BLJESAK 2019
Page 6 of 31
Page 6 of 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Re: BLJESAK 2019
pa ako ćemo najiskrenije, to što bi frka pojebao svetozara meni uopće ne smeta, čak štoviše ja im obojici želim da svaki svoju žeđ utaži... a vidi se da su žednin_razbojnik wrote:dosta homofobije Miha, ovo je napredan forum i pederana je dozvoljenamichaellcmacha wrote:čovjek se prilično subjektivno tebi upucava jer ga očito i nedvojbeno privlačiš svojom "muževnošću"... ;) a ti s obzirom da dugi niz godina samo desanku Rujku prcaš si podoban mterijal za muške analne pičke poput frkepismejker wrote:Pa gle,covjek prilicno objektivno procjenjuje tu situaciju,i odmah srbin,jer ga onaj kretencina nedoprcani Miha proglasio srbinom(dakle,legalnom metom za sprdnju,pljuvanje i prijetnje..)kako prljavo i podlo..iako je i sam Miha napola cigan,bar kako izgleda..AssadNaPodmornici wrote:isprike nisam zna da je čovjek Hrvat, obično srbi pišu "zašto ste se borili" "uzalud vam bilo".. pa i ti si nosio uniformu HVa, valjda ti je jasno zašto si nosio uniformu.. druga je stvar što je država za 80% ljudi ispala yugoslavija br2, pa su ljudi razočarani, a hrpa njih se odriče i hrvatskih papira(dakle nisi ti jedini iman frendova koji su u procesu da se doslovno odreknu RH papira i prekriže ovu državu a 100% su čisti Hrvati, otac branitelj itd).... ali bilo je tada mi ili oni, oni bacaju bombe , ubijaju, siluju, pale, moraš se braniti.pismejker wrote:
Nesh valjda povjerovati onom debilu da je Frka Srbin??Iako,bolje i to nego Hrvat...
to je kao da Ruse /Ukraince pitaš , "zašto ste ste borili u WW2 za komunizam gdje vas je milijune potamanio staljin"? istina, ali koja je bila alternativa? nacizam i totalno istrebljivanje? tako i nama
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ajde Pičkin dime,slobodno objavi,imas moje dopustenje..etoc,nema beda..mozes i inicijale,bez toga pusis kurcinu..Jebiga sad si se zaletio,pa izvoli..Dakle,slobodno uz moje odobrene Pičketinomichaellcmacha wrote:nihil koji je tebi kurac... šta ja sad trebam objaviti svetozarevo puno ime i prezime matični i oib plus izjavu bar dvije osobe koje ga osobno poznaju.... ako ti ja kažem da je svetozar svetozar onda je svetozar... druga je stvar što funkcionira po zadanim obrascima kako u životu tako i tu na forumu... lik je bio tj imao dobre prijatelje hrvate, odavno nije više nikakve veze imao s bosnom od kud su se njegovi doselili i tako je kad je počeo rat tu ostao... ti hrvati su ga ušaltali u neku shemu da je samo obučen u neku uniformu kako ga netko ne bi onako u prolazu ubio... i tako se šlepao... poslije rata je i dalje kontinuirano furao te svoje vukove šeme u spiki i njegova ekipa ga odjebala i s vrermenom se otuđio od ekipe. ali nebitno ja stojim iza onog što sam reko da je bilo gdje bio a da sam se ja na tom terenu zateko i da sere ovako kako ovdje sere ja bi ga nakoksao ko konja... u boljem slučaju... u gorem bi ga liknuo.. a danas sutra da se zagužva prokleo bi mater svoju što mi je spominjao obitelj... ok ti ne kužiš šemu i ja to razumijem, ali poprilično si lakovjeran i pušiš spike koje nama koji smo proživjeli u prvom licu te godine, ne može prodavati...
Guest- Guest
samo tako izgleda.dzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.AssadNaPodmornici wrote:je, neš vaših kuća u nekoj vukojebini dalmatinske zagore i slavonije, ono stara kuća sa ciglama bez fasade, okolo jedan svinjac i jedan kokošinjac, vrijedi manje od polovnog starog citroena saxo, pretrgali smo se za takve kuće.. problem su bili teroristi u tim kućamacrvenkasti wrote:flumen wrote:Hvala braniteljima. Moj naklon i postovanje dok sam ziv.
Zašto? Jesi dobio neku srpsku kuću?
Bio je problem u njima
dogovorit će Matković da se ja i ti sretnemo... jednom... ;), onda ćeš biti manji od makovog zrnapismejker wrote:ajde Pičkin dime,slobodno objavi,imas moje dopustenje..etoc,nema beda..mozes i inicijale,bez toga pusis kurcinu..Jebiga sad si se zaletio,pa izvoli..Dakle,slobodno uz moje odobrene Pičketinomichaellcmacha wrote:nihil koji je tebi kurac... šta ja sad trebam objaviti svetozarevo puno ime i prezime matični i oib plus izjavu bar dvije osobe koje ga osobno poznaju.... ako ti ja kažem da je svetozar svetozar onda je svetozar... druga je stvar što funkcionira po zadanim obrascima kako u životu tako i tu na forumu... lik je bio tj imao dobre prijatelje hrvate, odavno nije više nikakve veze imao s bosnom od kud su se njegovi doselili i tako je kad je počeo rat tu ostao... ti hrvati su ga ušaltali u neku shemu da je samo obučen u neku uniformu kako ga netko ne bi onako u prolazu ubio... i tako se šlepao... poslije rata je i dalje kontinuirano furao te svoje vukove šeme u spiki i njegova ekipa ga odjebala i s vrermenom se otuđio od ekipe. ali nebitno ja stojim iza onog što sam reko da je bilo gdje bio a da sam se ja na tom terenu zateko i da sere ovako kako ovdje sere ja bi ga nakoksao ko konja... u boljem slučaju... u gorem bi ga liknuo.. a danas sutra da se zagužva prokleo bi mater svoju što mi je spominjao obitelj... ok ti ne kužiš šemu i ja to razumijem, ali poprilično si lakovjeran i pušiš spike koje nama koji smo proživjeli u prvom licu te godine, ne može prodavati...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
uuuuuuuuu.....bivsi jugooficir????..ukratko drek kakav si i ti...michaellcmacha wrote:dogovorit će Matković da se ja i ti sretnemo... jednom... ;), onda ćeš biti manji od makovog zrnapismejker wrote:ajde Pičkin dime,slobodno objavi,imas moje dopustenje..etoc,nema beda..mozes i inicijale,bez toga pusis kurcinu..Jebiga sad si se zaletio,pa izvoli..Dakle,slobodno uz moje odobrene Pičketinomichaellcmacha wrote:nihil koji je tebi kurac... šta ja sad trebam objaviti svetozarevo puno ime i prezime matični i oib plus izjavu bar dvije osobe koje ga osobno poznaju.... ako ti ja kažem da je svetozar svetozar onda je svetozar... druga je stvar što funkcionira po zadanim obrascima kako u životu tako i tu na forumu... lik je bio tj imao dobre prijatelje hrvate, odavno nije više nikakve veze imao s bosnom od kud su se njegovi doselili i tako je kad je počeo rat tu ostao... ti hrvati su ga ušaltali u neku shemu da je samo obučen u neku uniformu kako ga netko ne bi onako u prolazu ubio... i tako se šlepao... poslije rata je i dalje kontinuirano furao te svoje vukove šeme u spiki i njegova ekipa ga odjebala i s vrermenom se otuđio od ekipe. ali nebitno ja stojim iza onog što sam reko da je bilo gdje bio a da sam se ja na tom terenu zateko i da sere ovako kako ovdje sere ja bi ga nakoksao ko konja... u boljem slučaju... u gorem bi ga liknuo.. a danas sutra da se zagužva prokleo bi mater svoju što mi je spominjao obitelj... ok ti ne kužiš šemu i ja to razumijem, ali poprilično si lakovjeran i pušiš spike koje nama koji smo proživjeli u prvom licu te godine, ne može prodavati...
nego mozemo se mi nasamo naci,bez podrske takvih luzera..da si spomenuo Matića ili Meseljevica,pa hajde,casni i posteni ljudi..Matkovic,o jebo te on.. ...cuva on suknju svojoj splicanki..
Guest- Guest
Jebiga,Pičketina..Uvijek se krije ili iza hrpe ljudi ili iza kojekakvih luzera...nikad ond njega samog nish..
Guest- Guest
e jebiga Miha moj..Imao sam ja ovdje u 5 godina tarapani sa turčadijom,kojima svaka cast i respekt,jer su u fajtu casni,znaju primitii znaju dati po picki,i UVIJEK idu jedan na jedan..uci malo od Turcadije jebote,ne se kriti,kao iza nekih kaobajegeti strava likova i grupi ljudi,ucas izgubis kredibilitet kad te netko uhvati u raskoraku samog
nakon Turcadije,vi doli ste samo obicna mlaka kamilica..ne dojmite me se ikako..
nakon Turcadije,vi doli ste samo obicna mlaka kamilica..ne dojmite me se ikako..
Guest- Guest
eto o čemu pričam cijelo vrijeme, samo ga bocni u žicu i on se pogubi... ukratko osoba koju sam spomenuo je jedna od dvije koje su ga povukle za sobom da ne popije metak 91., a on im se poslije zahvalio priglupim pokušajima prikrivenog srbovanja kroz spiku što i ovdje stalno radi... i naravno odjebali su ga ko zadnjeg skota.... kako sam ti rekao prvom prilikom kad budem išao u tvoj kraj budem posjeo sa tom tvojom ekipom i dogovorio da te dopeljaju ako budeš dolje ako ne budem ti ostavio poruku... ;)
2015-08-08
E jebote,jel mos biti jos jadniji...samo pazi..profil likova poput tebe,me zna gledati cesto na terasama kafica mrko i sa prijekorom,ali jos ne dozivih da mi se netko usdostojio prici i nesto reci,kamoli napraviti..michaellcmacha wrote:eto o čemu pričam cijelo vrijeme, samo ga bocni u žicu i on se pogubi... ukratko osoba koju sam spomenuo je jedna od dvije koje su ga povukle za sobom da ne popije metak 91., a on im se poslije zahvalio priglupim pokušajima prikrivenog srbovanja kroz spiku što i ovdje stalno radi... i naravno odjebali su ga ko zadnjeg skota.... kako sam ti rekao prvom prilikom kad budem išao u tvoj kraj budem posjeo sa tom tvojom ekipom i dogovorio da te dopeljaju ako budeš dolje ako ne budem ti ostavio poruku... ;)
O cemu ti pricas cijelo vrijeme?O svom podlom i podmuklom podjebavanju,koje te obiljezava od pocetka foruma..patopsihologija proizisla iz mrznje prema Srbima koji su ti blablabla..pa sad vidis posvuda srbe..e pa slusaj ovako..dao Bog ih sanjao do kraja svog pateticnog zivota svaku noc..a dao Bog pozivio jos 30 godina mindestens..
Miha,ja sam tebe zemem,ako mi se prohtije..ne trebaju mi misici...ima da ti vuha svezem u mašnu...
Guest- Guest
sad pishat pa spavat,nemru ljudi radi tebea pisati normalno na forumu..proslo je vrijeme boraca,ovih i onih,zasluzniha za ovo i ono..jebate,pomislili da su polubogovi pa mogu svakom srati po glavi...pun mi kuratz bilo Ivice i Marice,velikih boraca jugoslavenskog rata,koji su susjedima srali po glavi i vrijedjali ih,a ti nisi ni po cemu drugaciji od njih..i oni su imali puškove tamo i vamo,i zveckali njima i oni su imali ekipe vamo i tamo i podmuklo priprjecivali normalnim ljudima...nema toga vise...napravis sranje,promptno u glavu ti stize..zato bolje Medu de dirati...da gaćovi ne budu poderani..
Guest- Guest
eto kad naiđem budemo vidli to tvoje u glavu, pa budeš prepričao tu na forumu...
2015-08-08
gledaju te mrko tvoji bivši prijatelji, ali ne žele s tobom imati posla tj prljati ruke...
2015-08-08
nish sveti ne zapocinje prvi,cak niti u takvom ekstremnom slucaju kao sto si ti..Upravo kad covjek pomisli da si ono,solidna normala,ti useres sve lajanjem i profiliranjem..Pa baja moj,sto onda ocekujes za uzvrat..kapućino?michaellcmacha wrote:eto kad naiđem budemo vidli to tvoje u glavu, pa budeš prepričao tu na forumu...
Bas covjeku dodje da ti ono podastre pod nosinu papire i dokaze ti da si sam zderao svoja ghovna godinama,ali opet..pa koji si ti faktor da ti nesh moram dokazivati..hraniti tvoj hiperego??'Kako da ne..
Guest- Guest
kakogod,ako me tko poznaje,zna da nije pametno bez dobrog razloga me gaziti ili provocirati..sve ostal oje povijest..neke ljude bih volio vidjeti ponovno,neke ne..michaellcmacha wrote:gledaju te mrko tvoji bivši prijatelji, ali ne žele s tobom imati posla tj prljati ruke...
tebe bih bas volio upoznati onako..uvjetno receno frendly coffy..no,jebiga,trebas malo poraditi na vokabularu i pristojnosti..
Guest- Guest
gle iskreno ne želim ulaziti u to, iskreno njegov osobni život me ne zanima. ne zanima me. iman svoj život, iman ionako barem trećinu foruma na fejsu, a ostatak foruma mi je iona nebitan, mogu se sutra ištekati sa njega, kao što su se ištekali neki drugih ljudi koje sam čak i upoznao još sa bivšeg foruma u realnom svijetu, tako da ne želim znati o nečijem životu ništa, ako ta osoba ne želi da to znam. mene nitko(trenutnO) ne vrijeđa na forumu, mene recimo svetac nije nikada vrijeđao, meni su veći problem neki drugi "desničari" sa foruma, uglavnom iz susjedne države a glume velike Hrvate i katolike a bili članovi KPJa(ne želim ih imenovati), a ne svetac koji mene osobno nije nikada vrijeđao(barem ne van civilizirane rasprave), tako me vaša prepucavanja ne zanimaju. hvala lijepa.michaellcmacha wrote:nihil koji je tebi kurac... šta ja sad trebam objaviti svetozarevo puno ime i prezime matični i oib plus izjavu bar dvije osobe koje ga osobno poznaju.... ako ti ja kažem da je svetozar svetozar onda je svetozar... druga je stvar što funkcionira po zadanim obrascima kako u životu tako i tu na forumu... lik je bio tj imao dobre prijatelje hrvate, odavno nije više nikakve veze imao s bosnom od kud su se njegovi doselili i tako je kad je počeo rat tu ostao... ti hrvati su ga ušaltali u neku shemu da je samo obučen u neku uniformu kako ga netko ne bi onako u prolazu ubio... i tako se šlepao... poslije rata je i dalje kontinuirano furao te svoje vukove šeme u spiki i njegova ekipa ga odjebala i s vrermenom se otuđio od ekipe. ali nebitno ja stojim iza onog što sam reko da je bilo gdje bio a da sam se ja na tom terenu zateko i da sere ovako kako ovdje sere ja bi ga nakoksao ko konja... u boljem slučaju... u gorem bi ga liknuo.. a danas sutra da se zagužva prokleo bi mater svoju što mi je spominjao obitelj... ok ti ne kužiš šemu i ja to razumijem, ali poprilično si lakovjeran i pušiš spike koje nama koji smo proživjeli u prvom licu te godine, ne može prodavati...
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:
gle iskreno ne želim ulaziti u to, iskreno njegov osobni život me ne zanima. ne zanima me. iman svoj život, iman ionako barem trećinu foruma na fejsu, a ostatak foruma mi je iona nebitan, mogu se sutra ištekati sa njega, kao što su se ištekali neki drugih ljudi koje sam čak i upoznao još sa bivšeg foruma u realnom svijetu, tako da ne želim znati o nečijem životu ništa, ako ta osoba ne želi da to znam. mene nitko ne vrijeđa na forumu, mene recimo svetac nije nikada vrijeđao, meni su veći problem neki drugi "desničari" sa foruma, neki svetac koji mene osobno nije nikada vrijeđao(barem ne van civilizirane rasprave), tako me vaša prepucavanja ne zanimaju. hvala lijepa.
Pa cisto normalno Yoda..jebote irud,kako men recimo ne zanima kako je netko zivio,zivi ili ce zivjeti.Ej,ako ti je dobro,meni drago,ne zabadam nos u privatluk..
Napose,to je nekulturno..
Ocekivati neki respekt na konto zabadanja nosa u privatluk i pljuvanja konstantnog,e pa naravno da nece moci..
ne cini nikom ono,sto ne zelis da drugi cine tebi..
Guest- Guest
Pogotovo kad je slao oružje arapima da tamane židove a ti si ono kao židovpismejker wrote:hehehehe,nebitno..jedno je sigurno,da je bio Manga..n_razbojnik wrote:Sora wrote:I veliš nisi komunist hvala Boguflumen wrote:crvenkasti wrote:
Zašto? Jesi dobio neku srpsku kuću?
hvala bogu, sve sto imam sam zaradio sam sa zenom. nista nisam dobio, ukrao ili ne daj boze oteo. nisam ni komunista ni srbin.
tebi takva pitanja padaju na pamet onako genetski...jel?
I da hoces .. Jer trebao bi imati puno kvaliteta
Koje je imao TITO
POGKEDAJ sliku sve ti govori : snaga, duh, postenje..
Jel dizo tegove taj ruski agent?
Page 6 of 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 6 of 31