ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BLJESAK 2019

Page 1 of 31 1, 2, 3 ... 16 ... 31  Next

Go down

BLJESAK 2019 Empty BLJESAK 2019

Post by immortal 30/4/2019, 18:56

BLJESAK 2019 PXL_150413_5999520-660x450
Boris Scitar/VLM/PIXSELL

OBILJEŽAVANJE TRAJE DANIMA

24. obljetnica akcije Bljesak,
 premijer položio vijenac na spomen-obilježje

U okviru 24. godišnjice Vojno – redarstvene akcije Bljesak, koja se obilježava u nizu gradova zapadne Slavonije, Okučane je u utorak poslijepodne posjetio predsjednik Vlade Andrej Kenwood Kenon sa suradnicima.
Kenwood Kenon je ministricom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijelom Žalac i ministrom hrvatskih branitelja Tomom Medvedom položio vijenac i zapalio svijeće na Spomen- obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u VRO Bljesak 1995. Kristalnoj kocki vedrine.
Izaslanstvo Vlade potom će održati sastanak s načelnikom Općine Okučani Acom Vidakovićem, a ministrica Žalac će, prema programu, gradonačelnicima Pakraca i Lipika te načelnicima Dragalića, Gornjih Bogićevaca, Okučana i Stare Gradiške uručiti Odluke o području za koje će se izraditi intervencijski plan.
Lokalni mediji donose više objava koji govore da su Okučani danima u znaku priprema za obilježavanje 24. obljetnice Vojno-redarstvene operacije “Bljesak”. Središnja svečanost predviđena je u Okučanima u srijedu, za koju prema načelniku Vidakoviću pripreme teku prema planu, ali koji je istaknuo da je pored “Bljeska” pred općinom i izazov organiziranja snimanja emisije “Lijepom našom”.
Bljesak je u Slavonskom Brodu obilježen 20. Međunarodnim sportskim susretima invalida “Bljesak 2019” u kojima je sudjelovalo više od 250 sportaša iz četiri zemlje, koji su se natjecali u košarci u kolicima, u sjedećoj odbojci, boćanju i u šahu.
Udruga civilnih stradalnika Domovinskog rata 3. svibnja organizira komemoraciju u znak sjećanja i spomen na sve poginule u Domovinskom ratu na području Brodsko-posavske županije.
U Novskoj je u utorak otvorena Revija filmova o Domovinskom ratu, a u Jasenovcu će također u srijedu biti položeni vijenci i otkrivena Spomen-soba hrvatskim braniteljima.
VRA Bljesak započela je rano ujutro 1. svibnja 1995. i u njoj je oko 7200 pripadnika Hrvatske vojske i specijalne policije za 36 sati oslobodilo 500 četvornih kilometara dotad okupiranog zapadnoslavonskog teritorija. U akciji su poginula 42 branitelja dok ih je 162  ranjeno.

https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/24-obljetnica-akcije-bljesak-premijer-plenkovic-polozio-vijenac-na-spomen-obiljezje-1305772/
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

BLJESAK 2019 Empty Re: BLJESAK 2019

Post by Guest 30/4/2019, 19:10

Tako ce oni vas za "svoje zasluge" sisati ko partizani za svoje.Jebo te ista je matrica..nikakve razlike nema osim samo imena i vremena..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 19:23

frka wrote:Tako ce oni vas za "svoje zasluge" sisati ko partizani za svoje.Jebo te ista je matrica..nikakve razlike nema osim samo imena i vremena..
Imaju zašto. Oslobodili su 1/3 okupirane zemlje.

Nije nezasluženo.

Hvala branitelji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2019, 19:47

Oslobodili su moj kurac uz americhku i beogradsku reziju..Dignite spomenik Miri i Slobi i izgradite im mauzolej kao sto glupi srbi drze tita tamo..Ali nazad se ne moze...oni ce sisati dok budu mogli a vi cete raditi i placati je su vas zajebali zajedno sa svjetskim olosem..Sta vam preostaje nego samo da grintate po forumima kako se niste borili za ovakvu drzavu.Pravi domoljub se borio i ne trazi nishta ...a jebo te irud...500 tisuca jebenih branitelja (pazi ovo mobilizirani...neke su morali loviti po vinogradima i maslenicima) moglo je doci do Njemacke..Daj ne seri kvake..idi neshto radi:::)))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 30/4/2019, 21:15

frka wrote:Oslobodili su moj kurac uz americhku i  beogradsku reziju..Dignite spomenik Miri i Slobi i izgradite im mauzolej kao sto glupi srbi drze tita tamo..Ali nazad se ne moze...oni ce sisati dok budu mogli a vi cete raditi i placati je su vas zajebali zajedno sa svjetskim olosem..Sta vam preostaje nego samo da grintate po forumima kako se niste borili za ovakvu drzavu.Pravi domoljub se borio i ne trazi nishta ...a jebo te irud...500 tisuca jebenih branitelja  (pazi ovo mobilizirani...neke su morali loviti po vinogradima i maslenicima) moglo je doci do Njemacke..Daj ne seri kvake..idi neshto radi:::)))
Jbga, mogo si i ti.

Pusti nek sisaju dok ima što, zaslužili su. Nisu svi al...ko ga jebe. Neće ni tebi ni meni u džep razlika. Da ne sisaju oni našlo bi se već jebivjetara koji bi tu lovu povukli.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 30/4/2019, 21:17

RayMabus wrote:
frka wrote:Tako ce oni vas za "svoje zasluge" sisati ko partizani za svoje.Jebo te ista je matrica..nikakve razlike nema osim samo imena i vremena..
Imaju zašto. Oslobodili su 1/3 okupirane zemlje.

Nije nezasluženo.

Hvala branitelji.
:tu
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2019, 21:31

Ma ja sam bio medju tim lopovima ..najo se vola sa raznja u Konjschinskoj..Guco mi bio frend..ali nisam mogo protiv sebe..posebno kada sam vidio shto i kako planiraju.Mome djedu su opljachkali sve a i posle II svjetskog..To je mentalitet koji zna samo da otima pljachka i rushi a za to vrijeme im se grudi ne crvene od udaranja i dokazivanja domoljublja jer su im njedra puna ukradene love..Kupio novi stan ..a veli meni moj frend Ive...jebo te jesmo ludi sad ce srbi bjezati iz Zagreba bit ce stanova koliko hocesh..Jebga ..bio mlad u to vrijeme vec imao dva stana..htjeli mi uzeti mada je bilo privatno vlasnishtvo...Ja dozvolio da se useli obitelj iz Ogulina koju su protjerali srbi..Poslije se namerachili kako bi to zamrachili..a u drugom bili blizi kojega su i oni bili naumili zamrachiti,,,A jebga morao sam povlachiti stare veze..iselio sve i prodao...kupio kucu na zapadu tak da me boli kurac ..Ali kao shto rekoh...taj jebeni mentalitet..a ja ga prepoznam kad mi netko od balkanjerosa uputi par rijechi..Ima predivnih ljudi svugdje ali chovjek je chovjeku najveci neprijatelj..Ajde oni koje nisam poznavao pa mi htjeli uzeti stan...ali bliza obitelj....ej ..dokle je ta bolest doshla..Jebo im ja mater...josh sam morao placati zaostavstine za telefon...vodu....i ostala sranja..pokidali mi namjerno vodovodne cijevi koje su susjedu ispod mene sjebale stan...Ma stoka ...to pred zid i pobit..Najvishe shto mrzim su takvi ljudi...lopovi i pljackashi...prema njima zasigurno ne bi imao milosti...I opet ce samo ako im se ukaze prilika...bolesno...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/5/2019, 03:24

Ne bavim se stanovima u Zagrebu

Srbi su potjerali Hrvate s podruću zapadne Slavonije

Nakon par godina netko im je samo rekao gdje su i šta su

Nisu stanovi u Zagrebu palili Vukovar ,pucali po Splitu i Dubrovniku , Zadru

Znamo tko je

I to nikada nećemo zaboraviti
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal 1/5/2019, 09:15

i danas mi je dan radan, ali nije isčezao osjećaj sreće i radosti u srcu i osjećaj oslobođenja u cijelom biću radi pobjede naših i oslobođenja Hrvatskog teritorija
okupacija je bila do 1.5 km od moje kuće, zračne linije još kraće

hvala svim braniteljima koji su sudjelovali u Bljesku
hvala i vječna slava svim poginulim

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by catabbath 1/5/2019, 12:09

"Oslobodili" državu  mogli kasnije bolje opljačkati i parazitirati u nekoliko koljena a mlade koji nisu njihovi banditi potjerati u Njemačku i Irsku.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 20:10

by catabbath Today at 06:09

"Oslobodili" državu mogli kasnije bolje opljačkati i parazitirati u nekoliko koljena a mlade koji nisu njihovi banditi potjerati u Njemačku i Irsku.
===================================================================================
Bio sam prosle godine u jednom mjesovitom drustvu (hrvati,srbi i jedan musliman).Visoko obrazovani ..biraju i vazu saku rijec a ja takvu atmosferu ne volim...volim kad iz ljudi provali emotiva iskrenost.Vidim shlihtaju se ..pomislim jebga mozda nemaju dovoljno novca pa zovnem konobara uz isprichavanje da ne zelim nikoga podcenjivati ali ja osjecam potrebu da h sve pocastim.Jebga znaju da zivim vani i da mi lova nije problem ali ja sam se osjecao nekako sjeban pa sam zelio biti korektan jer eto oni su na jako vaznim poslovima a moraju misliti hoce li zavrnuti jednu rundu.Dobro imam i ja svoje razloge ..znam kada ljudi popiju i pojedu da su iskreniji..opusteniji i blizi jedni drugima.Konobaru daj donesi tu par butelja vina kisele koliko treba i par pladanja prsuta...kobasice i sira za cvaknut jer jebo cugu na prazan zeludac.Nako par rundi a bilo nas je 15 odjednom drugacija lica i prica postade kudikamo iskrenija...Nema vise akademski biranih rijeci...postajemo ljudi u najljepshem smislu..Bilo je rijeci i o politici..Ja sam samo rekao svi su najebali na prostorima bivshe YU gdje su bili manjina..Bilo je to jedno od najljepsih druzenja u mome zivotu pa smo otisli doma oko 2 sata poslije pola noci i sastali se opet ujutro u 8 sati pa nastavili sa cugom i zajbancijom..I dan danas mi zuji pitanje u glavi sto je to shto ljude spaja a shto ih razdvaja..Vjerojatno interes bilo kakav .Moj interes je bio zajbancija koja mi nedostaje vani ..a na engleski nachin se ne znam zajebavati jer mi je to glupo i nije mi smijesno,,,Pokusavao sam ali zvucim u sopstvenim usima kao kreten iako je pojedincima bilo smijesna poneka moja provala,
Pricam o obicnim ljudima i vani kada se nadjem u nekom "nasem" drustvu osjetim odmah sa kime mogu prichati o svemu ne plaseci d acu ga povrijediti ili on mene.Iskrenost se osjeti..glupo je u ovim godinama da nekoga valjash...bez veze bolje se onda dignuti otici uz lijepi pozdrav.
Ljude spajaju zajednichke civilizacijske vrijednosti bez obzira na nivo obrazovanja...naciju ...boju koze...a razdvajaju ih izmishljene vrijednosti
kojima su izmanipulirani.Evo ovdje na forumu tocno s emoze vidjeti tko je budala...tk se zajbava ..tko je ozbiljan ...tko je chisti idiot vjerojatno od rodjenja ali dochepao se interneta pa misli ako za googlati i citirati neshto sa Wikija da je posisao svu pamet ovoga svijeta.E sa ovim zadnjima je najlkashe manipulirati jer su operisani od kritichkog razmishljanja koje smatraju kao uvredu.Ne ..mora biti onako kako ja mislim i kako sam negdje nesto procitao ...pa uglavnom jadni ni svjesni nisu da su izmanipulirani te zaoru ko sivonje ...To bi se tuklo ...pucalo jebo te bog dragi..Kako sa takvima uopce komunicirati...jednostavno...govno zaobidjesh..Ljudi sa otvorenim mozgom koji su obrazovani i iskreni prvenstveno prema samom sebi imaju kulturu medjuljudskog komuniciranja i sa takvima necesh nikada doci u osobni konflikt jer se oni ne sucheljavaju sa osobom nego sa njegovim nachinom razmishljanja koje ce pokushati dovesti u pitanje argumentima .Takvi ljudi nemaju vremena da se zajebavaju sa idiotima..Odu u drugi grad..ograde se...odu u drugu drzavu jer se ne boje uchiti i raditi a ostave svinjac krmcima da se u njemu valjju i do mile volje rokcu o svemu.Ali ima i onih koji ostanu jer im materijalno nista ne znachi ili su vec to rijeshili davno prije ali ih jebe ta okolina ,,,taj primitivni mentalitet zbog kojega sam i ja otishao,,Ti ljudi sa kojima sam bio ...ne traze nishta (koliko sam shvatio posebno i spremni su podijeliti sve nedace sa susjedima bez obzirana vjeru ili naciju) posebno...jer svojom struchnoshcu vec daju drzavi i okolini u kojoj zive visestruko.Da odu vani zivjeti ...a mogu...vrbuju ih stranci..imali bi placu vishe od deset tisuca dolara i poshtovanje zbog svoga ulozenog truda da dodju na takvu ljestvicu znanja koja koristi cijelom drustvu..Taj mentalitet koji ce zaboraviti srbina ...hrvata ili muslimana doktora koji im je spasio dijete od sigurne smrti ce sutra pjeniti kako sve Srbe...hrvate ili muslimane treba protjerati i jebati im mater.U svim sredinama je tako...ja tu logiku jednostavno ne mogu shvatiti niti to licemjerje da je moj kriminalac ...lopov...pljachkash.....mafijash...boljo od tog doktora srbina...hrvata ili muslimana..Mentalitet koji je genetski usadjen je isti kod svih tih naroda iz bivshe YU.Dok se ne rijeshite toga mentaliteta da vashe hrvatsko govno ljepshe mirishe i izgleda od susjedovog srpskog ili muslimanskog i obratno nikada vi necete prestati roktati u svome svinjcu..Zato jer takvi nemaju ni pola pojma kako van toga izgleda svijet.Dok je tako kako sam opisao...uvijek ce se naci ekipa (uglavnom upravljana iz crkve) koja ce se brinuti o ovchicama da bi ih mogla shishati kako i kad im se kurac digne..A onda sve drugo shto chini zivot lijepim postaje strano...jer ovi shishaju i zimi i u ljeti..boli njih kurac za ovce..Oslobodili drzavu...slave oluju..a nakon 20 godina ce pljuvati (vec sada velika vecina pljuje po tome) po onima koji su bili u ratu..djeca ce im govoriti...shta si se ti caca borija..trebo si ic na zapad zaradjivat lovu...shkolat me a ne da si me zakopa u ovaj jebeni svinjac od drzave..Drzava je servis....pichka vam materina a ne krava muzara...Pa jebate ...shto je vishe muzete (svi...a najvishe oni koji kao fol vode tu drzavu) prije ce krepati...a ova kakva je kad krepe spasit ce hrvate ako do tada ne izumru pa ce poslije iz Irske prichati na engleskom im djeca kako su njihovi pradjedovi zivjeli tamo na toplom moru .Moja najveca greshka je bila shto sam mislio o tim narodima sa balkana da su plemeniti ..shirokogrudni i pametni.Jebga nisam se toga dugo mogao otresti....je rjednostavno nisam mogao vjerovati da ce takav svijet podilkaniti za par mjeseci..No sada znam da je lakshe manipulirati sa milionima koji se ne poznaju nego sa dva chovjeka koja se dobro poznaju.

Ovdje dole je link iz Splita.....grada zvani sluchaj...ajd ima pun kurac droge koja se dobavlja uz pomoc murije..i politichara..Mene vishe interesira da li ce mog jednog dobrog frenda doktora srbina koji je spasio tisucama hrvatske djece zivot ...ponukati da spakuje kofere i ode..Vani bi ga platili suvim zlatom...a mozda on zna da iz gore opisanog teksta o zajebanciji nema vani...pa trpi drogirane idiote ili je sam sebe operirao u mozak pa ga boli kurac za takvo neshto..Pohvale gradskim sluzbama,,,tako se radi u normalnim drzavama..Ma...:)))

http://dalmatinskiportal.hr/vijesti/znate-li-kako-je-biti-srbin-u-hrvatskoj--plakat-sdss-a-u-splitu-osvanuo-s-natpisima-ndh--za-dom-spremni--srbe-na-vrbe-i-palite-traktore/44794
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/5/2019, 20:15

Palite traktore

BLJESAK 2019 2019-05-01-14-53-7661-
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 20:29

To si sigurno ti sinoc onako nadrogiran isha da pravish sranje..Pali BMW ili Mercedesa ..Vile ...Vikendica tajkunima ...pizda vam amterina glupa...Oni su vam unishtili zivote..a ne samo vama...pa vam mozda krene.
Vidi ovo..u Brazilu su postojale takozvane Crvene brigade neshto slicho kao u Italiji ali oni nisu bili komunjare nego pravi domoljubi.Dakle organizacija koja se oformila iz sastava murije kja je razne kriminalce likvidirala po izlasku iz zatvora jer su ih korumpirani sudije sudile po kolichini mita koje dobiju..a neke su i oslobadjali kazne...E kad su ovi pocheli d akokaju ...krimosi pocheli moliti sudce da ih sude po zakonu i pravdi.Jer ..jebaji ga bolje odlezati deset godina nego biti mrtav odma nakon izlaska..Nestade korupcije ...sudije postale poshtene ...jer su morali ..Eto jedna od radikalnih ideja kako se rjeshavaju problemi drzave koja je umrezena u kriminal i koja je jedina drzava na svijetu drzava hrvatskih kriminalaca koji se vole nazivati Domoljub:::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 20:31

A kako je biti Hrvat u Bih??Ili Srbin na Kosovu ili shipac u Beograd??Aaaaaaaaaaaa.....eeeeeeeeeeeeee???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/5/2019, 20:32

Ne drogiran se. Sinoć se malo popilo i proslavilo.

Lin san ti ja za te stvari da ću se ić bavit šaranjem plakata , posebno ovih jer me više žuljaju neke druge stvari u ovoj državi i društvu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 20:35

pa bas tako..ovi danas Borci se ponasaju kao i oni nakon WW2,bahati,arogantni sa razmazenom djecurlijom,koja rade sranja svim drugima... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/5/2019, 21:04

Znaš li kako je biti Srbin u Hrvatskoj ?

Znaš li kako je biti Srbin u Hrvatskoj kad ti Aleksandar Vučic i Ivica Dačić rade kampanju u kojoj piše da je teško biti Srbin u Hrvatskoj jer su Hrvati ustaše a Hrvatska ustaška tvorenina.

Jadni ugroženi a nitko ih ne dira no to in ne smeta da cilu Hrvatsku oblijepe sa takvim plakatima nabijajući nekakvu krivnju Hrvatima i šaljući poruku EU.

Triba vas zapalit brajo.

Da van jeben mater
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 1/5/2019, 21:06

:)

BLJESAK 2019 59468867_2169357799797834_5407990358313271296_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent-frt3-1

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 21:29

Jebo vojsku kojom suknja komandira..da nece po kasarnama trchat i ulazit vojnichke kupaone da se pedofilica nagleda pravih kurcheva jer joj doma nedostaje prava kurchina za onu njenu debelu guzicu..A jebaji ga razvalile to crnchuge josh u srednjoj u Texasu:::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 21:36

by RayMabus Today at 15:04

Znaš li kako je biti Srbin u Hrvatskoj ?

Znaš li kako je biti Srbin u Hrvatskoj kad ti Aleksandar Vučic i Ivica Dačić rade kampanju u kojoj piše da je teško biti Srbin u Hrvatskoj jer su Hrvati ustaše a Hrvatska ustaška tvorenina.

Jadni ugroženi a nitko ih ne dira no to in ne smeta da cilu Hrvatsku oblijepe sa takvim plakatima nabijajući nekakvu krivnju Hrvatima i šaljući poruku EU.

Triba vas zapalit brajo.

Da van jeben mater
=========================================
Tako je ...ja bi to sve sto je ostalo potira u tristo pichki materinih...pa bi vas onda lijechio onaj iz Obrovca..A meni je ovdi kucni dotur i frend iz Splita..Otisha je davno ali chovik kakog nima ..pravi Hrvat..Dobrica a ne kao vi jebeni sa Velebita ...munjeni jer su vas tukli kamenom u glavu mjesto nogon:::))
Tako je ...jebi in mater,,,i istiraj te trofazne da ti ne odaju po dvorishtu sa tri prsta..e da trebash i kokoshi sve popalit i pure ,,i sve sto ima tri prsta...pichka im materina fashistichka:::)))
Pijesh li neki delanac ili imash love za pravo vino...ups zajebo sam se,,pravi dalmoshi dotepenci sada piju pivu jebo vino::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 31 1, 2, 3 ... 16 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics