BLJESAK 2019
Page 5 of 31
Page 5 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Re: BLJESAK 2019
pa i ovi što su otišli svi do jednog koji god je mogao tražio je i ishodovao i hrvatsku osobnu iskaznicu i hrvatsku putovnicu i pogotovo hrvatsku vozačku dozvolu... zato i ima u njemačkoj za 50-70 000 više "hrvata" nego po našim evidencijama... prečanskim čejenima ne smeta ustaška šahovnica ako im je ključ za bolji život...Regoč wrote:mortal wrote:srbi su sami izmišljali Ustaše i bježali po noći, po danu se vraćalidzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.AssadNaPodmornici wrote:je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:
Zašto? Jesi dobio neku srpsku kuću?
to vam je na ovom području bila psihološka priprema za uvođenje rata, zatim balvan revolucija, napad na Hrvatsku, okupacija trećine Hrvatske, progon i pokolj Hrvata...pa tek onda slijedi čišćenje okupatora i zločinaca
srbi koji su ostali sa nama još uvijek su tu
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
objasnio sam ti zašto smo se borili.frka wrote:Evo zasto ste se borili..pricha schwabo kako vas jebu i tko u sve otvore koje posjedujete::))
iz jednostavnog razloga jer ste nas ubijali i pljačkali. sada nas HDZ samo pljačka, ali to nije ubijanje, plus i mi sudjeljujemo u pljački pa je OK, tko ne sudjeljuje u pljačkanju ili tko je žrtva pljačke ima njemačku i irsku, ali nikome nije pala dlaka sa glave.
a nebi niti vas sredili da niste osim pljačke provodili genocid, ubijanja, silovanja, istrebljivanja itd. - da ste samo pljačkali sve bi bilo 5, nitko vas nebi dira, kao što nitko nedira HDZovce.
kužiš. nije bilo izbora. ili mi ili vi
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Nesh valjda povjerovati onom debilu da je Frka Srbin??Iako,bolje i to nego Hrvat...AssadNaPodmornici wrote:objasnio sam ti zašto smo se borili.frka wrote:Evo zasto ste se borili..pricha schwabo kako vas jebu i tko u sve otvore koje posjedujete::))
iz jednostavnog razloga jer ste nas ubijali i pljačkali. sada nas HDZ samo pljačka, ali to nije ubijanje, plus i mi sudjeljujemo u pljački pa je OK, tko ne sudjeljuje u pljačkanju ili tko je žrtva pljačke ima njemačku i irsku, ali nikome nije pala dlaka sa glave.
a nebi niti vas sredili da niste osim pljačke provodili genocid, ubijanja, silovanja, istrebljivanja itd. - da ste samo pljačkali sve bi bilo 5, nitko vas nebi dira, kao što nitko nedira HDZovce.
Guest- Guest
Sta se niste borili daAssadNaPodmornici wrote:objasnio sam ti zašto smo se borili.frka wrote:Evo zasto ste se borili..pricha schwabo kako vas jebu i tko u sve otvore koje posjedujete::))
NAM BUDE BOLJE
DA BUDEMO BOGATIJI
DA BUDEMO SRETNIJI
DA BUDEMO SLOBODNIJI
DA BUDE VISE DEMOKRACIJE
DA LJUDI BUDU SVOJI NA SVOME
DA ISORAVIMO STARE NEORAVDE
HA.
NISTE
PA U KURAC SAMO STE SE UBIJSLI ..
NIJE CUDO TOLIKO IMA SUOCIDA
isprike nisam zna da je čovjek Hrvat, obično srbi pišu "zašto ste se borili" "uzalud vam bilo".. pa i ti si nosio uniformu HVa, valjda ti je jasno zašto si nosio uniformu.. druga je stvar što je država za 80% ljudi ispala yugoslavija br2, pa su ljudi razočarani, a hrpa njih se odriče i hrvatskih papira(dakle nisi ti jedini iman frendova koji su u procesu da se doslovno odreknu RH papira i prekriže ovu državu a 100% su čisti Hrvati, otac branitelj itd).... ali bilo je tada mi ili oni, oni bacaju bombe , ubijaju, siluju, pale, moraš se braniti.pismejker wrote:Nesh valjda povjerovati onom debilu da je Frka Srbin??Iako,bolje i to nego Hrvat...AssadNaPodmornici wrote:objasnio sam ti zašto smo se borili.frka wrote:Evo zasto ste se borili..pricha schwabo kako vas jebu i tko u sve otvore koje posjedujete::))
to je kao da Ruse /Ukraince pitaš , "zašto ste ste borili u WW2 za komunizam gdje vas je milijune potamanio staljin"? istina, ali koja je bila alternativa? nacizam i totalno istrebljivanje? tako i nama
Sora wrote:Sta se niste borili daAssadNaPodmornici wrote:objasnio sam ti zašto smo se borili.frka wrote:Evo zasto ste se borili..pricha schwabo kako vas jebu i tko u sve otvore koje posjedujete::))
NAM BUDE BOLJE
DA BUDEMO BOGATIJI
DA BUDEMO SRETNIJI
DA BUDEMO SLOBODNIJI
DA BUDE VISE DEMOKRACIJE
HA.
NISTE
slušaj nisam se ja borio, moj stari je bio par mjesci u rovu, ok i drugi forumaši, borili smo se , iz jednostavnog razloga da ostanemo živi, niti više niti manje.
sada što je država posli toga ispala nakaradna, to je drugi par postola, ali ne gaji iluziju da je yugoslavija bila išta bolja.. iskreno nije bila niti puno gora, RH je mrvicu bolja od yuge i to je to.
2018-06-14
Pa gle,covjek prilicno objektivno procjenjuje tu situaciju,i odmah srbin,jer ga onaj kretencina nedoprcani Miha proglasio srbinom(dakle,legalnom metom za sprdnju,pljuvanje i prijetnje..)kako prljavo i podlo..iako je i sam Miha napola cigan,bar kako izgleda..AssadNaPodmornici wrote:isprike nisam zna da je čovjek Hrvat, obično srbi pišu "zašto ste se borili" "uzalud vam bilo".. pa i ti si nosio uniformu HVa, valjda ti je jasno zašto si nosio uniformu.. druga je stvar što je država za 80% ljudi ispala yugoslavija br2, pa su ljudi razočarani, a hrpa njih se odriče i hrvatskih papira(dakle nisi ti jedini iman frendova koji su u procesu da se doslovno odreknu RH papira i prekriže ovu državu a 100% su čisti Hrvati, otac branitelj itd).... ali bilo je tada mi ili oni, oni bacaju bombe , ubijaju, siluju, pale, moraš se braniti.pismejker wrote:Nesh valjda povjerovati onom debilu da je Frka Srbin??Iako,bolje i to nego Hrvat...AssadNaPodmornici wrote:objasnio sam ti zašto smo se borili.frka wrote:Evo zasto ste se borili..pricha schwabo kako vas jebu i tko u sve otvore koje posjedujete::))
to je kao da Ruse /Ukraince pitaš , "zašto ste ste borili u WW2 za komunizam gdje vas je milijune potamanio staljin"? istina, ali koja je bila alternativa? nacizam i totalno istrebljivanje? tako i nama
Guest- Guest
nisam uopće pratio tu raspravu, ja sam po frkovim postovima imao viziju da je lik srbin. kao i za ringove.pismejker wrote:Pa gle,covjek prilicno objektivno procjenjuje tu situaciju,i odmah srbin,jer ga onaj kretencina nedoprcani Miha proglasio srbinom(dakle,legalnom metom za sprdnju,pljuvanje i prijetnje..)kako prljavo i podlo..iako je i sam Miha napola cigan,bar kako izgleda..AssadNaPodmornici wrote:isprike nisam zna da je čovjek Hrvat, obično srbi pišu "zašto ste se borili" "uzalud vam bilo".. pa i ti si nosio uniformu HVa, valjda ti je jasno zašto si nosio uniformu.. druga je stvar što je država za 80% ljudi ispala yugoslavija br2, pa su ljudi razočarani, a hrpa njih se odriče i hrvatskih papira(dakle nisi ti jedini iman frendova koji su u procesu da se doslovno odreknu RH papira i prekriže ovu državu a 100% su čisti Hrvati, otac branitelj itd).... ali bilo je tada mi ili oni, oni bacaju bombe , ubijaju, siluju, pale, moraš se braniti.pismejker wrote:Nesh valjda povjerovati onom debilu da je Frka Srbin??Iako,bolje i to nego Hrvat...AssadNaPodmornici wrote:objasnio sam ti zašto smo se borili.frka wrote:Evo zasto ste se borili..pricha schwabo kako vas jebu i tko u sve otvore koje posjedujete::))
vidiš u tvojim postovima se vidi da si hrvat, gle ti kritiziraš hrvate ali i ne veličaš srbe.
ringo i ovaj frka, hrvati dolje, srbi naj,naj,naj,naj .. ali dobro, isprika, ima svakakvih tipova hrvata, pa možda su ringo i frka hrvati , ako jesu neka im, svi smo braća
2018-06-14
I veliš nisi komunist hvala Boguflumen wrote:crvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
hvala bogu, sve sto imam sam zaradio sam sa zenom. nista nisam dobio, ukrao ili ne daj boze oteo. nisam ni komunista ni srbin.
tebi takva pitanja padaju na pamet onako genetski...jel?
I da hoces .. Jer trebao bi imati puno kvaliteta
Koje je imao TITO
POGKEDAJ sliku sve ti govori : snaga, duh, postenje..
AhaAssadNaPodmornici wrote:Sora wrote:Sta se niste borili daAssadNaPodmornici wrote:objasnio sam ti zašto smo se borili.frka wrote:Evo zasto ste se borili..pricha schwabo kako vas jebu i tko u sve otvore koje posjedujete::))
NAM BUDE BOLJE
DA BUDEMO BOGATIJI
DA BUDEMO SRETNIJI
DA BUDEMO SLOBODNIJI
DA BUDE VISE DEMOKRACIJE
HA.
NISTE
slušaj nisam se ja borio, moj stari je bio par mjesci u rovu, ok i drugi forumaši, borili smo se , iz jednostavnog razloga da ostanemo živi, niti više niti manje.
sada što je država posli toga ispala nakaradna, to je drugi par postola, ali ne gaji iluziju da je yugoslavija bila išta bolja.. iskreno nije bila niti puno gora, RH je mrvicu bolja od yuge i to je to.
Mrvicu
Sora wrote:I veliš nisi komunist hvala Boguflumen wrote:crvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
hvala bogu, sve sto imam sam zaradio sam sa zenom. nista nisam dobio, ukrao ili ne daj boze oteo. nisam ni komunista ni srbin.
Koje je imao TITO
da bas gkedam tu lulu pa se sjetim kako je
tito zadimio u lice NIXONU U BIJELOJ KUCI
HA HA
Jebo te Tito (i svih 7 sekretara SKOJ-a) tako glupu i debilnu!Sora wrote:I veliš nisi komunist hvala Boguflumen wrote:crvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
Koje je imao TITO
Guest- Guest
Ringo,bosanski hrvat,RAZOCARAN politikom sto je od RH napravila sto vec jeste..tko je to napravio?..Naravno Hrvati uvlasti,ne Madjari sigurno...zATO Ringo i pushe na "hrvate" kao takve..Mene je sramota i stid sto nisam zapicio za Svabiju pocetkom rata i vec dosad stekao mali imperij.Ispah kreten povrh kretena,zato ja pletem po RH..srbi imaju bolju klopu-eto velicam ih,isto kao sto u normalnoj komunikaciji,ako se argumentirano vodi,nema lajanja i psovki...TO jos nisam dozivio od nijednog srbina na forumu,od "hrvata",jesam,mada bi se i to "hrvatstvo" dalo malo pod mikroskop baciti..AssadNaPodmornici wrote:nisam uopće pratio tu raspravu, ja sam po frkovim postovima imao viziju da je lik srbin. kao i za ringove.pismejker wrote:Pa gle,covjek prilicno objektivno procjenjuje tu situaciju,i odmah srbin,jer ga onaj kretencina nedoprcani Miha proglasio srbinom(dakle,legalnom metom za sprdnju,pljuvanje i prijetnje..)kako prljavo i podlo..iako je i sam Miha napola cigan,bar kako izgleda..AssadNaPodmornici wrote:isprike nisam zna da je čovjek Hrvat, obično srbi pišu "zašto ste se borili" "uzalud vam bilo".. pa i ti si nosio uniformu HVa, valjda ti je jasno zašto si nosio uniformu.. druga je stvar što je država za 80% ljudi ispala yugoslavija br2, pa su ljudi razočarani, a hrpa njih se odriče i hrvatskih papira(dakle nisi ti jedini iman frendova koji su u procesu da se doslovno odreknu RH papira i prekriže ovu državu a 100% su čisti Hrvati, otac branitelj itd).... ali bilo je tada mi ili oni, oni bacaju bombe , ubijaju, siluju, pale, moraš se braniti.pismejker wrote:Nesh valjda povjerovati onom debilu da je Frka Srbin??Iako,bolje i to nego Hrvat...AssadNaPodmornici wrote:
objasnio sam ti zašto smo se borili.
vidiš u tvojim postovima se vidi da si hrvat, gle ti kritiziraš hrvate ali i ne veličaš srbe.
ringo i ovaj frka, hrvati dolje, srbi naj,naj,naj,naj .. ali dobro, isprika, ima svakakvih tipova hrvata, pa možda su ringo i frka hrvati , ako jesu neka im, svi smo braća
Lik koji prica kak omu je đed bio u WW2 usrasa,a nakon WW2 obitelj se okitila hektarima zemlje i sumom,malo je za nepovjerovati,dok su mojoj siroj obitelji komunisti nacionalizirali,sto u RH,sto u Vojvodini,sto u Madjarskoj tucet apoteka i jos pofanj toga..
I danas je taj lajavi skot tu da odredjuje drugima sto ce pricati,kako ce misliti,i jos im uvijeno prijetiti,zazivati nove pokolje i slicno...
To treba kaobijesnog pesa,kugla u celo bez premisljanja..
Guest- Guest
čovjek se prilično subjektivno tebi upucava jer ga očito i nedvojbeno privlačiš svojom "muževnošću"... ;) a ti s obzirom da dugi niz godina samo desanku Rujku prcaš si podoban mterijal za muške analne pičke poput frkepismejker wrote:Pa gle,covjek prilicno objektivno procjenjuje tu situaciju,i odmah srbin,jer ga onaj kretencina nedoprcani Miha proglasio srbinom(dakle,legalnom metom za sprdnju,pljuvanje i prijetnje..)kako prljavo i podlo..iako je i sam Miha napola cigan,bar kako izgleda..AssadNaPodmornici wrote:isprike nisam zna da je čovjek Hrvat, obično srbi pišu "zašto ste se borili" "uzalud vam bilo".. pa i ti si nosio uniformu HVa, valjda ti je jasno zašto si nosio uniformu.. druga je stvar što je država za 80% ljudi ispala yugoslavija br2, pa su ljudi razočarani, a hrpa njih se odriče i hrvatskih papira(dakle nisi ti jedini iman frendova koji su u procesu da se doslovno odreknu RH papira i prekriže ovu državu a 100% su čisti Hrvati, otac branitelj itd).... ali bilo je tada mi ili oni, oni bacaju bombe , ubijaju, siluju, pale, moraš se braniti.pismejker wrote:Nesh valjda povjerovati onom debilu da je Frka Srbin??Iako,bolje i to nego Hrvat...AssadNaPodmornici wrote:objasnio sam ti zašto smo se borili.frka wrote:Evo zasto ste se borili..pricha schwabo kako vas jebu i tko u sve otvore koje posjedujete::))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
..Ma nek Hrvate vodi tako uzoran i veleuman Muž..dno nije daleko...michaellcmacha wrote:čovjek se prilično subjektivno tebi upucava jer ga očito i nedvojbeno privlačiš svojom "muževnošću"... ;) a ti s obzirom da dugi niz godina samo desanku Rujku prcaš si podoban mterijal za muške analne pičke poput frkepismejker wrote:Pa gle,covjek prilicno objektivno procjenjuje tu situaciju,i odmah srbin,jer ga onaj kretencina nedoprcani Miha proglasio srbinom(dakle,legalnom metom za sprdnju,pljuvanje i prijetnje..)kako prljavo i podlo..iako je i sam Miha napola cigan,bar kako izgleda..AssadNaPodmornici wrote:isprike nisam zna da je čovjek Hrvat, obično srbi pišu "zašto ste se borili" "uzalud vam bilo".. pa i ti si nosio uniformu HVa, valjda ti je jasno zašto si nosio uniformu.. druga je stvar što je država za 80% ljudi ispala yugoslavija br2, pa su ljudi razočarani, a hrpa njih se odriče i hrvatskih papira(dakle nisi ti jedini iman frendova koji su u procesu da se doslovno odreknu RH papira i prekriže ovu državu a 100% su čisti Hrvati, otac branitelj itd).... ali bilo je tada mi ili oni, oni bacaju bombe , ubijaju, siluju, pale, moraš se braniti.pismejker wrote:Nesh valjda povjerovati onom debilu da je Frka Srbin??Iako,bolje i to nego Hrvat...AssadNaPodmornici wrote:
Guest- Guest
Sora wrote:I veliš nisi komunist hvala Boguflumen wrote:crvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
Koje je imao TITO
Jel dizo tegove taj ruski agent?
2014-04-15
dosta homofobije Miha, ovo je napredan forum i pederana je dozvoljenamichaellcmacha wrote:čovjek se prilično subjektivno tebi upucava jer ga očito i nedvojbeno privlačiš svojom "muževnošću"... ;) a ti s obzirom da dugi niz godina samo desanku Rujku prcaš si podoban mterijal za muške analne pičke poput frkepismejker wrote:Pa gle,covjek prilicno objektivno procjenjuje tu situaciju,i odmah srbin,jer ga onaj kretencina nedoprcani Miha proglasio srbinom(dakle,legalnom metom za sprdnju,pljuvanje i prijetnje..)kako prljavo i podlo..iako je i sam Miha napola cigan,bar kako izgleda..AssadNaPodmornici wrote:isprike nisam zna da je čovjek Hrvat, obično srbi pišu "zašto ste se borili" "uzalud vam bilo".. pa i ti si nosio uniformu HVa, valjda ti je jasno zašto si nosio uniformu.. druga je stvar što je država za 80% ljudi ispala yugoslavija br2, pa su ljudi razočarani, a hrpa njih se odriče i hrvatskih papira(dakle nisi ti jedini iman frendova koji su u procesu da se doslovno odreknu RH papira i prekriže ovu državu a 100% su čisti Hrvati, otac branitelj itd).... ali bilo je tada mi ili oni, oni bacaju bombe , ubijaju, siluju, pale, moraš se braniti.pismejker wrote:Nesh valjda povjerovati onom debilu da je Frka Srbin??Iako,bolje i to nego Hrvat...AssadNaPodmornici wrote:
2014-04-15
hehehehe,nebitno..jedno je sigurno,da je bio Manga..n_razbojnik wrote:Sora wrote:I veliš nisi komunist hvala Boguflumen wrote:crvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
Koje je imao TITO
Guest- Guest
nihil koji je tebi kurac... šta ja sad trebam objaviti svetozarevo puno ime i prezime matični i oib plus izjavu bar dvije osobe koje ga osobno poznaju.... ako ti ja kažem da je svetozar svetozar onda je svetozar... druga je stvar što funkcionira po zadanim obrascima kako u životu tako i tu na forumu... lik je bio tj imao dobre prijatelje hrvate, odavno nije više nikakve veze imao s bosnom od kud su se njegovi doselili i tako je kad je počeo rat tu ostao... ti hrvati su ga ušaltali u neku shemu da je samo obučen u neku uniformu kako ga netko ne bi onako u prolazu ubio... i tako se šlepao... poslije rata je i dalje kontinuirano furao te svoje vukove šeme u spiki i njegova ekipa ga odjebala i s vrermenom se otuđio od ekipe. ali nebitno ja stojim iza onog što sam reko da je bilo gdje bio a da sam se ja na tom terenu zateko i da sere ovako kako ovdje sere ja bi ga nakoksao ko konja... u boljem slučaju... u gorem bi ga liknuo.. a danas sutra da se zagužva prokleo bi mater svoju što mi je spominjao obitelj... ok ti ne kužiš šemu i ja to razumijem, ali poprilično si lakovjeran i pušiš spike koje nama koji smo proživjeli u prvom licu te godine, ne može prodavati...
2015-08-08
Za vas primitivne manga, za normalne ljude neukus i seljanapismejker wrote:hehehehe,nebitno..jedno je sigurno,da je bio Manga..n_razbojnik wrote:Sora wrote:I veliš nisi komunist hvala Boguflumen wrote:crvenkasti wrote:
Koje je imao TITO
2014-04-15
pa ako ćemo najiskrenije, to što bi frka pojebao svetozara meni uopće ne smeta, čak štoviše ja im obojici želim da svaki svoju žeđ utaži... a vidi se da su žednin_razbojnik wrote:dosta homofobije Miha, ovo je napredan forum i pederana je dozvoljenamichaellcmacha wrote:čovjek se prilično subjektivno tebi upucava jer ga očito i nedvojbeno privlačiš svojom "muževnošću"... ;) a ti s obzirom da dugi niz godina samo desanku Rujku prcaš si podoban mterijal za muške analne pičke poput frkepismejker wrote:Pa gle,covjek prilicno objektivno procjenjuje tu situaciju,i odmah srbin,jer ga onaj kretencina nedoprcani Miha proglasio srbinom(dakle,legalnom metom za sprdnju,pljuvanje i prijetnje..)kako prljavo i podlo..iako je i sam Miha napola cigan,bar kako izgleda..AssadNaPodmornici wrote:isprike nisam zna da je čovjek Hrvat, obično srbi pišu "zašto ste se borili" "uzalud vam bilo".. pa i ti si nosio uniformu HVa, valjda ti je jasno zašto si nosio uniformu.. druga je stvar što je država za 80% ljudi ispala yugoslavija br2, pa su ljudi razočarani, a hrpa njih se odriče i hrvatskih papira(dakle nisi ti jedini iman frendova koji su u procesu da se doslovno odreknu RH papira i prekriže ovu državu a 100% su čisti Hrvati, otac branitelj itd).... ali bilo je tada mi ili oni, oni bacaju bombe , ubijaju, siluju, pale, moraš se braniti.pismejker wrote:
Nesh valjda povjerovati onom debilu da je Frka Srbin??Iako,bolje i to nego Hrvat...
2015-08-08
Page 5 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 5 of 31