BLJESAK 2019
Page 3 of 31
Page 3 of 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
Re: BLJESAK 2019
za tebe očito važi ona koju samo najbolji u tvojoj "struci" kažu: e da mi se otrjezniti pa da se mogu dobro napiti!Sora wrote:Datre wrote:baba jel si se stigla otrjezniti ili samo nadoljevaš da se ne moraš opet napiti?Sora wrote:Ne bi vas vodio u nepotrebni rattre wrote:čisto sumnjam no da nas u rat vodi lignjun ili neki drugi antifa vjerojatno bi naredio da skinemo gaće i potpisao kapitilaciju uz obavezno vješanje svih koji bi pokazali muda koja dotični nemacatabbath wrote:
Kolinda prvom prilikom briše u Bruxelles, zajedno s ostatkom elitnih domoljuba.
Nitko pametan
Antife covjece su za tebe ZAKON
KOJI SI TI KREMBIL . TEBI TREBA DRZATI GACE KAD IDES NA ZAHOD.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
jako puno istineSora wrote:To njeno oblačenjefrka wrote:by catabbath Today at 17:48
Kolinda prvom prilikom briše u Bruxelles, zajedno s ostatkom elitnih domoljuba.
===========================================================
Ha jebiga kad malo bolje pogledash...moze joj se...pa nece se valjda po stare dane valjati sa krmcima u blatu:::))
Jer da nema tih krmaka..ne bi ni ona postojala..Zato je ona elegantna (mora se priznati da je netko dobro oblaci sa vasom lovom) a krmci prljavi i jadni...ona europejski uljudjena..jebem ti mater kad joj vidim onaj namjesteni osmijeh koji traje u komadu tri minuta..ne treba mi nishta vishe reci..
LIPOSUKCIJE , KOZMETIČKI ZAHVATI
TA ELEGSNCIJA U NAJSIROMADNIJOJ ZEMLJI EU
Jbt kruv
To je rukavica u lice normalnog građanina koji osjeca svu bijedu oko sebe ovog naroda
Ta zena je bezobzirna karijesristica koja uziva u slastima polozaja
A bez ikakva rezultata za boljitak drzave
I kpja je vec jednom ODJEBALA HRVATSJE INTERESE KAD JE NAPUSTILA AMBASADU RH DA BI PREŠLA U NATO
ONA JE GADURA SAMO TAKVA
mnogi su razočarani
gotovo sva desna opcija ako niste znali
podržavaju je uhljebi, hdz-ovci
normalan mozak to teško može provariti kao i mnogobrojno gaženje zakona na štetu normalog čovjeka
i nitko ne mari
ministrastvo postoji, sudstvo postoji .. za što.. za odjebe zdravog razuma
immortal-
2014-04-16
Paradoks na bivsem Yu prostoru i dans ostao medju razdvojenim narodima skoro iste krvi..Kad u obitelji krene brat na brata,,krvi do koljena i uvijek su i jedan i drugi trazili pomoc trecega jacheg..a ovi su im pomagali da se josh vishe pokolju dok su im glumili prijeteljstvo.Sto cemo sa ovim..Koji ste vi DNK kurac...ja znam koji sam pa zato nisam ni opterecen cetnistvom..ustastvom ili mudzahedinima..Ajmo alkici..100 dolara nije puno..pomoce vam da s eizlijecite..
http://balkans.aljazeera.net/blog/genetska-mapa-koja-je-uvela-pometnju-na-balkanu
http://balkans.aljazeera.net/blog/genetska-mapa-koja-je-uvela-pometnju-na-balkanu
Guest- Guest
vish zanimljiva stvar...ima neprijateljstava i sranja i ovoga i onoga,ali mrznja koja nastaje u vlastitoj krvi,sto rece brat na brata ili sestra na brata,vv,je nesto naspram sve ostalo je topla kamilica...frka wrote:Paradoks na bivsem Yu prostoru i dans ostao medju razdvojenim narodima skoro iste krvi..Kad u obitelji krene brat na brata,,krvi do koljena i uvijek su i jedan i drugi trazili pomoc trecega jacheg..a ovi su im pomagali da se josh vishe pokolju dok su im glumili prijeteljstvo.Sto cemo sa ovim..Koji ste vi DNK kurac...ja znam koji sam pa zato nisam ni opterecen cetnistvom..ustastvom ili mudzahedinima..Ajmo alkici..100 dolara nije puno..pomoce vam da s eizlijecite..
Guest- Guest
Ma svi ovdje imaju svoga kriza u svojoj kuci a zagoci bi rekli..mi imamo kapelice jebote::))
Taj mentalitet ..umisle si u obitelji da je netko vishe vrijedan nego drugi...recimo stariji brat od mladjega..pa onda to prenose i na drzavu ako se dokopaju kakvog polozaja uglavnom ruka ruku mije ,,,onda trpaju unutra svoje poslushnike koji im pljeshcu ruchicama jer su im pomogli...a svi zajedno rushe drzavu..i onda ko dzepari u vlaku vichu pazite na svoje lisnice dzepar je u vlak::)))
Pa studirao sam je privatno taj mentalitet zato shto me je interesiralo odakle se ti idioti napajaju...koje korijene koriste,,.Priznajem kad sam doshao do nekih spoznaja da mi se zgadilo pa sam odustao ali danas chim jedan takav zine pichka mu materina glupa znam shto misli i shto hoce..
Taj mentalitet ..umisle si u obitelji da je netko vishe vrijedan nego drugi...recimo stariji brat od mladjega..pa onda to prenose i na drzavu ako se dokopaju kakvog polozaja uglavnom ruka ruku mije ,,,onda trpaju unutra svoje poslushnike koji im pljeshcu ruchicama jer su im pomogli...a svi zajedno rushe drzavu..i onda ko dzepari u vlaku vichu pazite na svoje lisnice dzepar je u vlak::)))
Pa studirao sam je privatno taj mentalitet zato shto me je interesiralo odakle se ti idioti napajaju...koje korijene koriste,,.Priznajem kad sam doshao do nekih spoznaja da mi se zgadilo pa sam odustao ali danas chim jedan takav zine pichka mu materina glupa znam shto misli i shto hoce..
Guest- Guest
frka wrote:Ma svi ovdje imaju svoga kriza u svojoj kuci a zagoci bi rekli..mi imamo kapelice jebote::))
Guest- Guest
NACIJA NIJE BIOLOSKI ODNOSNO GENETSKI NEGO KULTUROLOSKI FENOMEN..
Sada mi jasniji Krleza ali i zelja nekih nazovimo ih... naroda...da prisvoje i otmu tudje kulturolosko nasledje od jezika pa do "hrvatskog pletera"Sve sto je na danshnjem teritoriju Hrvatske izgradjeno od stoljeca 7 su izgradili narodi drugih kultura koje ne trebam nabrajati jer i malo polupismeniji Hrvat bi trebao da zna o chemu se radi.Dakle kada govorim o narodu hrvatskom uvijek kazem da ne postoji posebno kada se pozovemo na formulu da su narodi kulturoloshki fenomen.Hrvati nemaju svoju kulturu osim one koju su prisvojili od njihovih osvajaca pa po tome i ne postoje kao narod.
Ako idemo genetskom stazom "srbi" koji su zivjeli u Hrvatskoj su isti narod ili slican sa hrvatskim posebno po planinskim podruchjima na kojima su obitavali naj vishe zbog toga jer su se osjecali zashticeni od osvajacha posebno turaka u zadnjih par stoljeca.Turci ih nikada nisu nazivali srbima niti hrvatima nego Vlasima. I dan danas muslimani za krshcane kazu Vlah..Pa sveti Vlaho koga su preko katoilchke crkve "hrvati" prisvojili kao svoga..jer su se ti narodi posebno zbog dogadaja na koje nisu mogli utjecati mijeshali izmedju sebe i prelazili iz jedne vjere u drugu.Sve u svemu ako nista slichni narodi jedan drugome a jedan dio toga naroda se hvali kako su drugi dio istjerali pa se sada mogu hvaliti kako zive sami u kuci koju su zapalili i koju drugi zaobilaze a djeca im bjeze sa zgarishta jer im duhovni smrad smeta vishe od fizichkoga.Pa mi netko kaze da je taj narod normalan posebno kada se hvali i likuje ko onaj pijani RayMabus kako je istuka rodjenu mater..ili Mortalka koja slavi neke obljetnice koje spochitava komunjarama a sama to velicha i slavi dok se ujedno zali kako su je zajebali.Meni je to smijeshno i zalosno.
U vrijeme pljachke i otimachine hrabrost je i revolucionarni cin reci istinu u ochi narodu.
Trebao bi ovo uzeti kao potpis ali necu da mijenjam Googlove postavke zbog par ljudi koji ionako ne shvacaju nishta::))
Guest- Guest
Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Sora wrote:- Nakon Bljeska, zapadna Slavonija je ispražnjena od stanovništva srpske nacionalnosti, ali mi je drago da se život vratio u ta područja i da su naše institucije zaživjele, iako se zajednica suočava s problemima - rekao je Nikola Ivanović nakon komemoracije. Poslije liturgije i pomena, u selu Medari odana je počast žrtvama masakra u kojem je 1. maja 1995. godine pobijeno 22 civila, od čega troje djece i jedanaest žena. Zločin su preživjele dvije djevojke koje je zaštitio jedan hrvatski vojnik.
U saopćenju ‘Documente’ ističe se da je kazneni postupak protiv nepoznatih počinitelja još uvijek u predistražnom postupku, iako su prošle 24 godine. Neki članovi obitelji žrtava masakra pokrenuli su protiv Hrvatske građanske parnice sa zahtjevima za naknadu nematerijalne štete. Sudovi odbijaju spomenute zahtjeve, a DORH pokreće i ovrhe nad nekretninama obitelji žrtava kako bi se naplatili sudski troškovi izgubljenih parnica. Po riječima Nikole Ivanovića, delegacije iz Pakraca i Lipika otišle su i u selo Šeovicu gdje je na tamošnjem igralištu poginulo šestoro ljudi, od toga četvoro djece, a veći broj je ranjen.
Regoč-
2015-08-21
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
odi u kuractre wrote:za tebe očito važi ona koju samo najbolji u tvojoj "struci" kažu: e da mi se otrjezniti pa da se mogu dobro napiti!Sora wrote:Datre wrote:baba jel si se stigla otrjezniti ili samo nadoljevaš da se ne moraš opet napiti?Sora wrote:Ne bi vas vodio u nepotrebni rattre wrote:
čisto sumnjam no da nas u rat vodi lignjun ili neki drugi antifa vjerojatno bi naredio da skinemo gaće i potpisao kapitilaciju uz obavezno vješanje svih koji bi pokazali muda koja dotični nema
Nitko pametan
Antife covjece su za tebe ZAKON
KOJI SI TI KREMBIL . TEBI TREBA DRZATI GACE KAD IDES NA ZAHOD.
2014-12-30
flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
Zašto? Jesi dobio neku srpsku kuću?
crvenkasti-
2014-04-17
ne nego smo potjerali srbe iz Hrvatskih kuća, povratili i obnovili svoje razrušene kućecrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
crvenkasti ne budi licemjer
immortal-
2014-04-16
je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
mortal wrote:ne nego smo potjerali srbe iz Hrvatskih kuća, povratili i obnovili svoje razrušene kućecrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
Šteta je da kuće stoje prazne.
A Hrvati nemaju gdje stanovat.
crvenkasti-
2014-04-17
nisu praznecrvenkasti wrote:mortal wrote:ne nego smo potjerali srbe iz Hrvatskih kuća, povratili i obnovili svoje razrušene kućecrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
Šteta je da kuće stoje prazne.
A Hrvati nemaju gdje stanovat.
mnogi su mjenjali s Hrvatima iz bosne
mnogi prodali
neki se ne vraćaju, ali ne prodaju... cijene padaju
nisu se ni oni baš usrećili
ima i Hrvatskih kuća praznih... odselili
ako prodaju ne mogu dobiti više od trećine realne vrjednosti
osim Zg, obala
Last edited by mortal on 3/5/2019, 11:35; edited 1 time in total
2014-04-16
Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.AssadNaPodmornici wrote:je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
srbi su sami izmišljali Ustaše i bježali po noći, po danu se vraćalidzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.AssadNaPodmornici wrote:je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
to vam je na ovom području bila psihološka priprema za uvođenje rata, zatim balvan revolucija, napad na Hrvatsku, okupacija trećine Hrvatske, progon i pokolj Hrvata...pa tek onda slijedi čišćenje okupatora i zločinaca
srbi koji su ostali sa nama još uvijek su tu
immortal-
2014-04-16
dzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.AssadNaPodmornici wrote:je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
Sad i Hrvati bježe iz Hrvatske. Srbi su ispali još i najpametniji.
Koja bi budala ovdje htjela živjeti?
crvenkasti-
2014-04-17
ti i tvojicrvenkasti wrote:dzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.AssadNaPodmornici wrote:je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
Sad i Hrvati bježe iz Hrvatske. Srbi su ispali još i najpametniji.
Koja bi budala ovdje htjela živjeti?
vidiš da se trgaju za rad na sezoni
naši izrabljuju gore nego u radnim logorima, ali vas to ne brine
samo da se dokopati Hrvatske
immortal-
2014-04-16
Page 3 of 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 3 of 31