BLJESAK 2019
Page 27 of 31
Page 27 of 31 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Re: BLJESAK 2019
Krmku.. toliko rijeci a nizasta. Da bi on opet kenjao o najboljim vinima i zenama a naljepse kupi.. pa jbt. Tvoj nivo sam vidjela kroz pokusaj mafijanja , jedan sitan krivotvoritelj za potrebe studenata ( valjda onih iskaznica za hranu, za drugo nisi sposoban) i podvodenje ciganki na svacicevom. O pricanju na njemackom sa esalonom ex ubojica sa podrucja bivse juge kada si saznavao drzavne tajne ni necu. Njih si vidio u novinama . Ili si im pokusao dovesti neku ciganku pa su ti rekli da prosetas. Raditi nista ne znas , to je razvidno iz upisa, pisati ne znas , o nicemu nemas pojma jer ne bi lupio da te placaju u skladistu sto eura na sat, nacitan nisi, skolovan nisi . Znaci sitni klosaru odjebi..
Last edited by kaya on 7/5/2019, 09:48; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kaze ne zna ni jedan jezik al pricao je njemacki sa agentima .. pa jmti.. ne zna ga ni sad, mozda zna sepati i reci ajn euro bite, kad prosi..
2015-08-15
a nije ni dovoljno inteligentan da shvati da se zajebavaš kad spominješ veliku jabuku....kaya wrote:Krmku.. toliko rijeci a nizasta. Da bi on opet kenjao o najboljim vinima i zenama a naljepse kupi.. pa jbt. Tvoj nivo sam vidjela kroz pokusaj mafijanja , jedan sitan krivotvoritelj za potrebe studenata ( valjda onih iskaznica za hranu, za drugo nisi sposoban) i podvodenje ciganki na svacicevom. O pricanju na njemackom sa esalonom ex ubojica sa podrucja bivse juge kada si saznavao drzavne tajne ni necu. Njih si vidio u novinama . Ili si im pokusao dovesti neku ciganku pa su ti rekli da prosetas. Raditi nista ne znas , to je razvidno iz upisa, pisati ne znas , o nicemu nemas pojma jer ne bi lupio da te placaju u skladistu sto eura na sat, nacitan nisi, skolovan nisi . Znaci sitni klosaru odjebi..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ojero... :)))kaya wrote:Kaze ne zna ni jedan jezik al pricao je njemacki sa agentima .. pa jmti.. ne zna ga ni sad, mozda zna sepati i reci ajn euro bite, kad prosi..
2015-08-08
kaya wrote:Raditi nista ne znas , to je razvidno iz upisa
To je razvidno iz činjenice da je valjda jedini na ovom forumu koji još nije shvatio kako se citiraju postovi.
Sora je to shvatila, on nije. To dovoljno govori o njegovim sposobnostima i pameti.
Više nije potrebno ništa dodati.
Guest- Guest
pa dobro sad, to su tehnikalije koje likovi koji zarađuju 100 eura na sat (to je čak i malo s obzirom da je to tarifa za 15 minuta) ne moraju znati... njemu je važnije da bude u toku kad su u pitanju sredstva zaštite... treba izdurati u tom skladištu, i paziti da se na razboli....Speare Shaker wrote:kaya wrote:Raditi nista ne znas , to je razvidno iz upisa
To je razvidno iz činjenice da je valjda jedini na ovom forumu koji još nije shvatio kako se citiraju postovi.
Sora je to shvatila, on nije. To dovoljno govori o njegovim sposobnostima i pameti.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa dobro sad, to su tehnikalije koje likovi koji zarađuju 100 eura na sat (to je čak i malo s obzirom da je to tarifa za 15 minuta) ne moraju znati... njemu je važnije da bude u toku kad su u pitanju sredstva zaštite... treba izdurati u tom skladištu, i paziti da se na razboli....Speare Shaker wrote:kaya wrote:Raditi nista ne znas , to je razvidno iz upisa
Daj mi napiši jednom ono da si mi dao vindija sokić.
crvenkasti-
2014-04-17
kaya wrote:Kaze ne zna ni jedan jezik al pricao je njemacki sa agentima .. pa jmti.. ne zna ga ni sad, mozda zna sepati i reci ajn euro bite, kad prosi..
Guest- Guest
aha :), da, da...njemački špreha zaboravila sam...mada nije isključeno ni ajn evro..michaellcmacha wrote:ojero... :)))kaya wrote:Kaze ne zna ni jedan jezik al pricao je njemacki sa agentima .. pa jmti.. ne zna ga ni sad, mozda zna sepati i reci ajn euro bite, kad prosi..
2015-08-15
Mich wundert, was für ein Schwachsinn aus dem Thema geworden ist.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
e ovo je skužio ziher , to mu viknu putnici kada se bavi svojim biznisom u tramvaju i shvate da im pokušava drpiti novčanik..flumen wrote:Mich wundert, was für ein Schwachsinn aus dem Thema geworden ist.
2015-08-15
Leider ...flumen wrote:Mich wundert, was für ein Schwachsinn aus dem Thema geworden ist.
Guest- Guest
pa eto koliko si inteligentan (ko i frka) da ne kužiš tako te jednostavne stvari.... gle netko te je nahranio i napojio, a taj netko je imao oznake hrvatske vojske, moguće sam bio ja, moguće yehudi (mada da je on, ti vjerojatno ne bi sada bio živ) a možda je bio i svetozar (u tom slučaju bi netko morao fasovati, jer u njega sve košta pa i sok), uglavnom nemoj sve doslovno shvaćati...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa dobro sad, to su tehnikalije koje likovi koji zarađuju 100 eura na sat (to je čak i malo s obzirom da je to tarifa za 15 minuta) ne moraju znati... njemu je važnije da bude u toku kad su u pitanju sredstva zaštite... treba izdurati u tom skladištu, i paziti da se na razboli....Speare Shaker wrote:kaya wrote:Raditi nista ne znas , to je razvidno iz upisa
Daj mi napiši jednom ono da si mi dao vindija sokić.
2015-08-08
pa to bi moglo biti najpreciznijekaya wrote:aha :), da, da...njemački špreha zaboravila sam...mada nije isključeno ni ajn evro..michaellcmacha wrote:ojero... :)))kaya wrote:Kaze ne zna ni jedan jezik al pricao je njemacki sa agentima .. pa jmti.. ne zna ga ni sad, mozda zna sepati i reci ajn euro bite, kad prosi..
2015-08-08
on se takhmici samho sa pamhetnim ljudima pa neće koristhitititi citiranje namjerno.Speare Shaker wrote:kaya wrote:Raditi nista ne znas , to je razvidno iz upisa
2015-08-15
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
michaellcmacha wrote:pa to bi moglo biti najpreciznijekaya wrote:aha :), da, da...njemački špreha zaboravila sam...mada nije isključeno ni ajn evro..michaellcmacha wrote:ojero... :)))kaya wrote:Kaze ne zna ni jedan jezik al pricao je njemacki sa agentima .. pa jmti.. ne zna ga ni sad, mozda zna sepati i reci ajn euro bite, kad prosi..
mada se izjasnio strogo da nije hrvat ni srbin ni musliman iz čega je jasno da je cigan.
2015-08-15
taki su hrvati... čim se popraviš odmah dobiješ mjesto u predvorju, ti konkretno ako prestaneš lokati i potrudiš se trijezna suvislo komunicirati, možda završiš i u počasnom blajburškom vodu... na diku i ponos daidži....Sora wrote:Ja pohvaljena za nesto
Ideees
2015-08-08
Page 27 of 31 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 27 of 31