Kakvi bre Sloveni, ovo je prava postojbina Hrvata
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kakvi bre Sloveni, ovo je prava postojbina Hrvata
https://www.kurir.rs/region/hrvatska/3467763/kakvi-sloveni-ovo-je-prava-postojbina-hrvata-ambasador-u-bliskoistocnoj-zemlji-inace-doktor-dokazao-sve?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=InPortal%2bexchang
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Re: Kakvi bre Sloveni, ovo je prava postojbina Hrvata
Preko 50% (u Hercegovini i Južnoj Dalmaciji s otocim 75%) je Eu7, dakle autohtoni europski genski haplotip.
Nešto postotaka od ovih je oplodilo i srpske pra-pra-pra bake.
Jebem vas neuke, držite se nauke i ostavite se Tarabića više.
Ko jos nije uzeo 100 evra, ce ovo da cita.
omni-
2014-04-12
Čudi me kako je Serbinjo preduhitrio vuka s objavom ove teme.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Eroo wrote:Preko 50% (u Hercegovini i Južnoj Dalmaciji s otocim 75%) je Eu7, dakle autohtoni europski genski haplotip.
Ero, opet se svadjas sam sa sobom
Ti podržavaš neke, koji su tvorci ove teorije, koju kasnije
etiketiraš Srbima, kao da su oni kreatori.
Ne znas ni ti gde duvas.
2014-08-25
omni wrote:Ko jos nije uzeo 100 evra, ce ovo da cita.
Ispunio JMBG, Broj Licne Karte, gledaju Italijani, pitaju sta radim, kazem eto zaradio 100 eura za 30-ak
sekundi.
Gledaju, pa pitaju gde to ima...
Kako gde, pa u Srbiji brale
Dajte i nama, vrlo rado bi i oni, rekoše ...
2014-08-25
Jedna od teorija o porijeklu imena. Moguće. No ne mjenja puno na priči jer opet ostaje sve isto tj došli Avari koji se tako zovu i stopili sa Slavenima u zapadnom dijelu današnje Ukrajine.
To je jedna od teorija o porijeklu imena plemena. Ako je to tako onda su ti Avari Hrvati koji su se stopili sa Slavenima u zapadnoj Ukrajini i provalili u Panonsku nizinu i otvorili put za seobu Slavena.
Al priča je uvik ista samo su teorije o porojeklu imena drukčije.
To je jedna od teorija o porijeklu imena plemena. Ako je to tako onda su ti Avari Hrvati koji su se stopili sa Slavenima u zapadnoj Ukrajini i provalili u Panonsku nizinu i otvorili put za seobu Slavena.
Al priča je uvik ista samo su teorije o porojeklu imena drukčije.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Iranska teorija uopce nije u suprotnosti sa slavenskom.
Radi se o preko 1000 godina vremenskog razmaka
Hrvati su dokazano dosli na Balkan kao Slaveni a ako su 1000 godine prije toga neki pra-Hrvati zivjeli u Perziji pa se selili i integrirali i asimilirali u Slavene ali nekako zadrzali ime ... pa to nije nista cudno , to se dogadjalo u povijesti i drugim narodima, na primjer Bugarima.
Radi se o preko 1000 godina vremenskog razmaka
Hrvati su dokazano dosli na Balkan kao Slaveni a ako su 1000 godine prije toga neki pra-Hrvati zivjeli u Perziji pa se selili i integrirali i asimilirali u Slavene ali nekako zadrzali ime ... pa to nije nista cudno , to se dogadjalo u povijesti i drugim narodima, na primjer Bugarima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovi šta su donijeli ime narodu i jesu iz onih prostora stigli.Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Preko 50% (u Hercegovini i Južnoj Dalmaciji s otocim 75%) je Eu7, dakle autohtoni europski genski haplotip.
Ero, opet se svadjas sam sa sobom
Ti podržavaš neke, koji su tvorci ove teorije, koju kasnije
etiketiraš Srbima, kao da su oni kreatori.
Ne znas ni ti gde duvas.
Postoje i artefakti koji to dokazuju.
U zap. Ukrajini i danas imaš Bele Hrvate, ništa nepoznato onima koji su pismeni.
Imaš i pokrajinu u Turmenistanu koja nosi hrvatsko ime, a šahovnica nije nepoznata Iranu.Dapače.
Temeljni hr haplotip je Eu7, a ostalo su dodatki.
Srbi? Imate 10.-ak haplotipa, z'brda-z'dola, a Tarabići vas i dalje uvjeravaju da ste nastali prije ameba.
Jebote, dajte se malo oslonit na nauku. Ode svijet naprijed, neće nitko čekat da se dozovete pameti.
ustvari svi smo mi turci
Zašto se onda ljutite kad vam to kažemo?Sora wrote:ustvari svi smo mi turci
Sve su to bedastoće. Hrvati nisu tu "od stoljeća sedmog". To je bedastoća.
Hrvati su tu odvajkada. Nikakvih velikih seoba nije bilo. Barem ne onakvih kakvim su nas šopali u školama.
Hrvati su tu odvajkada. Nikakvih velikih seoba nije bilo. Barem ne onakvih kakvim su nas šopali u školama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
KAo Slaveni došli su sa Sjevera. A naravno da imaju i gene starosjedilaca. ALi kao Slaveni su prihajali i to nije bedastoća.jastreb wrote:Sve su to bedastoće. Hrvati nisu tu "od stoljeća sedmog". To je bedastoća.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa bilo je seoba,ali u puuuuno manjem obimu od onoga što smo učili u školama.Ringo10 wrote:KAo Slaveni došli su sa Sjevera. A naravno da imaju i gene starosjedilaca. ALi kao Slaveni su prihajali i to nije bedastoća.jastreb wrote:Sve su to bedastoće. Hrvati nisu tu "od stoljeća sedmog". To je bedastoća.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dakle, ono što ti nemaš pojma jer nisi hrvat niti si ikad živio u rh , nego sufliraš... ko onaj u kazalištu iz rupe šta govori glumcima..Eroo wrote:Zašto se onda ljutite kad vam to kažemo?Sora wrote:ustvari svi smo mi turci
USRED hrvatskih pokrajina, otoka, mjesta itd. česta su prezimena TURČIĆ, TURKOVIĆ..
USRED vukomeričkih gorica je HASAN BREG
TOPONIMI brojnih lokacija recimo na KRKU također imaju veze s turcima
kad se ide na staro groblje iznad porata prođe se uz mjesto TURČIĆ
i kae ERO..
UČIŠ POMALO ha
A TO S TURCIMA i nije čudno, dominantna su nacija na balkanu i bili su vladari par sto godina
Last edited by Sora on 23/5/2020, 17:21; edited 1 time in total
I ti si u pravu.Sora wrote:dakle, ono što ti nemaš pojma jer nisi hrvat niti si ikad živio u rh , nego sufliraš... ko onaj u kazalištu iz rupe šta govori glumcima..Eroo wrote:Zašto se onda ljutite kad vam to kažemo?Sora wrote:ustvari svi smo mi turci
USRED hrvatskih pokrajina, otoka, mjesta itd. česta su prezimena TURČIĆ, TURKOVIĆ..
i kae ERO..
UČIŠ POMALO ha
ja pišem o tragovima turaka u hrvatskoj
kao što vidiš
i da zaboravila sam spomenuti da su prezimena ŠABAN hrvatska prezimena u šiljakovini što ja znam
za bosnu je neupitno i dajte te dokumente ovom bivšem komunjari ČOVIĆU kretenu da se isto nečem nauči
kao što vidiš
i da zaboravila sam spomenuti da su prezimena ŠABAN hrvatska prezimena u šiljakovini što ja znam
za bosnu je neupitno i dajte te dokumente ovom bivšem komunjari ČOVIĆU kretenu da se isto nečem nauči
zapravo hoću reči ovo
jedan video sam gledala nedavno kad su nekim ljudima radili DNK analize da ustanove etničko porijeklo
nitko nije 100 posto ono što misli da je
ja bi recimo za sebe rekla da imam četvrtinu madžarske krvi, osminu turske, polovinu hrvatske, i osminu mješano..ha ha
jedan video sam gledala nedavno kad su nekim ljudima radili DNK analize da ustanove etničko porijeklo
nitko nije 100 posto ono što misli da je
ja bi recimo za sebe rekla da imam četvrtinu madžarske krvi, osminu turske, polovinu hrvatske, i osminu mješano..ha ha
Vuce tebe, ha?!Sora wrote:dakle, ono što ti nemaš pojma jer nisi hrvat niti si ikad živio u rh , nego sufliraš... ko onaj u kazalištu iz rupe šta govori glumcima..Eroo wrote:Zašto se onda ljutite kad vam to kažemo?Sora wrote:ustvari svi smo mi turci
i kae ERO..
UČIŠ POMALO ha
A TO S TURCIMA i nije čudno, dominantna su nacija na balkanu i bili su vladari par sto godina
No, ako ti mislis da si turskog porijekla, i osjecas se tako, ne bi trebala drugima to nametati.. ;-))
Maggie19 wrote:Vuce tebe, ha?!Sora wrote:dakle, ono što ti nemaš pojma jer nisi hrvat niti si ikad živio u rh , nego sufliraš... ko onaj u kazalištu iz rupe šta govori glumcima..Eroo wrote:Zašto se onda ljutite kad vam to kažemo?Sora wrote:ustvari svi smo mi turci
i kae ERO..
UČIŠ POMALO ha
No, ako ti mislis da si turskog porijekla, i osjecas se tako, ne bi trebala drugima to nametati.. ;-))
ne megi, ne mislim
zajebavam se
šta mogu, kakvo društvo, tak se ja ponašam
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ljudska prava u Hrvata
» Inzkov katalog prava Hrvata u BiH
» Dok sam predsjednik, Hrvatska više neće popuštati oko prava Hrvata u BiH
» SDSS se buni protiv vjerskih i nacionalnih prava Hrvata pravoslavaca
» LAVROV: Neprihvatljivi pokušaji smanjenja prava Srba i Hrvata, državotvornih naroda u BiH
» Inzkov katalog prava Hrvata u BiH
» Dok sam predsjednik, Hrvatska više neće popuštati oko prava Hrvata u BiH
» SDSS se buni protiv vjerskih i nacionalnih prava Hrvata pravoslavaca
» LAVROV: Neprihvatljivi pokušaji smanjenja prava Srba i Hrvata, državotvornih naroda u BiH
Page 1 of 2