BLJESAK 2019
Page 2 of 31
Page 2 of 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Re: BLJESAK 2019
by RayMabus Today at 15:04
Znaš li kako je biti Srbin u Hrvatskoj ?
Znaš li kako je biti Srbin u Hrvatskoj kad ti Aleksandar Vučic i Ivica Dačić rade kampanju u kojoj piše da je teško biti Srbin u Hrvatskoj jer su Hrvati ustaše a Hrvatska ustaška tvorenina.
Jadni ugroženi a nitko ih ne dira no to in ne smeta da cilu Hrvatsku oblijepe sa takvim plakatima nabijajući nekakvu krivnju Hrvatima i šaljući poruku EU.
Triba vas zapalit brajo.
Da van jeben mater
=========================================
Tako je ...ja bi to sve sto je ostalo potira u tristo pichki materinih...pa bi vas onda lijechio onaj iz Obrovca..A meni je ovdi kucni dotur i frend iz Splita..Otisha je davno ali chovik kakog nima ..pravi Hrvat..Dobrica a ne kao vi jebeni sa Velebita ...munjeni jer su vas tukli kamenom u glavu mjesto nogon:::))
Tako je ...jebi in mater,,,i istiraj te trofazne da ti ne odaju po dvorishtu sa tri prsta..e da trebash i kokoshi sve popalit i pure ,,i sve sto ima tri prsta...pichka im materina fashistichka:::)))
Pijesh li neki delanac ili imash love za pravo vino...ups zajebo sam se,,pravi dalmoshi dotepenci sada piju pivu jebo vino::))
Znaš li kako je biti Srbin u Hrvatskoj ?
Znaš li kako je biti Srbin u Hrvatskoj kad ti Aleksandar Vučic i Ivica Dačić rade kampanju u kojoj piše da je teško biti Srbin u Hrvatskoj jer su Hrvati ustaše a Hrvatska ustaška tvorenina.
Jadni ugroženi a nitko ih ne dira no to in ne smeta da cilu Hrvatsku oblijepe sa takvim plakatima nabijajući nekakvu krivnju Hrvatima i šaljući poruku EU.
Triba vas zapalit brajo.
Da van jeben mater
=========================================
Tako je ...ja bi to sve sto je ostalo potira u tristo pichki materinih...pa bi vas onda lijechio onaj iz Obrovca..A meni je ovdi kucni dotur i frend iz Splita..Otisha je davno ali chovik kakog nima ..pravi Hrvat..Dobrica a ne kao vi jebeni sa Velebita ...munjeni jer su vas tukli kamenom u glavu mjesto nogon:::))
Tako je ...jebi in mater,,,i istiraj te trofazne da ti ne odaju po dvorishtu sa tri prsta..e da trebash i kokoshi sve popalit i pure ,,i sve sto ima tri prsta...pichka im materina fashistichka:::)))
Pijesh li neki delanac ili imash love za pravo vino...ups zajebo sam se,,pravi dalmoshi dotepenci sada piju pivu jebo vino::))
Guest- Guest
Triba zapalit Vučica , Dačica i ove iz SDSS koji skupljaju političke poene na tenzijama jer ovo ko da Mađari u Vojvodini imaju kampanju : Znate li kako je biti Mađar u Srbiji ?
Aj reci mi kako ? Baš me zanima.
Cilj je provokacijq. To je smišljeno u umu ovoga lika :
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To namjerno provocira samo misli da smo mi glupi doli.
Evo ti Srbe na vrbe pa se jebi.
Šaka u glavu odma.
Evo ti Srbe na vrbe pa se jebi.
Šaka u glavu odma.
2014-04-11
..Pametnom dovoljno...beta idjotima koji podrzavaju zene na ovakvim funjkicjama,hraknem u čelo..frka wrote:Jebo vojsku kojom suknja komandira..da nece po kasarnama trchat i ulazit vojnichke kupaone da se pedofilica nagleda pravih kurcheva jer joj doma nedostaje prava kurchina za onu njenu debelu guzicu..A jebaji ga razvalile to crnchuge josh u srednjoj u Texasu:::))
Guest- Guest
Nisu žene za vojsku iz jednog razloga. Kad dođu u priliku daleko su krvoločnije,surovije i beskrupuloznije od muškaraca.pismejker wrote:..Pametnom dovoljno...beta idjotima koji podrzavaju zene na ovakvim funjkicjama,hraknem u čelo..frka wrote:Jebo vojsku kojom suknja komandira..da nece po kasarnama trchat i ulazit vojnichke kupaone da se pedofilica nagleda pravih kurcheva jer joj doma nedostaje prava kurchina za onu njenu debelu guzicu..A jebaji ga razvalile to crnchuge josh u srednjoj u Texasu:::))
Bolest žešća. To ne treba ni blizu vojske.
Ero je zaljubljen u tu NATO kUravu koju je do prije par godina servisiralo masa crnogoraca (crnci).Balkanke kad dodju u USA na studije odmah gledaju gdje ce kojeg ofarbanog safatati..ne mogu protiv sebe vole veliki kurac mada im ni to ne pomaze jer su uglavnom frigidne:::))
Onaj koji ne moze jebat ili se jebat ide u politiku da bi mogli jebavati al da ne moraju vaditi iz gaca jer nemaju kaj...ko Ero...Popisha se a misli da je bacio drkicu::))Ajd ni to nije loshe ..ne rugam se ako i kod mene tako ne bude ishlo sjetit cu se Erinog iskustva...pa ja...pametni uche od drugih..a ja sam ionako blentav hvala bogu pa me nitko zaozbiljno ne uzima ..Jebo te ko Branko Copic sam:::)))))
Onaj koji ne moze jebat ili se jebat ide u politiku da bi mogli jebavati al da ne moraju vaditi iz gaca jer nemaju kaj...ko Ero...Popisha se a misli da je bacio drkicu::))Ajd ni to nije loshe ..ne rugam se ako i kod mene tako ne bude ishlo sjetit cu se Erinog iskustva...pa ja...pametni uche od drugih..a ja sam ionako blentav hvala bogu pa me nitko zaozbiljno ne uzima ..Jebo te ko Branko Copic sam:::)))))
Guest- Guest
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
u svakom slučaju ima veća muda od svih antifa skupa. Radije bi bio s njom u 10 ratova nego s lignjom i lignjunima u jednom ratupismejker wrote:..Pametnom dovoljno...beta idjotima koji podrzavaju zene na ovakvim funjkicjama,hraknem u čelo..frka wrote:Jebo vojsku kojom suknja komandira..da nece po kasarnama trchat i ulazit vojnichke kupaone da se pedofilica nagleda pravih kurcheva jer joj doma nedostaje prava kurchina za onu njenu debelu guzicu..A jebaji ga razvalile to crnchuge josh u srednjoj u Texasu:::))
tre wrote: Radije bi bio s njom u 10 ratova nego s lignjom i lignjunima u jednom ratu
Kolinda prvom prilikom briše u Bruxelles, zajedno s ostatkom elitnih domoljuba.
catabbath-
2015-08-22
by RayMabus Today at 15:41
Triba zapalit Vučica , Dačica i ove iz SDSS koji skupljaju političke poene na tenzijama jer ovo ko da Mađari u Vojvodini imaju kampanju : Znate li kako je biti Mađar u Srbiji ?
==================================================
ma sto mene zaboli kurac za bilo kojeg politichara na kugli zemaljskoj..Pravilo broj jedan ..koje sam ja do sada primijetio je..
Lazu mazu i od toga dobro zive..Zato me boli kurac shto prichaju nego shto chine...Tako bi se trebalo ponashati i prema drgim ljudima.
Ali ne zelim da upadnem u zamku koja je providna i koji svi upotrebljavaju kada nemaju shto reci o temi..ali chinjenice a ne rekla kazala
Vi ste u Hrvatskoj opsjednuti srbima a oni malo manje vama koliko sam uspio procitati na B92 kojega jedinoga ponekad pogledam.
Halo ljudi...rat je davno proshao..i prvi i drugi i ovaj zadnji..Vrijeme je da se zivi i stvara...dosta se rusilo...ako dobro mislite svojoj djeci.
Njih vishe boli kurac kao shto je mene boli za partizane i ustashe..cetnike dok sam bio mladji..a i danas.
Vi uopce ne razmishljate na jedan racionalan nachin...
Vi se ovdje fajtate za gluposti a jedan drugome sigurno necete dokazati chiji je tata jachi
Prestanite biti djeca i pochnite se ponashati kao zreli i odrasli normalni ljudi.
Ja cijelo vrijeme govorim samo istinu..mozda ponekada grijeshim...razuvjerite me chinjenicama a ne svojim zeljama i propagandom..dajte malo logike u prichu..mozda i povjerujem u neshto od toga ako vam je do toga stalo.Meni nije stalo da mi ista vjerujete nego da vas pokusham navesti da razmishljate racionalnije izrelije jer ovo chitaju i neki mladji ljudi chije vrijeme tek dolazi.
Mislite na svoju djecu .Ne trebate im graditi vile i kurcheve palce nego uvjete gdje mogu zivjeti i stvarati normalno bez plemenskih odnosa..Tamo gdje nije vazno shto si tko si nego kako doprinosish zajednici sve cvjeta.
Kurchite se tim jebenim traktorima i protjerivanjem ubijanjem...osudjujete partizane a vi ste josh u gorem mentalnom sklopu.Pa taj jebeni krug bi trebalo zaustaviti jer ce unishtiti i vas i njih.
Najvece bogastvo jedne drzave su obrazovani ljudi a ne hrvati srbi ili muslimani koji se tako vole nazivati jer jadnici samo u choporu se osjecaju sigurni..
Ne bavite se uzrocima iz proshlosti nego posljedicama koje ce imati upliva na buducnost svih vas na Balkanu
Odjebite crkvu iz drzave
Prtestanite placati vjerski harach Vatikanu
Mirovine od zadnjeg rata mogu imati samo invalidi rata drugima mladjim od 60 godina ukinuti.Jer jebem ja tog hrvata koji se borio za mirovinu,To su placenici a ne domoljubi.Kako ne shvacate bog vas jebo u koju ste rupu upali..
Da li ste svjesni da gubite i to debelo od 1991 jer ste upali u komunjarsku zamku podjela na krv i tlo?
Zapitajte se tko je pokrenuo taj rat i pod chijom palicom..educirajte ljude da ne budu jebene kokoshi koje imaju samo jednu vijugu vise od vas u mozgu pa josh ne serete po dvorishtu kao one..
Ljudi ..emocije su dobre samo u krevetu i kada se iskazuje ljubav prema nekome.
Vase negativne emocije koje vas nose ovdje nece vam koristiti neo ce vas zajebati..
Pochnite od svoje obitelji..koliko pokvarenjaka imate njoj..ja imam jednog i to mi je previshe..Ali se takvoga rijeshi jednostavno..izolira ga se.Tako izolirajte i one koji oko vas shire mrznju jer mrznja samo vama shteti i mentalno i fizichki.Ma jooooooooooj sunce vam jebem nedoraslo...mogao bih do sutra ali badava je izgleda jer nemate shirinu i otvorenost mozga da uchite ..Krechnjak vam se naslagao u mozgu ...demencija i ostalo..kichma vam je zarasla za stolicu...visite po tom jebenom forumu dokazujuci neshto shto sami sebi ne znate dokazati..Ajd ..ti si mi i simpa jer si mlad i pomalo opran u mozgu zenama..Ali ovo ostarilo i navalilo ko tele na sisu...bog te jebo.
Evo vam jedan video..chovjek je dobro objasnio neke stvari posebno kada se radi o opsjednutoshcu nekim likom .. politicharem ..narodima.Ovo je dobro da chuju srbi a josh vishe hrvati.JEBO VAS Suljo..sve zajedno::)))
https://www.youtube.com/watch?v=pApbqJ6G1EM
==================================================
ma sto mene zaboli kurac za bilo kojeg politichara na kugli zemaljskoj..Pravilo broj jedan ..koje sam ja do sada primijetio je..
Lazu mazu i od toga dobro zive..Zato me boli kurac shto prichaju nego shto chine...Tako bi se trebalo ponashati i prema drgim ljudima.
Ali ne zelim da upadnem u zamku koja je providna i koji svi upotrebljavaju kada nemaju shto reci o temi..ali chinjenice a ne rekla kazala
Vi ste u Hrvatskoj opsjednuti srbima a oni malo manje vama koliko sam uspio procitati na B92 kojega jedinoga ponekad pogledam.
Halo ljudi...rat je davno proshao..i prvi i drugi i ovaj zadnji..Vrijeme je da se zivi i stvara...dosta se rusilo...ako dobro mislite svojoj djeci.
Njih vishe boli kurac kao shto je mene boli za partizane i ustashe..cetnike dok sam bio mladji..a i danas.
Vi uopce ne razmishljate na jedan racionalan nachin...
Vi se ovdje fajtate za gluposti a jedan drugome sigurno necete dokazati chiji je tata jachi
Prestanite biti djeca i pochnite se ponashati kao zreli i odrasli normalni ljudi.
Ja cijelo vrijeme govorim samo istinu..mozda ponekada grijeshim...razuvjerite me chinjenicama a ne svojim zeljama i propagandom..dajte malo logike u prichu..mozda i povjerujem u neshto od toga ako vam je do toga stalo.Meni nije stalo da mi ista vjerujete nego da vas pokusham navesti da razmishljate racionalnije izrelije jer ovo chitaju i neki mladji ljudi chije vrijeme tek dolazi.
Mislite na svoju djecu .Ne trebate im graditi vile i kurcheve palce nego uvjete gdje mogu zivjeti i stvarati normalno bez plemenskih odnosa..Tamo gdje nije vazno shto si tko si nego kako doprinosish zajednici sve cvjeta.
Kurchite se tim jebenim traktorima i protjerivanjem ubijanjem...osudjujete partizane a vi ste josh u gorem mentalnom sklopu.Pa taj jebeni krug bi trebalo zaustaviti jer ce unishtiti i vas i njih.
Najvece bogastvo jedne drzave su obrazovani ljudi a ne hrvati srbi ili muslimani koji se tako vole nazivati jer jadnici samo u choporu se osjecaju sigurni..
Ne bavite se uzrocima iz proshlosti nego posljedicama koje ce imati upliva na buducnost svih vas na Balkanu
Odjebite crkvu iz drzave
Prtestanite placati vjerski harach Vatikanu
Mirovine od zadnjeg rata mogu imati samo invalidi rata drugima mladjim od 60 godina ukinuti.Jer jebem ja tog hrvata koji se borio za mirovinu,To su placenici a ne domoljubi.Kako ne shvacate bog vas jebo u koju ste rupu upali..
Da li ste svjesni da gubite i to debelo od 1991 jer ste upali u komunjarsku zamku podjela na krv i tlo?
Zapitajte se tko je pokrenuo taj rat i pod chijom palicom..educirajte ljude da ne budu jebene kokoshi koje imaju samo jednu vijugu vise od vas u mozgu pa josh ne serete po dvorishtu kao one..
Ljudi ..emocije su dobre samo u krevetu i kada se iskazuje ljubav prema nekome.
Vase negativne emocije koje vas nose ovdje nece vam koristiti neo ce vas zajebati..
Pochnite od svoje obitelji..koliko pokvarenjaka imate njoj..ja imam jednog i to mi je previshe..Ali se takvoga rijeshi jednostavno..izolira ga se.Tako izolirajte i one koji oko vas shire mrznju jer mrznja samo vama shteti i mentalno i fizichki.Ma jooooooooooj sunce vam jebem nedoraslo...mogao bih do sutra ali badava je izgleda jer nemate shirinu i otvorenost mozga da uchite ..Krechnjak vam se naslagao u mozgu ...demencija i ostalo..kichma vam je zarasla za stolicu...visite po tom jebenom forumu dokazujuci neshto shto sami sebi ne znate dokazati..Ajd ..ti si mi i simpa jer si mlad i pomalo opran u mozgu zenama..Ali ovo ostarilo i navalilo ko tele na sisu...bog te jebo.
Evo vam jedan video..chovjek je dobro objasnio neke stvari posebno kada se radi o opsjednutoshcu nekim likom .. politicharem ..narodima.Ovo je dobro da chuju srbi a josh vishe hrvati.JEBO VAS Suljo..sve zajedno::)))
https://www.youtube.com/watch?v=pApbqJ6G1EM
Guest- Guest
by catabbath Today at 17:48
===========================================================
Ha jebiga kad malo bolje pogledash...moze joj se...pa nece se valjda po stare dane valjati sa krmcima u blatu:::))
Jer da nema tih krmaka..ne bi ni ona postojala..Zato je ona elegantna (mora se priznati da je netko dobro oblaci sa vasom lovom) a krmci prljavi i jadni...ona europejski uljudjena..jebem ti mater kad joj vidim onaj namjesteni osmijeh koji traje u komadu tri minuta..ne treba mi nishta vishe reci..
Ha jebiga kad malo bolje pogledash...moze joj se...pa nece se valjda po stare dane valjati sa krmcima u blatu:::))
Jer da nema tih krmaka..ne bi ni ona postojala..Zato je ona elegantna (mora se priznati da je netko dobro oblaci sa vasom lovom) a krmci prljavi i jadni...ona europejski uljudjena..jebem ti mater kad joj vidim onaj namjesteni osmijeh koji traje u komadu tri minuta..ne treba mi nishta vishe reci..
Guest- Guest
Pročitao , slažem se no dok je Vučic na čelu Srbije ; Srbe na vrbe
Palite traktore.
Ma brige me , Barcelona Liverpool 3;0
Palite traktore.
Ma brige me , Barcelona Liverpool 3;0
2014-04-11
čisto sumnjam no da nas u rat vodi lignjun ili neki drugi antifa vjerojatno bi naredio da skinemo gaće i potpisao kapitilaciju uz obavezno vješanje svih koji bi pokazali muda koja dotični nemacatabbath wrote:tre wrote: Radije bi bio s njom u 10 ratova nego s lignjom i lignjunima u jednom ratu
- Nakon Bljeska, zapadna Slavonija je ispražnjena od stanovništva srpske nacionalnosti, ali mi je drago da se život vratio u ta područja i da su naše institucije zaživjele, iako se zajednica suočava s problemima - rekao je Nikola Ivanović nakon komemoracije. Poslije liturgije i pomena, u selu Medari odana je počast žrtvama masakra u kojem je 1. maja 1995. godine pobijeno 22 civila, od čega troje djece i jedanaest žena. Zločin su preživjele dvije djevojke koje je zaštitio jedan hrvatski vojnik.
U saopćenju ‘Documente’ ističe se da je kazneni postupak protiv nepoznatih počinitelja još uvijek u predistražnom postupku, iako su prošle 24 godine. Neki članovi obitelji žrtava masakra pokrenuli su protiv Hrvatske građanske parnice sa zahtjevima za naknadu nematerijalne štete. Sudovi odbijaju spomenute zahtjeve, a DORH pokreće i ovrhe nad nekretninama obitelji žrtava kako bi se naplatili sudski troškovi izgubljenih parnica. Po riječima Nikole Ivanovića, delegacije iz Pakraca i Lipika otišle su i u selo Šeovicu gdje je na tamošnjem igralištu poginulo šestoro ljudi, od toga četvoro djece, a veći broj je ranjen.
U saopćenju ‘Documente’ ističe se da je kazneni postupak protiv nepoznatih počinitelja još uvijek u predistražnom postupku, iako su prošle 24 godine. Neki članovi obitelji žrtava masakra pokrenuli su protiv Hrvatske građanske parnice sa zahtjevima za naknadu nematerijalne štete. Sudovi odbijaju spomenute zahtjeve, a DORH pokreće i ovrhe nad nekretninama obitelji žrtava kako bi se naplatili sudski troškovi izgubljenih parnica. Po riječima Nikole Ivanovića, delegacije iz Pakraca i Lipika otišle su i u selo Šeovicu gdje je na tamošnjem igralištu poginulo šestoro ljudi, od toga četvoro djece, a veći broj je ranjen.
Ne bi vas vodio u nepotrebni rattre wrote:čisto sumnjam no da nas u rat vodi lignjun ili neki drugi antifa vjerojatno bi naredio da skinemo gaće i potpisao kapitilaciju uz obavezno vješanje svih koji bi pokazali muda koja dotični nemacatabbath wrote:tre wrote: Radije bi bio s njom u 10 ratova nego s lignjom i lignjunima u jednom ratu
Nitko pametan
Antife covjece su za tebe ZAKON
KOJI SI TI KREMBIL . TEBI TREBA DRZATI GACE KAD IDES NA ZAHOD.
To njeno oblačenjefrka wrote:by catabbath Today at 17:48
LIPOSUKCIJE , KOZMETIČKI ZAHVATI
TA ELEGSNCIJA U NAJSIROMADNIJOJ ZEMLJI EU
Jbt kruv
To je rukavica u lice normalnog građanina koji osjeca svu bijedu oko sebe ovog naroda
Ta zena je bezobzirna karijesristica koja uziva u slastima polozaja
A bez ikakva rezultata za boljitak drzave
I kpja je vec jednom ODJEBALA HRVATSJE INTERESE KAD JE NAPUSTILA AMBASADU RH DA BI PREŠLA U NATO
ONA JE GADURA SAMO TAKVA
baba jel si se stigla otrjezniti ili samo nadoljevaš da se ne moraš opet napiti?Sora wrote:Ne bi vas vodio u nepotrebni rattre wrote:čisto sumnjam no da nas u rat vodi lignjun ili neki drugi antifa vjerojatno bi naredio da skinemo gaće i potpisao kapitilaciju uz obavezno vješanje svih koji bi pokazali muda koja dotični nemacatabbath wrote:tre wrote: Radije bi bio s njom u 10 ratova nego s lignjom i lignjunima u jednom ratu
Nitko pametan
Datre wrote:baba jel si se stigla otrjezniti ili samo nadoljevaš da se ne moraš opet napiti?Sora wrote:Ne bi vas vodio u nepotrebni rattre wrote:čisto sumnjam no da nas u rat vodi lignjun ili neki drugi antifa vjerojatno bi naredio da skinemo gaće i potpisao kapitilaciju uz obavezno vješanje svih koji bi pokazali muda koja dotični nemacatabbath wrote:tre wrote: Radije bi bio s njom u 10 ratova nego s lignjom i lignjunima u jednom ratu
Nitko pametan
Sora wrote:Ne bi vas vodio u nepotrebni rattre wrote:čisto sumnjam no da nas u rat vodi lignjun ili neki drugi antifa vjerojatno bi naredio da skinemo gaće i potpisao kapitilaciju uz obavezno vješanje svih koji bi pokazali muda koja dotični nemacatabbath wrote:tre wrote: Radije bi bio s njom u 10 ratova nego s lignjom i lignjunima u jednom ratu
Nitko pametan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
za tebe očito važi ona koju samo najbolji u tvojoj "struci" kažu: e da mi se otrjezniti pa da se mogu dobro napiti!Sora wrote:Datre wrote:baba jel si se stigla otrjezniti ili samo nadoljevaš da se ne moraš opet napiti?Sora wrote:Ne bi vas vodio u nepotrebni rattre wrote:čisto sumnjam no da nas u rat vodi lignjun ili neki drugi antifa vjerojatno bi naredio da skinemo gaće i potpisao kapitilaciju uz obavezno vješanje svih koji bi pokazali muda koja dotični nemacatabbath wrote:
Nitko pametan
Page 2 of 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 2 of 31