ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Page 11 of 20 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Next

Go down

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 11 Empty Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Post by Eroo 4/6/2019, 14:57

Eroo wrote:

https://euractiv.jutarnji.hr/PiD/prosirenje/bruxelles-demantira-optuzbe-nitko-iz-eu-ne-blokira-srbiju-ona-nije-spremna-otvoriti-nova-poglavlja/8963705/

A ovo je "prijevod" na srpski: :)

https://www.blic.rs/vesti/politika/jutarnji-list-posle-izvestaja-evropske-komisije-iz-brisela-stize-novi-hladan-tus-za/h65tx6f

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 11 Empty Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Post by Eroo 4/6/2019, 15:03

crvenkasti wrote:
Eroo wrote:
Neka si to sama izanalizira, ne treba im moje dociranje.

Baš si okrutan. Znaš sve, a ne želiš im pomoći.
Mogu im samo preporučiti ono šta sam i Hrrvatskoj kad se spremala za članstvo:
Sredite državu zbog sebe, a na kraju se možete odlučiti i za neulazak u EU:
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by marcellus 4/6/2019, 15:12

a ono eu nema alternative, to ništa više?

pižon?

Kad sam ja tebi ono reko da nećete u EU prije 2030., a i to ako?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 4/6/2019, 15:18

AV podiže borbenu gotovost vojske na najviši nivo, a s druge strane NATO, 
najmoćnija vojna sila na svijetu. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Stanojko 4/6/2019, 15:36

Eroo wrote:AV podiže borbenu gotovost vojske na najviši nivo, a s druge strane NATO, 
najmoćnija vojna sila na svijetu. :D
NATO je kurac na biciklu...

2014-05-05

Back to top Go down

Post by dzango 4/6/2019, 15:44

Oko ne otvaranja poglavlja sa EU se uzbudili samo Hrvati.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Stanojko 4/6/2019, 15:51

dzango wrote:Oko ne otvaranja poglavlja sa EU se uzbudili samo Hrvati.
Hahahahaha...bas... Vise ih boli nego nas... :clown

2014-05-05

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/6/2019, 15:54

Stanojko wrote:
evo ubili smo se zbog toga...cak vas nismo mi blokirali nego mutti merkel pa ko se onda zamara...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Stanojko 4/6/2019, 15:55

vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
evo ubili smo se zbog toga...cak vas nismo mi blokirali nego mutti merkel pa ko se onda zamara...
Dobro bre kojote, kad ces vec da shvatis da nam piste muda za EU? Nadam se da pizona ne racunas u srbe... :clown

2014-05-05

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/6/2019, 15:57

Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
Dobro bre kojote, kad ces vec da shvatis da nam piste muda za EU? Nadam se da pizona ne racunas u srbe... :clown
pa sulju brine i vecinu ovih na vlasti kdo tebe..oni su ti sefovi..pa tako da ti mozes samo u svoje ime to govoriti..niti mozes o tome odlucivati uostalom kao ni ja..nisi u toj poziciji jbg..tako da ces biti gradzanin eu-a jednog dana kao i pizzon.. pirat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 4/6/2019, 16:00

Stanojko wrote:

Nerviralo bi nas kad biste vi, zahvaljujući tome što niste u EU, bolje prošli od nas.

Ovako, kas bismo bili zajedno, to nikad ne bismo ni saznali.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 16:10

ukinuti granice izmedju Srbije i RH,da se omladina moze voljeti.... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 16:21

by Eroo Today at 09:03
Sredite državu zbog sebe, a na kraju se možete odlučiti i za neulazak u EU:
====================================================================
Izgleda ljekice koje pijesh pozitivno ti udaraju na mozdane..Bog te jebo..i corava koka ubode poneko zrno..Da mi je netko rekao da cesh neshto pametno napisat poslao bi ga u sto pizdi materinih..ALI ipak ona nikad nije kasno zvuci pametno::))
Vishe od polovine hrvata bi najradje izashlo iz EU ...ostali nece da priznaju da su se zajebali..ali budu uskoro..za srbe je od vitalnog znachaja da ne udju u to nacistichko sranje..Sta je EU dans ???Treci rajh..eto sta je.Englezi su to davno provalili..a i ameri koji ih zbog toga podrzavaju..juzni dio evrope isto tako pruza njemachkoj jedan vid otpora,,,dok samo ovi jadni iz istochnog dijela chkome i nadaju se da se ne raspadne..Naucila stoka biti pod komunizmom pa im uvijek treba neki gospodar jer sami ne znaju zivjeti.
Eto ...onaj olinjali vuchkovic (tako se preziva) veli da ce srbi ostati sami.....pazi te logike ...mada to govori vishe o njemu i njegovom narodu.Srbi kazu "uzdaj se u se' i u svoje kljuse"a hrvati kazu..ako mozesh zivjeti na mukte i ladovati ...kush bolje...pa kazu..."uzdaj se u se'i u tudje kljus"
Jebla vas ovakva EU..josh malo cete u drugi razred jer namate auto iste kubikaze pa se nemrete trkati sa schwabama,,,bit cete samo vulkanizeri i konobari metaforichki recheno u toj EU...mada slutim sudbinu YU..“Karma's a bitch,”
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 4/6/2019, 16:24

Stanojko wrote:
Ja imam određenih bolova, moram da priznam. Neviđeno me boli dupe.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 4/6/2019, 16:26

vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
pa sulju brine i vecinu ovih na vlasti kdo tebe..oni su ti sefovi..pa tako da ti mozes samo u svoje ime to govoriti..niti mozes o tome odlucivati uostalom kao ni ja..nisi u toj poziciji jbg..tako da ces biti gradzanin eu-a jednog dana kao i pizzon.. pirat
Kako će da bude ako ovi neće ni da otvore poglavlja a kamoli da zatvore?
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/6/2019, 16:29

dzango wrote:
vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
Hahahahaha ... bas ... Više ih boli nego nas ... :clown
ubili smo se zbog toga ... cak vas nismo mi blokirali prije nego što se mutite merkel pa ko se onda zamara ...
Dobro bre kojote, kad ces već da shvatite da nam piste muda za EU? Nadam se da pizona ne racunas u srbe ...:clown
pa sulju brine i vecinu ovih na vlasti kdo vas..oni su ti sefovi..pa tako da ti mozes samo u svoje ime govoriti..ni mozes o tome odluciti uostalom kao ni ja..nisi u toj poziciji jbg..tako da ces biti gradanin eu-a jednog dana kao i pizzon .. pirat
Kako će biti ako ti neće biti otvoreni poglavlje a kamoli da zatvore?
Sve je to igra...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 4/6/2019, 16:31

pismejker wrote:ukinuti granice izmedju Srbije i RH,da se omladina moze voljeti.... :clown
pernar je nesto bio govorio da bi napravio na granici srbije i hr neki leberland tako nekako,onih par sela sto su navodno neddefinisana koji trip  :rasta
Counter-Strike
Counter-Strike

2018-03-12

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 4/6/2019, 16:37

michaellcmacha wrote:
tre wrote:
kaya wrote:Pa jbg ako su se svi dovoljno nazgrazavali nad nama kroz povijest ja mislim da je red da nas konacno ostave na miru da se opet ne zgroze. Zgrazavaju se od mlecana koji su nama dosli posjeci velebit da naprave veneciju, mi nismo kod nikoga isli.pa kada su potjerani iz Zadra isto su se zgrozili. sta nas diraju kad znaju sto sljedi
baš tako, nikoga ne diramo ali ko nas čačka najebemo mu se keve tako jako da nas generacijama pamte
al nam je i trebalo poprilično vremena da se riješimo balasta... ej tre mali mi je bio kod tebe sad tri dana na državnom prvenstvu u košarci
trebao si mi javiti jebemu!!!

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 16:40

The Republic of Dream wrote:
pismejker wrote:ukinuti granice izmedju Srbije i RH,da se omladina moze voljeti.... :clown
pernar je nesto bio govorio da bi napravio na granici srbije i hr neki leberland tako nekako,onih par sela sto su navodno neddefinisana koji trip  :rasta
Pernar mi onako djeluje neizbalansirano..kao politicar,ali svakako ovo nije neka losa ideja..iz vica,zajebancije,otvoriti neki zabavni park,koji bi se uklapao u sredinu,priredjivati koncerte,sporcka takmicenja ovo i ono,stvoriti neku neutralnu zonu,koja sluzi samo za zabavu..eto i radnih mjesta,i zarade..a dobre papice,na obje strane ima.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 16:46

EU je kupleraj ..Hrvatskoj mentalno i jeste tamo mjesto..Hrvati to smatraju civilizacijskim dostignucem..Umishljaju si neku vaznost ali im je dodijeljen posao muva zunzara..u chemu ochito uzivaju...vidi se ovdje na forumu.Non Stop su u nekoj ekstazi nagovarajuci srbe da im i oni udju ::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2019, 16:50

Podrzavam,,ako nishta barem ce te divlje 'rvate civilizirati i nauchiti nekoj kulturi.

https://www.facebook.com/movimento.irredentista.italiano.pagina.ufficiale/photos/a.206010072769123/338989619471167/?type=3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 20 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Next

Back to top

- Similar topics