Srbi uopste nisu Sloveni
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Srbi uopste nisu Sloveni
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/ova-dva-naroda-su-nam-braca-nismo-dosli-sa-karpata-vec-su-oni-dosli-kod-nas-ovi-podaci-sve-ruse-iz-temelja/207466/vest
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srbi uopste nisu Sloveni
stigo ti na poso, a
2014-04-16
Pa ka'k ste sa rusima onda braca pizda vam olinjala..da putin zna kak ne zelite biti slaveni bu vas centriral zajedno sa vuckom..
2015-09-08
sto te muci ZOC tovarski?aben wrote:stigo ti na poso, a
2015-09-08
vuksadinare wrote:sto te muci ZOC tovarski?aben wrote:stigo ti na poso, a
muka mi je viti da moroš roditi i u nedilju... mislin, dolaziti na poso, ne roditi:)
2014-04-16
aben wrote:stigo ti na poso, a
nedilja je nesrico
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
analize pokazuju da oko 70 posto Srba potiče od autohtonih antičkih naroda koji su u kamenom dobu živeli na Balkanu,
srbi imaju najveci kurac u svitu nakon stanovnika africke drzave mali
samo jaja slicna hrvatima po dlakavosti
jednostavnim uvidom u slikopis srbi imaju vise celjadi i blaga a mi bolje konje i duze maceve
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jel se može taj halotip nekako namjestiti da im rusi budu braća?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
naravno da nisu slaveni, oni su nebeski narod a znog njih su kinezi izgradili kineski zid! Ako meni ne vjerujete pitajte srpske akademike pa ćete se uvjeriti.
Takva prošlost a crveni neće da bude dio tog slavnog naroda iz kojeg je i sam Isus potekao nego tek obični mali Hrvat koji ima doduše pisanu povijest ali nije ni blizu srpskoj slavnoj ali nepisanoj historiji
Takva prošlost a crveni neće da bude dio tog slavnog naroda iz kojeg je i sam Isus potekao nego tek obični mali Hrvat koji ima doduše pisanu povijest ali nije ni blizu srpskoj slavnoj ali nepisanoj historiji
njihovi akademici dobivaju podatke iz svemirske galaksije, zato oni znaju što drugi ne znaju.tre wrote:naravno da nisu slaveni, oni su nebeski narod a znog njih su kinezi izgradili kineski zid! Ako meni ne vjerujete pitajte srpske akademike pa ćete se uvjeriti.
recimo da je raspadom velike srbije nastala europa i te državice njemačka, francuska, italija ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
slucajno sam " zamijeto "
da u tekstu pise
hrvati, srbi i rumuni,
autohtoni balkanski cigani,
70. /.
da u tekstu pise
hrvati, srbi i rumuni,
70. /.
Guest- Guest
Sad kad smo to apsolvirali možda se crvenkasti predomisli i opet postane ono što je oduvijek bio, smrdljivi četlj :)kaya wrote:njihovi akademici dobivaju podatke iz svemirske galaksije, zato oni znaju što drugi ne znaju.tre wrote:naravno da nisu slaveni, oni su nebeski narod a znog njih su kinezi izgradili kineski zid! Ako meni ne vjerujete pitajte srpske akademike pa ćete se uvjeriti.
recimo da je raspadom velike srbije nastala europa i te državice njemačka, francuska, italija ..
pizzon wrote:slucajno sam " zamijeto "
da u tekstu pise
hrvati, srbi i rumuni,
70. /.
T obi znacilo da su srbi,hrvati isto romanska skupina naroda..s obzirom na jezik koji se koristi,a jezik zna biti u uporabi i vise tiscljeća,nish od ove teorije..a haplati se daju narodi izmedju sebe,kako vidimo i krizati nuzput..jedna generacija ako se pohapla unakrsno,eto ti..RODJE SMO...
rjedje se ipak krizaju oni drugacijeg jezika,jer je i teze doci na nivo bliskosti za to..GOVORIM o nekim drugim vremenima,kad se nija haplalo sa svim i svakim,a kretidna kartica nije premoscivala jezicne barijere..
rjedje se ipak krizaju oni drugacijeg jezika,jer je i teze doci na nivo bliskosti za to..GOVORIM o nekim drugim vremenima,kad se nija haplalo sa svim i svakim,a kretidna kartica nije premoscivala jezicne barijere..
Guest- Guest
Naplakala se ja od smijeha
HAPLALO odsad je sexalo malo ?
HAPLALO odsad je sexalo malo ?
Hehehe, upravo tako. OStalo bi im nekakvo pozivanje na pravoslavno bratstvo, ali to je konj koji brzo crkne kako vidimo u posljednje vrijeme.vuksadinare wrote:Pa ka'k ste sa rusima onda braca pizda vam olinjala..da putin zna kak ne zelite biti slaveni bu vas centriral zajedno sa vuckom..
A i u politici je to drugorazrednog znacaja.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
srbi su miks cigana (rumunja)i Hrvata a bugari su ih kulturoloski oblikovali(cirilica,pravoslavlje,padezi..)...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Nije bitno koju imaš haplogrupu, nego kako se osjećaš. A to je Hrvat, ne Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Američki general: Srbi više nisu proruski
» Srbi tvrde da nisu potomci Slavena već Ilira
» holandski pukovnik- srbi nisu pocinili genocid
» Srbi nisu varalice i nikada neće biti
» U Kninu sukob Torcide i...ne nisu Srbi u pitanju
» Srbi tvrde da nisu potomci Slavena već Ilira
» holandski pukovnik- srbi nisu pocinili genocid
» Srbi nisu varalice i nikada neće biti