Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
Page 11 of 20
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
Eroo wrote:
https://euractiv.jutarnji.hr/PiD/prosirenje/bruxelles-demantira-optuzbe-nitko-iz-eu-ne-blokira-srbiju-ona-nije-spremna-otvoriti-nova-poglavlja/8963705/
A ovo je "prijevod" na srpski:
https://www.blic.rs/vesti/politika/jutarnji-list-posle-izvestaja-evropske-komisije-iz-brisela-stize-novi-hladan-tus-za/h65tx6f
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Mogu im samo preporučiti ono šta sam i Hrrvatskoj kad se spremala za članstvo:crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Neka si to sama izanalizira, ne treba im moje dociranje.
Baš si okrutan. Znaš sve, a ne želiš im pomoći.
Sredite državu zbog sebe, a na kraju se možete odlučiti i za neulazak u EU:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
a ono eu nema alternative, to ništa više?
pižon?
Kad sam ja tebi ono reko da nećete u EU prije 2030., a i to ako?
pižon?
Kad sam ja tebi ono reko da nećete u EU prije 2030., a i to ako?
AV podiže borbenu gotovost vojske na najviši nivo, a s druge strane NATO,
najmoćnija vojna sila na svijetu.
NATO je kurac na biciklu...Eroo wrote:AV podiže borbenu gotovost vojske na najviši nivo, a s druge strane NATO,
Oko ne otvaranja poglavlja sa EU se uzbudili samo Hrvati.
Hahahahaha...bas... Vise ih boli nego nas...dzango wrote:Oko ne otvaranja poglavlja sa EU se uzbudili samo Hrvati.
evo ubili smo se zbog toga...cak vas nismo mi blokirali nego mutti merkel pa ko se onda zamara...Stanojko wrote:Hahahahaha...bas... Vise ih boli nego nas...dzango wrote:Oko ne otvaranja poglavlja sa EU se uzbudili samo Hrvati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro bre kojote, kad ces vec da shvatis da nam piste muda za EU? Nadam se da pizona ne racunas u srbe...vuksadinare wrote:evo ubili smo se zbog toga...cak vas nismo mi blokirali nego mutti merkel pa ko se onda zamara...Stanojko wrote:Hahahahaha...bas... Vise ih boli nego nas...dzango wrote:Oko ne otvaranja poglavlja sa EU se uzbudili samo Hrvati.
pa sulju brine i vecinu ovih na vlasti kdo tebe..oni su ti sefovi..pa tako da ti mozes samo u svoje ime to govoriti..niti mozes o tome odlucivati uostalom kao ni ja..nisi u toj poziciji jbg..tako da ces biti gradzanin eu-a jednog dana kao i pizzon..Stanojko wrote:Dobro bre kojote, kad ces vec da shvatis da nam piste muda za EU? Nadam se da pizona ne racunas u srbe...vuksadinare wrote:evo ubili smo se zbog toga...cak vas nismo mi blokirali nego mutti merkel pa ko se onda zamara...Stanojko wrote:Hahahahaha...bas... Vise ih boli nego nas...dzango wrote:Oko ne otvaranja poglavlja sa EU se uzbudili samo Hrvati.
2015-09-08
Stanojko wrote:Hahahahaha...bas... Vise ih boli nego nas...dzango wrote:Oko ne otvaranja poglavlja sa EU se uzbudili samo Hrvati.
Nerviralo bi nas kad biste vi, zahvaljujući tome što niste u EU, bolje prošli od nas.
Ovako, kas bismo bili zajedno, to nikad ne bismo ni saznali.
crvenkasti-
2014-04-17
ukinuti granice izmedju Srbije i RH,da se omladina moze voljeti....
Guest- Guest
by Eroo Today at 09:03
====================================================================
Izgleda ljekice koje pijesh pozitivno ti udaraju na mozdane..Bog te jebo..i corava koka ubode poneko zrno..Da mi je netko rekao da cesh neshto pametno napisat poslao bi ga u sto pizdi materinih..ALI ipak ona nikad nije kasno zvuci pametno::))
Vishe od polovine hrvata bi najradje izashlo iz EU ...ostali nece da priznaju da su se zajebali..ali budu uskoro..za srbe je od vitalnog znachaja da ne udju u to nacistichko sranje..Sta je EU dans ???Treci rajh..eto sta je.Englezi su to davno provalili..a i ameri koji ih zbog toga podrzavaju..juzni dio evrope isto tako pruza njemachkoj jedan vid otpora,,,dok samo ovi jadni iz istochnog dijela chkome i nadaju se da se ne raspadne..Naucila stoka biti pod komunizmom pa im uvijek treba neki gospodar jer sami ne znaju zivjeti.
Eto ...onaj olinjali vuchkovic (tako se preziva) veli da ce srbi ostati sami.....pazi te logike ...mada to govori vishe o njemu i njegovom narodu.Srbi kazu "uzdaj se u se' i u svoje kljuse"a hrvati kazu..ako mozesh zivjeti na mukte i ladovati ...kush bolje...pa kazu..."uzdaj se u se'i u tudje kljus"
Jebla vas ovakva EU..josh malo cete u drugi razred jer namate auto iste kubikaze pa se nemrete trkati sa schwabama,,,bit cete samo vulkanizeri i konobari metaforichki recheno u toj EU...mada slutim sudbinu YU..“Karma's a bitch,”
====================================================================
Izgleda ljekice koje pijesh pozitivno ti udaraju na mozdane..Bog te jebo..i corava koka ubode poneko zrno..Da mi je netko rekao da cesh neshto pametno napisat poslao bi ga u sto pizdi materinih..ALI ipak ona nikad nije kasno zvuci pametno::))
Vishe od polovine hrvata bi najradje izashlo iz EU ...ostali nece da priznaju da su se zajebali..ali budu uskoro..za srbe je od vitalnog znachaja da ne udju u to nacistichko sranje..Sta je EU dans ???Treci rajh..eto sta je.Englezi su to davno provalili..a i ameri koji ih zbog toga podrzavaju..juzni dio evrope isto tako pruza njemachkoj jedan vid otpora,,,dok samo ovi jadni iz istochnog dijela chkome i nadaju se da se ne raspadne..Naucila stoka biti pod komunizmom pa im uvijek treba neki gospodar jer sami ne znaju zivjeti.
Eto ...onaj olinjali vuchkovic (tako se preziva) veli da ce srbi ostati sami.....pazi te logike ...mada to govori vishe o njemu i njegovom narodu.Srbi kazu "uzdaj se u se' i u svoje kljuse"a hrvati kazu..ako mozesh zivjeti na mukte i ladovati ...kush bolje...pa kazu..."uzdaj se u se'i u tudje kljus"
Jebla vas ovakva EU..josh malo cete u drugi razred jer namate auto iste kubikaze pa se nemrete trkati sa schwabama,,,bit cete samo vulkanizeri i konobari metaforichki recheno u toj EU...mada slutim sudbinu YU..“Karma's a bitch,”
Guest- Guest
Ja imam određenih bolova, moram da priznam. Neviđeno me boli dupe.Stanojko wrote:Hahahahaha...bas... Vise ih boli nego nas...dzango wrote:Oko ne otvaranja poglavlja sa EU se uzbudili samo Hrvati.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kako će da bude ako ovi neće ni da otvore poglavlja a kamoli da zatvore?vuksadinare wrote:pa sulju brine i vecinu ovih na vlasti kdo tebe..oni su ti sefovi..pa tako da ti mozes samo u svoje ime to govoriti..niti mozes o tome odlucivati uostalom kao ni ja..nisi u toj poziciji jbg..tako da ces biti gradzanin eu-a jednog dana kao i pizzon..Stanojko wrote:Dobro bre kojote, kad ces vec da shvatis da nam piste muda za EU? Nadam se da pizona ne racunas u srbe...vuksadinare wrote:evo ubili smo se zbog toga...cak vas nismo mi blokirali nego mutti merkel pa ko se onda zamara...Stanojko wrote:Hahahahaha...bas... Vise ih boli nego nas...dzango wrote:Oko ne otvaranja poglavlja sa EU se uzbudili samo Hrvati.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sve je to igra...dzango wrote:Kako će biti ako ti neće biti otvoreni poglavlje a kamoli da zatvore?vuksadinare wrote:pa sulju brine i vecinu ovih na vlasti kdo vas..oni su ti sefovi..pa tako da ti mozes samo u svoje ime govoriti..ni mozes o tome odluciti uostalom kao ni ja..nisi u toj poziciji jbg..tako da ces biti gradanin eu-a jednog dana kao i pizzon ..Stanojko wrote:Dobro bre kojote, kad ces već da shvatite da nam piste muda za EU? Nadam se da pizona ne racunas u srbe ...vuksadinare wrote:ubili smo se zbog toga ... cak vas nismo mi blokirali prije nego što se mutite merkel pa ko se onda zamara ...Stanojko wrote:
Hahahahaha ... bas ... Više ih boli nego nas ...
2015-09-08
pernar je nesto bio govorio da bi napravio na granici srbije i hr neki leberland tako nekako,onih par sela sto su navodno neddefinisana koji trippismejker wrote:ukinuti granice izmedju Srbije i RH,da se omladina moze voljeti....
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
trebao si mi javiti jebemu!!!michaellcmacha wrote:al nam je i trebalo poprilično vremena da se riješimo balasta... ej tre mali mi je bio kod tebe sad tri dana na državnom prvenstvu u košarcitre wrote:baš tako, nikoga ne diramo ali ko nas čačka najebemo mu se keve tako jako da nas generacijama pamtekaya wrote:Pa jbg ako su se svi dovoljno nazgrazavali nad nama kroz povijest ja mislim da je red da nas konacno ostave na miru da se opet ne zgroze. Zgrazavaju se od mlecana koji su nama dosli posjeci velebit da naprave veneciju, mi nismo kod nikoga isli.pa kada su potjerani iz Zadra isto su se zgrozili. sta nas diraju kad znaju sto sljedi
Pernar mi onako djeluje neizbalansirano..kao politicar,ali svakako ovo nije neka losa ideja..iz vica,zajebancije,otvoriti neki zabavni park,koji bi se uklapao u sredinu,priredjivati koncerte,sporcka takmicenja ovo i ono,stvoriti neku neutralnu zonu,koja sluzi samo za zabavu..eto i radnih mjesta,i zarade..a dobre papice,na obje strane ima..The Republic of Dream wrote:pernar je nesto bio govorio da bi napravio na granici srbije i hr neki leberland tako nekako,onih par sela sto su navodno neddefinisana koji trippismejker wrote:ukinuti granice izmedju Srbije i RH,da se omladina moze voljeti....
Guest- Guest
EU je kupleraj ..Hrvatskoj mentalno i jeste tamo mjesto..Hrvati to smatraju civilizacijskim dostignucem..Umishljaju si neku vaznost ali im je dodijeljen posao muva zunzara..u chemu ochito uzivaju...vidi se ovdje na forumu.Non Stop su u nekoj ekstazi nagovarajuci srbe da im i oni udju ::))
Guest- Guest
Podrzavam,,ako nishta barem ce te divlje 'rvate civilizirati i nauchiti nekoj kulturi.
https://www.facebook.com/movimento.irredentista.italiano.pagina.ufficiale/photos/a.206010072769123/338989619471167/?type=3
https://www.facebook.com/movimento.irredentista.italiano.pagina.ufficiale/photos/a.206010072769123/338989619471167/?type=3
Guest- Guest
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Similar topics
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
Page 11 of 20