Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
Page 17 of 20
Page 17 of 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
..e jebote..jel sil sad sretan..michaellcmacha wrote:dog breeds, jebi frku... pasmine se kaže za pseće "sorte" i na hrvatskom i na engleskom, a i na njemačkom je hundrassen... eto o tom ti pričam ti si jednostavno loš o čemu god da pričamo...pismejker wrote:sort of dog,bem te..michaellcmacha wrote:"sortu"pismejker wrote:Kayo,kakvu sortu pesa ti imas?kaya wrote:
traljezga kao kakav pijanac za šankom uglavnom
Guest- Guest
@frka wrote:
U Srbiji sam bio tri puta u zivotu..ali ih cijenim zbog osjecaja za slobodu a
by marcellus Today at 14:49
xexe pa turski vazali bili i ostali, danas ruski, a ja naročito cijenim osjećaj za slobodu koji su pokazali na ovčari, u srebrenici, oko foče, u račku... bre toliko slobodarski narod stvarno gamad ti ameri garant ih bombarduju zbog slobodarskog duha a ne genocida
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
O mamicu ti shiptarsku na tarabi,,,tko je veci Turchin od vas...Novinar ...shalterusha ..shto si ti josh po zanimanju...uvlakach HDZ _njarama..
..kako dobivash placu...kad polizesh uredniku chmar ili kad te zguzi pa ti ne plati jer morash lajati glasnije.
Guest- Guest
marcellus wrote:pismejker wrote:bogami,Frka,onako bez sovanja,jako precizno detektira probleme..prilicno ingeniozan tip..
četnik vulgaris... trol treće klase
ajde srbi srbi, od njih se nekako još očekuje da budu četnici, ako su pristojni ko džango i stanojko ... najviše volim takve
znam, klonirani cetnici
laznjaci,
jadna je srbija sa takvim srbima
oduvek tvrdim da su tvoji
favoriti madju srbima njeni grobari
Guest- Guest
i moj bandog LUX ti se nasmijao....pismejker wrote:..e jebote..jel sil sad sretan..michaellcmacha wrote:dog breeds, jebi frku... pasmine se kaže za pseće "sorte" i na hrvatskom i na engleskom, a i na njemačkom je hundrassen... eto o tom ti pričam ti si jednostavno loš o čemu god da pričamo...pismejker wrote:sort of dog,bem te..michaellcmacha wrote:"sortu"pismejker wrote:
Kayo,kakvu sortu pesa ti imas?
2015-08-08
a ovo mu je bila reakcija kad je pročitao "sorte"michaellcmacha wrote:i moj bandog LUX ti se nasmijao....pismejker wrote:..e jebote..jel sil sad sretan..michaellcmacha wrote:dog breeds, jebi frku... pasmine se kaže za pseće "sorte" i na hrvatskom i na engleskom, a i na njemačkom je hundrassen... eto o tom ti pričam ti si jednostavno loš o čemu god da pričamo...pismejker wrote:sort of dog,bem te..michaellcmacha wrote:
"sortu"
i štene od 3 i pol mjeseca te prokužilo... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
by pizzon Today at 14:59
znam, klonirani cetnici
laznjaci,
==========================================
O bog te jebo samo mi josh treba ovaj mutavi klonirani srbin ...bjezim...
znam, klonirani cetnici
laznjaci,
Guest- Guest
pa uglavnom se one koji žele tuđe strijelja, eto jedino mi hrvati takve pustimo da odu svojoj kući...pismejker wrote:Eroo wrote:Pa blento, EU je naša država, naš kulturni i ekonomski prostor.pismejker wrote:cuj..kako rekoh,mimo sovanja,ako covjek prizna,pogadja pravo u srz problema..kako rekoh,primjer,o stanju RH i blagodati koja vlada...marcellus wrote:pismejker wrote:bogami,Frka,onako bez sovanja,jako precizno detektira probleme..prilicno ingeniozan tip..
četnik vulgaris... trol treće klase
ajde srbi srbi, od njih se nekako još očekuje da budu četnici, ako su pristojni ko džango i stanojko nikakav problem, al ovaj je neka stoka nevaspitana iz srednje bosne, mešano (kombinovano) dete iz ko zna kakvog braka ili vanbrana.... detektira on moj kurac.... on sere iz australije o tome kako je socijalizam super... najviše volim takve
i sve dok tako ne bude vecina mislla i reagirala u vezi toga,nish se nece promjeniti..
Mislis da stotine tisuca gradjana radije ne bi bila uz svoje stare i radile u svojoj drzavi,da imaju sansu za pristojan zivot?
Frka bi na staro, pa da on, kao nekad, bude čuvar hr deviza i da mu Kosovo vratimo i čuvamo.
Čuli tebe, Frka dobro detektira probleme. Čije?
Jebote nekad su im Englezi i Francuzi pravili Veliku Srbiju, a sad im uzimaju komad po komad.
Znaš li zašto? Zato što su se pokazali kao loši čuvari poklonjenog.
Misle da bi im dobro došao neki Veliki rat, koji bi im vratio Kosovo i dao izlaz na more.
Pa ne da se oni izbore, nego da se za njih netko izbori.
E jesi neuk i neuljudan...Prvo,UVIJEK ce biti ljudi koje zele nesh drugo..Trebamo li ih streljati??..i ne boj se tudjih snova,pogotovo ako odisu romantikom,ne nasiljem..
2015-08-08
by michaellcmacha Today at 15:05
Nishta ja nemam protiv cucaka..ali ovi tvoji mi bash izgledaju deset puta pametniji od tebe..Samo mi reci kako tvoj pas ide ispred ili iza tebe...pa da saznam malo vishe .
Glupane..napisao si "sortu" pod navodnicima shto se chita da kao negacija....ona te je podjebavala sa paradajzom shto mplicira da ne znash kako se to kaze...a ona je kao fol znala da je prava rijech pasmina...kuzish li uopce neki kurac i mozesh li chitati sa razumijevanjem ,,,ako ne mozesh napisat cu ja josh neshto gluplje da bi ti shvatio..
Vraca se policajac sa ispita i pita ga drugi policajac:
- Kako je bilo?
- Pretesko.
- A kakva su pitanja?
A ovaj mu odgovara:
- Od cega je napravljen zlatni novcic i koji istrument svira Hamo harmonikas...
Nishta ja nemam protiv cucaka..ali ovi tvoji mi bash izgledaju deset puta pametniji od tebe..Samo mi reci kako tvoj pas ide ispred ili iza tebe...pa da saznam malo vishe .
Glupane..napisao si "sortu" pod navodnicima shto se chita da kao negacija....ona te je podjebavala sa paradajzom shto mplicira da ne znash kako se to kaze...a ona je kao fol znala da je prava rijech pasmina...kuzish li uopce neki kurac i mozesh li chitati sa razumijevanjem ,,,ako ne mozesh napisat cu ja josh neshto gluplje da bi ti shvatio..
- Kako je bilo?
- Pretesko.
- A kakva su pitanja?
A ovaj mu odgovara:
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
pošto su trešnjepismejker wrote:Man te sranja i svadje..ovdi su jagode pol kile 3 ojra,a prosle godine si deset takvih pakiranja na kraju dana mogao kod Kazahstanaca kupiti za 2 ojra..puno kishe ove godine,previse..
2015-08-08
ovo je viralno samo treba pustiti da svijet vidi... ;)marcellus wrote:ko je ovoj dvojici treso kavez?
2015-08-08
ej frka, nema množine, to je jedan pas (štene) koji eto tako reagira na blesavoće.... kad sam mu tebe spomenuo odmah je pogledao uokolo ne bi li te zgrizofrka wrote:by michaellcmacha Today at 15:05
- Kako je bilo?
- Pretesko.
- A kakva su pitanja?
A ovaj mu odgovara:
2015-08-08
mali slatki stafmichaellcmacha wrote:a ovo mu je bila reakcija kad je pročitao "sorte"michaellcmacha wrote:i moj bandog LUX ti se nasmijao....pismejker wrote:..e jebote..jel sil sad sretan..michaellcmacha wrote:dog breeds, jebi frku... pasmine se kaže za pseće "sorte" i na hrvatskom i na engleskom, a i na njemačkom je hundrassen... eto o tom ti pričam ti si jednostavno loš o čemu god da pričamo...pismejker wrote:
sort of dog,bem te..
frka wrote:by pizzon Today at 14:59
znam, klonirani cetnici
laznjaci,
nabijem na q sve one koji su dosli
nakon 44
apludirali titu dok je sjebavao srbiju
i pobio oko 60000 srba neskolih komunizmu. ko zna koliko proterao.
sad slusamo eho njihovih aplauza
staljinu, titu, danas putinu i pekingu.
Guest- Guest
ma nije noorka, to ti je bandog novije swinford generacije križanaca... moj je konkretno kombinacija srednjeazijskog ovčara i pit bulla...Noor wrote:mali slatki stafmichaellcmacha wrote:a ovo mu je bila reakcija kad je pročitao "sorte"michaellcmacha wrote:i moj bandog LUX ti se nasmijao....pismejker wrote:..e jebote..jel sil sad sretan..michaellcmacha wrote:
dog breeds, jebi frku... pasmine se kaže za pseće "sorte" i na hrvatskom i na engleskom, a i na njemačkom je hundrassen... eto o tom ti pričam ti si jednostavno loš o čemu god da pričamo...
2015-08-08
frka wrote:Došao policajac u slastičarnu i pita:
- Kakvih imate kolača?
Prodavačica će njemu:
- Imamo raznih oblika i veličina.
Na to će policajac:
- Dajte mi dva oblika i tri veličine..
===============================
Kako se zove policajac koji radi na Sjevernom polu?
- Spolni organ.
=========================================
Dolazi policajac s posla i zatekne ženu s drugim. Izvadi pištolj i ubije ga, a žena mu kaže:
- Dragi, ako tako nastaviš, nećeš imati nijednog prijatelja.
Kaze jedan policajac drugom:
- Jesi ti cuo da na Marksu ima zivota...
- Ne kaze se na marksu nego Marsu a kao drugo to je samo hipotenuza.
Zashto toliko viceva o policajcima ..pa gluplji su od mog kurca...u policiju su ishli i idu samo priglupi i materijalna sirotinja kao i u vojsku.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa danasnji predsjednik Srbije gaji odlicne odnose sa Moskvom I Pekingom,nisi valjda presao u opoziciju? malo mi je ta izjava kontradiktornapizzon wrote:frka wrote:by pizzon Today at 14:59
znam, klonirani cetnici
laznjaci,
nakon 44
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
nisam htio kombinaciju mastif pit bull jer su se ovi pokazali kao bolji čuvari, pouzdaniji u reakciji izvan kontrole i poprilično eksplozivniji i silovitiji i ustrajniji u odnosu na subjekt napada... doslovno satiru kad krenu...
2015-08-08
Frka ajd reci snita rera agregutra
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
on, ringo, gnječ, frka i svetozar se pogubiše u konstrukcijama...The Republic of Dream wrote:pa danasnji predsjednik Srbije gaji odlicne odnose sa Moskvom I Pekingom,nisi valjda presao u opoziciju? malo mi je ta izjava kontradiktornapizzon wrote:frka wrote:by pizzon Today at 14:59
znam, klonirani cetnici
laznjaci,
nakon 44
2015-08-08
da pizzon nekad me znao nervirati strasno a nekad se i ismijem kad procitam njegove budalestine,da ga nema trebalo bi ga izmisliti,jednom je napisao da ide popiti pivo i bensedin i da ide spavati
Similar topics
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
Page 17 of 20