ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Page 12 of 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

Go down

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 12 Empty Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Post by Guest Tue 4 Jun - 10:50

Podrzavam,,ako nishta barem ce te divlje 'rvate civilizirati i nauchiti nekoj kulturi.

https://www.facebook.com/movimento.irredentista.italiano.pagina.ufficiale/photos/a.206010072769123/338989619471167/?type=3

Guest
Guest

Back to top Go down

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 12 Empty Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Post by vuksadinare Tue 4 Jun - 10:50

frka wrote:EU je kupleraj ..Hrvatskoj mentalno i jeste tamo mjesto..Hrvati to smatraju civilizacijskim dostignucem..Umishljaju si neku vaznost  ali im je dodijeljen posao muva zunzara..u chemu ochito uzivaju...vidi se ovdje na forumu.Non Stop su u nekoj ekstazi nagovarajuci srbe da im i oni udju ::))
Kako ih nagovaramo ako nas oni stalno optuzuju da ih blokiramo...cim se ti pucas bog te pitaj pa ti sve naopako :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 10:52

frka wrote:EU je kupleraj ..Hrvatskoj mentalno i jeste tamo mjesto..Hrvati to smatraju civilizacijskim dostignucem..Umishljaju si neku vaznost  ali im je dodijeljen posao muva zunzara..u chemu ochito uzivaju...vidi se ovdje na forumu.Non Stop su u nekoj ekstazi nagovarajuci srbe da im i oni udju ::))

Ma dobro..pola miljuna RH gradjana je ipak uspjelo na noge postaviti svoje zivote i dati si konkretnu buducnost i svojoj djeci..bar u svabiji,Austriji i slicno..ako vec im to domovina nije odradila..zato je EU ipak pozitiva,bar u mojim occima..bez nje,bi rH bila na nivou srbije,u svakom smislu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 4 Jun - 10:56

tre wrote:
michaellcmacha wrote:
tre wrote:
kaya wrote:Pa jbg ako su se svi dovoljno nazgrazavali nad nama kroz povijest ja mislim da je red da nas konacno ostave na miru da se opet ne zgroze. Zgrazavaju se od mlecana koji su nama dosli posjeci velebit da naprave veneciju, mi nismo kod nikoga isli.pa kada su potjerani iz Zadra isto su se zgrozili. sta nas diraju kad znaju sto sljedi
baš tako, nikoga ne diramo ali ko nas čačka najebemo mu se keve tako jako da nas generacijama pamte
al nam je i trebalo poprilično vremena da se riješimo balasta... ej tre mali mi je bio kod tebe sad tri dana na državnom prvenstvu u košarci
trebao si mi javiti jebemu!!!
evo prije sat vremena došli, veli da je bilo super, da su se super proveli, odigrali turnir, iskupali se, zujali po nekom parku gdje su sprave za workout, uglavnom klinci prezadovoljni...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 11:07

@frka wrote:
EU je kupleraj ..Hrvatskoj mentalno i jeste tamo mjesto..Hrvati to smatraju civilizacijskim dostignucem..Umishljaju si neku vaznost ali im je dodijeljen posao muva zunzara..u chemu ochito uzivaju...vidi se ovdje na forumu.Non Stop su u nekoj ekstazi nagovarajuci srbe da im i oni udju ::))

by pismejker Today at 10:52
Ma dobro..pola miljuna RH gradjana je ipak uspjelo na noge postaviti svoje zivote i dati si konkretnu buducnost i svojoj djeci..bar u svabiji,Austriji i slicno..ako vec im to domovina nije odradila..zato je EU ipak pozitiva,bar u mojim occima..bez nje,bi rH bila na nivou srbije,u svakom smislu..
=======================================================================
Tko bi na kakvom nivou bio ...to je ionako relativno..Recimo za mene je dostignuce ..ochuvana i ne zagadjena priroda..gradnja po tradicionalnom nivou...uredjenje okolisha i vishe prostora za djecu koja bi uchila kako zivjeti u skladu sa prirodom..auti me ne rajcaju jer sam vozeci najbolje marke shvatio da je to ipak samo gomila lima koja sluzi za kurchenje i za navabiti kaku tukicu na dudlanje..Jebo taj zivot u takozvanoj EU..Kada bi se mene pitalo ja bi bivshu YU uredio po zakonima nacionalnih parkova..a u takvu zemlju bi mogli dolaziti samo oni koji znaju zivjeti u skladu sa prirodnim zakonima toga podneblja..Nikakvo trchanje za profitom....to ubija i prirodu i ljudsku vrstu a da ne govorimo o vrstama koje zive uz nas...Evo ...zar nije sramota za EU da jedino Srbija i Rusija nemaju GMO..hranu??Pa to je pitanje svih pitanja..Proshle godine odem na platz u Zegeju...bog te jebo kao da sam u USA..i josh me lazu da je sve domace bez pesticida a nikako GMO sranje..ma...ne znaju koliko su bogati u svome "siromashtvu".Nije sve u lovi..to znaju oni koji je imaju..sa lovom ne mozesh kupiti prijateljstvo ...iskrenu ..ljubav (da li to josh postoji negdje???..interesantno postoji tamo gdje su ljudi materijalno siromashni) zdravlja i masu drugih stvari..Velika se greshka chini trcheci za lovom i misleci kako se kroz nju moze kupiti sreca.Zato sam protiv EU..jer elita prodaje muda za bubrege "malim ljudima"...ne baveci se uopce potencijalnim opasnostima koje vrebaju od naglog razvoja i nekontroliranog iskorishtavana zemaljskih resursa..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 4 Jun - 11:19

pa na placu u zegeju moš jedino krumpir kupiti da je gmo (španjolski) i biljno ulje u trgovini, plus soja, drugo ništa ... a što se tiče zaštitnih sredstava, iako sam ja osobno protiv njih, da se ne koriste proizvodnja bi bila na razini od prije 150 godina ako ne i manja, što se tiče onečišćenja i zagađenosti, europa pa posljedično i zemlje bivše yu, su odavno apsolvirale industrijsku revoluciju, i u velikoj mjeri zaključile tu eru, a posljedice, negdje ih je u većoj mjeri a negdje su izostale...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 11:26

@frka wrote:
EU je kupleraj ..Hrvatskoj mentalno i jeste tamo mjesto..Hrvati to smatraju civilizacijskim dostignucem..Umishljaju si neku vaznost ali im je dodijeljen posao muva zunzara..u chemu ochito uzivaju...vidi se ovdje na forumu.Non Stop su u nekoj ekstazi nagovarajuci srbe da im i oni udju ::))

by vuksadinare Today at 10:50
Kako ih nagovaramo ako nas oni stalno optuzuju da ih blokiramo...cim se ti pucas bog te pitaj pa ti sve naopako
======================================================================================
Pa ti si stvarno proshviko..ja ne chitam srpsku shtampu...i ne odlazim na njhove portale ...posebno ne na one koje ti koristish kao izvor nekih relevantnih informacija..Pa dijete od 6 godina bi odmah svatilo o chemu se radi..Ne odlazim niti ikada kliknem na ono shto onaj majmun nounar prezentira ovdje ..akva su vremena...jebe lud zbunjenog..ako nije bilo na internetu ...ne postoji...parafrazirajuci TV.Chitam prije 50 godina su radili anketu sa djecom u USA koga vishe vole tatu ili TV..70% djece je odgovorilo TV..dans da narave anketu o internetu sigurno bi odgovor bio da vishe vole internet od mame i tate i cijele ostale obitelji..O chemu se radi??Time se treba baviti jer ce buduce generacije biti ..mada vecina vec jeste..zombiji sa chipovima u mozgu ..Svinjska farma je kurac za ono shto ochekuje chovjechanstvo...jer se sve radi o novcu i moci...Ljudi nigdje ne postoje...u buducnosti...zato i veli onaj Rus tko ce vladati svijetom..E to je njima najvaznije...kao i u toj tvojoj vukojebini u kojoj zivish..Ja sam uvjeren nakon svih mojih zivotnih iskustava da ljudi koji zive izolirano od civilizacije su deset puta bolji ljudi i srecniji od onih koji svako jutro moraju na neku jebenu pokretnu traku sharafiti chepove na flashama za vodu..A vi se jebete ovdje tko ce a tko nece u Eu...tko je zasluzio a tko nije...i takve gluposti..Pogledaj svoj dom Andjele..kako ono pjeva pijandura Bora Dj.
Vama je mnogima ovdje iz dosade procurio mozak...idi uredi onu svoju djedovinu...dvorishte ...vrt ...livadu..napravite akciju da ochistite smece ..uljudi te se da vam je okolish u kojem zivite kao neka Moneova slika,,,nadjite ljepotu u malim stvarima jer onaj koji ne zna uzivati u bojama i kreaciji prirode nece znati ni u lovi...Radite na sebi da budete bolji ljudi...ne gajite te pogane enrgije u sebi..bolje cete se osjecati i biti sretniji i bez love..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 4 Jun - 11:27

Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
dzango wrote:Oko ne otvaranja poglavlja sa EU se uzbudili samo Hrvati.
Hahahahaha...bas... Vise ih boli nego nas... :clown
evo ubili smo se zbog toga...cak vas nismo mi blokirali nego mutti merkel pa ko se onda zamara...
Dobro bre kojote, kad ces vec da shvatis da nam piste muda za EU? Nadam se da pizona ne racunas u srbe... :clown

pa vaše su se novine uzjebale da rvati ovo da rvati ono da rvati blokoraju srbiju i ne daju joj u EU a što je vekovna želja Srba od prve seobe

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 4 Jun - 11:27

frka wrote:
@frka wrote:
EU je kupleraj ..Hrvatskoj mentalno i jeste tamo mjesto..Hrvati to smatraju civilizacijskim dostignucem..Umishljaju si neku vaznost  ali im je dodijeljen posao muva zunzara..u chemu ochito uzivaju...vidi se ovdje na forumu.Non Stop su u nekoj ekstazi nagovarajuci srbe da im i oni udju ::))

by vuksadinare Today at 10:50
Kako ih nagovaramo ako nas oni stalno optuzuju da ih blokiramo...cim se ti pucas bog te pitaj pa ti sve naopako
======================================================================================
Pa ti si stvarno proshviko..ja ne chitam srpsku shtampu...i ne odlazim na njhove portale ...posebno ne na one koje ti koristish kao izvor nekih relevantnih informacija..Pa dijete od 6 godina bi odmah svatilo o chemu se radi..Ne odlazim niti ikada kliknem na  ono shto onaj majmun nounar prezentira ovdje ..akva su vremena...jebe lud zbunjenog..ako nije bilo na internetu ...ne postoji...parafrazirajuci TV.Chitam prije 50 godina su radili anketu sa djecom u USA koga vishe vole tatu ili TV..70% djece je odgovorilo TV..dans da narave anketu o internetu sigurno bi odgovor bio da vishe vole internet od mame i tate i cijele ostale obitelji..O chemu se radi??Time se treba baviti jer ce buduce generacije biti ..mada vecina vec jeste..zombiji sa chipovima u mozgu ..Svinjska farma je kurac za ono shto ochekuje chovjechanstvo...jer se sve radi o novcu i moci...Ljudi nigdje ne postoje...u buducnosti...zato i veli onaj Rus tko ce vladati svijetom..E to je njima najvaznije...kao i u toj tvojoj vukojebini u kojoj zivish..Ja sam uvjeren nakon svih mojih zivotnih iskustava da ljudi koji zive izolirano od civilizacije su deset puta bolji ljudi i srecniji od onih koji svako jutro moraju na neku jebenu pokretnu traku sharafiti chepove na flashama za vodu..A vi se jebete  ovdje tko ce a tko nece u Eu...tko je zasluzio a tko nije...i takve gluposti..Pogledaj svoj dom Andjele..kako ono pjeva pijandura Bora Dj.
Vama je mnogima ovdje iz dosade procurio mozak...idi uredi onu svoju djedovinu...dvorishte ...vrt ...livadu..napravite akciju da ochistite smece ..uljudi te se da vam je okolish u kojem zivite kao neka Moneova slika,,,nadjite ljepotu u malim stvarima jer onaj koji ne zna uzivati u  bojama i kreaciji prirode nece znati ni u lovi...Radite na sebi da budete bolji ljudi...ne gajite te pogane enrgije u sebi..bolje cete se osjecati i biti sretniji i bez love..

EU je sine kakva god da je i dalje civilizacija, a Srbija je i dalje što je uvijek i bila, gnojni čir na guzici civilizacije

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti Tue 4 Jun - 11:29

marcellus wrote:
Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
dzango wrote:Oko ne otvaranja poglavlja sa EU se uzbudili samo Hrvati.
evo ubili smo se zbog toga...cak vas nismo mi blokirali nego mutti merkel pa ko se onda zamara...
Dobro bre kojote, kad ces vec da shvatis da nam piste muda za EU? Nadam se da pizona ne racunas u srbe... :clown

pa vaše su se novine uzjebale da rvati ovo da rvati ono da rvati blokoraju srbiju i ne daju joj u EU a što je vekovna želja Srba od prve seobe

Reci ti njima da su bizant. To im je užas.
Ne bih jaaa bio bizant ....
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 4 Jun - 11:33

crvenkasti wrote:
marcellus wrote:
Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:

Reci ti njima da su bizant. To im je užas.
Ne bih jaaa bio bizant ....

a jebiga kad progovara iz tebe... zaplotnjak jebiga

da ste manje muljali i bili manje lukavi u ratu možda bi ga i dobili

zapad na bizantinsku foru možeš dignut jednom jer ne očekuju, drugi put već jako teško

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 4 Jun - 11:36

https://www.merriam-webster.com/dictionary/Byzantine

relating to, or characterized by a devious and usually surreptitious manner of operation

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 11:43

by marcellus Today at 11:27
EU je sine kakva god da je i dalje civilizacija, a Srbija je i dalje što je uvijek i bila, gnojni čir na guzici civilizacije
===========================================================================
To mrznja iz tebe shipac progovara...a ja imam sasvim neko drugo iskustvo...Prije tri godine bio u tome Begeju kod prijatelja kojega sam upoznao vani u svijetu.Chovjek mi dao stan na trecem katu od 100 kvadrata na raspolaganje ..Vodio me kod svojih frendova i pokazivao kao rijetku zivotinju (tako sam ga zajebavao jer sam kao normalan a iz Zegeja)..Prichali viceve ...zajbavali se do jaja...u zivotu se nisam ismijao kao tada..sve opushteno..nigdje grcha kao u Zagrebu koji je prije rata bio isti takav..Ta "civilizacija" je od vas napravila zombije koji se ne znate iskreno nasmijati..Nekada sam u Zagrebu znao plakati od smijeha vozeci se tramvajem ... a sada mi tamo ljudi izgledaju kao da bjeze od nechega,,svi su zabrinutih lica i nigdje smijeha ...a zajebancija je samo onda kada se napiju..Jebem ja tebi da ne kazem shto i toj tvojoj civilizaciji...To je okazsamo da si bio i ostao mentalna sirotinja koja misli da je sve u lovi...zato i sluzish onima koji su vas ujebali i doveli na taj nivo civilizacije..u kojemu ste vi slijepo crijevo... pa povremeno puknete od jada shto su drugi sretni i bez love ..Glup si...ne znam koji mi je kurac shto ti uopce odgovaram..Zombi ...idi se uvuci za koju kunu jache u shupak te civilizacije..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 4 Jun - 11:52

frka wrote:by marcellus Today at 11:27
To mrznja iz tebe shipac progovara...a ja imam sasvim neko drugo iskustvo...Prije tri godine bio u tome Begeju kod prijatelja kojega sam upoznao vani u svijetu.Chovjek mi dao stan  na trecem katu od 100 kvadrata na raspolaganje ..Vodio me kod svojih frendova i pokazivao kao rijetku zivotinju (tako sam ga zajebavao jer sam kao normalan a iz Zegeja)..Prichali viceve ...zajbavali se do jaja...u zivotu se nisam ismijao kao tada..sve opushteno..nigdje grcha kao u Zagrebu koji je prije rata bio isti takav..Ta "civilizacija" je od vas napravila zombije koji se ne znate iskreno nasmijati..Nekada sam u Zagrebu znao plakati od smijeha vozeci se tramvajem ... a sada mi tamo ljudi izgledaju kao da bjeze od nechega,,svi su zabrinutih lica i nigdje smijeha ...a zajebancija je samo onda kada se napiju..Jebem ja tebi da ne kazem shto i toj tvojoj civilizaciji...To je okazsamo da si bio i ostao mentalna sirotinja koja misli da je sve u lovi...zato i sluzish onima koji su vas ujebali i doveli na taj nivo civilizacije..u kojemu ste vi slijepo crijevo... pa povremeno puknete od jada shto su drugi sretni i bez love ..Glup si...ne znam koji mi je kurac shto ti uopce odgovaram..Zombi ...idi se uvuci za koju kunu jache u shupak te civilizacije..

to su činjenice... srbija je oduvijek bila problem, nosi naslijeđe turskog mentaliteta sa svom surovošću i prijetvornošću koja ide uz to... na žalost više su oni pokupili od turaka nego mi od austrije jebiga... a nisam ja zbrisao za lovom u australiju nego ti, meni je tu super i imam kuću punu smijeha, dvije vesele curice... a što se toga da nije u lovi sve tiče, nije sve ali jest jako puno toga... da se ne lažemo i ne budemo licemjeri

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 4 Jun - 11:53

frka wrote:by marcellus Today at 11:27
To mrznja iz tebe shipac progovara...a ja imam sasvim neko drugo iskustvo...Prije tri godine bio u tome Begeju kod prijatelja kojega sam upoznao vani u svijetu.Chovjek mi dao stan  na trecem katu od 100 kvadrata na raspolaganje ..Vodio me kod svojih frendova i pokazivao kao rijetku zivotinju (tako sam ga zajebavao jer sam kao normalan a iz Zegeja)..Prichali viceve ...zajbavali se do jaja...u zivotu se nisam ismijao kao tada..sve opushteno..nigdje grcha kao u Zagrebu koji je prije rata bio isti takav..Ta "civilizacija" je od vas napravila zombije koji se ne znate iskreno nasmijati..Nekada sam u Zagrebu znao plakati od smijeha vozeci se tramvajem ... a sada mi tamo ljudi izgledaju kao da bjeze od nechega,,svi su zabrinutih lica i nigdje smijeha ...a zajebancija je samo onda kada se napiju..Jebem ja tebi da ne kazem shto i toj tvojoj civilizaciji...To je okazsamo da si bio i ostao mentalna sirotinja koja misli da je sve u lovi...zato i sluzish onima koji su vas ujebali i doveli na taj nivo civilizacije..u kojemu ste vi slijepo crijevo... pa povremeno puknete od jada shto su drugi sretni i bez love ..Glup si...ne znam koji mi je kurac shto ti uopce odgovaram..Zombi ...idi se uvuci za koju kunu jache u shupak te civilizacije..

to su činjenice... srbija je oduvijek bila problem, nosi naslijeđe turskog mentaliteta sa svom surovošću i prijetvornošću koja ide uz to... na žalost više su oni pokupili od turaka nego mi od austrije jebiga... a nisam ja zbrisao za lovom u australiju nego ti, meni je tu super i imam kuću punu smijeha, dvije vesele curice... a što se toga da nije u lovi sve tiče, nije sve ali jest jako puno toga... da se ne lažemo i ne budemo licemjeri

p.s. radije šiptar nego srbin, ako bi moro birat... časni ljudi, od riječi

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 4 Jun - 11:56

a ta sranja o sreći bez love u srbiji, venezueli, na kubi... kad tamo slušaju šupke koji im poput tebe palamude o tome iz prebogate australije vjerojatno zamišljaju kako ti režu grkljan, razumijem ih...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya Tue 4 Jun - 11:57

Gnječ wrote:
kaya wrote:Pa jbg ako su se svi dovoljno nazgrazavali nad nama kroz povijest ja mislim da je red da nas konacno ostave na miru da se opet ne zgroze. Zgrazavaju se od mlecana koji su nama dosli posjeci velebit da naprave veneciju, mi nismo kod nikoga isli.pa kada su potjerani iz Zadra isto su se zgrozili. sta nas diraju kad znaju sto sljedi

ma jel ste vi hrvati normalni? naravno da niste nikad bili niti ćete biti normalni.

koja vam je to patološka logika usađena u gene? VAŠ VELEBIT!!! MA ODKAD JE VELEBIT VAŠ BOG VAS JEBO BLENTAVE???!!!

jok talijanski je, popneš se gore i zamišljaš da si u italiji.
:)
fućka se nam za jurisdikciju , mi ju damo mi ju  uzmemo ovom ili onom
ak ne vjeruješ pitaj one na minus dva metra.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 12:02

Ti i chinjenice su dva razlichita pojma..meni je samo zao ta tvoja dva nevina bica kako ce ih idiot odgajati pa ce ih stici nedaj boze ono sranje koje si ti drugima radio..Sa marsa se vidi da si podlac,,,glup i pokvaren chovjek ..uviek kod takvih postoje neki trigeri ...od bijednog djetinjstva...rastavljenih roditelja...odrastanje bez paznje i ljubavi i sto drugih razloga pa ti je onda cijeli svijet kriv...Puknut ce ti zuch ...bog te jebo od toliko jala i jeda...Zato ce tvoja djeca vishe voljeti intenet nego tebe...jer visish ko govno po portalima i po forumima mjesto da se igrash i brinesh za svoju djecu..Valjda su i tvoji vishe gledali TV nego tebe pa si ispao ovako "paetan".Ali ima i ona ,,,ne pada djubre (iver) daleko od panja::))))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Tue 4 Jun - 12:02

srbija inače nije ni blizu eu, ne zbog zlih  hrvata koji su ljubomorni nego naprosto ne ispunjava ono što se traži,  određene pomake u nekim civilizacijskim normama zapadne europe pa ne otvara ili ne zatvara poglavlja. od toga nema ništa jer radnu snagu su im i tako pokupili a i još će. tek su počeli. tako da malus će imati a benefite neće. 
njeno vodstvo misli da će nekim smicalicama glumiti jugoslaviju ni na nebu ni na zemlju pa će ih beneficijama privući sebi da ne odu k rusiji. hoće kurac. 
namazaniji su zapadnoeuropsko političari od svih, a posebno od vucicija i dačića. oni su im za pod zub.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 4 Jun - 12:05

frka wrote:Ti i chinjenice su dva razlichita pojma..meni je samo zao ta tvoja dva nevina bica kako ce ih idiot odgajati pa ce ih stici  nedaj boze ono sranje koje si ti drugima radio..Sa marsa se vidi da si podlac,,,glup i pokvaren chovjek ..uviek kod takvih postoje neki trigeri ...od bijednog djetinjstva...rastavljenih roditelja...odrastanje bez paznje i ljubavi i sto drugih razloga pa ti je onda cijeli svijet kriv...Puknut ce ti zuch ...bog te jebo od toliko jala i jeda...Zato ce  tvoja djeca vishe voljeti intenet nego tebe...jer visish ko govno po portalima i po forumima mjesto da se igrash i brinesh za svoju djecu..Valjda su i tvoji vishe gledali TV nego tebe pa si ispao ovako "paetan".Ali ima i ona ,,,ne pada djubre (iver) daleko od panja::))))

bolesnik idi pa se leči... i ne projiciraj svoje osobine na druge.. srbo

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti Tue 4 Jun - 12:08

Bizant je 1000 godina bio najnapredniji i najrazvijeniji dio Europe.
Dok su se na zapadu valjali u blatu, klali se međusobno i umirali od gladi i kuge, Bizant je cvjetao i bezobrazno sjajio kulturom i bogatstvom. 

To je, naravno, izazivalo ljubomoru na zapadu. Poslali su plaćenike 'križare' da opljačkaju i spale Carrigrad.
Pomogli su Turcima da osvoje i unište Bizant.

i tada je, naravno, postojala propaganda. Bizantinci su im tada bili ono što su im danas Sadam, Asad, Putin, Gadafi, Maduro...

Last edited by crvenkasti on Tue 4 Jun - 12:12; edited 2 times in total
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

Back to top

- Similar topics