Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
Page 14 of 20
Page 14 of 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
eto moš i ti ako ima koja slika ili fotografija dunjaluka iz kojeg si poteko... ;)pismejker wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
bogami,Frka,onako bez sovanja,jako precizno detektira probleme..prilicno ingeniozan tip..
Guest- Guest
Mah...sanjari o nekim proslim vremenima kada je putovao na posao na okretiste remiza tramvajem gdje bi prodavao kulturu hrvatima - buraz generalic majke mi, orginal , imam i serpice za zena, versaci, orginal!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Mah...sanjari o nekim proslim vremenima kada je putovao na posao na okretiste remiza tramvajem gdje bi prodavao kulturu hrvatima - buraz generalic majke mi, orginal , imam i serpice za zena, versaci, orginal!
covjek udara po svemu na balkanu,ne stedi nikog,i prilicno precizno detektira uzroke i posljedice sveukupnih sranja..sad govorim o politici,kradji drzave i osiromasenju gradjana..
Guest- Guest
pismejker wrote:bogami,Frka,onako bez sovanja,jako precizno detektira probleme..prilicno ingeniozan tip..
četnik vulgaris... trol treće klase
ajde srbi srbi, od njih se nekako još očekuje da budu četnici, ako su pristojni ko džango i stanojko nikakav problem, al ovaj je neka stoka nevaspitana iz srednje bosne, mešano (kombinovano) dete iz ko zna kakvog braka ili vanbraka i s kompleksom inferiornosti.... detektira on moj kurac.... on sere iz australije o tome kako je socijalizam super... najviše volim takve
najjadniji su ti neki poluhrvati koji drkaju na srbe i oće postat ful srbi
ko oni tulavi wiggeri u americi bijelci koji se furaju da su crnčuge, patetično
cuj..kako rekoh,mimo sovanja,ako covjek prizna,pogadja pravo u srz problema..kako rekoh,primjer,o stanju RH i blagodati koja vlada...marcellus wrote:pismejker wrote:bogami,Frka,onako bez sovanja,jako precizno detektira probleme..prilicno ingeniozan tip..
ajde srbi srbi, od njih se nekako još očekuje da budu četnici, ako su pristojni ko džango i stanojko nikakav problem, al ovaj je neka stoka nevaspitana iz srednje bosne, mešano (kombinovano) dete iz ko zna kakvog braka ili vanbrana.... detektira on moj kurac.... on sere iz australije o tome kako je socijalizam super... najviše volim takve
i sve dok tako ne bude vecina mislla i reagirala u vezi toga,nish se nece promjeniti..
Mislis da stotine tisuca gradjana radije ne bi bila uz svoje stare i radile u svojoj drzavi,da imaju sansu za pristojan zivot?
Guest- Guest
ovo je stvarno zabrinjavajuce,vec vidjeh primjere i u europi..marcellus wrote:najjadniji su ti neki poluhrvati koji drkaju na srbe i oće postat ful srbi
stosh vise kad su svabi poceli RAP-ati..Hitler se okrece u grobu..
Guest- Guest
poceli i Bijelci u jemerici govoriti i savijati se kao Čamuge.. WAS AP BRADR..a tako poceli i pisati u instant komunikaciji..uzas
Guest- Guest
pa koji su kurac onda napustili ruralne sredine tamo od 50-ih do sredine 70-tih, pa tad je ovdje cvala industrija, progres na svakom koraku, para ko govana....pismejker wrote:cuj..kako rekoh,mimo sovanja,ako covjek prizna,pogadja pravo u srz problema..kako rekoh,primjer,o stanju RH i blagodati koja vlada...marcellus wrote:pismejker wrote:bogami,Frka,onako bez sovanja,jako precizno detektira probleme..prilicno ingeniozan tip..
ajde srbi srbi, od njih se nekako još očekuje da budu četnici, ako su pristojni ko džango i stanojko nikakav problem, al ovaj je neka stoka nevaspitana iz srednje bosne, mešano (kombinovano) dete iz ko zna kakvog braka ili vanbrana.... detektira on moj kurac.... on sere iz australije o tome kako je socijalizam super... najviše volim takve
i sve dok tako ne bude vecina mislla i reagirala u vezi toga,nish se nece promjeniti..
Mislis da stotine tisuca gradjana radije ne bi bila uz svoje stare i radile u svojoj drzavi,da imaju sansu za pristojan zivot?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
vrlo slicni problem,Miha,vrlo slicni..ljudi ne napustaju bas rado svoje ognjiste ako ne moraju..INDUSTRIJA doista i jeste cvala,ako objektivno gledas,ALI UCINKOVITOST I nije bilo..preveliki broj ljudi u "udruzenom radu",nekonkurentno i neucinkovito za otvoreno trziste..michaellcmacha wrote:pa koji su kurac onda napustili ruralne sredine tamo od 50-ih do sredine 70-tih, pa tad je ovdje cvala industrija, progres na svakom koraku, para ko govana....pismejker wrote:cuj..kako rekoh,mimo sovanja,ako covjek prizna,pogadja pravo u srz problema..kako rekoh,primjer,o stanju RH i blagodati koja vlada...marcellus wrote:pismejker wrote:bogami,Frka,onako bez sovanja,jako precizno detektira probleme..prilicno ingeniozan tip..
Kakogod,nije tada,nit je sada dobro..
Guest- Guest
traljezga kao kakav pijanac za šankom uglavnompismejker wrote:kaya wrote:Mah...sanjari o nekim proslim vremenima kada je putovao na posao na okretiste remiza tramvajem gdje bi prodavao kulturu hrvatima - buraz generalic majke mi, orginal , imam i serpice za zena, versaci, orginal!
covjek udara po svemu na balkanu,ne stedi nikog,i prilicno precizno detektira uzroke i posljedice sveukupnih sranja..sad govorim o politici,kradji drzave i osiromasenju gradjana..
2015-08-15
Kayo,kakvu sortu pesa ti imas?kaya wrote:traljezga kao kakav pijanac za šankom uglavnompismejker wrote:kaya wrote:Mah...sanjari o nekim proslim vremenima kada je putovao na posao na okretiste remiza tramvajem gdje bi prodavao kulturu hrvatima - buraz generalic majke mi, orginal , imam i serpice za zena, versaci, orginal!
Guest- Guest
pa jebote daj čitaj što pišeš... kakvo otvoreno tržište...pismejker wrote:vrlo slicni problem,Miha,vrlo slicni..ljudi ne napustaju bas rado svoje ognjiste ako ne moraju..INDUSTRIJA doista i jeste cvala,ako objektivno gledas,ALI UCINKOVITOST I nije bilo..preveliki broj ljudi u "udruzenom radu",nekonkurentno i neucinkovito za otvoreno trziste..michaellcmacha wrote:pa koji su kurac onda napustili ruralne sredine tamo od 50-ih do sredine 70-tih, pa tad je ovdje cvala industrija, progres na svakom koraku, para ko govana....pismejker wrote:cuj..kako rekoh,mimo sovanja,ako covjek prizna,pogadja pravo u srz problema..kako rekoh,primjer,o stanju RH i blagodati koja vlada...marcellus wrote:pismejker wrote:bogami,Frka,onako bez sovanja,jako precizno detektira probleme..prilicno ingeniozan tip..
2015-08-08
zašto pitaš?pismejker wrote:Kayo,kakvu sortu pesa ti imas?kaya wrote:traljezga kao kakav pijanac za šankom uglavnompismejker wrote:kaya wrote:Mah...sanjari o nekim proslim vremenima kada je putovao na posao na okretiste remiza tramvajem gdje bi prodavao kulturu hrvatima - buraz generalic majke mi, orginal , imam i serpice za zena, versaci, orginal!
Last edited by kaya on Tue 4 Jun - 20:01; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
"sortu"pismejker wrote:Kayo,kakvu sortu pesa ti imas?kaya wrote:traljezga kao kakav pijanac za šankom uglavnompismejker wrote:kaya wrote:Mah...sanjari o nekim proslim vremenima kada je putovao na posao na okretiste remiza tramvajem gdje bi prodavao kulturu hrvatima - buraz generalic majke mi, orginal , imam i serpice za zena, versaci, orginal!
2015-08-08
paradajza:)michaellcmacha wrote:"sortu"pismejker wrote:Kayo,kakvu sortu pesa ti imas?kaya wrote:traljezga kao kakav pijanac za šankom uglavnompismejker wrote:kaya wrote:Mah...sanjari o nekim proslim vremenima kada je putovao na posao na okretiste remiza tramvajem gdje bi prodavao kulturu hrvatima - buraz generalic majke mi, orginal , imam i serpice za zena, versaci, orginal!
2015-08-15
Nisam rekao otvoreno u smislu otvorenog prema svijetu,nego u ODNOSU NA OTVORENO TRZISTE OPCENITO..Da je hipoteticki Europa anulirala carine i stavila normalne poreze za hipoteticki izvoznu robu iz Juge,jos uvijek bi ta roba bila nekonkurentna..DA je hipoteticki,u proizvodnju bilo uvedeno ljudi PO UGLEDU NA ZAPADNU EUROPU,ucinkovitost bi bila veca i roba povoljnija..ipak u Juzi,bi ostala situacija ista,jerbo je bila izolirana kao i druge komunisticke drzave..michaellcmacha wrote:pa jebote daj čitaj što pišeš... kakvo otvoreno tržište...pismejker wrote:vrlo slicni problem,Miha,vrlo slicni..ljudi ne napustaju bas rado svoje ognjiste ako ne moraju..INDUSTRIJA doista i jeste cvala,ako objektivno gledas,ALI UCINKOVITOST I nije bilo..preveliki broj ljudi u "udruzenom radu",nekonkurentno i neucinkovito za otvoreno trziste..michaellcmacha wrote:pa koji su kurac onda napustili ruralne sredine tamo od 50-ih do sredine 70-tih, pa tad je ovdje cvala industrija, progres na svakom koraku, para ko govana....pismejker wrote:cuj..kako rekoh,mimo sovanja,ako covjek prizna,pogadja pravo u srz problema..kako rekoh,primjer,o stanju RH i blagodati koja vlada...marcellus wrote:
Guest- Guest
sort of dog,bem te..michaellcmacha wrote:"sortu"pismejker wrote:Kayo,kakvu sortu pesa ti imas?kaya wrote:traljezga kao kakav pijanac za šankom uglavnompismejker wrote:kaya wrote:Mah...sanjari o nekim proslim vremenima kada je putovao na posao na okretiste remiza tramvajem gdje bi prodavao kulturu hrvatima - buraz generalic majke mi, orginal , imam i serpice za zena, versaci, orginal!
Guest- Guest
Page 14 of 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Similar topics
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
Page 14 of 20