Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
Page 20 of 20
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
brnabičkin djed spasio četu partizana kad mu je brada upala u redenikvuksadinare wrote:a tu negdje odakle i jastrebov djed..zemljacitre wrote:sa četničkim pedigreom, tko li joj je bio deda majke mu ga spalimdzango wrote:Ja mislio da je ova Hrvatica.Eroo wrote:Brnabić: Izveštaj EK ima tendenciozno postavljene informacije
Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras da je izveštaj EK o napretku Srbije generalno pozitivan i da je zadovoljna, ali da su se u njemu prvi put pojavile "tendenciozno postavljene informacije", odnosno politička mišljenja, znog čega je ona, kako kaže, na njega reagovala kako je reagovala.
https://www.blic.rs/vesti/politika/brnabic-izvestaj-ek-ima-tendenciozno-postavljene-informacije/vzpwgrs
Svi jih mrzidu.
Ovo je, narodski rečeno, jebanje Srba i Srbije u zdrav mozak.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
meni taj mali brnabić ne sliči baš previše na hrvata... a opet đavo će ga znat
marcellus wrote:meni taj mali brnabić ne sliči baš previše na hrvata... a opet đavo će ga znat
Mi Hrvati smo više slični Šiptarima. Ilil se bar tako osjećamo.
crvenkasti-
2014-04-17
Baš, to je neki baš ružan srbin, vjerojatno je crvenkasti za njega ljepoticamarcellus wrote:meni taj mali brnabić ne sliči baš previše na hrvata... a opet đavo će ga znat
veliš ko grumenje, i nema ih kod tebe u "marketu".... :)))), ni po 4, 99 ojera i samo po 10 deka....pismejker wrote:šuti..,ko grumenje zlata..nisam ih jos zirnuo u marketu..michaellcmacha wrote:pošto su trešnjepismejker wrote:Man te sranja i svadje..ovdi su jagode pol kile 3 ojra,a prosle godine si deset takvih pakiranja na kraju dana mogao kod Kazahstanaca kupiti za 2 ojra..puno kishe ove godine,previse..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Medi čista petica iz pokrivanja prijatelja sa čokolinom.... u svakom slučaju ima bolji prolaz nego srpske kobasičice...
2015-08-08
Meni pljunuti Hrvat.marcellus wrote:meni taj mali brnabić ne sliči baš previše na hrvata... a opet đavo će ga znat
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Meni pljunuti Hrvat.marcellus wrote:meni taj mali brnabić ne sliči baš previše na hrvata... a opet đavo će ga znat
Brnabić je tipično vaš vašarsko cirkus proizvod...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Poluproizvod. Ili kako Srbi zamišljaju malog Hrvata.Hektorović wrote:dzango wrote:Meni pljunuti Hrvat.marcellus wrote:meni taj mali brnabić ne sliči baš previše na hrvata... a opet đavo će ga znat
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
to vas je sjebalo što ste puno zamišljali...dzango wrote:Poluproizvod. Ili kako Srbi zamišljaju malog Hrvata.Hektorović wrote:dzango wrote:Meni pljunuti Hrvat.marcellus wrote:meni taj mali brnabić ne sliči baš previše na hrvata... a opet đavo će ga znat
2015-08-08
Pa kazem da se to da vidjeti kod nas po cesti, za turiste, spusti se marica sa par tresnjica i ozeni ih po putu..al kada sam ja sumnjicava glede njemacke proglase me ludom :)michaellcmacha wrote:ma nije jako retardiran... :), nego jes vidla ovog našeg Svetoju sa trešnjama u kutijicama po ""100grama""... to nisu istine :)))))kaya wrote:Retardirana budaletino. Sveto je napisao sorta, Miha mu je stavio u navodnike u cudu, a ja sam napisala da se kaze vrsta jer se sorta koristi za povrce ili voce. A najtocnije je pasmina kako je i napisao, tisi ozbiljno retardiran frajer.frka wrote:
Glupane..napisao si "sortu" pod navodnicima shto se chita da kao negacija....ona te je podjebavala sa paradajzom shto mplicira da ne znash kako se to kaze...a ona je kao fol znala da je prava rijech pasmina...kuzish li uopce neki kurac i mozesh li chitati sa razumijevanjem ,,,ako ne mozesh napisat cu ja josh neshto gluplje da bi ti shvatio..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
čovjek je jednom prilikom, baš kad je bila tema razgovora rasipništvo po trgovinama, rekao da pazi gdje kupuje i što i koliko i po kojoj cijeni... međutim u toj silnoj pažnji izmaklo mu da se bobičasto voće ne pakuje u kutijice od 100 grama nego od 125 grama, ali isto ko i sorta psa tako mu je izmaklo da trešnje nisu bobičasto voće i da se prodaju u rinfuzi, pakolko vagneš toliko kupiš tj platiš... tko zna možda kod njega u marketu ciabatu prodaju na šnite, pa on za gablec sebi kupi 2 šnite ciabate... i wursta u komadu, jedno pokile, al da bude extra.... ;), i kak da ga čovjek shvati za ozbiljno... :)))kaya wrote:Pa kazem da se to da vidjeti kod nas po cesti, za turiste, spusti se marica sa par tresnjica i ozeni ih po putu..al kada sam ja sumnjicava glede njemacke proglase me ludom :)michaellcmacha wrote:ma nije jako retardiran... :), nego jes vidla ovog našeg Svetoju sa trešnjama u kutijicama po ""100grama""... to nisu istine :)))))kaya wrote:Retardirana budaletino. Sveto je napisao sorta, Miha mu je stavio u navodnike u cudu, a ja sam napisala da se kaze vrsta jer se sorta koristi za povrce ili voce. A najtocnije je pasmina kako je i napisao, tisi ozbiljno retardiran frajer.frka wrote:
Glupane..napisao si "sortu" pod navodnicima shto se chita da kao negacija....ona te je podjebavala sa paradajzom shto mplicira da ne znash kako se to kaze...a ona je kao fol znala da je prava rijech pasmina...kuzish li uopce neki kurac i mozesh li chitati sa razumijevanjem ,,,ako ne mozesh napisat cu ja josh neshto gluplje da bi ti shvatio..
2015-08-08
jedino nema trešanja na kilu.... etoc... :)))))pismejker wrote:The Republic of Dream wrote:pa na Engleskom e isto kaze Bizant isti klinac,kava kafa,kruh hleb,mleko mlijeko milk,euro krem evro krem
hehehehe...svatko se ćese gdje ga svrbi.. ..etoc,kod Menea ima Balkan ducan,ima i Čokolina,ono veliko pakiranje od kilu..i ostale stare dobre balkanske papice i pitja..
2015-08-08
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
Page 20 of 20