 36%..bilo je relativno dosta i čeha 9%....primjerice 1988 godine...i u srednjoj i osnovnoj skoli direktori su bili srbi..od deset tada gospodarskih subjekata u opcini grubisino polje osam direktora je bilo srba jedna ceh i jedan slovenac..hrvati nula bodova a cinili su relativnu vecinu...u tadasnjoj milicjskoj stanici te godine...od 32 djelatnika tadasnje milicije 22 su bili srbi cetri muslimana tri ceha dva hrvata i jedan mađar..interesantno nacelnik postaje je bio - čeh...a sva tri pomocnika ili nacelnika odjela su bili srbi...identicna situacija bila je kod sluzbenika opcine..najveci broj djelatnika opcine su bili srbi...te nesto hrvata i ceha..
Ali opet kazem, ako se tu radfi o domacim Srbima gradjanima SR Hrvatske on da je tu sve regularno i nemate sta da serete oko toga. A ako ste bili jadovi koji se nisu mogli istaknuti i probiti u sluzbama onda ste sami vi nesposobni debili i niko vam nije kriv za to. Ako je neki tamo Ceh mogao biti komandir milicije onda su smijesne te hrvatske zalopojke i palamudarije.
Iz Bosne je bio slavni milicionar Stevo iz B. Grahova, sedamdesetih godina. Za druge nisam cuo.
A taj Klempo, odakle je on rodom. Ako je iz hrvatske onda je sve regularno. To gdje je on zbrisao 1991ve je potpuno nevazno ako raspravljamo o vremenu prije toga.
Dakle velim, daj mi podatke za cijelu Hrvatsku. Daj mi podatke za rukovodece kadrove po Republickom i opcinskim SUP. Jebes drotove prasinare.
Last edited by Ringo10 on 7/6/2019, 14:11; edited 1 time in total
2015-09-24
....pa imas...na internetu...vecina vodecih kadrova sto se tice sup-a tada hrvatske isao je u prilog srbima...to je dokazano...dapace cak je vise hrvata odabiralo milcijski poziv nego vojni...razlog vise je bio taj sto je vecina miliconara nakon zavrsetka skolovanaj za razliku od vojske bila raspoređena blize doma..dok su oficiri jna stalno seljakali se....Ringo10 wrote:E pokusat cu nabaviti podatke upravo za Sinj. Pa da vidimo.vuksadinare wrote:e sad si zajebao care..kad si vec spomenuo sinj a moji su iz sinja..svjedok je mutava bastarda isto iz sinja...u milicijskoj stanici sinj je bilo vise srba...jedan od najpoznatiojih ej bio goran opacic-klempo koji je zbrisao u benkovac pocetkom 1991...i bio jedan od viđenijih marticevaca i zlocinaca tamo...sinj je imao 90% hrvata...a vise od pola su bili srbi..najvecim dijelom iz bosne...mogu neke i nabrojati...drugo u zagrebu je također bilo vise milicionara srba...sto se tice da po tebi hrvati nisu htjeli ici u miliciju isto ne stoji..imam podatak iz 1985 godine...kandidata za upis u srednju milijsku skolu...od 326 kandidata bilo je oko 45% hrvata,preko 30% srba ostatak je otpadao na ostale...nakon upisa primljeno je bilo 186 kandidata koliko se primalo u prve razrede...najveci broj upsianih je bilo srba..od ukupnog broja 186 bilo je upisanih 62,7% srba...ostatk je otpadao na hrvate i ostaleRingo10 wrote:Nemam pojma za Grubisino Polje ali znam za neke druge sredine. Znam za neke sredine u Dalmatinskoj Zagori u kojima su samo mahom Hrvati bili i u skolama i u poduzecima i u miliciji. Recimo Sinj ili Imotski, pa Vrgorac ili Drnis. Gledao sam podatke za te srfedine i nikakvog znacajnijeg broja Srba nisam nasao.vuksadinare wrote:glupost..ovo je istina jer sam izvadio iz knjige Kronika Grubišinog Polja....primjerice u milicijskoj stanici bila su tri ceha milicionara a dva hrvata...od t atri jedna ceh je bio nacelnik ili zapovjednik milicijske stanice..a sva tri pomocnika sun mu bili srbi..znaci nije se moglo od ta dva hrvata milicajca da jedna bar bude pomocnik nacelniak ili zapovjednika...drugo od deset privrednih objekata osam direktora srbi jedna ceh jedan slovenac..a nijedan hrvat a hrvata je bilo sigurno i inzinjera,ekonomista...drugo hrvati u grubisinom polju vvecina makar relativna a vise je profesora bilo srba i u osnovnoj i u srednjoj skoli..do vraga ta neces reci da hrvati nisu htjeli ici za profesore i uciteljeRingo10 wrote:
Ako je ovo sve istina onda su Hrvati sami sebi krivi. Nisu im krivi ni Srbi ni ostali. Sami su krivi i kretenske su mi danasnje palamudarije o tome kako su Hrvati BOze moj bili zapostavljeni.
Dakle velim, daj mi podatke za cijelu Hrvatsku. Daj mi podatke za rukovodece kadrove po Republickom i opcinskim SUP. Jebes drotove prasinare.
2015-09-08
klempo je bio mislim iz benkovca ili tog kraja mozda knin...mislim ipak iz knina jer od tamo je najvise opacica...
2015-09-08
Eto. Sve OK i ne vidim nista sporno.vuksadinare wrote:klempo je bio mislim iz benkovca ili tog kraja mozda knin...mislim ipak iz knina jer od tamo je najvise opacica...
2015-09-24
pa i u bih su na celnim pozicijama vecinom bili srbiRingo10 wrote:E pokusat cu nabaviti podatke upravo za Sinj. Pa da vidimo.vuksadinare wrote:e sad si zajebao care..kad si vec spomenuo sinj a moji su iz sinja..svjedok je mutava bastarda isto iz sinja...u milicijskoj stanici sinj je bilo vise srba...jedan od najpoznatiojih ej bio goran opacic-klempo koji je zbrisao u benkovac pocetkom 1991...i bio jedan od viđenijih marticevaca i zlocinaca tamo...sinj je imao 90% hrvata...a vise od pola su bili srbi..najvecim dijelom iz bosne...mogu neke i nabrojati...drugo u zagrebu je također bilo vise milicionara srba...sto se tice da po tebi hrvati nisu htjeli ici u miliciju isto ne stoji..imam podatak iz 1985 godine...kandidata za upis u srednju milijsku skolu...od 326 kandidata bilo je oko 45% hrvata,preko 30% srba ostatak je otpadao na ostale...nakon upisa primljeno je bilo 186 kandidata koliko se primalo u prve razrede...najveci broj upsianih je bilo srba..od ukupnog broja 186 bilo je upisanih 62,7% srba...ostatk je otpadao na hrvate i ostaleRingo10 wrote:Nemam pojma za Grubisino Polje ali znam za neke druge sredine. Znam za neke sredine u Dalmatinskoj Zagori u kojima su samo mahom Hrvati bili i u skolama i u poduzecima i u miliciji. Recimo Sinj ili Imotski, pa Vrgorac ili Drnis. Gledao sam podatke za te srfedine i nikakvog znacajnijeg broja Srba nisam nasao.vuksadinare wrote:glupost..ovo je istina jer sam izvadio iz knjige Kronika Grubišinog Polja....primjerice u milicijskoj stanici bila su tri ceha milicionara a dva hrvata...od t atri jedna ceh je bio nacelnik ili zapovjednik milicijske stanice..a sva tri pomocnika sun mu bili srbi..znaci nije se moglo od ta dva hrvata milicajca da jedna bar bude pomocnik nacelniak ili zapovjednika...drugo od deset privrednih objekata osam direktora srbi jedna ceh jedan slovenac..a nijedan hrvat a hrvata je bilo sigurno i inzinjera,ekonomista...drugo hrvati u grubisinom polju vvecina makar relativna a vise je profesora bilo srba i u osnovnoj i u srednjoj skoli..do vraga ta neces reci da hrvati nisu htjeli ici za profesore i uciteljeRingo10 wrote:
Ako je ovo sve istina onda su Hrvati sami sebi krivi. Nisu im krivi ni Srbi ni ostali. Sami su krivi i kretenske su mi danasnje palamudarije o tome kako su Hrvati BOze moj bili zapostavljeni.
Iz Bosne je bio slavni milicionar Stevo iz B. Grahova, sedamdesetih godina. Za druge nisam cuo.
A taj Klempo, odakle je on rodom. Ako je iz hrvatske onda je sve regularno. To gdje je on zbrisao 1991ve je potpuno nevazno ako raspravljamo o vremenu prije toga.
to je opcepoznato
kod mene su cinili oko 25% stanovnistva a drzali su vodece pozicije od drzavnih institucija do firmi I skolstva
2014-04-19
PA u Sarajevu i nisu. Muslimani su se vremenom dobro statisticki poravnali sa Srbima.prckov wrote:pa i u bih su na celnim pozicijama vecinom bili srbiRingo10 wrote:E pokusat cu nabaviti podatke upravo za Sinj. Pa da vidimo.vuksadinare wrote:e sad si zajebao care..kad si vec spomenuo sinj a moji su iz sinja..svjedok je mutava bastarda isto iz sinja...u milicijskoj stanici sinj je bilo vise srba...jedan od najpoznatiojih ej bio goran opacic-klempo koji je zbrisao u benkovac pocetkom 1991...i bio jedan od viđenijih marticevaca i zlocinaca tamo...sinj je imao 90% hrvata...a vise od pola su bili srbi..najvecim dijelom iz bosne...mogu neke i nabrojati...drugo u zagrebu je također bilo vise milicionara srba...sto se tice da po tebi hrvati nisu htjeli ici u miliciju isto ne stoji..imam podatak iz 1985 godine...kandidata za upis u srednju milijsku skolu...od 326 kandidata bilo je oko 45% hrvata,preko 30% srba ostatak je otpadao na ostale...nakon upisa primljeno je bilo 186 kandidata koliko se primalo u prve razrede...najveci broj upsianih je bilo srba..od ukupnog broja 186 bilo je upisanih 62,7% srba...ostatk je otpadao na hrvate i ostaleRingo10 wrote:Nemam pojma za Grubisino Polje ali znam za neke druge sredine. Znam za neke sredine u Dalmatinskoj Zagori u kojima su samo mahom Hrvati bili i u skolama i u poduzecima i u miliciji. Recimo Sinj ili Imotski, pa Vrgorac ili Drnis. Gledao sam podatke za te srfedine i nikakvog znacajnijeg broja Srba nisam nasao.vuksadinare wrote:
glupost..ovo je istina jer sam izvadio iz knjige Kronika Grubišinog Polja....primjerice u milicijskoj stanici bila su tri ceha milicionara a dva hrvata...od t atri jedna ceh je bio nacelnik ili zapovjednik milicijske stanice..a sva tri pomocnika sun mu bili srbi..znaci nije se moglo od ta dva hrvata milicajca da jedna bar bude pomocnik nacelniak ili zapovjednika...drugo od deset privrednih objekata osam direktora srbi jedna ceh jedan slovenac..a nijedan hrvat a hrvata je bilo sigurno i inzinjera,ekonomista...drugo hrvati u grubisinom polju vvecina makar relativna a vise je profesora bilo srba i u osnovnoj i u srednjoj skoli..do vraga ta neces reci da hrvati nisu htjeli ici za profesore i ucitelje
to je opcepoznato
kod mene su cinili oko 25% stanovnistva a drzali su vodece pozicije od drzavnih institucija do firmi I skolstva
2015-09-24
ima sporno..jedan rođak iz sinja je zavrsio skolu za milicionera u zagrebu 1986 godine a raspoređen je u đakovo...a klempo je raspoređen u sinj koji je susjedna opcina kninu..zasto?..pa zato da u stanici bude vise srba...sto govori u prilog tome da su neki milicajci u stanicu u sinju bili iz bosne..dok oni hrvati iz sinja i okolice koji su zavrsili milicjske skole su bili nakon skola slani daleko do sinja..i odbijali su im molbe da budu premjesteni doma ili bar blize domu...kao sto je moj rođak pisao sigurno desetak molbi i sve su bile odbijeneRingo10 wrote:Eto. Sve OK i ne vidim nista sporno.vuksadinare wrote:klempo je bio mislim iz benkovca ili tog kraja mozda knin...mislim ipak iz knina jer od tamo je najvise opacica...
2015-09-08
i kod mene, jednom riječju tako je bilo svudaprckov wrote:pa i u bih su na celnim pozicijama vecinom bili srbiRingo10 wrote:E pokusat cu nabaviti podatke upravo za Sinj. Pa da vidimo.vuksadinare wrote:e sad si zajebao care..kad si vec spomenuo sinj a moji su iz sinja..svjedok je mutava bastarda isto iz sinja...u milicijskoj stanici sinj je bilo vise srba...jedan od najpoznatiojih ej bio goran opacic-klempo koji je zbrisao u benkovac pocetkom 1991...i bio jedan od viđenijih marticevaca i zlocinaca tamo...sinj je imao 90% hrvata...a vise od pola su bili srbi..najvecim dijelom iz bosne...mogu neke i nabrojati...drugo u zagrebu je također bilo vise milicionara srba...sto se tice da po tebi hrvati nisu htjeli ici u miliciju isto ne stoji..imam podatak iz 1985 godine...kandidata za upis u srednju milijsku skolu...od 326 kandidata bilo je oko 45% hrvata,preko 30% srba ostatak je otpadao na ostale...nakon upisa primljeno je bilo 186 kandidata koliko se primalo u prve razrede...najveci broj upsianih je bilo srba..od ukupnog broja 186 bilo je upisanih 62,7% srba...ostatk je otpadao na hrvate i ostaleRingo10 wrote:Nemam pojma za Grubisino Polje ali znam za neke druge sredine. Znam za neke sredine u Dalmatinskoj Zagori u kojima su samo mahom Hrvati bili i u skolama i u poduzecima i u miliciji. Recimo Sinj ili Imotski, pa Vrgorac ili Drnis. Gledao sam podatke za te srfedine i nikakvog znacajnijeg broja Srba nisam nasao.vuksadinare wrote:
glupost..ovo je istina jer sam izvadio iz knjige Kronika Grubišinog Polja....primjerice u milicijskoj stanici bila su tri ceha milicionara a dva hrvata...od t atri jedna ceh je bio nacelnik ili zapovjednik milicijske stanice..a sva tri pomocnika sun mu bili srbi..znaci nije se moglo od ta dva hrvata milicajca da jedna bar bude pomocnik nacelniak ili zapovjednika...drugo od deset privrednih objekata osam direktora srbi jedna ceh jedan slovenac..a nijedan hrvat a hrvata je bilo sigurno i inzinjera,ekonomista...drugo hrvati u grubisinom polju vvecina makar relativna a vise je profesora bilo srba i u osnovnoj i u srednjoj skoli..do vraga ta neces reci da hrvati nisu htjeli ici za profesore i ucitelje
to je opcepoznato
milicija ih je bila puna, a njihove žene su radile na šalterima za izdavanje ličnih, pasoša, vozačkih itd
općina isto tak
mortal wrote:MOŽE!! Pod uvjetom da se ta nova Juga zove HRVATSKA
Minus Hercegovina i minus Slovenija.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
pogotovo u opcini za vojna pitanjaNoor wrote:i kod mene, jednom riječju tako je bilo svudaprckov wrote:pa i u bih su na celnim pozicijama vecinom bili srbiRingo10 wrote:E pokusat cu nabaviti podatke upravo za Sinj. Pa da vidimo.vuksadinare wrote:e sad si zajebao care..kad si vec spomenuo sinj a moji su iz sinja..svjedok je mutava bastarda isto iz sinja...u milicijskoj stanici sinj je bilo vise srba...jedan od najpoznatiojih ej bio goran opacic-klempo koji je zbrisao u benkovac pocetkom 1991...i bio jedan od viđenijih marticevaca i zlocinaca tamo...sinj je imao 90% hrvata...a vise od pola su bili srbi..najvecim dijelom iz bosne...mogu neke i nabrojati...drugo u zagrebu je također bilo vise milicionara srba...sto se tice da po tebi hrvati nisu htjeli ici u miliciju isto ne stoji..imam podatak iz 1985 godine...kandidata za upis u srednju milijsku skolu...od 326 kandidata bilo je oko 45% hrvata,preko 30% srba ostatak je otpadao na ostale...nakon upisa primljeno je bilo 186 kandidata koliko se primalo u prve razrede...najveci broj upsianih je bilo srba..od ukupnog broja 186 bilo je upisanih 62,7% srba...ostatk je otpadao na hrvate i ostaleRingo10 wrote:
Nemam pojma za Grubisino Polje ali znam za neke druge sredine. Znam za neke sredine u Dalmatinskoj Zagori u kojima su samo mahom Hrvati bili i u skolama i u poduzecima i u miliciji. Recimo Sinj ili Imotski, pa Vrgorac ili Drnis. Gledao sam podatke za te srfedine i nikakvog znacajnijeg broja Srba nisam nasao.
to je opcepoznato
milicija ih je bila puna, a njihove žene su radile na šalterima za izdavanje ličnih, pasoša, vozačkih itd
općina isto tak
mogo se nac koji musliman al hrvata ni za lijeka
2014-04-19
e, da...vojni odsjekprckov wrote:pogotovo u opcini za vojna pitanjaNoor wrote:i kod mene, jednom riječju tako je bilo svudaprckov wrote:pa i u bih su na celnim pozicijama vecinom bili srbiRingo10 wrote:E pokusat cu nabaviti podatke upravo za Sinj. Pa da vidimo.vuksadinare wrote:
e sad si zajebao care..kad si vec spomenuo sinj a moji su iz sinja..svjedok je mutava bastarda isto iz sinja...u milicijskoj stanici sinj je bilo vise srba...jedan od najpoznatiojih ej bio goran opacic-klempo koji je zbrisao u benkovac pocetkom 1991...i bio jedan od viđenijih marticevaca i zlocinaca tamo...sinj je imao 90% hrvata...a vise od pola su bili srbi..najvecim dijelom iz bosne...mogu neke i nabrojati...drugo u zagrebu je također bilo vise milicionara srba...sto se tice da po tebi hrvati nisu htjeli ici u miliciju isto ne stoji..imam podatak iz 1985 godine...kandidata za upis u srednju milijsku skolu...od 326 kandidata bilo je oko 45% hrvata,preko 30% srba ostatak je otpadao na ostale...nakon upisa primljeno je bilo 186 kandidata koliko se primalo u prve razrede...najveci broj upsianih je bilo srba..od ukupnog broja 186 bilo je upisanih 62,7% srba...ostatk je otpadao na hrvate i ostale
to je opcepoznato
općina isto tak
mogo se nac koji musliman al hrvata ni za lijeka
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vučić: U HR još postoje oni koji žele da u njoj nema Srba
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbi uopste nisu Sloveni
» Gotovo četvrtina stanovnika Njemačke su useljenici
» Kakvi bre Sloveni, ovo je prava postojbina Hrvata
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbi uopste nisu Sloveni
» Gotovo četvrtina stanovnika Njemačke su useljenici
» Kakvi bre Sloveni, ovo je prava postojbina Hrvata
Page 3 of 6