ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BLJESAK 2019

Page 15 of 31 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31  Next

Go down

BLJESAK 2019 - Page 15 Empty Re: BLJESAK 2019

Post by immortal Sun 5 May - 9:50

crvenkasti wrote:Srbi su bili glavni političari, suci, privrednici, liječnici, znanstvenici..
Oni su oduvijek bili na svim vodeći položajima u Hrvatskoj.
Oni su upravljali sa svim. A manjina!
Potpuno je razumljivo što smo bili ljubomorni i mrzili ih.

A onda, odjednom, svi su masovno otišli!
Ostavili su nas same!
A znali su oni da ćemo mi sve upropastiti. Mi smo Hrvati! Što mi znamo?

Gadovi!

Vi ste svi veliki  uvaženi pametni jaki srbi koji ste otišli iz Hrvatske, koji ste po Hrvatskoj bili veliki face, znalci, fungcioneri... nema što niste
Jbt od kad ste se vrati u Srbiju i Bosnu među svoje srbe nitko vas živ više ne doživljava, nemate uticaj, posao, značaj. Pokušavate cijukati kao miševi, gugukati kao golubovi, ali i dalje nikako ni da privučete pozornost.  
Ostalo vam samo da visite na Hrvatskom forumu i serete kvake!!  santa

Pi_de!

immortal

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sun 5 May - 9:52

n_razbojnik wrote:Ko je foxdojcerka
confused sveto će dati odgovor na to pitanje

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 May - 10:46

Misli na mene, mada, jedina lažljiva (nikako lukava) lisica je dotični lažov.
Nećemo o njegovom poznavanju njemačkog jezika :-)
Guest
Guest

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Post by dijagram Sun 5 May - 11:14

RayMabus wrote:
frka wrote:Tako ce oni vas za "svoje zasluge" sisati ko partizani za svoje.Jebo te ista je matrica..nikakve razlike nema osim samo imena i vremena..
Imaju zašto. Oslobodili su 1/3 okupirane zemlje.

Nije nezasluženo.

Hvala branitelji.
Molim, i drugi put:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram Sun 5 May - 11:15

Eroo wrote::)

BLJESAK 2019 - Page 15 59468867_2169357799797834_5407990358313271296_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent-frt3-1
Bogami, stanjila se, ovo je vec prihvatljivo:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 May - 11:47

dijagram wrote:
RayMabus wrote:
frka wrote:Tako ce oni vas za "svoje zasluge" sisati ko partizani za svoje.Jebo te ista je matrica..nikakve razlike nema osim samo imena i vremena..

Nije nezasluženo.

Hvala branitelji.
:tu :beer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram Sun 5 May - 11:49

Iskra wrote:
dijagram wrote:
RayMabus wrote:

Nije nezasluženo.

Hvala branitelji.
:tu :beer
:x
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Regoč Sun 5 May - 14:09

dijagram wrote:
Eroo wrote::)

BLJESAK 2019 - Page 15 59468867_2169357799797834_5407990358313271296_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent-frt3-1
Bogami, stanjila se, ovo je vec prihvatljivo:)
Stanjila se, a sise veće! Kako to?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by kaya Sun 5 May - 14:12

frka wrote:
Bio sam medju tim krimosima koji su radili za njemachki DTB.Moje poznavanje njemachkog jezika u to vrijeme dalo mi je priliku da chujem shto se planira.
Konju bre, za njih ti nije trebao njemacki nego srpsko hrvatski, i nisu radili DTB nego za udbu.
Cuj to, njemacki je on sprehao s njima.. u Zagrebu  
- herr bagaric   , wie heist diese prostitutkise sa velikim  sisama ?
- herr Krojf   ce ti  antworten, ovaj odgovoriti ..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sun 5 May - 14:13

kaya wrote:
frka wrote:
Bio sam medju tim krimosima koji su radili za njemachki DTB.Moje poznavanje njemachkog jezika u to vrijeme dalo mi je priliku da chujem shto se planira.
Konju bre, za njih ti nije trebao njemacki nego srpsko hrvatski, i nisu radili DTB nego za udbu.
sunny lol! :tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 May - 14:25

frka wrote:by Maggie19 Today at 19:30

Previse citas ovakve kao frka.
Naravno da je bilo slucajeva, kao i raznih drugih, ali nije bilo politike.
Dzani, pazi, metak.
===========================================================================
Gle ...procitao sam par tvojij postova i shvatio da si kak bi rekli zagorci ni mim ni vrit..Tak da ne chitaj me..zaobilazi jer nisam bash ugodan sugovornik sa ljudima kojima mozak sluzi samo zato da ne pishaju i ne seru po kuci.Ja nisam nista slagao..ako si me chitala prije onda prafi fabulu pa cesh skuziti da moji postovi imaju tezinu ne zato shto su istiniti nego zato shto ih nisam prepisao sa interneta nego na osnovu podataka i dogadjaja iz prve ruke ih iznosim ovdje jer vas ovdje ima jako puno prepariranih vashim jebenim medijima koji su napravili zombije od vecine hrvata.Nisam lud da iznosim imena i prezimena jer bih mogao nashkoditi nekim ljudima i obiteljima od tih dechkica.Bio sam medju tim krimosima koji su radili za njemachki DTB.Moje poznavanje njemachkog jezika u to vrijeme dalo mi je priliku da chujem shto se planira.Vi hrvati ste ovce..(kazesh nije bila politika i zaboravljash Mesicev dokaz Hagu i snmku gdje Tudjman na Brionima pricha o jesenskom oranju) doznate na kraju tko vas je shishao i jebo u zdrav mozak.Ja ne znam gdje ti zivish i shto si dozivjela..ali ja sam zivio  Zagrebu ..znam da mogu sve imenom i prezimenom dokumentirati.Josh je bila zajebancija da zagorce love po vinogradima..ali nije bila zajbancija da su hrvate iz Bosne isti tako lovili po kaficima i slali direktno u Bosnu.Samo mi nemoj reci da sam to trebao prijaviti ustashkoj drzavi.Ja sam bio malo mudriji jer sam poznavao i dans poznajem jako dobro povijest tih prostora i toga mentaliteta koji ochito pomalo i tebe preuzima.Svaki muskarac ovdje zna da je to istina shto sam napisao zato cute.A najbolje znaju to majke koje su izgubile svoju djec.Da da tvoj Tudjman je saradnji sa Njemachkom rijeshio srpsko pitanje u Cro..ali je rijeshio i vashe..sad cesh reci da lazem..Svi ovdje do sada koji komuniciraju na ovaj nachin samnom nisu iznijeli ni jedan fakt nego uopcavaju i izmishljaju gluposti.Kako znam da su gluposti.P jednostavno ..sve sam to prozivio na svojoj kozi i ne sluzim se rekla kazala ...nego vidio ...osjetio..dotako...Bog vas mazo...vi ste stvarno slijepi.Isprichavam se na grubim rijechima (to radim zbog toga shto sam shvatio da nisi pokvarena osoba nego naivna) isto tako..ako sam te "povrijedio" istinom to je prvi znak budjenja.Zapamti ..i ne samo ti..ja nemam nikakvog interesa da lazem jer volim vishe najgoru istinu od najljepshe lazi.Proshle godine sam bio 3 mjeseca u Zagrebu i okolo ..moje oko i uho vidi sve..a vi ste kao mravi hodate po zemlji ali ne znate da postoji nebo...niste krivi..zbog anatomskog nedostatka jednostavno ne ozete okrenuti glavu prema nebu dok vas neki kurac ne okrene na ledja tek onda vidite da postoji i neka druga dimenzija pogleda na zivot.Kuzim..zensko si (nisu sve takve) ali vecina zivi u svom svijetu zabluda.Poznat sam po tome i u stvarnosti da ljudima kazem istinu u ochi a neke koje ne zelim povrijediti istinom jednostavno zaobidjem..pa cu tako i uguduce zaobilaziti tebe i tvoju korektnost.Nemam pojma tko si ...niti imam pojma tko su drugi...nishta osobno nemam protiv bilo koga dok se ponasha na civilizirani nachin..Prema dobrim i pametnim ljudima sam ponizan sa duznim poshtovanjem a prema gadovima koji se hvale kako su ubijali i tjerali ljude sa njihovih ognjishta pa bilo oni srbi...hrvati...ili muslimani..ili mozda netko blizi iz moje obitelji....e takvima jebem mater u po pichke (meforichki recheno naravno) zato shto ne podnosim neparavdu bilo koje vrste prema bilo kome.Ostaj dobro i ne chitaj me jer ce ti zivot postati nocna mora ako ti se probudi ona sinapsa koja postoji u svakom normalnom bicu.

Jebote, koja hrpa govana u samo jednom postu! Idi se liječi!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 May - 14:30

kaya wrote:
frka wrote:
Ovo je već zabrinjavajuće, epidemija oberlažova...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sun 5 May - 14:31

tre wrote:
kaya wrote:
frka wrote:
sunny lol! :tu
;)  a možda je munjerda zbilja s njima pričao njemački, ako je ko kelner radio na nekoj muzici...
- guten abend herr zlatko, was trinken sie? 
- ko je ova budala (ovom do sebe) ??!!
- ne znam, al izbacit ćemo ga napolje..

Last edited by kaya on Sun 5 May - 14:33; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 May - 14:33

dzango wrote:
cassanowa wrote:
dzango wrote:
cassanowa wrote:
dzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.
Nije u svima. Oko 20 tisuća Srba je branilo Hrvatsku.
Mora onda da je tu problem. Opet vam Srbi podmetnuli.
Nisi skužio.
Jesam, Srba odavno nema a vi ste i dalje u kurcu. Ti onda vidi gde leži problem.
1. Di Srba odabno nema?
2. Mi u kurcu? Pogledaj onda beogradski pašaluk.
3. Problem leži u vašim krivo informiranim glavama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 May - 14:35

Iskra wrote:
frka wrote:by Maggie19 Today at 19:30

Previse citas ovakve kao frka.
Naravno da je bilo slucajeva, kao i raznih drugih, ali nije bilo politike.
Dzani, pazi, metak.
===========================================================================
Gle ...procitao sam par tvojij postova i shvatio da si kak bi rekli zagorci ni mim ni vrit..Tak da ne chitaj me..zaobilazi jer nisam bash ugodan sugovornik sa ljudima kojima mozak sluzi samo zato da ne pishaju i ne seru po kuci.Ja nisam nista slagao..ako si me chitala prije onda prafi fabulu pa cesh skuziti da moji postovi imaju tezinu ne zato shto su istiniti nego zato shto ih nisam prepisao sa interneta nego na osnovu podataka i dogadjaja iz prve ruke ih iznosim ovdje jer vas ovdje ima jako puno prepariranih vashim jebenim medijima koji su napravili zombije od vecine hrvata.Nisam lud da iznosim imena i prezimena jer bih mogao nashkoditi nekim ljudima i obiteljima od tih dechkica.Bio sam medju tim krimosima koji su radili za njemachki DTB.Moje poznavanje njemachkog jezika u to vrijeme dalo mi je priliku da chujem shto se planira.Vi hrvati ste ovce..(kazesh nije bila politika i zaboravljash Mesicev dokaz Hagu i snmku gdje Tudjman na Brionima pricha o jesenskom oranju) doznate na kraju tko vas je shishao i jebo u zdrav mozak.Ja ne znam gdje ti zivish i shto si dozivjela..ali ja sam zivio  Zagrebu ..znam da mogu sve imenom i prezimenom dokumentirati.Josh je bila zajebancija da zagorce love po vinogradima..ali nije bila zajbancija da su hrvate iz Bosne isti tako lovili po kaficima i slali direktno u Bosnu.Samo mi nemoj reci da sam to trebao prijaviti ustashkoj drzavi.Ja sam bio malo mudriji jer sam poznavao i dans poznajem jako dobro povijest tih prostora i toga mentaliteta koji ochito pomalo i tebe preuzima.Svaki muskarac ovdje zna da je to istina shto sam napisao zato cute.A najbolje znaju to majke koje su izgubile svoju djec.Da da tvoj Tudjman je saradnji sa Njemachkom rijeshio srpsko pitanje u Cro..ali je rijeshio i vashe..sad cesh reci da lazem..Svi ovdje do sada koji komuniciraju na ovaj nachin samnom nisu iznijeli ni jedan fakt nego uopcavaju i izmishljaju gluposti.Kako znam da su gluposti.P jednostavno ..sve sam to prozivio na svojoj kozi i ne sluzim se rekla kazala ...nego vidio ...osjetio..dotako...Bog vas mazo...vi ste stvarno slijepi.Isprichavam se na grubim rijechima (to radim zbog toga shto sam shvatio da nisi pokvarena osoba nego naivna) isto tako..ako sam te "povrijedio" istinom to je prvi znak budjenja.Zapamti ..i ne samo ti..ja nemam nikakvog interesa da lazem jer volim vishe najgoru istinu od najljepshe lazi.Proshle godine sam bio 3 mjeseca u Zagrebu i okolo ..moje oko i uho vidi sve..a vi ste kao mravi hodate po zemlji ali ne znate da postoji nebo...niste krivi..zbog anatomskog nedostatka jednostavno ne ozete okrenuti glavu prema nebu dok vas neki kurac ne okrene na ledja tek onda vidite da postoji i neka druga dimenzija pogleda na zivot.Kuzim..zensko si (nisu sve takve) ali vecina zivi u svom svijetu zabluda.Poznat sam po tome i u stvarnosti da ljudima kazem istinu u ochi a neke koje ne zelim povrijediti istinom jednostavno zaobidjem..pa cu tako i uguduce zaobilaziti tebe i tvoju korektnost.Nemam pojma tko si ...niti imam pojma tko su drugi...nishta osobno nemam protiv bilo koga dok se ponasha na civilizirani nachin..Prema dobrim i pametnim ljudima sam ponizan sa duznim poshtovanjem a prema gadovima koji se hvale kako su ubijali i tjerali ljude sa njihovih ognjishta pa bilo oni srbi...hrvati...ili muslimani..ili mozda netko blizi iz moje obitelji....e takvima jebem mater u po pichke (meforichki recheno naravno) zato shto ne podnosim neparavdu bilo koje vrste prema bilo kome.Ostaj dobro i ne chitaj me jer ce ti zivot postati nocna mora ako ti se probudi ona sinapsa koja postoji u svakom normalnom bicu.

Jebote, koja hrpa govana u samo jednom postu! Idi se liječi!
isfrustrirana da sve frca ledeni kristali oko nje...tebe seksualno treba izlijeciti..sasvim si fini presjek ledene svapske bičezi.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 May - 14:36

tre wrote:
confused  sveto će dati odgovor na to pitanje
lukava i podla svabica..fox aludira na podmuklo i lukavo :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 May - 14:37

frka wrote:y cassanowa Today at 21:58

@frka wrote:

@dzango wrote:
Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.
Nije u svima. Oko 20 tisuća Srba je branilo Hrvatsku.
==========================================================
Imaju li oni mirovine?Chetnici pichka im materina na vrijeme se presvukli:::))
Mada ne vjerujem u taj podatak ali je bilo  dosta krimosa koji su se borili za lovu ..i privilegije koje su dobili al u kurcu::))

by cassanowa Yesterday at 21:30
Boli me kurac u koje podatke ti vjeruješ.
==================================================================
Dobro ...samo sam pitao jer mi je sve sumnjivo kada se radi o zaokruzenim brojkama..Ak te kurac boli,,javi se onoj glupachitzi kUjy kazu kuloari da je najbolja duvachica..jer je glupa ko kurac::))
Boli me kurac i što ti je sve sumnjivo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 May - 14:37

usput Fukserice,probaj sa argumentima..kako vidis lako je sipati hrpu uvreda na neciji racun..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sun 5 May - 14:38

Iskra wrote:
kaya wrote:
frka wrote:
vis da mu se zbrkalo sve u glavi, nije dobro proučio gradivo a glumi mangu..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 May - 14:38

kaya wrote:
Iskra wrote:
kaya wrote:
frka wrote:
vis da mu se zbrkalo sve u glavi, nije dobro proučio gradivo a glumi mangu..
:tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 31 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics