HEJ, SLOVENI" Skoro četvrtina Srba PATI ZA STAROM JUGOM i radije bi živeli u njoj, a ovo su 3 GLAVNA RAZLOGA
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: HEJ, SLOVENI" Skoro četvrtina Srba PATI ZA STAROM JUGOM i radije bi živeli u njoj, a ovo su 3 GLAVNA RAZLOGA
Jaaadni, vjecni pusionicari i jadovi. Buhuhu Srbi nas karali ...tre wrote:vukovar, na 30% srpskog stanovništva u kombinatu borovo od 23 direktora 22 srbina, vuteks vukovar 20 direktora svi srbi. O policiji i sudstvu da ne pričamo.prckov wrote:pogotovo u opcini za vojna pitanjaNoor wrote:i kod mene, jednom riječju tako je bilo svudaprckov wrote:pa i u bih su na celnim pozicijama vecinom bili srbiRingo10 wrote:
E pokusat cu nabaviti podatke upravo za Sinj. Pa da vidimo.
Iz Bosne je bio slavni milicionar Stevo iz B. Grahova, sedamdesetih godina. Za druge nisam cuo.
A taj Klempo, odakle je on rodom. Ako je iz hrvatske onda je sve regularno. To gdje je on zbrisao 1991ve je potpuno nevazno ako raspravljamo o vremenu prije toga.
Dakle velim, daj mi podatke za cijelu Hrvatsku. Daj mi podatke za rukovodece kadrove po Republickom i opcinskim SUP. Jebes drotove prasinare.
to je opcepoznato
kod mene su cinili oko 25% stanovnistva a drzali su vodece pozicije od drzavnih institucija do firmi I skolstva
milicija ih je bila puna, a njihove žene su radile na šalterima za izdavanje ličnih, pasoša, vozačkih itd
općina isto tak
mogo se nac koji musliman al hrvata ni za lijeka
Ti Srbi su bili gradjani Hrvatske i tu je sve regularno.
A to sto su Hrvati bili mutavi i smotani druga je stvar.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: HEJ, SLOVENI" Skoro četvrtina Srba PATI ZA STAROM JUGOM i radije bi živeli u njoj, a ovo su 3 GLAVNA RAZLOGA
Hahaha,pa više ste prava imali u doba Tita,Džeme i Pucara Starog.Eroo wrote:
Hercegovački Hrvati ne pate, jer su izvršili zadatak na najbolji mogući način.
Svi postavljeni ciljevi su ostvareni.Nikad ti to nećeš moći dokučiti. Nisi jedini...
Moja pok. baka kupovala je "Dobri pastir" god.katolički kalendar iz Sarajeva.
Nikada se u BIH nisu toliko gradile i obnavljale kat.crkve kao 70-tih i 80-tih godina.
Onda su Hrvati u BIH bili narod,a sada su nekakva etnička skupina,kojoj muslimani biraju predstavnika,a da vam nije onih napaćenih Srba,mogli bi odavno baciti kašiku.
Vama u BIH raspad Juge kojem ste se toliko radovali,ništa dobro nije donio. U doba Otomanske imperije bilo vas je više ondje nego sada.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ok, ti si i onako detektiran kao teža zbunjola pa nije čudo da si prvak (uz soru) u glupostima koje prosipaš na forumu. Ajde što sam te ja među prvima pročitao ali poslje toga su te svi počeli malo pratiti i svi su došli do istog zaključka kao i ja a to je da pamet baš i ne stanuje kod tebe u nekom značajnijem obimu. Da mi se da secirao bi te sve do koske i na kraju ti preporučio da si pucaš u prazan prostor između ušiju pa da te barem prasak resrtira ako ništa drugo ili ničemu drugom ne polazi za rukomRingo10 wrote:Jaaadni, vjecni pusionicari i jadovi. Buhuhu Srbi nas karali ...tre wrote:vukovar, na 30% srpskog stanovništva u kombinatu borovo od 23 direktora 22 srbina, vuteks vukovar 20 direktora svi srbi. O policiji i sudstvu da ne pričamo.prckov wrote:pogotovo u opcini za vojna pitanjaNoor wrote:i kod mene, jednom riječju tako je bilo svudaprckov wrote:
pa i u bih su na celnim pozicijama vecinom bili srbi
to je opcepoznato
kod mene su cinili oko 25% stanovnistva a drzali su vodece pozicije od drzavnih institucija do firmi I skolstva
milicija ih je bila puna, a njihove žene su radile na šalterima za izdavanje ličnih, pasoša, vozačkih itd
općina isto tak
mogo se nac koji musliman al hrvata ni za lijeka
Ti Srbi su bili gradjani Hrvatske i tu je sve regularno.
A to sto su Hrvati bili mutavi i smotani druga je stvar.
pa nije ih država gradila i obnavljala nego iseljeničke donacije, kad su granice omekšale i kad je novac izvana u većoj mjeri počeo dolaziti a da ga banditi koje veličaš nisu više otimali... odnosno kad su smanjili otimačinu...jastreb wrote:Hahaha,pa više ste prava imali u doba Tita,Džeme i Pucara Starog.Eroo wrote:
Hercegovački Hrvati ne pate, jer su izvršili zadatak na najbolji mogući način.
Svi postavljeni ciljevi su ostvareni.Nikad ti to nećeš moći dokučiti. Nisi jedini...
Moja pok. baka kupovala je "Dobri pastir" god.katolički kalendar iz Sarajeva.
Nikada se u BIH nisu toliko gradile i obnavljale kat.crkve kao 70-tih i 80-tih godina.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ti srbi su formalno i dalje građani rh ukoliko posjeduju hrvatske isprave, ali ne budu više nikad u situaciji da u jednoj hrvatskoj firmi od 33 oura oni drže 33 direktorske pozicije kako je npr bilo u sisku u željki.
2015-08-08
nije ni čudo što onda boris mikelić i kompanija osnivaju vlade u egzilu nadajući se opet istim sinekurama koje su imali za vrijeme ćopavog i nakon njega kojega u svakoj prilici pljuju kao najvećeg ustašumichaellcmacha wrote:ti srbi su formalno i dalje građani rh ukoliko posjeduju hrvatske isprave, ali ne budu više nikad u situaciji da u jednoj hrvatskoj firmi od 33 oura oni drže 33 direktorske pozicije kako je npr bilo u sisku u željki.
boro i ta generacija srba su nepovratno odjebali karijeru, taj soj i sloj srba je hrvatsku napustio i nikada se više neće vratiti, tak da nek se jebu sa svojim vladama u egzilu s tim su si samo definitivno zapečatili poziciju nepoželjnih u hrvatskoj...tre wrote:nije ni čudo što onda boris mikelić i kompanija osnivaju vlade u egzilu nadajući se opet istim sinekurama koje su imali za vrijeme ćopavog i nakon njega kojega u svakoj prilici pljuju kao najvećeg ustašumichaellcmacha wrote:ti srbi su formalno i dalje građani rh ukoliko posjeduju hrvatske isprave, ali ne budu više nikad u situaciji da u jednoj hrvatskoj firmi od 33 oura oni drže 33 direktorske pozicije kako je npr bilo u sisku u željki.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vučić: U HR još postoje oni koji žele da u njoj nema Srba
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbi uopste nisu Sloveni
» Gotovo četvrtina stanovnika Njemačke su useljenici
» Kakvi bre Sloveni, ovo je prava postojbina Hrvata
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbi uopste nisu Sloveni
» Gotovo četvrtina stanovnika Njemačke su useljenici
» Kakvi bre Sloveni, ovo je prava postojbina Hrvata
Page 6 of 6