ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Page 16 of 20 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

Go down

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 16 Empty Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Post by Guest 4/6/2019, 20:27

Man te sranja i svadje..ovdi su jagode pol kile 3 ojra,a prosle godine si deset takvih pakiranja na kraju dana mogao kod Kazahstanaca kupiti za 2 ojra..puno kishe ove godine,previse.. No

Guest
Guest

Back to top Go down

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 16 Empty Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Post by kaya 4/6/2019, 20:27

pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
aaa..to..species...ok..ajd da pogadjam..zlatni retriver.. :clown
al blizu si bio, imala sam  labradora..
lijep pas..samo trazi puno istrcavanja i prostora..
Pa ne, ljena maza, ne voli trcati, voli plivati, njuh ima takav da zna da si prije 5 minuta prosao ulicom, pametan i drag, od prostora mu ne treba nista, da legne negdje blizu tebe..
tja,onda je oke,no kad ga kupash??...vode posvuda..predlazem tush kabinu i zatvorena vrata na njoj.. :clown
pa niti jedan pas se ne voli kupati osim kada sam pliva, i još nešto je specifično za njih
zavija
dođe mu tako neki momenat, sjedne kraj prozora iz čista mira i zavija kao vuk :)
nisam to još vidjela kod drugih pasa...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Noor 4/6/2019, 20:29

pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
aaa..to..species...ok..ajd da pogadjam..zlatni retriver.. :clown
Pa ne, ljena maza, ne voli trcati, voli plivati, njuh ima takav da zna da si prije 5 minuta prosao ulicom, pametan i drag, od prostora mu ne treba nista, da legne negdje blizu tebe..
tja,onda je oke,no kad ga kupash??...vode posvuda..predlazem tush kabinu i zatvorena vrata na njoj.. :clown
male mozes doma, al velike vodis grumeru...taj dok se strese mokar je i strop :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Eroo 4/6/2019, 20:29

frka wrote: by tre Today at 12:39
evo josh jednog smrada..koji ste vi bolesnici sunce ti jebem kalajisano,,,mali chopor divljih hijena ,,avlijanera ..bez mozga i pameti,,,,Je l' to jedan drugome shaljete poruke kad ja dodjem na forum...a kao fol sluchajno ste eto u prolazu...Mrsh u kucicu..avlijaneru  olinjali::))))

Čudno mi da te Srbija , tako pametnog, ne angažira da im riješiš problem s Kosovom. Oono barem, za početak, da im takse ukinu...
Šipci zapeli i ni makac...Koj ste vi plačipičke to svijet nije vidio... :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by kaya 4/6/2019, 20:29

frka wrote:Eto polupismene krmachice..idiot stavi pod navodnike sortu a ona ga podcjenjuje ...kao nije sorta idiote nego kaj krmachice??Vrsta ...da da Zini..i zazmiri ..sjeti se koja je prava rijech ::)).hahhahahahahaa...koj su ovo debili...chim me nema odma se pojave u choporu i reze tresuci se od straha da se ne pojavim...
A sta bi imala ...svi u Zegeju imaju one male Maltezere..pizdolizce:..seru po parkovima a vlasnice boli kurac shto se tu igraju djeca,,,pa to je posisalo kulturu  kao i taj kome se ruga isz Siska..Sisoje sisaj kitu :)))
:facepalm
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 20:29

kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
pa niti jedan pas se ne voli kupati osim kada sam pliva, i još nešto je specifično za njih
zavija
dođe mu tako neki momenat, sjedne kraj prozora iz čista mira i zavija kao vuk :)
geni,Kayo,geni Kameni...ne brise se to tek tako...
sjecam se kao mali,pesi,oni kucni,a skoro svaka kuca ih je tada imala,su,kad je sirena za pozar zavijala,vrlo timski je podrzavali..nama je to bilo smjesno,ali valjda pesima to nesh znaci.. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 20:30

Noor wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
male mozes doma, al velike vodis grumeru...taj dok se strese mokar je i strop :)
e-e,upravo o tome govorim.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 4/6/2019, 20:31

kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
zavija
labrador? to nisam znala :)
moji malamuti zavijaju u čoporu, to je orkestar
ne mogu tu filmić postavit da ih čuješ, heh

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 20:32

Noor wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
zavija
prekrasne beshtije.. :tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 4/6/2019, 20:33

Noor wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
zavija
za malmuta nije čudno ali za ovog je :)
ja kad sam to vidjela prvi put pukla od smijeha, mrtav ozbiljan on ..zavija i zavija i digne glavu još gore
šta mu dođe pitaj boga :)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 20:34

by tre Today at 14:20
Pozovi i onu krmachicu shto te slijedi svaki korak ko prava kuja::))
Ona voli glupe ..i smrdljive to je uzbudjuje ..posebno je luda z agorgonzolom...ako nemash daj joj da ti shnjofa noge kad izadjesh iz svinjca..svrshava na prljavshtinu...a ionako je mala i okrugla malo veca od mog muda::)))Rekli bi turci...peksin::))
Ti si ionako sluchaj sam za sebe,,,tebi sto doktora ne moze pomoci..uzivaj u tom svom svinjcu i rokci ,,,Pa fakat,,koliko ja znam u Slavoniji takvih nije bilo a ni u Sremu..Vojvodini...to je radan i poshten narod..ali vas valjda ovaj zadni rat donio ko poplava iz Posavine ,,,Dervente,,,Doboja..shto niste tamo ostali zivjeti ti i i Mihajlo na svojoj djedovini..??Shvacam ja vas..nije lako zivjeti kada te protjeraju...ali shto mislish kako je onima drugima koje ste vi protjerali...i kako ce biti vashoj djeci koje ce netko protjerati i kako ce biti vashim unucima koje ce etko protjerati...nasladjujete se traktorima..a kako su oni jadnici protjerani iz srednje bosne...da li i za njih vazi pravilo podjebavanja kada su pitanju protjerani..Kurac vi moj kuzite o chemu ja ovdje tipkam...Dobro je rekao crvenkasti da nisam pametan mada nigdje to isam tvrdio...Dozvolio sam sebi da se spustim na vash nivo,,,,umjeto da vam kazem,,kratko i jasno....marsh u sto pizdi materinih ,,,stoko primitivna...a sad pravac u svinjac i izvijesti one svoje krmke shto sam natipkao,,,pa zajedno rokcite do mile volje...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 20:34

ovo je za umriti.. lol! lol! lol!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 20:42

by Eroo Today at 14:29

@frka wrote:
by tre Today at 12:39
evo josh jednog smrada..koji ste vi bolesnici sunce ti jebem kalajisano,,,mali chopor divljih hijena ,,avlijanera ..bez mozga i pameti,,,,Je l' to jedan drugome shaljete poruke kad ja dodjem na forum...a kao fol sluchajno ste eto u prolazu...Mrsh u kucicu..avlijaneru olinjali::))))

Čudno mi da te Srbija , tako pametnog, ne angažira da im riješiš problem s Kosovom. Oono barem, za početak, da im takse ukinu...
=============================================================================
U Srbiji sam bio tri puta u zivotu..ali ih cijenim zbog osjecaja za slobodu a vi mi se gadite zajedno sa zlovencima shto ste prodane dushe..novac vam je sve pizda vam materina prokleta,,,rdjenu majku bi prodali za par kuna..Zavijash iz te dezele i tipkash iz invalidskih kolica .Bolje ti je razmishljaj da ce te zakopati i koji parok ce te poshkropiti sa svojom pishalinom...majmune jedan ..ostario a pamet ti ko u pileta..odjebi jebla vam Srbija mater..da nje nije bilo bdavno bi izumrli...a vidi se koliko ste sposobni kada vas ima 3.5 mil.Sikter bosanac::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 20:45

A onda je 30 hrvatskih policajaca savladalo tesko povredjenog vozaca....toliko o sposobnosti hrvatske policije...bog te jebo tri sata ganjaju kombi...s traktorom valjda..debele pivske naduvane trbushine ne mogu s eni iz auta izvuc za sat vremena...

https://www.youtube.com/watch?v=4ge82xf0re0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/6/2019, 20:45

pismejker wrote:
michaellcmacha wrote:
pismejker wrote:
michaellcmacha wrote:
pismejker wrote:
cuj..kako rekoh,mimo sovanja,ako covjek prizna,pogadja pravo u srz problema..kako rekoh,primjer,o stanju RH i blagodati koja vlada...

i sve dok tako ne bude vecina mislla i reagirala u vezi toga,nish se nece promjeniti..

Mislis da stotine tisuca gradjana radije ne bi bila uz svoje stare i radile u svojoj drzavi,da imaju sansu za pristojan zivot?
pa koji su kurac onda napustili ruralne sredine tamo od 50-ih do sredine 70-tih, pa tad je ovdje cvala industrija, progres na svakom koraku, para ko govana....
vrlo slicni problem,Miha,vrlo slicni..ljudi ne napustaju bas rado svoje ognjiste ako ne moraju..INDUSTRIJA doista i jeste cvala,ako objektivno gledas,ALI UCINKOVITOST I nije bilo..preveliki broj ljudi u "udruzenom radu",nekonkurentno i neucinkovito za otvoreno trziste..
Kakogod,nije tada,nit je sada dobro..
pa jebote daj čitaj što pišeš... kakvo otvoreno tržište...
Nisam rekao otvoreno u smislu otvorenog prema svijetu,nego u ODNOSU NA OTVORENO TRZISTE OPCENITO..Da je hipoteticki Europa anulirala carine i stavila normalne poreze za hipoteticki izvoznu robu iz Juge,jos uvijek bi ta roba bila nekonkurentna..DA je hipoteticki,u proizvodnju bilo uvedeno ljudi PO UGLEDU NA ZAPADNU EUROPU,ucinkovitost bi bila veca i roba povoljnija..ipak u Juzi,bi ostala situacija ista,jerbo je bila izolirana kao i druge komunisticke drzave..
alo čovječe pa kako vama pojedincima pamćenje funkcionira... tvrdio si da je yuga imala brutalnu produkciju, da su proizvodi bili kvalitetni i bla bla svašta nešto... aj dobro bilo je to ima već... ali svrstavaš se bok uz bok ringu i frki, zato valjda i podržavaš njihove proljeve.... iako se iz Kobilice vidi da njih dvojica nisu u stanju zapamtiti što su jutros doručkovali a kamoli što su sinoć pisali....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by marcellus 4/6/2019, 20:49

frka wrote:U Srbiji sam bio tri puta u zivotu..ali ih cijenim zbog osjecaja za slobodu a

xexe pa turski vazali bili i ostali, danas ruski, a ja naročito cijenim osjećaj za slobodu koji su pokazali na ovčari, u srebrenici, oko foče, u račku... bre toliko slobodarski narod stvarno gamad ti ameri garant ih bombarduju zbog slobodarskog duha a ne genocida

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 4/6/2019, 20:50

frka wrote:by Eroo Today at 14:29

@frka wrote:
by tre Today at 12:39
evo josh jednog smrada..koji ste vi bolesnici sunce ti jebem kalajisano,,,mali chopor divljih hijena ,,avlijanera ..bez mozga i pameti,,,,Je l' to jedan drugome shaljete poruke kad ja dodjem na forum...a kao fol sluchajno ste eto u prolazu...Mrsh u kucicu..avlijaneru  olinjali::))))

=============================================================================
U Srbiji sam bio tri puta u zivotu..ali ih cijenim zbog osjecaja za slobodu a vi mi se gadite zajedno sa zlovencima shto ste prodane dushe..novac vam je sve pizda vam materina prokleta,,,rdjenu majku bi prodali za par kuna..Zavijash iz te dezele i tipkash iz invalidskih kolica .Bolje ti je razmishljaj da ce te zakopati i koji parok ce te poshkropiti sa svojom pishalinom...majmune jedan ..ostario a pamet ti ko u pileta..odjebi jebla vam Srbija mater..da nje nije bilo  bdavno bi izumrli...a vidi se koliko ste sposobni kada vas ima 3.5 mil.Sikter bosanac::))
Previše ti brineš o nama. Na što ste spali, da vam Hrvati i Slovenci čuvaju ono malo Srba šta je još ostalo na Kosovu.
Digo AV borbenu gotovost vojske, podigo jedan Mig 29 i nisko nadletio Novi Pazar. Kao držite me, jer ću inače nadletit i Niš... :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 20:51

Došao policajac u slastičarnu i pita:
- Kakvih imate kolača?
Prodavačica će njemu:
- Imamo raznih oblika i veličina.
Na to će policajac:
- Dajte mi dva oblika i tri veličine..
===============================

Kako se zove policajac koji radi na Sjevernom polu?

- Spolni organ.
=========================================
Dolazi policajac s posla i zatekne ženu s drugim. Izvadi pištolj i ubije ga, a žena mu kaže:
- Dragi, ako tako nastaviš, nećeš imati nijednog prijatelja.
==========================================

Kaze jedan policajac drugom:
- Jesi ti cuo da na Marksu ima zivota...
- Ne kaze se na marksu nego Marsu a kao drugo to je samo hipotenuza.

Zashto toliko viceva o policajcima ..pa gluplji su od mog kurca...u policiju su ishli i idu samo priglupi i materijalna sirotinja kao i u vojsku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 20:51

michaellcmacha wrote:
pismejker wrote:
michaellcmacha wrote:
pismejker wrote:
michaellcmacha wrote:
pa koji su kurac onda napustili ruralne sredine tamo od 50-ih do sredine 70-tih, pa tad je ovdje cvala industrija, progres na svakom koraku, para ko govana....
vrlo slicni problem,Miha,vrlo slicni..ljudi ne napustaju bas rado svoje ognjiste ako ne moraju..INDUSTRIJA doista i jeste cvala,ako objektivno gledas,ALI UCINKOVITOST I nije bilo..preveliki broj ljudi u "udruzenom radu",nekonkurentno i neucinkovito za otvoreno trziste..
Kakogod,nije tada,nit je sada dobro..
pa jebote daj čitaj što pišeš... kakvo otvoreno tržište...
Nisam rekao otvoreno u smislu otvorenog prema svijetu,nego u ODNOSU NA OTVORENO TRZISTE OPCENITO..Da je hipoteticki Europa anulirala carine i stavila normalne poreze za hipoteticki izvoznu robu iz Juge,jos uvijek bi ta roba bila nekonkurentna..DA je hipoteticki,u proizvodnju bilo uvedeno ljudi PO UGLEDU NA ZAPADNU EUROPU,ucinkovitost bi bila veca i roba povoljnija..ipak u Juzi,bi ostala situacija ista,jerbo je bila izolirana kao i druge komunisticke drzave..
alo čovječe pa kako vama pojedincima pamćenje funkcionira... tvrdio si da je yuga imala brutalnu produkciju, da su proizvodi bili kvalitetni i bla bla svašta nešto... aj dobro bilo je to ima već... ali svrstavaš se bok uz bok ringu i frki, zato valjda i podržavaš njihove proljeve.... iako se iz Kobilice vidi da njih dvojica nisu u stanju zapamtiti što su jutros doručkovali a kamoli što su sinoć pisali....
u biti jeste,ali posto je previse ljudi dijelilo profit,NIJE BILO UCINKOVITO..JEDINICA PROIZVODA JE BILO PUNO..
eto ti primjer zupanjska secerana..u kampanji je krajem 70tih i pocetkom 80tih proizvodila,akampanja je trajala 3 mjeseca u prosjeku 25000 tona secera...e sad,nije to mala brojka..istina,i cudo,radnika nije bilo previse,pa tako Secerana prezivljava privatizaciju i nastavlja,sa IPAK dobrom ucinkovitoscu,koja se povecava smanjenjem broja zaposljenih,i davanje posla remonta vanjskim firmama..to je onaj pozitivan primjer..
Ako je tko na kraju sjebo,to je bilo orkestrirano iz Brisela,jerbo,zasto bi RH imala cak 3 secerane..

Drugi primjeri nisu tako pozitivni,ali nije da ih nema..nije slika bas crno bijela..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/6/2019, 20:54

pismejker wrote:
michaellcmacha wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:

covjek udara po svemu na balkanu,ne stedi nikog,i prilicno precizno detektira uzroke i posljedice sveukupnih sranja..sad govorim o politici,kradji drzave i osiromasenju gradjana..
traljezga kao kakav pijanac za šankom uglavnom
Kayo,kakvu sortu pesa ti imas?
"sortu"
sort of dog,bem te..
dog breeds,  jebi frku... pasmine se kaže za pseće "sorte" i na hrvatskom i na engleskom, a i na njemačkom je hundrassen... eto o tom ti pričam ti si jednostavno loš o čemu god da pričamo...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 20:55

michaellcmacha wrote:
pismejker wrote:
michaellcmacha wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
traljezga kao kakav pijanac za šankom uglavnom
Kayo,kakvu sortu pesa ti imas?
"sortu"
sort of dog,bem te..
dog breeds,  jebi frku... pasmine se kaže za pseće "sorte" i na hrvatskom i na engleskom, a i na njemačkom je hundrassen... eto o tom ti pričam ti si jednostavno loš o čemu god da pričamo...
..e jebote..jel sil sad sretan.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 20 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

Back to top

- Similar topics