ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BLJESAK 2019

Page 30 of 31 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31  Next

Go down

BLJESAK 2019 - Page 30 Empty Re: BLJESAK 2019

Post by vuksadinare 7/5/2019, 17:12

Nastala je prava FRKA na temi :)

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2019, 17:14

E da ...njesto shto znash c/p (jebga ja ne znam)...hahahhahahahhahahahahahahah..sunce ti jebem zareno shta je njoj vazno..ajd natipkaj neshto suvislo sa te razumiju i drugi forumashi a ne samo ovi tvoji kozojebi sa kamenjara ::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 7/5/2019, 17:18

frka wrote:.nema shta vidi se da si popupismena
ovo postaje već teško pratiti i kada stavim sa strane ono sch  , pola izraza nisu mi poznati, moram i prevoditi 
i da, znam gdje živiš, u kućici za vrtni alat .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 7/5/2019, 17:19

frka wrote:E da ...njesto shto znash c/p  (jebga ja ne znam)...hahahhahahahhahahahahahahah..sunce ti jebem zareno shta je njoj vazno..ajd natipkaj neshto suvislo  sa te razumiju i drugi forumashi a ne samo ovi tvoji kozojebi sa kamenjara ::))
ja?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2019, 17:20

by vuksadinare Today at 11:12

------------------------------------------------------
Ma kaki...ovo je predigra a kad uceram onda ushi otpadaju...kUjica me vabi..vidi mi IP adresu a ne zna jadna shto je to proxy server..Trebaju joj papiri da pobjegne iz Posushja:::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/5/2019, 17:21

frka wrote:by vuksadinare Today at 11:12

------------------------------------------------------
Ma kaki...ovo je predigra a kad uceram onda ushi otpadaju...kUjica me vabi..vidi mi IP adresu a ne zna jadna shto je to proxy server..Trebaju joj papiri da pobjegne iz Posushja:::))
Frka zakon si :tu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 7/5/2019, 17:22

frka wrote:.Dodushe neke krmache koje su me spijale su nashle i vishe od toga.
svoj novčanik pretpostavljam, koji si maznuo u tramvaju
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2019, 17:29

@frka wrote:
E da ...njesto shto znash c/p (jebga ja ne znam)...hahahhahahahhahahahahahahah..sunce ti jebem zareno shta je njoj vazno..ajd natipkaj neshto suvislo sa te razumiju i drugi forumashi a ne samo ovi tvoji kozojebi sa kamenjara ::))

by kaya Today at 11:19
ja?
----------------------------------------------------------------
Ma jock ne ti..moja baba...pa glupachice uglavnom samo sa tobom tipkam.Tvoj nachin razmishljanja o drugima meni ni u dzep ni iz dzepa .Samo ti nastavi ako ti je tako lakshe da svoj sjebani zivot opravdash..Mene zaboli kurac kako me ljudi percipiraju...da nije tako bio bi pofin...kulturan..ljubim ruke droljice :::))))ali mene to ne zabavlja..mrzim ushtirkanu uljudjenost koja ti iza ledja jedva cheka neshto zabiti u ista.Ja se za sada ovdje dobro zabavljam jer mi je dosadn u kucici za alat (kako se nisi sjetila da sam taj alat ukro:)))..A ti si mi kao fol neka alfa pichka najdraza za prtzanje u pureci mozak...sva si nekako nesigurna pa ti bildam samopouzdanje...reci hvala ...pizda ti materina ..pureca::::)))) Ajd unaprijedio sam te od krmache doshla si do pure..nije loshe napredujesh u mojim ochima...hahhahahahahahahahhaha. o sunce ti jebem :::)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2019, 17:35

@frka wrote:
.Dodushe neke krmache koje su me spijale su nashle i vishe od toga.
by kaya Today at 11:22
--------------------------------------------------------------------------
Pa jebo te pratish li ti fabulu (to mi je isto nadimak) Cigani nemaju lisnice (govori hrvatski da te ceo svet razume krmachice nepismena:)))
i ne voze se tramvajem osim njihovih zena ...oni se voze u BMW i Mercedesima do socijale da podignu lovu koju ce kasnije sjebat na glazbu u nekom knajpetu:::)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 7/5/2019, 17:36

kayo... a jesi primijetila koliko je sličnosti u fantazmagoriji kojoj pribjegavaju i frka i svetozar a i ringo kad ih se raspizdi.... eto jedino što frka usput i šizofreniše....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kaya 7/5/2019, 17:37

frka wrote:
@-----------------------------------------------
Mahahhahahahahahahahhaha. o sunce ti jebem :::)
Frki
————————————-
Je izgleda pocela  smjena. Sad se makni od tipkovnice da te struja ne udari .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 7/5/2019, 17:40

michaellcmacha wrote:kayo... a jesi primijetila koliko je sličnosti u fantazmagoriji kojoj pribjegavaju i frka i svetozar a i ringo kad ih se raspizdi.... eto jedino što frka usput i šizofreniše....
Aha, jesam..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Post by Guest 7/5/2019, 17:43

Da se vratimo malo na temu..jeste proguglali shtagodarce o Kupi..Mozete googlati do preksutra..nema nishta....hahahahahhahahahaha..kako se lagano poigravatati sa budalama,,,(da da ti ti ti shto si googlo ..kretenchna kakve nama.). od toga..Ali ako otvorite one "chetnichke" zagrebachke NOVOSTI ..Mozda tamo nadjete neshto o UNI,,Jebga neshto je opisano i u jednoj knjizi uvazenog vojnog velikodostojnika..Ajmo malo...napregnite te svoje sjebane mozgove....::)))))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 7/5/2019, 17:47

frka wrote:

@frka wrote:
.Dodushe neke krmache koje su me spijale su nashle i vishe od toga.
by kaya Today at 11:22
--------------------------------------------------------------------------
Pa jebo te pratish li ti fabulu (to mi je isto nadimak) Cigani nemaju  lisnice (govori hrvatski da te ceo svet razume krmachice nepismena:)))
i ne voze se tramvajem osim njihovih zena ...oni se voze u BMW i Mercedesima do socijale da podignu lovu koju ce kasnije sjebat na glazbu u nekom knajpetu:::)
Frka
—————————————
Nisham razumhijela , ajd napishi josh jednom .. alkhhhhhhfhehih:)

I digni glavu iz te tipkovnice budaletino  , znam da su te nabili glavom na nju al nos ti je na H - hahahahaha:):)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 7/5/2019, 17:49

frka wrote:Da se vratimo malo na temu..hahahahahhahahahaha..
ccc... bas je ono u pitanju .. netko krupniji
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2019, 17:52

@michaellcmacha wrote:
kayo... a jesi primijetila koliko je sličnosti u fantazmagoriji kojoj pribjegavaju i frka i svetozar a i ringo kad ih se raspizdi.... eto jedino što frka usput i šizofreniše....
by kaya Today at 11:40
Aha, jesam..
=======================================
Pa kaj fali..samo smo se posluzili vashim idiotskim stilom da dokazemo koliki ste kreteni..I pazi sad...mamicu vam na tarabi bosancerovskoj ne prepoznajete sebe u mojim upisima???Ha ..kaj velite ..chim netko nije na istoj razini kao vi ..odmah ga chastite sa pogrdnim imenima...chetnik..Eto ...ja sam glavom i bradom Draza Mihajlovic...imate li shto protv..ubuduce da me zovete Drashko,,,a ne frka,,,pichka vam materina glupa..ja uzivam u vashem krkanluku...meni je interesantan taj mentalitet koji je u svemu kontradiktoran..zabavlja me ....jer ga lagano prokuzim..vec sam jednom napisao ma chim zinete znam shto mislite...zato ova kUja i ne tipka duge rechenice ...skriva da je sa Kamenjara aiz zrakoplova joj se vide oziljci po onim debelim nozetinama koje je dobila letajuci za ovcama ...Jebo te alah begamber ,,lichi na Modrica:::))))Kozojebka...a ne...ljepshe mi zvuchi Tukitza:::)))hahahahahahahahahaahhaha.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 7/5/2019, 17:57

frka wrote:@michaellcmacha wrote:
by kaya Today at 11:40
Aha, jesam..
=======================================
hi Tukitza:::)))hahahahahahahahahaahhaha.
—————-
Ajd reci Furkanu da je dosta ...daj neki sigurnosni znak
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2019, 17:59

@frka wrote:
Da se vratimo malo na temu..hahahahahhahahahaha..

by kaya Today at 11:49

ccc... bas je ono u pitanju .. netko krupniji
-------------------------------------------------------------------
Pa sad ti vjerovala ili ne ali je tak...vec sam tukice (glupo mi te nazivati krmachitcom ljepshe zvuchi tukica jer mi sama pomisao na to vraca na Sesvete i farmu svinja u to vrijeme) prije nagovijestio da cu vam dati link,,,a sada vas samo mamim i igram se sa vashom glupom radoznaloshcu...tko sam ja...ovdje odgovaram i onom idiotu koji misli da je novinar Nisam Kresh mada smo blizu jedan drugoga stanovali..On je cigic isto kao i ja....hahahhahahahahahahahha....ajmo googlajte,,ja radim za googija...shto vishe klikova to skuplje reklame ...jebga ...dosadilo mi u kucici za alat...hahhahahahahahahahahahahhahahahaha o jebo te irud:::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2019, 18:01

Vratim se po jos ..ne se sikiriki::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 7/5/2019, 18:02

E jebiga.. izgleda da je Furkanu dao krivi znak “ :tu“.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 30 of 31 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31  Next

Back to top

- Similar topics