Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
Page 9 of 20
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
Pa koliko ja upažam,Crvenkastom. I jednom Iknaru.marcellus wrote:jastreb wrote:Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...
Sce si nabrojao, samo mene nisi...
kad sam ja to kome jebo mater?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pa koliko ja upažam,Crvenkastom. I jednom Iknaru.marcellus wrote:jastreb wrote:Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:
iknaru sigurno nisam jebo mater jer je on mentalno ozbiljno bolestan i treba se liječit. A crvenkastom sam jebo mater ima nekoliko godina, pet šest barem. Daj se skockaj.
Mene moja deca me stalno optužuju za isto.marcellus wrote:jastreb wrote:Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
to je bilo i legitimno i legalno... tak da se to ne računa...dzango wrote:Mene moja deca me stalno optužuju za isto.marcellus wrote:jastreb wrote:Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Marcelus tvrdi da nije nikome a ima ih dvoje. To je moguće ali nije ni legalno, ni legitimno.michaellcmacha wrote:to je bilo i legitimno i legalno... tak da se to ne računa...dzango wrote:Mene moja deca me stalno optužuju za isto.marcellus wrote:jastreb wrote:Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:
pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom mater
2014-04-19
da da a ustaše su uz to napale srpske gradove u sremu, šid, rumu, inđiju, staru pazovu a bome su bombardirali i novi sad i prestonicu beogradmarcellus wrote:tre wrote:Serbia Strong wrote:flumen wrote:dzango wrote:
Nelegalno, ima veze. Nije valjda da je Srbija kriva za rat na Kosovu, na svojoj teritoriji?
nije bitno. Kosovo je zavrsna scena ratova Koje ste poceli u Sloveniji.
Koji vam je kurac bio? Cehoslovacka se raspala bez ispaljenog metka. SSSR isto tako. Samo vi ste se kurcili nekakvom velikom Srbijom.
Mi počeli ratove?
Jbt, ispiranje mozga zaista utiče na čovekov zdrav razum.
ono su bili japanci, znaš... ono s kokardama na barikadama u ljeto 91.
a oni što su pobili policajce u borovom selu su bili kinezi
a oni što su tenkovima krenuli na vukovar su bili iz nigerije. Dubrovnik su bombardirali šveđani.
niđe srba
pa to bi bila na kraju i poetska pravda za sva sranja koja zbog njih trpimo otkako je onaj njihov majmun prešao na pravoslavljemichaellcmacha wrote:pa eto dokle su dogurali sa SPC i mitomanijom... sa svima u okruženju su u zavadi, s kim nisu veliki su izgledi da će biti, postavili su se u međunarodnim odnosima u poziciju da danas sutra budu ili izravna meta najjačeg vojnog saveza na kugli ili da posredno budu izloženi odmazdi koja bi ih mogla desetkovati, ukoliko uđu u sukob sa albanijom i albancima na kosovu i južnoj srbiji, izgubit će još teritorija i nanijeti zla prije svega svom narodu, a sve zbog totalne zablude da će se rusi bilo kada i bilo s kim ići sukobiti zbog srpskih interesa... samo i jedino radi ruskih i ako su u stanju istjerati stvar do kraja...tre wrote:da nije bilo SPCa i vaših svetosavskih govana bili bi ste normalni ljudi i Hrvati i ne bi bilo sranja na balkanu a bome ni puno šire, ne biste slavili za svetce pedofile i ubojice, pljačkaše i sjecikese, bratoubojice i koljače, ne bi zginuli u ww2 a kamoli laprdali o meleardu ubijenih srbljova u tom ratu itd itddzango wrote:I meni je jasno. Naročito mi je jasno šta bi ostalo od nas i šta bi danas bili da nije SPC.flumen wrote:dzango wrote:
Ljubu u majmunari. Dakle jasno je zašto nije bilo modela Čehoslovačke.
Meni je jasno. I kako davno rekoh, vas su zajebali srbi i najvise ta vasa spc. Inace biste cak i mogli bit normalni...
kod mene ih je bilo iz šapca, iz zaječara, i još iz nekih mjesta iz srbije ali to nisu bili srbi... to su bili vanzemaljci, a uglavnom su odlazili kao podzemljancimarcellus wrote:tre wrote:Serbia Strong wrote:flumen wrote:dzango wrote:
Nelegalno, ima veze. Nije valjda da je Srbija kriva za rat na Kosovu, na svojoj teritoriji?
nije bitno. Kosovo je zavrsna scena ratova Koje ste poceli u Sloveniji.
Koji vam je kurac bio? Cehoslovacka se raspala bez ispaljenog metka. SSSR isto tako. Samo vi ste se kurcili nekakvom velikom Srbijom.
Mi počeli ratove?
Jbt, ispiranje mozga zaista utiče na čovekov zdrav razum.
ono su bili japanci, znaš... ono s kokardama na barikadama u ljeto 91.
a oni što su pobili policajce u borovom selu su bili kinezi
a oni što su tenkovima krenuli na vukovar su bili iz nigerije. Dubrovnik su bombardirali šveđani.
niđe srba
2015-08-08
najbolje bi bilo kad bi se oni mogli unormaliti i da sve što nije bilo dobro u svim relacijama ostane kao prošlo svršeno činjenično stanje, i da nadalje buduće generacije ne moraju razmišljati hoće li biti kakvih međudržavnih eskalacija sa stotinama. tisućama mrtvih, ranjenih i unesrećenih...tre wrote:pa to bi bila na kraju i poetska pravda za sva sranja koja zbog njih trpimo otkako je onaj njihov majmun prešao na pravoslavljemichaellcmacha wrote:pa eto dokle su dogurali sa SPC i mitomanijom... sa svima u okruženju su u zavadi, s kim nisu veliki su izgledi da će biti, postavili su se u međunarodnim odnosima u poziciju da danas sutra budu ili izravna meta najjačeg vojnog saveza na kugli ili da posredno budu izloženi odmazdi koja bi ih mogla desetkovati, ukoliko uđu u sukob sa albanijom i albancima na kosovu i južnoj srbiji, izgubit će još teritorija i nanijeti zla prije svega svom narodu, a sve zbog totalne zablude da će se rusi bilo kada i bilo s kim ići sukobiti zbog srpskih interesa... samo i jedino radi ruskih i ako su u stanju istjerati stvar do kraja...tre wrote:da nije bilo SPCa i vaših svetosavskih govana bili bi ste normalni ljudi i Hrvati i ne bi bilo sranja na balkanu a bome ni puno šire, ne biste slavili za svetce pedofile i ubojice, pljačkaše i sjecikese, bratoubojice i koljače, ne bi zginuli u ww2 a kamoli laprdali o meleardu ubijenih srbljova u tom ratu itd itddzango wrote:I meni je jasno. Naročito mi je jasno šta bi ostalo od nas i šta bi danas bili da nije SPC.flumen wrote:
Meni je jasno. I kako davno rekoh, vas su zajebali srbi i najvise ta vasa spc. Inace biste cak i mogli bit normalni...
2015-08-08
Mi da se unormalimo i to kažu oni na čije su se zločine i nacisti zgražavali? Sve počevši od hajpa o Srbima kao katolicima a nemavši iole pojma o samoj temi i činjenicama.michaellcmacha wrote:najbolje bi bilo kad bi se oni mogli unormaliti i da sve što nije bilo dobro u svim relacijama ostane kao prošlo svršeno činjenično stanje, i da nadalje buduće generacije ne moraju razmišljati hoće li biti kakvih međudržavnih eskalacija sa stotinama. tisućama mrtvih, ranjenih i unesrećenih...tre wrote:pa to bi bila na kraju i poetska pravda za sva sranja koja zbog njih trpimo otkako je onaj njihov majmun prešao na pravoslavljemichaellcmacha wrote:pa eto dokle su dogurali sa SPC i mitomanijom... sa svima u okruženju su u zavadi, s kim nisu veliki su izgledi da će biti, postavili su se u međunarodnim odnosima u poziciju da danas sutra budu ili izravna meta najjačeg vojnog saveza na kugli ili da posredno budu izloženi odmazdi koja bi ih mogla desetkovati, ukoliko uđu u sukob sa albanijom i albancima na kosovu i južnoj srbiji, izgubit će još teritorija i nanijeti zla prije svega svom narodu, a sve zbog totalne zablude da će se rusi bilo kada i bilo s kim ići sukobiti zbog srpskih interesa... samo i jedino radi ruskih i ako su u stanju istjerati stvar do kraja...tre wrote:da nije bilo SPCa i vaših svetosavskih govana bili bi ste normalni ljudi i Hrvati i ne bi bilo sranja na balkanu a bome ni puno šire, ne biste slavili za svetce pedofile i ubojice, pljačkaše i sjecikese, bratoubojice i koljače, ne bi zginuli u ww2 a kamoli laprdali o meleardu ubijenih srbljova u tom ratu itd itddzango wrote:
I meni je jasno. Naročito mi je jasno šta bi ostalo od nas i šta bi danas bili da nije SPC.
2014-04-19
pa gle mi hrvati nismo dolazili u srbiju i činili zločine i protjerivali domicilno stanovnišzvo.... vi ste ti koji ste zajedno s turcima dolazili na naše prostore i zajedno sa turcima nas napadali, ubijali, palili i uništavali i protjerivali, potom ste iskoristili oklnosti koje su za nas bile nepovoljne i u svakoj mogućoj prilici bili suport mađarima pa i austrijancima, i konačno u dvadesetom vijeku probali u dva navrata nametnuti i nama ali i svima ostalima svoju hegemoniju kroz uspostavu potpuno neprirodnog oblika države a potom i državnog uređenja, jer je poznato da nitko osim vas nakon stoljeća carevina, kraljevina i raznih oblika uzurpacija i ugnjetavanja nije htio neku novu kraljevinu a ponajmanje srpsku, nego republiku, što se u konačnici pokazalo opravdanim i sumnjama i zebnjama po pitanju vaših namjera... morali smo se mi ali i drugi s vama natezati i boriti preko 70 godina, uz i dalje latentnu opasnost od novih aspiracija s vaše strane... pogledaj realno sce ste probali, i sve vam je išlo na ruku, ali niste uspjeli i nikad i nećete... da vi da se unormalite... a te priče o zločinima moš objesiti mačku o rep... ako su i činjeni vi ste se maksimalno potrudili da do njih dođe, ali zato smo imali popravak kad ste se ponovno potrudili ali nismo nasjeli na iste grablje... u toj zadnjoj rundi smo vaše skupili na hrpu i dali na izbor da odu sami s mirom, ili da ih steramo pa da ih to još dodatno košta...dzango wrote:Mi da se unormalimo i to kažu oni na čije su se zločine i nacisti zgražavali? Sve počevši od hajpa o Srbima kao katolicima a nemavši iole pojma o samoj temi i činjenicama.michaellcmacha wrote:najbolje bi bilo kad bi se oni mogli unormaliti i da sve što nije bilo dobro u svim relacijama ostane kao prošlo svršeno činjenično stanje, i da nadalje buduće generacije ne moraju razmišljati hoće li biti kakvih međudržavnih eskalacija se a stotinama. tisućama mrtvih, ranjenih i unesrećenih...tre wrote:pa to bi bila na kraju i poetska pravda za sva sranja koja zbog njih trpimo otkako je onaj njihov majmun prešao na pravoslavljemichaellcmacha wrote:pa eto dokle su dogurali sa SPC i mitomanijom... sa svima u okruženju su u zavadi, s kim nisu veliki su izgledi da će biti, postavili su se u međunarodnim odnosima u poziciju da danas sutra budu ili izravna meta najjačeg vojnog saveza na kugli ili da posredno budu izloženi odmazdi koja bi ih mogla desetkovati, ukoliko uđu u sukob sa albanijom i albancima na kosovu i južnoj srbiji, izgubit će još teritorija i nanijeti zla prije svega svom narodu, a sve zbog totalne zablude da će se rusi bilo kada i bilo s kim ići sukobiti zbog srpskih interesa... samo i jedino radi ruskih i ako su u stanju istjerati stvar do kraja...tre wrote:
da nije bilo SPCa i vaših svetosavskih govana bili bi ste normalni ljudi i Hrvati i ne bi bilo sranja na balkanu a bome ni puno šire, ne biste slavili za svetce pedofile i ubojice, pljačkaše i sjecikese, bratoubojice i koljače, ne bi zginuli u ww2 a kamoli laprdali o meleardu ubijenih srbljova u tom ratu itd itd
2015-08-08
i vidiš kako brkaš pojmove to gore maloprije nije napisao nekakav ratni ni bilo kakav drugi zločinac na čije zločine su se zgražavali nacisti kad ih u moje vrijeme nije ni bilo, a o činjenicama o vašem konvertiranju sa katoličanstva na pravoslavlje nema nikakvog spora, tu je jasno sve ko dan, one tvoje nebuloze da se slučajno rodio u blizini katoličke crkve su u najmanju ruku smiješne jer su se eto slučajno i njegova braća rodila sčučajno blizu katoličke crkve, a i njegovi sinovi tj i vukan i stefan prvovenčani su bili kršteni katolici, s tim da je prvovenčani uz rastka prešao na pravoslavlje.... uglavnom jebeš tebe i tvoju rekombinatoriku kojom pokušavaš negirati činjenicu da ste prelaskom na pravoslavlje masovno mijenjali imena prvo počevši od rodonačelnika pa sve do najnižih narodnih slojeva...
2015-08-08
Miha, ajmo onu našu;
Кад сам био чобан код оваца,
љубио сам цуре без новаца:
a кад преста ja чувати овце,
не дају се љубит ни за новце.
Кад сам био чобан код оваца,
љубио сам цуре без новаца:
a кад преста ja чувати овце,
не дају се љубит ни за новце.
crvenkasti-
2014-04-17
Moj се драги пo ливади шеће,
na ме зове да беремо цвијеће;
да беремо плаву љубичицу,
и да љуби мене дјевојчицу.
na ме зове да беремо цвијеће;
да беремо плаву љубичицу,
и да љуби мене дјевојчицу.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovo mi je najbolje:
Мала моја, неко ми те љуби,
no твом лицу познају се зуби.
Мала моја, неко ми те љуби,
no твом лицу познају се зуби.
crvenkasti-
2014-04-17
I ovo:
Moja мала, и твој ћаћа луди,
кад год дођем, пршутом ме нуди.
Moja мала, и твој ћаћа луди,
кад год дођем, пршутом ме нуди.
crvenkasti-
2014-04-17
crveni ti si totalka prosviro...ili si zaljubljen u mihu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:crveni ti si totalka prosviro...ili si zaljubljen u mihu
Nisam baš zaljubljen ...
Ti to ne razumiješ.
crvenkasti-
2014-04-17
Oj, Михајло , лијепо име наше,
душмани се сви од тебе плаше.
душмани се сви од тебе плаше.
crvenkasti-
2014-04-17
Пишем писмо, оловка ми шеће,
волим драгог, a он мене неће.
волим драгог, a он мене неће.
crvenkasti-
2014-04-17
stvarno ne razumijemcrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:crveni ti si totalka prosviro...ili si zaljubljen u mihu
Nisam baš zaljubljen ...
Ti to ne razumiješ.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Similar topics
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
Page 9 of 20