Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
Page 18 of 20
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
da pizzon nekad me znao nervirati strasno a nekad se i ismijem kad procitam njegove budalestine,da ga nema trebalo bi ga izmisliti,jednom je napisao da ide popiti pivo i bensedin i da ide spavati
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
šuti..,ko grumenje zlata..nisam ih jos zirnuo u marketu..michaellcmacha wrote:pošto su trešnjepismejker wrote:Man te sranja i svadje..ovdi su jagode pol kile 3 ojra,a prosle godine si deset takvih pakiranja na kraju dana mogao kod Kazahstanaca kupiti za 2 ojra..puno kishe ove godine,previse..
Guest- Guest
nemoj zezat, pa bas mi je ko stafić s prirodnim uhekima, ali kaj god je, preslatki je, koji neodoljiv pogled :))michaellcmacha wrote:ma nije noorka, to ti je bandog novije swinford generacije križanaca... moj je konkretno kombinacija srednjeazijskog ovčara i pit bulla...
The Republic of Dream wrote:da pizzon nekad me znao nervirati strasno a nekad se i ismijem kad procitam njegove budalestine,da ga nema trebalo bi ga izmisliti,jednom je napisao da ide popiti pivo i bensedin i da ide spavati
imas pravo na kompletan utisak.
osim na laz o bensedinu.
tako nesto nisam nikad
napisao.
ovim si sebe pozicionirao
na nivo lazova.
Guest- Guest
heh, moje svo troje lopov odnese skupa s kućommichaellcmacha wrote:nisam htio kombinaciju mastif pit bull jer su se ovi pokazali kao bolji čuvari, pouzdaniji u reakciji izvan kontrole i poprilično eksplozivniji i silovitiji i ustrajniji u odnosu na subjekt napada... doslovno satiru kad krenu...
jos i pusu dobije od svih
meni su oni antistres terapija, vjerujem da je i tebi tvoj :)
moz biti da sam bio malo vise popio,izvinjavam sepizzon wrote:The Republic of Dream wrote:da pizzon nekad me znao nervirati strasno a nekad se i ismijem kad procitam njegove budalestine,da ga nema trebalo bi ga izmisliti,jednom je napisao da ide popiti pivo i bensedin i da ide spavati
imas pravo na kompletan utisak.
osim na laz o bensedinu.
tako nesto nisam nikad
napisao.
ovim si sebe pozicionirao
na nivo lazova.
2018-03-12
A šta je problem sa Vizantijom, ne razumem?crvenkasti wrote:marcellus wrote:Stanojko wrote:Dobro bre kojote, kad ces vec da shvatis da nam piste muda za EU? Nadam se da pizona ne racunas u srbe...vuksadinare wrote:evo ubili smo se zbog toga...cak vas nismo mi blokirali nego mutti merkel pa ko se onda zamara...Stanojko wrote:
Hahahahaha...bas... Vise ih boli nego nas...
pa vaše su se novine uzjebale da rvati ovo da rvati ono da rvati blokoraju srbiju i ne daju joj u EU a što je vekovna želja Srba od prve seobe
Reci ti njima da su bizant. To im je užas.
Ne bih jaaa bio bizant ....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa na Engleskom e isto kaze Bizant isti klinac,kava kafa,kruh hleb,mleko mlijeko milk,euro krem evro krem
The Republic of Dream wrote:pa na Engleskom e isto kaze Bizant isti klinac,kava kafa,kruh hleb,mleko mlijeko milk,euro krem evro krem
hehehehe...svatko se ćese gdje ga svrbi.. ..etoc,kod Menea ima Balkan ducan,ima i Čokolina,ono veliko pakiranje od kilu..i ostale stare dobre balkanske papice i pitja..
Guest- Guest
ja cesto pomjesam chocolino i plazmu najbolja kombinacija,bas je navlakusa,ko heroinpismejker wrote:The Republic of Dream wrote:pa na Engleskom e isto kaze Bizant isti klinac,kava kafa,kruh hleb,mleko mlijeko milk,euro krem evro krem
hehehehe...svatko se ćese gdje ga svrbi.. ..etoc,kod Menea ima Balkan ducan,ima i Čokolina,ono veliko pakiranje od kilu..i ostale stare dobre balkanske papice i pitja..
2018-03-12
ja volim udrobiti PETIT BEURE keks u hladno mlijeko i zderati..fino..sad se oborio na pravljenje gustih sokova,ono sto su Jemeri "izmislili" nedavno ,a Fructal,davno...uglavnom dvi jabuke crveni delises dvi velike socne zrele breskve i dvi mrkvice..samo mrkvice oguliti ostalo sa korom..jebate koji sok kad ga oladis..The Republic of Dream wrote:ja cesto pomjesam chocolino i plazmu najbolja kombinacija,bas je navlakusa,ko heroinpismejker wrote:The Republic of Dream wrote:pa na Engleskom e isto kaze Bizant isti klinac,kava kafa,kruh hleb,mleko mlijeko milk,euro krem evro krem
Guest- Guest
odoh napravit umak za spagete i pogledati usput neki film..ajd zdravo..
Guest- Guest
2018-03-12
Brnabić: Izveštaj EK ima tendenciozno postavljene informacije
Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras da je izveštaj EK o napretku Srbije generalno pozitivan i da je zadovoljna, ali da su se u njemu prvi put pojavile "tendenciozno postavljene informacije", odnosno politička mišljenja, znog čega je ona, kako kaže, na njega reagovala kako je reagovala.
https://www.blic.rs/vesti/politika/brnabic-izvestaj-ek-ima-tendenciozno-postavljene-informacije/vzpwgrs
Svi jih mrzidu.
Ovo je, narodski rečeno, jebanje Srba i Srbije u zdrav mozak.
Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras da je izveštaj EK o napretku Srbije generalno pozitivan i da je zadovoljna, ali da su se u njemu prvi put pojavile "tendenciozno postavljene informacije", odnosno politička mišljenja, znog čega je ona, kako kaže, na njega reagovala kako je reagovala.
https://www.blic.rs/vesti/politika/brnabic-izvestaj-ek-ima-tendenciozno-postavljene-informacije/vzpwgrs
Svi jih mrzidu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
čemu ti blebaš te bedastoće... trešnje su u redovnoj prodaji u njemačkim trgovačkim centrima u rinfuzi na vagi... kilogram je cca 4,5-5,5 eura... pa nisu to američke borovnice ili aztečke trešnje da bi se prodavale na 125 grama... aj da odmah skratimo priču jučer su u kauflandu koštale 1 KG 4,99 eura... da ti nisi kod kuće trenutno... ;)pismejker wrote:uglavnom kad dojdu prodaju se po 100 grama-cijena..
evo vidiš to meni nije jasno kako tak blebneš i misliš da ćeš ostati živ... OK nije da moraš uopće znati koliko koštaju i koji im je pakung, ali čemu pišeš gluposti koje veze sa stvarnošću nemaju i koje su u 5 sekundi provjerljive... evo sad sam sa vrnuo sa kardio šetnje sa LUXom i vidjeh da blrbaš sve u sedamnaest
2015-08-08
evo sad smo se vratili iz kardio šetnje, 4 km mu pustim da me vuče po stazi, a onda ga otkačim i pustim da ide uz mene jer da i nazad idemo njegovim tempom završio bih u vinogradskoj na sužavanju a ne na širenju arterije... što se tiče čuvanja, i sad ovako mlad izgleda zajebano kad zareži, tak da uglavnom dvorište i kuća su apsolutno pod njegovom kontrolom...Noor wrote:heh, moje svo troje lopov odnese skupa s kućommichaellcmacha wrote:nisam htio kombinaciju mastif pit bull jer su se ovi pokazali kao bolji čuvari, pouzdaniji u reakciji izvan kontrole i poprilično eksplozivniji i silovitiji i ustrajniji u odnosu na subjekt napada... doslovno satiru kad krenu...
jos i pusu dobije od svih
meni su oni antistres terapija, vjerujem da je i tebi tvoj :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja mislio da je ova Hrvatica.Eroo wrote:Brnabić: Izveštaj EK ima tendenciozno postavljene informacije
Svi jih mrzidu.
2014-04-19
I Šešelj je pa šta?dzango wrote:Ja mislio da je ova Hrvatica.Eroo wrote:Brnabić: Izveštaj EK ima tendenciozno postavljene informacije
Svi jih mrzidu.
2016-07-22
Jebu nju a ne mene. Šešelj i nije za EU.Eroo wrote:I Šešelj je pa šta?dzango wrote:Ja mislio da je ova Hrvatica.Eroo wrote:Brnabić: Izveštaj EK ima tendenciozno postavljene informacije
Svi jih mrzidu.
2014-04-19
To ti je ono "da se Vlasi ne dosete". Hrvati su zajebati...dzango wrote:Jebu nju a ne mene. Šešelj i nije za EU.Eroo wrote:I Šešelj je pa šta?dzango wrote:Ja mislio da je ova Hrvatica.Eroo wrote:Brnabić: Izveštaj EK ima tendenciozno postavljene informacije
Svi jih mrzidu.
2016-07-22
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
Page 18 of 20