BLJESAK 2019
Page 4 of 31
Page 4 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31
Re: BLJESAK 2019
ti i tvojicrvenkasti wrote:dzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.AssadNaPodmornici wrote:je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
Zašto? Jesi dobio neku srpsku kuću?
Sad i Hrvati bježe iz Hrvatske. Srbi su ispali još i najpametniji.
Koja bi budala ovdje htjela živjeti?
vidiš da se trgaju za rad na sezoni
naši izrabljuju gore nego u radnim logorima, ali vas to ne brine
samo da se dokopati Hrvatske
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
polako sa tim bljeskom
ima ovdje osjetljivih srdaca
ima ovdje osjetljivih srdaca
2014-04-19
gle HDZ nas pljačka i iseljava, ali nikoga ne ubija. vi ste isto radili što i HDZ ali ubijali i silovali. da ste samo pljačkali, onda vas nitko nebi diradzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.AssadNaPodmornici wrote:je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Kolinda svakom ide na jetra iz svojih razloga izgleda
- nejebacima i frustriranim frajerima jer je zensko i vrhovni zapovjednik a oni ne mogu zapovjediti ni psu da sjedne
- sori jer nije muslimanka
- a meni ...cisto zato jer glupava i beskorisna
- nejebacima i frustriranim frajerima jer je zensko i vrhovni zapovjednik a oni ne mogu zapovjediti ni psu da sjedne
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
uffffff..Kayo,Kayo..... ,a zasto mislis da "nejebacima i frustriranim" frajerima ide na nerve,nego bas iz tvog razloga koji si navela..kaya wrote:Kolinda svakom ide na jetra iz svojih razloga izgleda
Dakle,ili si i ti nejebačica i frustrirana frajerka,ili nejebaci i frustrirani frajeri nisu ono sto kazes za njih...Simple that Logic...
Guest- Guest
evo tu gore ti pise zasto mislim ..pismejker wrote:..Pametnom dovoljno...beta idjotima koji podrzavaju zene na ovakvim funjkicjama,hraknem u čelo..frka wrote:Jebo vojsku kojom suknja komandira..da nece po kasarnama trchat i ulazit vojnichke kupaone da se pedofilica nagleda pravih kurcheva jer joj doma nedostaje prava kurchina za onu njenu debelu guzicu..A jebaji ga razvalile to crnchuge josh u srednjoj u Texasu:::))
Ti zaboravis sto pises, mislis prode stranica pa kenjas dalje
2015-08-15
uffff....ihhh tko ce pamtiti masu temija od jucer i svih rasprava...kakati se mora,ako te slucajno nagazih,maj apolođajz..kaya wrote:evo tu gore ti pise zasto mislim ..pismejker wrote:..Pametnom dovoljno...beta idjotima koji podrzavaju zene na ovakvim funjkicjama,hraknem u čelo..frka wrote:Jebo vojsku kojom suknja komandira..da nece po kasarnama trchat i ulazit vojnichke kupaone da se pedofilica nagleda pravih kurcheva jer joj doma nedostaje prava kurchina za onu njenu debelu guzicu..A jebaji ga razvalile to crnchuge josh u srednjoj u Texasu:::))
Guest- Guest
Oni naprosto grizu jaja jer je neka zena predsjednica.
Na stranu sto je ta funkcija u hr potpuno beskorisna..beskorisna je bila i za one prije nje..
Na stranu sto je ta funkcija u hr potpuno beskorisna..beskorisna je bila i za one prije nje..
2015-08-15
crvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
hvala bogu, sve sto imam sam zaradio sam sa zenom. nista nisam dobio, ukrao ili ne daj boze oteo. nisam ni komunista ni srbin.
tebi takva pitanja padaju na pamet onako genetski...jel?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Mene ne jebe cinjenica da je zensko,nego sto zensko u toj poziciji mora donositi MUDRE I STALOZENE odluke,u slucaju rata,nedajboze,to su situacija sa puno stresa i pritisaka,ovoga i onoga,a zene su ipak emotivna bica naspram muskih,a emocije u politici znace katastrofu,isto kao i u ratnim uvjetima..kaya wrote:Oni naprosto grizu jaja jer je neka zena predsjednica.
Koli odlicno izgleda,zgodna zrela koka...ali se ovdje govori o onome sto sam rekao..
Guest- Guest
flumen wrote:crvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
hvala bogu, sve sto imam sam zaradio sam sa zenom. nista nisam dobio, ukrao ili ne daj boze oteo. nisam ni komunista ni srbin.
Baš si kreten. Drugi su dobili kuće, stanove, bijelu tehniku i tko zna što sve ne.
A ti ništa.
Za koji kurac im se zahvaljuješ?
crvenkasti-
2014-04-17
pa rata nema niti će ga biti a odluke bi donosili generali itako tako da nebitno.pismejker wrote:Mene ne jebe cinjenica da je zensko,nego sto zensko u toj poziciji mora donositi MUDRE I STALOZENE odluke,u slucaju rata,nedajboze,to su situacija sa puno stresa i pritisaka,ovoga i onoga,a zene su ipak emotivna bica naspram muskih,a emocije u politici znace katastrofu,isto kao i u ratnim uvjetima..kaya wrote:Oni naprosto grizu jaja jer je neka zena predsjednica.
Koli odlicno izgleda,zgodna zrela koka...ali se ovdje govori o onome sto sam rekao..
2015-08-15
zato sto bi bili jos veca vukojebina kad bi tvoji pobijedili.crvenkasti wrote:flumen wrote:crvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
Baš si kreten. Drugi su dobili kuće, stanove, bijelu tehniku i tko zna što sve ne.
A ti ništa.
ovako vi tamo, mi vamo - svaki svoje...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
mortal wrote:ne nego smo potjerali srbe iz Hrvatskih kuća, povratili i obnovili svoje razrušene kućecrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
crvenkasti ne budi licemjer
mortal wrote:srbi su sami izmišljali Ustaše i bježali po noći, po danu se vraćalidzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.AssadNaPodmornici wrote:je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
to vam je na ovom području bila psihološka priprema za uvođenje rata, zatim balvan revolucija, napad na Hrvatsku, okupacija trećine Hrvatske, progon i pokolj Hrvata...pa tek onda slijedi čišćenje okupatora i zločinaca
srbi koji su ostali sa nama još uvijek su tu
kaya wrote:evo tu gore ti pise zasto mislim ..pismejker wrote:..Pametnom dovoljno...beta idjotima koji podrzavaju zene na ovakvim funjkicjama,hraknem u čelo..frka wrote:Jebo vojsku kojom suknja komandira..da nece po kasarnama trchat i ulazit vojnichke kupaone da se pedofilica nagleda pravih kurcheva jer joj doma nedostaje prava kurchina za onu njenu debelu guzicu..A jebaji ga razvalile to crnchuge josh u srednjoj u Texasu:::))
A baš. Hteli oni more. Znaju šta vridi.AssadNaPodmornici wrote:je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
oduvijekRayMabus wrote:A baš. Hteli oni more. Znaju šta vridi.AssadNaPodmornici wrote:je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
immortal-
2014-04-16
Evo zasto ste se borili..pricha schwabo kako vas jebu i tko u sve otvore koje posjedujete::))
Kad schwabo pricha o MMF i spominje neko selo...samo zamislite da je to hrvatska..
Dodushe kod nekih ce biti problem jer ionako nece razumjeti o chemu on to..to je Tudjman zvao od milja ..'STOKA SITNOG ZUBA".
Fakat jebo sebi mater krivoustu znao je vec onda tko ste:::))A pravi Hrvat je samo on bio i osto sa prezimenom koje se zavrshava na MAN..
Dakle stokico sitnozuba..shto velite na ovu schwapsku prichu.??Za to ste se borili i chinili zlochine isto kao u II svjetskom..
https://www.youtube.com/watch?v=Typ-s_V1wX4
Kad schwabo pricha o MMF i spominje neko selo...samo zamislite da je to hrvatska..
Dodushe kod nekih ce biti problem jer ionako nece razumjeti o chemu on to..to je Tudjman zvao od milja ..'STOKA SITNOG ZUBA".
Fakat jebo sebi mater krivoustu znao je vec onda tko ste:::))A pravi Hrvat je samo on bio i osto sa prezimenom koje se zavrshava na MAN..
Dakle stokico sitnozuba..shto velite na ovu schwapsku prichu.??Za to ste se borili i chinili zlochine isto kao u II svjetskom..
https://www.youtube.com/watch?v=Typ-s_V1wX4
Guest- Guest
da ti nisi šta izgubio koji mjesec kasnije... možda neki šalter iz hrvatske kuće koju ti je ćaća "čistio" koju godinu prije...crvenkasti wrote:flumen wrote:crvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
A ti ništa.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa i ovi što su otišli svi do jednog koji god je mogao tražio je i ishodovao i hrvatsku osobnu iskaznicu i hrvatsku putovnicu i pogotovo hrvatsku vozačku dozvolu... zato i ima u njemačkoj za 50-70 000 više "hrvata" nego po našim evidencijama... prečanskim čejenima ne smeta ustaška šahovnica ako im je ključ za bolji život...Regoč wrote:mortal wrote:srbi su sami izmišljali Ustaše i bježali po noći, po danu se vraćalidzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.AssadNaPodmornici wrote:je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:
to vam je na ovom području bila psihološka priprema za uvođenje rata, zatim balvan revolucija, napad na Hrvatsku, okupacija trećine Hrvatske, progon i pokolj Hrvata...pa tek onda slijedi čišćenje okupatora i zločinaca
srbi koji su ostali sa nama još uvijek su tu
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 4 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 4 of 31