ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Page 15 of 20 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20  Next

Go down

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 15 Empty Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Post by Guest Tue 4 Jun - 20:05

michaellcmacha wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:Mah...sanjari o nekim proslim vremenima kada je putovao na posao na okretiste remiza tramvajem gdje bi prodavao kulturu hrvatima - buraz generalic majke mi, orginal , imam i serpice za zena, versaci, orginal!

covjek udara po svemu na balkanu,ne stedi nikog,i prilicno precizno detektira uzroke i posljedice sveukupnih sranja..sad govorim o politici,kradji drzave i osiromasenju gradjana..
traljezga kao kakav pijanac za šankom uglavnom
Kayo,kakvu sortu pesa ti imas?
"sortu"
sort of dog,bem te..

Guest
Guest

Back to top Go down

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 15 Empty Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Post by Guest Tue 4 Jun - 20:05

Kaya ima peseka Paradajz..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Tue 4 Jun - 20:07

pismejker wrote:Kaya ima peseka Paradajz..
vrstu, sorta je za povrće :) ili voće ili tako nešto
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by jastreb Tue 4 Jun - 20:07

Znači da se zove Rajko,ili Rajka,ukoliko je kuica.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 20:07

kaya wrote:
aaa..to..species...ok..ajd da pogadjam..zlatni retriver.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Tue 4 Jun - 20:08

kaya wrote:
Čekaj,a zašto onda neki naši novinari za reprezentaciju kažu izabrana nogometna vrsta??? scratch
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kaya Tue 4 Jun - 20:08

whatever, nabaviti ću maloga mješanca iz azila...biti će vrsta divljak
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Tue 4 Jun - 20:09

jastreb wrote:
kaya wrote:
Čekaj,a zašto onda neki naši novinari za reprezentaciju kažu izabrana nogometna vrsta??? scratch
ne znam, nisam čula, možda su to novinari kao onaj hrvoje iz velebita sa frizurom na pokojnog dedu..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 20:09

kaya wrote:whatever, nabaviti ću maloga mješanca iz azila...biti će vrsta divljak

Dok sam bio u Zegeju,poznavao sam jednu zenu,koja je imala zlatnog retrivera-cesto i vrlo pogubno kupanje..vode po cijelom kupatilu i hodniku..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Tue 4 Jun - 20:10

pismejker wrote:
kaya wrote:
al blizu si bio, imala sam  labradora..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 20:12

kaya wrote:whatever, nabaviti ću maloga mješanca iz azila...biti će vrsta divljak
ovo Kayo..sto mosh drzati u jednoj ruci,a drugom je nasapaunjati i isprati u jednom mlazu vode,a da ti šlape ostanu na nogama suhe..

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 15 How-much-do-you-love-me-photo-u2?w=650&q=50&fm=pjpg&fit=crop&crop=faces
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Tue 4 Jun - 20:12

Od muških članova foruma najveći pasoljubac bio je pok.Bugi. On je imao labradora,ako dobro se sjećam.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 20:13

kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
lijep pas..samo trazi puno istrcavanja i prostora..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Tue 4 Jun - 20:18

pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
Pa ne, ljena maza, ne voli trcati, voli plivati, njuh ima takav da zna da si prije 5 minuta prosao ulicom, pametan i drag, od prostora mu ne treba nista, da legne negdje blizu tebe..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 4 Jun - 20:19

pismejker wrote:
marcellus wrote:
pismejker wrote:bogami,Frka,onako bez sovanja,jako precizno detektira probleme..prilicno ingeniozan tip..

četnik vulgaris... trol treće klase

ajde srbi srbi, od njih se nekako još očekuje da budu četnici, ako su pristojni ko džango i stanojko nikakav problem, al ovaj je neka stoka nevaspitana iz srednje bosne, mešano (kombinovano) dete iz ko zna kakvog braka ili vanbrana.... detektira on moj kurac.... on sere iz australije o tome kako je socijalizam super... najviše volim takve
cuj..kako rekoh,mimo sovanja,ako covjek prizna,pogadja pravo u srz problema..kako rekoh,primjer,o stanju RH i blagodati koja vlada...

i sve dok tako ne bude vecina mislla i reagirala u vezi toga,nish se nece promjeniti..

Mislis da stotine tisuca gradjana radije ne bi bila uz svoje stare i radile u svojoj drzavi,da imaju sansu za pristojan zivot?
Pa blento, EU je naša država, naš kulturni i ekonomski prostor.
Frka bi na staro, pa da on, kao nekad, bude čuvar hr deviza i da mu Kosovo vratimo i čuvamo.
Čuli tebe, Frka dobro detektira probleme. Čije?
Jebote nekad su im Englezi i Francuzi pravili Veliku Srbiju, a sad im uzimaju komad po komad.
Znaš li zašto? Zato što su se pokazali kao loši čuvari poklonjenog.
Misle da bi  im dobro došao neki Veliki rat, koji bi im vratio Kosovo i dao izlaz na more.
Pa ne da se oni izbore, nego da se za njih netko izbori. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 20:20

kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
Pa ne, ljena maza, ne voli trcati, voli plivati, njuh ima takav da zna da si prije 5 minuta prosao ulicom, pametan i drag, od prostora mu ne treba nista, da legne negdje blizu tebe..
tja,onda je oke,no kad ga kupash??...vode posvuda..predlazem tush kabinu i zatvorena vrata na njoj.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Tue 4 Jun - 20:20

frka wrote: by tre Today at 12:39
evo josh jednog smrada..koji ste vi bolesnici sunce ti jebem kalajisano,,,mali chopor divljih hijena ,,avlijanera ..bez mozga i pameti,,,,Je l' to jedan drugome shaljete poruke kad ja dodjem na forum...a kao fol sluchajno ste eto u prolazu...Mrsh u kucicu..avlijaneru  olinjali::))))
alo srbo idi si liži jaja i šupak ko i svaki pesek i nemoj više pokušavati ispasti pametan jer je to nemoguća misija

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 20:21

Eto polupismene krmachice..idiot stavi pod navodnike sortu a ona ga podcjenjuje ...kao nije sorta idiote nego kaj krmachice??Vrsta ...da da Zini..i zazmiri ..sjeti se koja je prava rijech ::)).hahhahahahahaa...koj su ovo debili...chim me nema odma se pojave u choporu i reze tresuci se od straha da se ne pojavim...
A sta bi imala ...svi u Zegeju imaju one male Maltezere..pizdolizce:..seru po parkovima a vlasnice boli kurac shto se tu igraju djeca,,,pa to je posisalo kulturu kao i taj kome se ruga isz Siska..Sisoje sisaj kitu :)))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 20:21

Eroo wrote:
pismejker wrote:
marcellus wrote:
pismejker wrote:bogami,Frka,onako bez sovanja,jako precizno detektira probleme..prilicno ingeniozan tip..

četnik vulgaris... trol treće klase

ajde srbi srbi, od njih se nekako još očekuje da budu četnici, ako su pristojni ko džango i stanojko nikakav problem, al ovaj je neka stoka nevaspitana iz srednje bosne, mešano (kombinovano) dete iz ko zna kakvog braka ili vanbrana.... detektira on moj kurac.... on sere iz australije o tome kako je socijalizam super... najviše volim takve
cuj..kako rekoh,mimo sovanja,ako covjek prizna,pogadja pravo u srz problema..kako rekoh,primjer,o stanju RH i blagodati koja vlada...

i sve dok tako ne bude vecina mislla i reagirala u vezi toga,nish se nece promjeniti..

Mislis da stotine tisuca gradjana radije ne bi bila uz svoje stare i radile u svojoj drzavi,da imaju sansu za pristojan zivot?
Pa blento, EU je naša država, naš kulturni i ekonomski prostor.
Frka bi na staro, pa da on, kao nekad, bude čuvar hr deviza i da mu Kosovo vratimo i čuvamo.
Čuli tebe, Frka dobro detektira probleme. Čije?
Jebote nekad su im Englezi i Francuzi pravili Veliku Srbiju, a sad im uzimaju komad po komad.
Znaš li zašto? Zato što su se pokazali kao loši čuvari poklonjenog.
Misle da bi  im dobro došao neki Veliki rat, koji bi im vratio Kosovo i dao izlaz na more.
Pa ne da se oni izbore, nego da se za njih netko izbori. :)

E jesi neuk i neuljudan...Prvo,UVIJEK ce biti ljudi koje zele nesh drugo..Trebamo li ih streljati??..i ne boj se tudjih snova,pogotovo ako odisu romantikom,ne nasiljem.. :comfort
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Tue 4 Jun - 20:24

marcellus wrote:imam posla jel šamara neko ovog srbu?
pa ta budala šamara sam sebe sasvim uredno čak i ako ne naleti nitko od normalne ekipe, samojeb staje na svoje grablje ko mutav, reklo bi se da čak i uživa u tome

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 20:27

Man te sranja i svadje..ovdi su jagode pol kile 3 ojra,a prosle godine si deset takvih pakiranja na kraju dana mogao kod Kazahstanaca kupiti za 2 ojra..puno kishe ove godine,previse.. No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 20 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20  Next

Back to top

- Similar topics