Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
Page 8 of 20
Page 8 of 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
to je vec boljecrvenkasti wrote:Еј, месече, побратиме, само ноћас испрати ме, попио сам коју више, сокаци се укрстише, док пронађем онај прави, већ ће зора да заплави!
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
ja i on se razumijemo odlično... on da može liknuo bi me bez razmišljanja... ja sam njega mogao ali nisam.. jer ne bi bilo u redu...Maggie19 wrote:on nije prost i vulgaran, istinamichaellcmacha wrote:pa nema veze, usmjererno je izravno meni i to poštujem, nisam primijetio da si ikom psovao majku i zašto bih te onda u tom kontekstu i spominjao, a i bez obzira na nedvojben animozitet uvjerenja sam da ti također ne podržavaš to jebavanje matera i vrijeđanje i omalovažavanje članova obitelji....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:
Sce si nabrojao, samo mene nisi...
Nema psovki, ali ono što pišem je otrov.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
marcellus wrote:'jastreb wrote:Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...
kad sam ja to kome jebo mater?
Samo meni, ali to se ne računa.
crvenkasti-
2014-04-17
osjeca se njegova "ljubav"prema tebi.michaellcmacha wrote:ja i on se razumijemo odlično... on da može liknuo bi me bez razmišljanja... ja sam njega mogao ali nisam.. jer ne bi bilo u redu...Maggie19 wrote:on nije prost i vulgaran, istinamichaellcmacha wrote:pa nema veze, usmjererno je izravno meni i to poštujem, nisam primijetio da si ikom psovao majku i zašto bih te onda u tom kontekstu i spominjao, a i bez obzira na nedvojben animozitet uvjerenja sam da ti također ne podržavaš to jebavanje matera i vrijeđanje i omalovažavanje članova obitelji....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom mater
Nema psovki, ali ono što pišem je otrov.
Sad, bi li te..ne zelim o tome niti razmisljat.
Ni ti, bolje.
michaellcmacha wrote:ja sam njega mogao ali nisam.. .
kad sam mogo, nisam mogo
a sad mogu, pa ne mogu
crvenkasti-
2014-04-17
Зека воли купус, купус воли росу, а ја моју девојчицу и голу и босу!
crvenkasti-
2014-04-17
rumenu i bosu..necemo pretjerivat.crvenkasti wrote: Зека воли купус, купус воли росу, а ја моју девојчицу и голу и босу!
Ветар љуља чамац, риба трза мамац, а обалом цура шета, пецање омета!
crvenkasti-
2014-04-17
Куче лаје, а ја мислим ти си, отиш’о си сарму пробо ниси!
crvenkasti-
2014-04-17
Aha, sad smo vec na haikiju.
michaellcmacha wrote:ja mislim da sokol brka kontekst... ti kad psuješ ti psuješ hdz-u, radničkoj fronti ili tako nekako ali ne vidjeh da nekom osobno psuješ mater tu na forumu...marcellus wrote:jastreb wrote:Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:
čak ni to, ja ih izvrijeđam ali ne na toj razini psovanja majke njonji npr.
jastreb wrote:Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...Maggie19 wrote:Nema me neko vrijeme, a kad nakratko svratim uvijek isto.
:-S
ti kao pravi srbo si najmanje tri puta tako zaginuo i vidi se da iskustvo iz tebe progovaracrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:aj što ste gadovi, ali što ste glupi...crvenkasti wrote:Srpski gadovi se previše približavaju Rusiji i Kini i time bezobrazno udaljavaju od Europe.
Za kaznu ćemo im onemogućiti ili usporiti primanje u Europu.
Poslušaj ti mene:
- uzmi jednu bombu 'kašikaru' iz starih zaliha iz JNA
- otiđi u polje ili na livadu, malo dalje od kuće
- legneš potrbuške na bombu tako da stisneš kašiku
- izvučeš osigurač iz bombe
- lezi neko vrijeme i razmišljaj o svom promašenom životu
- kad ti dosadi, samo se malo pridigneš
Serbia Strong wrote:flumen wrote:dzango wrote:Nelegalno, ima veze. Nije valjda da je Srbija kriva za rat na Kosovu, na svojoj teritoriji?flumen wrote:legalno - nelegalno, sta ima veze. netko je morao onim ludjacima reci da je dosta ratovanja u ratovima Koje ne znate pobijedit bez tudje pomoci.
nije bitno. Kosovo je zavrsna scena ratova Koje ste poceli u Sloveniji.
Koji vam je kurac bio? Cehoslovacka se raspala bez ispaljenog metka. SSSR isto tako. Samo vi ste se kurcili nekakvom velikom Srbijom.
Mi počeli ratove?
Jbt, ispiranje mozga zaista utiče na čovekov zdrav razum.
hahahaha znači dobili ste od franje nešto što nije u posjedu RHdzango wrote:RS. Vi ste dobili celovitu HR za prodaju Hrvata u BIH a Muslimani BIH ali ne onaku kakvu su želeli.flumen wrote:dzango wrote:Onog što je prodao Krajinu? Baš se čudim.flumen wrote:dzango wrote:
Neko se nagledao partizanskih filmova kao mali a ni tuđmanovska mitologija mu nije lako pala.
hehehe...da ti citiram vozda?
junaci ste na tipkovnici i u kmecanju...za ostalo niste...
prodao? za sta? sto je dobio za uzvrat?
Mlogo si bre pametan, a sad trk pronađite novu teotiju urota i zavera i opravdanja i svega nečega svačega
da nije bilo SPCa i vaših svetosavskih govana bili bi ste normalni ljudi i Hrvati i ne bi bilo sranja na balkanu a bome ni puno šire, ne biste slavili za svetce pedofile i ubojice, pljačkaše i sjecikese, bratoubojice i koljače, ne bi zginuli u ww2 a kamoli laprdali o meleardu ubijenih srbljova u tom ratu itd itddzango wrote:I meni je jasno. Naročito mi je jasno šta bi ostalo od nas i šta bi danas bili da nije SPC.flumen wrote:dzango wrote:Ljubu u majmunari. Dakle jasno je zašto nije bilo modela Čehoslovačke.flumen wrote:dzango wrote:
Česi i Slovaci su imali čistu situaciju a Sovjeti du izgubili ideološki rat. Ovde nije bila čista situacija. Koji ste vi kurac tražili u Bosni.
koji ste vi kurac trazili u Hrvatskoj?
Meni je jasno. I kako davno rekoh, vas su zajebali srbi i najvise ta vasa spc. Inace biste cak i mogli bit normalni...
??? de ne jebi muve po tavanu, gnječo pa judahim srbudim pa pizdon su nenadjebive zvijezde po tom pitanju, svi ostali su 10 kopalja ispodjastreb wrote:Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...Maggie19 wrote:Nema me neko vrijeme, a kad nakratko svratim uvijek isto.
:-S
tre wrote:Serbia Strong wrote:flumen wrote:dzango wrote:Nelegalno, ima veze. Nije valjda da je Srbija kriva za rat na Kosovu, na svojoj teritoriji?flumen wrote:legalno - nelegalno, sta ima veze. netko je morao onim ludjacima reci da je dosta ratovanja u ratovima Koje ne znate pobijedit bez tudje pomoci.
nije bitno. Kosovo je zavrsna scena ratova Koje ste poceli u Sloveniji.
Koji vam je kurac bio? Cehoslovacka se raspala bez ispaljenog metka. SSSR isto tako. Samo vi ste se kurcili nekakvom velikom Srbijom.
Mi počeli ratove?
Jbt, ispiranje mozga zaista utiče na čovekov zdrav razum.
ono su bili japanci, znaš... ono s kokardama na barikadama u ljeto 91.
a oni što su pobili policajce u borovom selu su bili kinezi
a oni što su tenkovima krenuli na vukovar su bili iz nigerije. Dubrovnik su bombardirali šveđani.
niđe srba
2014-04-16
pa eto dokle su dogurali sa SPC i mitomanijom... sa svima u okruženju su u zavadi, s kim nisu veliki su izgledi da će biti, postavili su se u međunarodnim odnosima u poziciju da danas sutra budu ili izravna meta najjačeg vojnog saveza na kugli ili da posredno budu izloženi odmazdi koja bi ih mogla desetkovati, ukoliko uđu u sukob sa albanijom i albancima na kosovu i južnoj srbiji, izgubit će još teritorija i nanijeti zla prije svega svom narodu, a sve zbog totalne zablude da će se rusi bilo kada i bilo s kim ići sukobiti zbog srpskih interesa... samo i jedino radi ruskih i ako su u stanju istjerati stvar do kraja...tre wrote:da nije bilo SPCa i vaših svetosavskih govana bili bi ste normalni ljudi i Hrvati i ne bi bilo sranja na balkanu a bome ni puno šire, ne biste slavili za svetce pedofile i ubojice, pljačkaše i sjecikese, bratoubojice i koljače, ne bi zginuli u ww2 a kamoli laprdali o meleardu ubijenih srbljova u tom ratu itd itddzango wrote:I meni je jasno. Naročito mi je jasno šta bi ostalo od nas i šta bi danas bili da nije SPC.flumen wrote:dzango wrote:Ljubu u majmunari. Dakle jasno je zašto nije bilo modela Čehoslovačke.flumen wrote:
koji ste vi kurac trazili u Hrvatskoj?
Meni je jasno. I kako davno rekoh, vas su zajebali srbi i najvise ta vasa spc. Inace biste cak i mogli bit normalni...
2015-08-08
Pa koliko ja upažam,Crvenkastom. I jednom Iknaru.marcellus wrote:jastreb wrote:Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 8 of 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Similar topics
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
Page 8 of 20