BLJESAK 2019
Page 28 of 31
Page 28 of 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Re: BLJESAK 2019
A glemichaellcmacha wrote:Ataki su hrvati... čim se popraviš odmah dobiješ mjesto u predvorju, ti konkretno ako prestaneš lokati i potrudiš se trijezna suvislo komunicirati, možda završiš i u počasnom blajburškom vodu... na diku i ponos daidži....Sora wrote:Ja pohvaljena za nesto
Ideees
Hrvati su najgori narod na planeti
Ja bila posvud po svijetu
I nisam vidjela gore ljude : lopuze, jalnuse ..
Itd
Kuzim sad Tuđmana i njegove vragove
To su Hrvati
najbolji ljudi..dokaz su humanitarne akcije...da su najgori onda bi te supirali..Sora wrote:A glemichaellcmacha wrote:Ataki su hrvati... čim se popraviš odmah dobiješ mjesto u predvorju, ti konkretno ako prestaneš lokati i potrudiš se trijezna suvislo komunicirati, možda završiš i u počasnom blajburškom vodu... na diku i ponos daidži....Sora wrote:Ja pohvaljena za nesto
Ideees
Itd
To su Hrvati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
humanitarne akcije su dokaz za nistavuksadinare wrote:Onajbolji ljudi..dokaz su humanitarne akcije...da su najgori onda bi te supirali..Sora wrote:A glemichaellcmacha wrote:Ataki su hrvati... čim se popraviš odmah dobiješ mjesto u predvorju, ti konkretno ako prestaneš lokati i potrudiš se trijezna suvislo komunicirati, možda završiš i u počasnom blajburškom vodu... na diku i ponos daidži....Sora wrote:Ja pohvaljena za nesto
Ideees
Itd
To su Hrvati
U godini se dva tri put sjete ljudi biti ljudi
Ja tebe pitam kakovi je stanje s volonterskim radom u rh
Reci cu ti
Nikakvo
kako ne..izađi iz svoje izbe pa obilazi hrvatsku i vidjet ces brdo volontera...Sora wrote:humanitarne akcije su dokaz za nistavuksadinare wrote:Onajbolji ljudi..dokaz su humanitarne akcije...da su najgori onda bi te supirali..Sora wrote:A glemichaellcmacha wrote:Ataki su hrvati... čim se popraviš odmah dobiješ mjesto u predvorju, ti konkretno ako prestaneš lokati i potrudiš se trijezna suvislo komunicirati, možda završiš i u počasnom blajburškom vodu... na diku i ponos daidži....Sora wrote:Ja pohvaljena za nesto
Ideees
Itd
To su Hrvati
U godini se dva tri put sjete ljudi biti ljudi
Ja tebe pitam kakovi je stanje s volonterskim radom u rh
Reci cu ti
Nikakvo
2015-09-08
za frku si premija, sad jel to pohvalno ili nije neka bude na subjektivnom suduSora wrote:Ja pohvaljena za nesto
Ideees
jel te po svetu vodao svetozar ili frka... i jeste jeli one bajne srpske viršleSora wrote:A glemichaellcmacha wrote:Ataki su hrvati... čim se popraviš odmah dobiješ mjesto u predvorju, ti konkretno ako prestaneš lokati i potrudiš se trijezna suvislo komunicirati, možda završiš i u počasnom blajburškom vodu... na diku i ponos daidži....Sora wrote:Ja pohvaljena za nesto
Ideees
Itd
To su Hrvati
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sora wrote:A glemichaellcmacha wrote:Ataki su hrvati... čim se popraviš odmah dobiješ mjesto u predvorju, ti konkretno ako prestaneš lokati i potrudiš se trijezna suvislo komunicirati, možda završiš i u počasnom blajburškom vodu... na diku i ponos daidži....Sora wrote:Ja pohvaljena za nesto
Ideees
Itd
To su Hrvati
a nikako te otjerat iz Hrvatske
jedino što znaš je olajavat
immortal-
2014-04-16
leopard uzorak je na ženi, ne na muškarcu kao prvomichaellcmacha wrote:a baš...
kao drugo sram vas bilo jer se rugate ljudima
kaya predvodnik
nemojte da vam poruga bude zajednička crta koja vas veže u društvu, iako mi se puno puta čini da je
immortal-
2014-04-16
nitko se ne ruga ljudima, ljudi ne pozivaju i ne veličaju masovne pokolje... a frka, svetozar ringo i još tu poneki smatraju da je sasvim ok poubijati parstotisuća ljudi...mortal wrote:leopard uzorak je na ženi, ne na muškarcu kao prvomichaellcmacha wrote:a baš...
kaya predvodnik
nemojte da vam poruga bude zajednička crta koja vas veže u društvu, iako mi se puno puta čini da je
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ne mislim na te ljude nego ove sa slikemichaellcmacha wrote:nitko se ne ruga ljudima, ljudi ne pozivaju i ne veličaju masovne pokolje... a frka, svetozar ringo i još tu poneki smatraju da je sasvim ok poubijati parstotisuća ljudi...mortal wrote:leopard uzorak je na ženi, ne na muškarcu kao prvo
kaya predvodnik
ovi prvi puno puta zasluže verbalni udar jačih razmjera
immortal-
2014-04-16
još mora sjediti da se ne vidi da je višlja od dečkamichaellcmacha wrote:a baš...
ne rugamo se ljudima nego kretenu frki koji vrijeđa sve Hrvate. Žalosno je da to ne vidiš što majmun radimortal wrote:leopard uzorak je na ženi, ne na muškarcu kao prvomichaellcmacha wrote:a baš...
kaya predvodnik
frka se njima niti ne obraća jer je prevelika pička za to , on ovako općenito jede govna i soli pamet.Zorba wrote:A Kaya ne zna sama da se brani grize i ujeda ? Nego ovako seljacki coporativno skupili se par njih i cipelare...Uzas zivi...pickasto ne smiju jedan na jedan sa @frkom...
Klosari...ajde...ajde neka prodju ulicom vojvode stepe nek vidim...
što nije razlog da mu se ne odgovori
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ajde pa postoji valjda neki bolji način da pridržiš štangu frki, pusti ove humano socijalne motive za malu djecu..mortal wrote:leopard uzorak je na ženi, ne na muškarcu kao prvomichaellcmacha wrote:a baš...
kaya predvodnik
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
na kojim si ti pljugamaZorba wrote:A Kaya ne zna sama da se brani grize i ujeda ? Nego ovako seljacki coporativno skupili se par njih i cipelare...Uzas zivi...pickasto ne smiju jedan na jedan sa @frkom...
Klosari...ajde...ajde neka prodju ulicom vojvode stepe nek vidim...
2015-09-08
Page 28 of 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 28 of 31