Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
Page 7 of 20
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju
Nema me neko vrijeme, a kad nakratko svratim uvijek isto.
:-S
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...Maggie19 wrote:Nema me neko vrijeme, a kad nakratko svratim uvijek isto.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Caki, Caki, Cale kupi mi sandale, samo pazi Cale da ne budu male!
crvenkasti-
2014-04-17
Bež’, Milane, moja ružo, ćale mi se naoruž’o, u vazduh će sve da digne samo kad te stigne!
crvenkasti-
2014-04-17
Ljudima koji spominju tudje majke ide na cast.
Da je pretjerivanje, je.
Vidim da i crveni opet pretjeruje.
Zasluzio je po usima.
Nego, najgore se nervirat.
Bolje se maknuti.
Da je pretjerivanje, je.
Zasluzio je po usima.
Bolje se maknuti.
crveni, dosadan si i zlonamjeran.crvenkasti wrote:Bež’, Milane, moja ružo, ćale mi se naoruž’o, u vazduh će sve da digne samo kad te stigne!
Nisko provociras.
Not nice.
michaellcmacha wrote:pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...Maggie19 wrote:Nema me neko vrijeme, a kad nakratko svratim uvijek isto.
Sce si nabrojao, samo mene nisi...
crvenkasti-
2014-04-17
ti se pravis duhovit.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...Maggie19 wrote:Nema me neko vrijeme, a kad nakratko svratim uvijek isto.
Maggie19 wrote:crveni, dosadan si i zlonamjeran.crvenkasti wrote:Bež’, Milane, moja ružo, ćale mi se naoruž’o, u vazduh će sve da digne samo kad te stigne!
Nisko provociras.
Not nice.
Ja malo da podignem atmosferu.
Nema veselja bez srpske pevaljke...
crvenkasti-
2014-04-17
ma nije do nerviranja ali stvarno nije u redu, pa nitko ovdje od nas nije balavac, nečiji su roditelji već i pomrli... ako imaš potrebu za vrijeđanjem ili psovanjem vrijeđaj ili psuj izravno mene...Maggie19 wrote:Ljudima koji spominju tudje majke ide na cast.
Da je pretjerivanje, je.
Zasluzio je po usima.
Bolje se maknuti.
2015-08-08
ima i ljepsih srpskih pjesama, pogotovo bez zlocestih asocijacija.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:crveni, dosadan si i zlonamjeran.crvenkasti wrote:Bež’, Milane, moja ružo, ćale mi se naoruž’o, u vazduh će sve da digne samo kad te stigne!
Nisko provociras.
Not nice.
Ja malo da podignem atmosferu.
Nema veselja bez srpske pevaljke...
pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...Maggie19 wrote:Nema me neko vrijeme, a kad nakratko svratim uvijek isto.
2015-08-08
bojim se da se to nece nikad promijenit.michaellcmacha wrote:ma nije do nerviranja ali stvarno nije u redu, pa nitko ovdje od nas nije balavac, nečiji su roditelji već i pomrli... ako imaš potrebu za vrijeđanjem ili psovanjem vrijeđaj ili psuj izravno mene...Maggie19 wrote:Ljudima koji spominju tudje majke ide na cast.
Da je pretjerivanje, je.
Zasluzio je po usima.
Bolje se maknuti.
Ovo je mali forum, a vjerojatno postoji strah da bi dosljednost u provodjenju (nekih) pravila mogla dovesti do osipanja broja posjetitelja.
Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...Maggie19 wrote:Nema me neko vrijeme, a kad nakratko svratim uvijek isto.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...Maggie19 wrote:Nema me neko vrijeme, a kad nakratko svratim uvijek isto.
Nema psovki, ali ono što pišem je otrov.
crvenkasti-
2014-04-17
pa nema veze, usmjererno je izravno meni i to poštujem, nisam primijetio da si ikom psovao majku i zašto bih te onda u tom kontekstu i spominjao, a i bez obzira na nedvojben animozitet uvjerenja sam da ti također ne podržavaš to jebavanje matera i vrijeđanje i omalovažavanje članova obitelji....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...Maggie19 wrote:Nema me neko vrijeme, a kad nakratko svratim uvijek isto.
2015-08-08
jastreb wrote:Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...Maggie19 wrote:Nema me neko vrijeme, a kad nakratko svratim uvijek isto.
kad sam ja to kome jebo mater?
ja mislim da sokol brka kontekst... ti kad psuješ ti psuješ hdz-u, radničkoj fronti ili tako nekako ali ne vidjeh da nekom osobno psuješ mater tu na forumu...marcellus wrote:jastreb wrote:Pa koliko ja poimam,u tome prednjači Marcellus.michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...
kad sam ja to kome jebo mater?
2015-08-08
on nije prost i vulgaran, istinamichaellcmacha wrote:pa nema veze, usmjererno je izravno meni i to poštujem, nisam primijetio da si ikom psovao majku i zašto bih te onda u tom kontekstu i spominjao, a i bez obzira na nedvojben animozitet uvjerenja sam da ti također ne podržavaš to jebavanje matera i vrijeđanje i omalovažavanje članova obitelji....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa nisam vidio da ti jebeš tu nekom matercrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
pa nema smisla svako malo nekom psovat mater, ja imam 5 banki i ne pada mi na pamet vrijeđati majku da li ovog konja pizzona ili one hulje yehudija ili onih klošara frke i gnječa, što ima bilo čija majka sa našim ideološkim ili već kojim neslaganjima ili konfrontacijama...
Еј, месече, побратиме, само ноћас испрати ме, попио сам коју више, сокаци се укрстише, док пронађем онај прави, већ ће зора да заплави!
crvenkasti-
2014-04-17
to je vec boljecrvenkasti wrote:Еј, месече, побратиме, само ноћас испрати ме, попио сам коју више, сокаци се укрстише, док пронађем онај прави, већ ће зора да заплави!
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Similar topics
» Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» AMERIČKI HLADAN TUŠ ZA PODGORICU
» Šilingov hladan tuš za Bosnu
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
Page 7 of 20