BLJESAK 2019
Page 15 of 31
Page 15 of 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Re: BLJESAK 2019
Vi ste svi veliki uvaženi pametni jaki srbi koji ste otišli iz Hrvatske, koji ste po Hrvatskoj bili veliki face, znalci, fungcioneri... nema što nistecrvenkasti wrote:Srbi su bili glavni političari, suci, privrednici, liječnici, znanstvenici..
Oni su oduvijek bili na svim vodeći položajima u Hrvatskoj.
Oni su upravljali sa svim. A manjina!
Potpuno je razumljivo što smo bili ljubomorni i mrzili ih.
A onda, odjednom, svi su masovno otišli!
Ostavili su nas same!
A znali su oni da ćemo mi sve upropastiti. Mi smo Hrvati! Što mi znamo?
Gadovi!
Jbt od kad ste se vrati u Srbiju i Bosnu među svoje srbe nitko vas živ više ne doživljava, nemate uticaj, posao, značaj. Pokušavate cijukati kao miševi, gugukati kao golubovi, ali i dalje nikako ni da privučete pozornost.
Ostalo vam samo da visite na Hrvatskom forumu i serete kvake!!
Pi_de!
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
sveto će dati odgovor na to pitanjen_razbojnik wrote:Ko je foxdojcerka
Misli na mene, mada, jedina lažljiva (nikako lukava) lisica je dotični lažov.n_razbojnik wrote:Ko je foxdojcerka
Nećemo o njegovom poznavanju njemačkog jezika :-)
Guest- Guest
Molim, i drugi put:)RayMabus wrote:Imaju zašto. Oslobodili su 1/3 okupirane zemlje.frka wrote:Tako ce oni vas za "svoje zasluge" sisati ko partizani za svoje.Jebo te ista je matrica..nikakve razlike nema osim samo imena i vremena..
Nije nezasluženo.
Hvala branitelji.
dijagram-
2015-08-09
Bogami, stanjila se, ovo je vec prihvatljivo:)Eroo wrote:
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Molim, i drugi put:)RayMabus wrote:Imaju zašto. Oslobodili su 1/3 okupirane zemlje.frka wrote:Tako ce oni vas za "svoje zasluge" sisati ko partizani za svoje.Jebo te ista je matrica..nikakve razlike nema osim samo imena i vremena..
Nije nezasluženo.
Hvala branitelji.
Guest- Guest
Iskra wrote:dijagram wrote:Molim, i drugi put:)RayMabus wrote:Imaju zašto. Oslobodili su 1/3 okupirane zemlje.frka wrote:Tako ce oni vas za "svoje zasluge" sisati ko partizani za svoje.Jebo te ista je matrica..nikakve razlike nema osim samo imena i vremena..
Nije nezasluženo.
Hvala branitelji.
dijagram-
2015-08-09
Stanjila se, a sise veće! Kako to?dijagram wrote:Bogami, stanjila se, ovo je vec prihvatljivo:)Eroo wrote:
Konju bre, za njih ti nije trebao njemacki nego srpsko hrvatski, i nisu radili DTB nego za udbu.frka wrote:
Bio sam medju tim krimosima koji su radili za njemachki DTB.Moje poznavanje njemachkog jezika u to vrijeme dalo mi je priliku da chujem shto se planira.
Cuj to, njemacki je on sprehao s njima.. u Zagrebu
- herr bagaric , wie heist diese prostitutkise sa velikim sisama ?
- herr Krojf ce ti antworten, ovaj odgovoriti ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Konju bre, za njih ti nije trebao njemacki nego srpsko hrvatski, i nisu radili DTB nego za udbu.frka wrote:
Bio sam medju tim krimosima koji su radili za njemachki DTB.Moje poznavanje njemachkog jezika u to vrijeme dalo mi je priliku da chujem shto se planira.
Jebote, koja hrpa govana u samo jednom postu! Idi se liječi!frka wrote:by Maggie19 Today at 19:30
Previse citas ovakve kao frka.
Naravno da je bilo slucajeva, kao i raznih drugih, ali nije bilo politike.
Dzani, pazi, metak.
===========================================================================
Gle ...procitao sam par tvojij postova i shvatio da si kak bi rekli zagorci ni mim ni vrit..Tak da ne chitaj me..zaobilazi jer nisam bash ugodan sugovornik sa ljudima kojima mozak sluzi samo zato da ne pishaju i ne seru po kuci.Ja nisam nista slagao..ako si me chitala prije onda prafi fabulu pa cesh skuziti da moji postovi imaju tezinu ne zato shto su istiniti nego zato shto ih nisam prepisao sa interneta nego na osnovu podataka i dogadjaja iz prve ruke ih iznosim ovdje jer vas ovdje ima jako puno prepariranih vashim jebenim medijima koji su napravili zombije od vecine hrvata.Nisam lud da iznosim imena i prezimena jer bih mogao nashkoditi nekim ljudima i obiteljima od tih dechkica.Bio sam medju tim krimosima koji su radili za njemachki DTB.Moje poznavanje njemachkog jezika u to vrijeme dalo mi je priliku da chujem shto se planira.Vi hrvati ste ovce..(kazesh nije bila politika i zaboravljash Mesicev dokaz Hagu i snmku gdje Tudjman na Brionima pricha o jesenskom oranju) doznate na kraju tko vas je shishao i jebo u zdrav mozak.Ja ne znam gdje ti zivish i shto si dozivjela..ali ja sam zivio Zagrebu ..znam da mogu sve imenom i prezimenom dokumentirati.Josh je bila zajebancija da zagorce love po vinogradima..ali nije bila zajbancija da su hrvate iz Bosne isti tako lovili po kaficima i slali direktno u Bosnu.Samo mi nemoj reci da sam to trebao prijaviti ustashkoj drzavi.Ja sam bio malo mudriji jer sam poznavao i dans poznajem jako dobro povijest tih prostora i toga mentaliteta koji ochito pomalo i tebe preuzima.Svaki muskarac ovdje zna da je to istina shto sam napisao zato cute.A najbolje znaju to majke koje su izgubile svoju djec.Da da tvoj Tudjman je saradnji sa Njemachkom rijeshio srpsko pitanje u Cro..ali je rijeshio i vashe..sad cesh reci da lazem..Svi ovdje do sada koji komuniciraju na ovaj nachin samnom nisu iznijeli ni jedan fakt nego uopcavaju i izmishljaju gluposti.Kako znam da su gluposti.P jednostavno ..sve sam to prozivio na svojoj kozi i ne sluzim se rekla kazala ...nego vidio ...osjetio..dotako...Bog vas mazo...vi ste stvarno slijepi.Isprichavam se na grubim rijechima (to radim zbog toga shto sam shvatio da nisi pokvarena osoba nego naivna) isto tako..ako sam te "povrijedio" istinom to je prvi znak budjenja.Zapamti ..i ne samo ti..ja nemam nikakvog interesa da lazem jer volim vishe najgoru istinu od najljepshe lazi.Proshle godine sam bio 3 mjeseca u Zagrebu i okolo ..moje oko i uho vidi sve..a vi ste kao mravi hodate po zemlji ali ne znate da postoji nebo...niste krivi..zbog anatomskog nedostatka jednostavno ne ozete okrenuti glavu prema nebu dok vas neki kurac ne okrene na ledja tek onda vidite da postoji i neka druga dimenzija pogleda na zivot.Kuzim..zensko si (nisu sve takve) ali vecina zivi u svom svijetu zabluda.Poznat sam po tome i u stvarnosti da ljudima kazem istinu u ochi a neke koje ne zelim povrijediti istinom jednostavno zaobidjem..pa cu tako i uguduce zaobilaziti tebe i tvoju korektnost.Nemam pojma tko si ...niti imam pojma tko su drugi...nishta osobno nemam protiv bilo koga dok se ponasha na civilizirani nachin..Prema dobrim i pametnim ljudima sam ponizan sa duznim poshtovanjem a prema gadovima koji se hvale kako su ubijali i tjerali ljude sa njihovih ognjishta pa bilo oni srbi...hrvati...ili muslimani..ili mozda netko blizi iz moje obitelji....e takvima jebem mater u po pichke (meforichki recheno naravno) zato shto ne podnosim neparavdu bilo koje vrste prema bilo kome.Ostaj dobro i ne chitaj me jer ce ti zivot postati nocna mora ako ti se probudi ona sinapsa koja postoji u svakom normalnom bicu.
Guest- Guest
Ovo je već zabrinjavajuće, epidemija oberlažova...kaya wrote:Konju bre, za njih ti nije trebao njemacki nego srpsko hrvatski, i nisu radili DTB nego za udbu.frka wrote:
Guest- Guest
a možda je munjerda zbilja s njima pričao njemački, ako je ko kelner radio na nekoj muzici...tre wrote:kaya wrote:Konju bre, za njih ti nije trebao njemacki nego srpsko hrvatski, i nisu radili DTB nego za udbu.frka wrote:
- guten abend herr zlatko, was trinken sie?
- ko je ova budala (ovom do sebe) ??!!
- ne znam, al izbacit ćemo ga napolje..
Last edited by kaya on Sun 5 May - 14:33; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
2015-08-15
1. Di Srba odabno nema?dzango wrote:Jesam, Srba odavno nema a vi ste i dalje u kurcu. Ti onda vidi gde leži problem.cassanowa wrote:Nisi skužio.dzango wrote:Mora onda da je tu problem. Opet vam Srbi podmetnuli.cassanowa wrote:Nije u svima. Oko 20 tisuća Srba je branilo Hrvatsku.dzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.
2. Mi u kurcu? Pogledaj onda beogradski pašaluk.
3. Problem leži u vašim krivo informiranim glavama.
Guest- Guest
isfrustrirana da sve frca ledeni kristali oko nje...tebe seksualno treba izlijeciti..sasvim si fini presjek ledene svapske bičezi..Iskra wrote:Jebote, koja hrpa govana u samo jednom postu! Idi se liječi!frka wrote:by Maggie19 Today at 19:30
Previse citas ovakve kao frka.
Naravno da je bilo slucajeva, kao i raznih drugih, ali nije bilo politike.
Dzani, pazi, metak.
===========================================================================
Gle ...procitao sam par tvojij postova i shvatio da si kak bi rekli zagorci ni mim ni vrit..Tak da ne chitaj me..zaobilazi jer nisam bash ugodan sugovornik sa ljudima kojima mozak sluzi samo zato da ne pishaju i ne seru po kuci.Ja nisam nista slagao..ako si me chitala prije onda prafi fabulu pa cesh skuziti da moji postovi imaju tezinu ne zato shto su istiniti nego zato shto ih nisam prepisao sa interneta nego na osnovu podataka i dogadjaja iz prve ruke ih iznosim ovdje jer vas ovdje ima jako puno prepariranih vashim jebenim medijima koji su napravili zombije od vecine hrvata.Nisam lud da iznosim imena i prezimena jer bih mogao nashkoditi nekim ljudima i obiteljima od tih dechkica.Bio sam medju tim krimosima koji su radili za njemachki DTB.Moje poznavanje njemachkog jezika u to vrijeme dalo mi je priliku da chujem shto se planira.Vi hrvati ste ovce..(kazesh nije bila politika i zaboravljash Mesicev dokaz Hagu i snmku gdje Tudjman na Brionima pricha o jesenskom oranju) doznate na kraju tko vas je shishao i jebo u zdrav mozak.Ja ne znam gdje ti zivish i shto si dozivjela..ali ja sam zivio Zagrebu ..znam da mogu sve imenom i prezimenom dokumentirati.Josh je bila zajebancija da zagorce love po vinogradima..ali nije bila zajbancija da su hrvate iz Bosne isti tako lovili po kaficima i slali direktno u Bosnu.Samo mi nemoj reci da sam to trebao prijaviti ustashkoj drzavi.Ja sam bio malo mudriji jer sam poznavao i dans poznajem jako dobro povijest tih prostora i toga mentaliteta koji ochito pomalo i tebe preuzima.Svaki muskarac ovdje zna da je to istina shto sam napisao zato cute.A najbolje znaju to majke koje su izgubile svoju djec.Da da tvoj Tudjman je saradnji sa Njemachkom rijeshio srpsko pitanje u Cro..ali je rijeshio i vashe..sad cesh reci da lazem..Svi ovdje do sada koji komuniciraju na ovaj nachin samnom nisu iznijeli ni jedan fakt nego uopcavaju i izmishljaju gluposti.Kako znam da su gluposti.P jednostavno ..sve sam to prozivio na svojoj kozi i ne sluzim se rekla kazala ...nego vidio ...osjetio..dotako...Bog vas mazo...vi ste stvarno slijepi.Isprichavam se na grubim rijechima (to radim zbog toga shto sam shvatio da nisi pokvarena osoba nego naivna) isto tako..ako sam te "povrijedio" istinom to je prvi znak budjenja.Zapamti ..i ne samo ti..ja nemam nikakvog interesa da lazem jer volim vishe najgoru istinu od najljepshe lazi.Proshle godine sam bio 3 mjeseca u Zagrebu i okolo ..moje oko i uho vidi sve..a vi ste kao mravi hodate po zemlji ali ne znate da postoji nebo...niste krivi..zbog anatomskog nedostatka jednostavno ne ozete okrenuti glavu prema nebu dok vas neki kurac ne okrene na ledja tek onda vidite da postoji i neka druga dimenzija pogleda na zivot.Kuzim..zensko si (nisu sve takve) ali vecina zivi u svom svijetu zabluda.Poznat sam po tome i u stvarnosti da ljudima kazem istinu u ochi a neke koje ne zelim povrijediti istinom jednostavno zaobidjem..pa cu tako i uguduce zaobilaziti tebe i tvoju korektnost.Nemam pojma tko si ...niti imam pojma tko su drugi...nishta osobno nemam protiv bilo koga dok se ponasha na civilizirani nachin..Prema dobrim i pametnim ljudima sam ponizan sa duznim poshtovanjem a prema gadovima koji se hvale kako su ubijali i tjerali ljude sa njihovih ognjishta pa bilo oni srbi...hrvati...ili muslimani..ili mozda netko blizi iz moje obitelji....e takvima jebem mater u po pichke (meforichki recheno naravno) zato shto ne podnosim neparavdu bilo koje vrste prema bilo kome.Ostaj dobro i ne chitaj me jer ce ti zivot postati nocna mora ako ti se probudi ona sinapsa koja postoji u svakom normalnom bicu.
Guest- Guest
lukava i podla svabica..fox aludira na podmuklo i lukavotre wrote:sveto će dati odgovor na to pitanjen_razbojnik wrote:Ko je foxdojcerka
Guest- Guest
Boli me kurac i što ti je sve sumnjivo.frka wrote:y cassanowa Today at 21:58
@frka wrote:
@dzango wrote:
Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.
Nije u svima. Oko 20 tisuća Srba je branilo Hrvatsku.
==========================================================
Imaju li oni mirovine?Chetnici pichka im materina na vrijeme se presvukli:::))
Mada ne vjerujem u taj podatak ali je bilo dosta krimosa koji su se borili za lovu ..i privilegije koje su dobili al u kurcu::))
by cassanowa Yesterday at 21:30
Boli me kurac u koje podatke ti vjeruješ.
==================================================================
Dobro ...samo sam pitao jer mi je sve sumnjivo kada se radi o zaokruzenim brojkama..Ak te kurac boli,,javi se onoj glupachitzi kUjy kazu kuloari da je najbolja duvachica..jer je glupa ko kurac::))
Guest- Guest
usput Fukserice,probaj sa argumentima..kako vidis lako je sipati hrpu uvreda na neciji racun..
Guest- Guest
vis da mu se zbrkalo sve u glavi, nije dobro proučio gradivo a glumi mangu..Iskra wrote:Ovo je već zabrinjavajuće, epidemija oberlažova...kaya wrote:Konju bre, za njih ti nije trebao njemacki nego srpsko hrvatski, i nisu radili DTB nego za udbu.frka wrote:
2015-08-15
kaya wrote:vis da mu se zbrkalo sve u glavi, nije dobro proučio gradivo a glumi mangu..Iskra wrote:Ovo je već zabrinjavajuće, epidemija oberlažova...kaya wrote:Konju bre, za njih ti nije trebao njemacki nego srpsko hrvatski, i nisu radili DTB nego za udbu.frka wrote:
Guest- Guest
Page 15 of 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 15 of 31