ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Page 13 of 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Go down

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 13 Empty Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Post by crvenkasti Tue 4 Jun - 18:08

Bizant je 1000 godina bio najnapredniji i najrazvijeniji dio Europe.
Dok su se na zapadu valjali u blatu, klali se međusobno i umirali od gladi i kuge, Bizant je cvjetao i bezobrazno sjajio kulturom i bogatstvom. 

To je, naravno, izazivalo ljubomoru na zapadu. Poslali su plaćenike 'križare' da opljačkaju i spale Carrigrad.
Pomogli su Turcima da osvoje i unište Bizant.

i tada je, naravno, postojala propaganda. Bizantinci su im tada bili ono što su im danas Sadam, Asad, Putin, Gadafi, Maduro...

Last edited by crvenkasti on Tue 4 Jun - 18:12; edited 2 times in total

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 13 Empty Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Post by michaellcmacha Tue 4 Jun - 18:09

frka wrote:by marcellus Today at 11:27
EU je sine kakva god da je i dalje civilizacija, a Srbija je i dalje što je uvijek i bila, gnojni čir na guzici civilizacije
===========================================================================
To mrznja iz tebe shipac progovara...a ja imam sasvim neko drugo iskustvo...Prije tri godine bio u tome Begeju kod prijatelja kojega sam upoznao vani u svijetu.Chovjek mi dao stan  na trecem katu od 100 kvadrata na raspolaganje ..Vodio me kod svojih frendova i pokazivao kao rijetku zivotinju (tako sam ga zajebavao jer sam kao normalan a iz Zegeja)..Prichali viceve ...zajbavali se do jaja...u zivotu se nisam ismijao kao tada..sve opushteno..nigdje grcha kao u Zagrebu koji je prije rata bio isti takav..Ta "civilizacija" je od vas napravila zombije koji se ne znate iskreno nasmijati..Nekada sam u Zagrebu znao plakati od smijeha vozeci se tramvajem ... a sada mi tamo ljudi izgledaju kao da bjeze od nechega,,svi su zabrinutih lica i nigdje smijeha ...a zajebancija je samo onda kada se napiju..Jebem ja tebi da ne kazem shto i toj tvojoj civilizaciji...To je okazsamo da si bio i ostao mentalna sirotinja koja misli da je sve u lovi...zato i sluzish onima koji su vas ujebali i doveli na taj nivo civilizacije..u kojemu ste vi slijepo crijevo... pa povremeno puknete od jada shto su drugi sretni i bez love ..Glup si...ne znam koji mi je kurac shto ti uopce odgovaram..Zombi ...idi se uvuci za koju kunu jache u shupak te civilizacije..
e to su bila vremena kad su tramvaji bili puni srba... jebiga to ti je prošlo svršeno vrijeme, nikad se više tako slatko ne budeš smijao... :)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kaya Tue 4 Jun - 18:13

i srpski političari koji su dobrim dijelom doplazili iz bosne ili iz cg (slobo je mislim od tamo)a i iz hrvatske su najblaže rečeno stravični, kao i njihov popovi. i jedni i drugi su raširili tu mitomaniju tko će nama , šta će nama, mi ćemo sve, mi smo najveći srbi.  i kako god oni to neukom pukom prezentiraju da oni biraju gdje će, oni šljagu dobiju sa zapada, pa sa istoka, pa opet sa zapada, i tako 30 godina. to je cijena toga umišljenoga tko nama što može.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 4 Jun - 18:14

crvenkasti wrote:Bizant je 1000 godina bio najnapredniji i najrazvijeniji dio Europe.
Dok su se na zapadu valjali u blatu, klali se međusobno i umirali od gladi i kuge, Bizant je cvjetao i bezobrazno sjajio kulturom i bogatstvom. 

To je, naravno, izazivalo ljubomoru na zapadu. Poslali su plaćenike 'križare' da opljačkaju i spale Carrigrad.

i tada je, naravno, postojala propaganda. Bizantinci su im tada bili ono što su im danas Sadam, Asad, Putin, Gadafi, Maduro...
a kru te neće... kako si zaboravio srbiju i slobu spomenuti...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Tue 4 Jun - 18:14

michaellcmacha wrote:
e to su bila vremena kad su tramvaji bili puni srba... jebiga to ti je prošlo svršeno vrijeme, nikad se više tako slatko ne budeš smijao... :)

Da da da, nek plaču i oni.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 18:15

by marcellus Today at 11:56

a ta sranja o sreći bez love u srbiji, venezueli, na kubi... kad tamo slušaju šupke koji im poput tebe palamude o tome iz prebogate australije vjerojatno zamišljaju kako ti režu grkljan, razumijem ih...
=====================================================
Pa jebala ti venecuela i srbija zajedno sa Bih ...Vojvodinom...kosovom..i svim ostalim geografskim pojmovi (umal ne napisah mater u shupak) u te tvoje glupe zvaljave i lazljive cube...::))
Podrazumijeva se da ti roditelji nisu bili neke golje i da su ti takom mutavom neshto ostavili ili da ce ti ostaviti (mada bi ja sve prodo da sam na njihovom mjestu i dao na kurve) pa cesh valjda takav mutav i pokvaren i ti svojoj djeci staviti..Ali ..ako imash jebenu bolesnu mashtu koja u tebi proizvodi bolesne prohtjeve onda zasigurno necesh biti kao i vecina vas sretni..Pa eto vishe cijenim onog pijanog Mabusa koji veli da ide brati treshnje nego vas seljobere koji ste se dotepli iz raznih vukojebina u Zegej i umishljate si kako bez rada i truda trebate zivjeti ko grofovi ..
Shipac ...je mantalno stanje u zadnjih sto godina zive na grbachi i milostinji svojih gospodara ...zato ti i dajem taj nadimak....jer si chista slika i prilika takvih ljudi..Lazi mazi ...drpi..i bezi bre u pichku materinu da te ne uvate,,,To je ostalo u tebi iz druzenja sa beogradskim probisvijetom...Malo si zakasnio..sa lupanjem u ta tvoja "hrvatska prsa"..Tko je jamijo ...jami je...a ti mosh samo mrvice sa poda brati...i kevtati po forumima od jala...kako si ti mogao biti bogat samo da nisi toliko bio glup..Proshla baba sa kolachima...sudjeno ti je da budesh materijalna i mentalna sirotinja..Amen:::)) ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Tue 4 Jun - 18:17

crvenkasti wrote:Bizant je 1000 godina bio najnapredniji i najrazvijeniji dio Europe.

istina. a onda je poslje tih 1000 odnosno narednih  1000 bio (i je i sada)  nazadniji i nerazvijeniji.

Last edited by kaya on Tue 4 Jun - 18:17; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Tue 4 Jun - 18:19

frka wrote:by marcellus Today at 11:56

a ta sranja o sreći bez love u srbiji, venezueli, na kubi... kad tamo slušaju šupke koji im poput tebe palamude o tome iz prebogate australije vjerojatno zamišljaju kako ti režu grkljan, razumijem ih...
Pa jebala ti venecuela i srbija zajedno sa Bih ...Vojvodinom...kosovom..i svim ostalim geografskim pojmovi (umal ne napisah mater u shupak) u te tvoje glupe zvaljave i lazljive cube...::))
Podrazumijeva se da  ti roditelji nisu bili neke golje  i da su ti takom mutavom neshto ostavili ili da ce ti ostaviti (mada bi ja sve prodo da sam na njihovom mjestu i dao na kurve) pa cesh valjda takav mutav i pokvaren i ti svojoj djeci staviti..Ali ..ako imash jebenu bolesnu mashtu koja u tebi proizvodi bolesne prohtjeve onda zasigurno necesh biti kao i vecina vas sretni..Pa eto vishe cijenim onog pijanog Mabusa koji veli da ide brati treshnje nego vas seljobere koji ste se dotepli iz raznih vukojebina u Zegej i umishljate si kako bez rada i truda trebate zivjeti ko grofovi ..
Shipac ...je mantalno stanje u zadnjih sto godina  zive na grbachi i milostinji  svojih gospodara ...zato ti i dajem taj nadimak....jer si chista slika i prilika takvih ljudi..Lazi mazi ...drpi..i bezi bre u pichku materinu da te ne uvate,,,To je ostalo u tebi iz druzenja sa beogradskim probisvijetom...Malo si zakasnio..sa lupanjem u ta tvoja "hrvatska prsa"..Tko je jamijo ...jami je...a ti mosh samo mrvice sa poda brati...i kevtati po forumima od jala...kako si ti mogao  biti bogat samo da nisi toliko bio glup..Proshla baba sa kolachima...sudjeno ti je da budesh materijalna i mentalna sirotinja..Amen:::)) ...
pa niš mu ne fali, ima stan, ima svoju obitelj a ti meti skladište po eu metropolama i seri po eu.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 18:24

crvenkasti wrote:
marcellus wrote:
Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
Hahahahaha...bas... Vise ih boli nego nas... :clown
evo ubili smo se zbog toga...cak vas nismo mi blokirali nego mutti merkel pa ko se onda zamara...
Dobro bre kojote, kad ces vec da shvatis da nam piste muda za EU? Nadam se da pizona ne racunas u srbe... :clown

pa vaše su se novine uzjebale da rvati ovo da rvati ono da rvati blokoraju srbiju i ne daju joj u EU a što je vekovna želja Srba od prve seobe

Reci ti njima da su bizant. To im je užas.
Ne bih jaaa bio bizant ....

Ovo je još jedan dokaz koliko je čmarcelus gkk.

Dok je ,,bizant” bio najnaprednija civilizacija evrope, na ,,kultutnon” zapadu su bukvalnonjeli sline i govna. A da, i većina kulturnog blaga zapadne civilizacije je plod pljačkaških pohoda varvarskih hordi na carigrad. Boli koliko je čovek glup...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 4 Jun - 18:25

frka wrote:by marcellus Today at 11:56

Podrazumijeva se da  ti roditelji nisu bili neke golje  i da su ti takom mutavom neshto ostavili ili da ce ti ostaviti (mada bi ja sve prodo da sam na njihovom mjestu i dao na kurve) pa cesh valjda takav mutav i pokvaren i ti svojoj djeci staviti..Ali ..ako imash jebenu bolesnu mashtu koja u tebi proizvodi bolesne prohtjeve onda zasigurno necesh biti kao i vecina vas sretni..Pa eto vishe cijenim onog pijanog Mabusa koji veli da ide brati treshnje nego vas seljobere koji ste se dotepli iz raznih vukojebina u Zegej i umishljate si kako bez rada i truda trebate zivjeti ko grofovi ..
Shipac ...je mantalno stanje u zadnjih sto godina  zive na grbachi i milostinji  svojih gospodara ...zato ti i dajem taj nadimak....jer si chista slika i prilika takvih ljudi..Lazi mazi ...drpi..i bezi bre u pichku materinu da te ne uvate,,,To je ostalo u tebi iz druzenja sa beogradskim probisvijetom...Malo si zakasnio..sa lupanjem u ta tvoja "hrvatska prsa"..Tko je jamijo ...jami je...a ti mosh samo mrvice sa poda brati...i kevtati po forumima od jala...kako si ti mogao  biti bogat samo da nisi toliko bio glup..Proshla baba sa kolachima...sudjeno ti je da budesh materijalna i mentalna sirotinja..Amen:::)) ...

srbo... to da budeš sretan i siromašan želim tebi :) i dabogde sve potrošio na kemoterapiju

nije u parama sve, znaš srbo, na kubi je baš lijepo i svi su veseli

a tek su za staljina svi pucali od sreće kad god se to od njih očekivalo, iako se nitko nije smijao baš preglasno, opet...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 4 Jun - 18:28

jest, a egipat je imao razvijenu civilizaciju dok su germani još živjeli na drveću u crnoj šumi, britanci (pikti) bili ljudožderi, a šveđani se otimali za pećine s medvjedima...

a gle ih sad samo žicaju bakšiš i mole alaha da ne poplavi nil....

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti Tue 4 Jun - 18:34

marcellus wrote:

jest, a egipat je imao razvijenu civilizaciju dok su germani još živjeli na drveću u crnoj šumi, britanci (pikti) bili ljudožderi, a šveđani se otimali za pećine s medvjedima...

a gle ih sad samo žicaju bakšiš i mole alaha da ne poplavi nil....

Egipat nije bio neprijatelj Zapadu i nisu ih mrzili kao bizantince.
Ne postoji pojam egipatska pokvarenost i lukavost.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Tue 4 Jun - 18:39

marcellus wrote:
frka wrote:
@frka wrote:
EU je kupleraj ..Hrvatskoj mentalno i jeste tamo mjesto..Hrvati to smatraju civilizacijskim dostignucem..Umishljaju si neku vaznost  ali im je dodijeljen posao muva zunzara..u chemu ochito uzivaju...vidi se ovdje na forumu.Non Stop su u nekoj ekstazi nagovarajuci srbe da im i oni udju ::))

by vuksadinare Today at 10:50
Kako ih nagovaramo ako nas oni stalno optuzuju da ih blokiramo...cim se ti pucas bog te pitaj pa ti sve naopako
======================================================================================
Pa ti si stvarno proshviko..ja ne chitam srpsku shtampu...i ne odlazim na njhove portale ...posebno ne na one koje ti koristish kao izvor nekih relevantnih informacija..Pa dijete od 6 godina bi odmah svatilo o chemu se radi..Ne odlazim niti ikada kliknem na  ono shto onaj majmun nounar prezentira ovdje ..akva su vremena...jebe lud zbunjenog..ako nije bilo na internetu ...ne postoji...parafrazirajuci TV.Chitam prije 50 godina su radili anketu sa djecom u USA koga vishe vole tatu ili TV..70% djece je odgovorilo TV..dans da narave anketu o internetu sigurno bi odgovor bio da vishe vole internet od mame i tate i cijele ostale obitelji..O chemu se radi??Time se treba baviti jer ce buduce generacije biti ..mada vecina vec jeste..zombiji sa chipovima u mozgu ..Svinjska farma je kurac za ono shto ochekuje chovjechanstvo...jer se sve radi o novcu i moci...Ljudi nigdje ne postoje...u buducnosti...zato i veli onaj Rus tko ce vladati svijetom..E to je njima najvaznije...kao i u toj tvojoj vukojebini u kojoj zivish..Ja sam uvjeren nakon svih mojih zivotnih iskustava da ljudi koji zive izolirano od civilizacije su deset puta bolji ljudi i srecniji od onih koji svako jutro moraju na neku jebenu pokretnu traku sharafiti chepove na flashama za vodu..A vi se jebete  ovdje tko ce a tko nece u Eu...tko je zasluzio a tko nije...i takve gluposti..Pogledaj svoj dom Andjele..kako ono pjeva pijandura Bora Dj.
Vama je mnogima ovdje iz dosade procurio mozak...idi uredi onu svoju djedovinu...dvorishte ...vrt ...livadu..napravite akciju da ochistite smece ..uljudi te se da vam je okolish u kojem zivite kao neka Moneova slika,,,nadjite ljepotu u malim stvarima jer onaj koji ne zna uzivati u  bojama i kreaciji prirode nece znati ni u lovi...Radite na sebi da budete bolji ljudi...ne gajite te pogane enrgije u sebi..bolje cete se osjecati i biti sretniji i bez love..

EU je sine kakva god da je i dalje civilizacija, a Srbija je i dalje što je uvijek i bila, gnojni čir na guzici civilizacije
:tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 18:50

by marcellus Today at 12:25

srbo... to da budeš sretan i siromašan želim tebi :) i dabogde sve potrošio na kemoterapiju

nije u parama sve, znaš srbo, na kubi je baš lijepo i svi su veseli

a tek su za staljina svi pucali od sreće kad god se to od njih očekivalo, iako se nitko nije smijao baš preglasno, opet..
====================================================================================
Da ti je ovaki "srbo" jebo mater sigurno bi od tebe neshto bilo.A poshto te tvoj pravio lopatom drugachije i nisi mogao ispasti nego betoniranog mozga..Bog te jebo kako se ludjak shtrecnuo i nazivcirao kad sam mu pozelio da bude materijalna sirotinja...pa taj bi rodjenu djecu dans sutra gurno u bordel samo da ima lovu..Koji bolesnik sunce ti jebem,,Ochito si odrastao u nekoj jebenoj sirotinji...druge nema..Takvi ne biraju sredstva...Pazi lika ..mosh mu jebat mater ,,,zenu ...sve redom ...hladan ko schpritzer...ali kad mu pozelish da bude materijalna sirotinja...on pozeleni od bijesa...Koje smece ljudsko...ne mogu vjerovati...Pa vec jesi majmune sirotinja koja placa kamate na papir za stan i mislish da je tvoj...Pa kod tebe je indikativno da ni mozak nemash svoj kamo li neshto vishe od poderanih cipela..i zdrkanog auta na koji morash davati pola place mehanicharima..Necu ti spominjati djecu ali da imash malo mozga i pameti pazio bi shto prichash kada je u pitanju kemoterapija..Ja se smrti ne bojim,,,josh imam u planu da ti naguzim zenu pa onda mogu i umrijeti..Inache me udate zene ne zanimaju i ne pale ali bi tvoju kresno samo da vidi kaki mlitavi kurac imash..Eno i onom iz Norcu je zenu jebo neki srbo pa ga odjebala..tako ce i tebe tvoja...goljo goljavi...sirotinjo i shalterusho glupa::)))))
Rodjen si siromah i umrijet cesh upravo zbog toga shto ti je novac na prvom mjestu...a sada se goni u sto pizdi materinih..pa se tipkaj sa nekim drugim,,,ENDE
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 18:54

by tre Today at 12:39
evo josh jednog smrada..koji ste vi bolesnici sunce ti jebem kalajisano,,,mali chopor divljih hijena ,,avlijanera ..bez mozga i pameti,,,,Je l' to jedan drugome shaljete poruke kad ja dodjem na forum...a kao fol sluchajno ste eto u prolazu...Mrsh u kucicu..avlijaneru olinjali::))))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Tue 4 Jun - 18:54

michaellcmacha wrote:
frka wrote:by marcellus Today at 11:27
===========================================================================
To mrznja iz tebe shipac progovara...a ja imam sasvim neko drugo iskustvo...Prije tri godine bio u tome Begeju kod prijatelja kojega sam upoznao vani u svijetu.Chovjek mi dao stan  na trecem katu od 100 kvadrata na raspolaganje ..Vodio me kod svojih frendova i pokazivao kao rijetku zivotinju (tako sam ga zajebavao jer sam kao normalan a iz Zegeja)..Prichali viceve ...zajbavali se do jaja...u zivotu se nisam ismijao kao tada..sve opushteno..nigdje grcha kao u Zagrebu koji je prije rata bio isti takav..Ta "civilizacija" je od vas napravila zombije koji se ne znate iskreno nasmijati..Nekada sam u Zagrebu znao plakati od smijeha vozeci se tramvajem ... a sada mi tamo ljudi izgledaju kao da bjeze od nechega,,svi su zabrinutih lica i nigdje smijeha ...a zajebancija je samo onda kada se napiju..Jebem ja tebi da ne kazem shto i toj tvojoj civilizaciji...To je okazsamo da si bio i ostao mentalna sirotinja koja misli da je sve u lovi...zato i sluzish onima koji su vas ujebali i doveli na taj nivo civilizacije..u kojemu ste vi slijepo crijevo... pa povremeno puknete od jada shto su drugi sretni i bez love ..Glup si...ne znam koji mi je kurac shto ti uopce odgovaram..Zombi ...idi se uvuci za koju kunu jache u shupak te civilizacije..
Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 13 1f602

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 19:02

@michaellcmacha wrote:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sto ti znash seljachino jedna npismena shto je Zagreb i kakav je bi..jebem ti mater glupu (figurativno) nisi vidio tramvaj ni vlak dok se nisi dotepo iz svoga blata krme jedno prljavo..A vidim i neku krmachicu kako se gurka i smije ..valjda je i ona srpkinja pichka joj materina podla chim se tako razdragano smije a ovamo se prodaje da je zidovkskog porijekla..Dobra fora...od sada svi koji se smiju su Srbi..a oni koji mrko gledaju i ne znaju shto je smijeh to su 'rvati..

Jock to je bilo vrijeme kada su teretni vlakovi bili puni zidovki i cigana pa su se jebavali i razdragano smijali smrti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 4 Jun - 19:04

srbo se uzjebao

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 19:11

frka wrote:@michaellcmacha wrote:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sto ti znash seljachino jedna npismena shto je Zagreb i kakav je bi..jebem ti mater glupu (figurativno) nisi vidio tramvaj ni vlak dok se nisi dotepo iz svoga blata krme jedno prljavo..A vidim i neku krmachicu kako se gurka i smije ..valjda je i ona srpkinja pichka joj materina podla chim se tako razdragano smije a ovamo se prodaje da je zidovkskog porijekla..Dobra fora...od sada svi koji se smiju su Srbi..a oni koji mrko gledaju i ne znaju shto je smijeh to su 'rvati..

Jock to je bilo vrijeme kada su teretni vlakovi bili puni zidovki i cigana pa su se jebavali i razdragano smijali smrti
lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 4 Jun - 19:30

frka wrote:@michaellcmacha wrote:

trogloditu, gle civilizacije... ;)Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 13 62217710[url=https://servimg.com/view/19381393/63]Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 13 62409310[/url]

to ti je dilajlo "svinjac" u kojem sam odrastao, evo kako je izgledao prije 110 godina, aj ti svoj velegrad stavi, al onako ljudski i pošteno baš svoj
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 4 Jun - 19:32

pismejker wrote:

lol! lol! lol!
eto moš i ti ako ima koja slika ili fotografija dunjaluka iz kojeg si poteko... ;)

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Back to top

- Similar topics