BLJESAK 2019
Page 29 of 31
Page 29 of 31 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31
Re: BLJESAK 2019
na kojim si ti pljugamaZorba wrote:A Kaya ne zna sama da se brani grize i ujeda ? Nego ovako seljacki coporativno skupili se par njih i cipelare...Uzas zivi...pickasto ne smiju jedan na jedan sa @frkom...
Klosari...ajde...ajde neka prodju ulicom vojvode stepe nek vidim...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
od kuda bi netko uopće imao ikakvih znanja o vojsci da nije bio u vojsci ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma na krivoj temi je postZorba wrote:kaya wrote:od kuda bi netko uopće imao ikakvih znanja o vojsci da nije bio u vojsci ..
bili su mnogi u vojsci a koliko je njih bilo na prvoj liniji i u borbi ?
2015-08-15
Zorba wrote:kaya wrote:frka se njima niti ne obraća jer je prevelika pička za to , on ovako općenito jede govna i soli pamet.Zorba wrote:A Kaya ne zna sama da se brani grize i ujeda ? Nego ovako seljacki coporativno skupili se par njih i cipelare...Uzas zivi...pickasto ne smiju jedan na jedan sa @frkom...
što nije razlog da mu se ne odgovori
pa zasto se tebi obraca ako je picka ? ocigledno da ima muda cim tebe handri i ne popusta...
2015-08-15
Ciganin je al' najlepši.kaya wrote:michaellcmacha wrote:pa to bi moglo biti najpreciznijekaya wrote:aha :), da, da...njemački špreha zaboravila sam...mada nije isključeno ni ajn evro..michaellcmacha wrote:ojero... :)))kaya wrote:Kaze ne zna ni jedan jezik al pricao je njemacki sa agentima .. pa jmti.. ne zna ga ni sad, mozda zna sepati i reci ajn euro bite, kad prosi..
mada se izjasnio strogo da nije hrvat ni srbin ni musliman iz čega je jasno da je cigan.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Bolje na Slaviju u kružni tok.Zorba wrote:A Kaya ne zna sama da se brani grize i ujeda ? Nego ovako seljacki coporativno skupili se par njih i cipelare...Uzas zivi...pickasto ne smiju jedan na jedan sa @frkom...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
to pitaj svetozara, on je stručnjak za isturene linije i kamufliranje....Zorba wrote:kaya wrote:od kuda bi netko uopće imao ikakvih znanja o vojsci da nije bio u vojsci ..
bili su mnogi u vojsci a koliko je njih bilo na prvoj liniji i u borbi ?
2015-08-08
a jel imate ulice veljka milankovića i mladena bratićadzango wrote:Bolje na Slaviju u kružni tok.Zorba wrote:A Kaya ne zna sama da se brani grize i ujeda ? Nego ovako seljacki coporativno skupili se par njih i cipelare...Uzas zivi...pickasto ne smiju jedan na jedan sa @frkom...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sora wrote:A glemichaellcmacha wrote:Ataki su hrvati... čim se popraviš odmah dobiješ mjesto u predvorju, ti konkretno ako prestaneš lokati i potrudiš se trijezna suvislo komunicirati, možda završiš i u počasnom blajburškom vodu... na diku i ponos daidži....Sora wrote:Ja pohvaljena za nesto
Ideees
Hrvati su najgori narod na planeti
Ja bila posvud po svijetu
I nisam vidjela gore ljude : lopuze, jalnuse ..
Itd
Kuzim sad Tuđmana i njegove vragove
To su Hrvati
al te ne mogu traktorom odvuć iz hrvatske natrag u bošnjakistan iz kojeg si izgmizila jelda
a na zapadu ne trebaju profesionalne alkoholičarke
želiš nešto još možda dodati na ovom svom pičkastom odgovoru ?frka wrote: by Zorba Today at 18:57
@frka wrote:
by Zorba Today at 18:44
:coffee
=====================
Pushi kurac i ti:poslije mosh i sirtaki zaplesat::)))
Mars tamo picka ti materina ciganska bezobrazna...
--------------------------------------------------------------------
Fer ...nema ljutnje..brate cigo::))
evo, tu ti je, da ti bude bliže..
2015-08-15
Pazi joj podsvijesti :)))Ja joj napishem krmachice ..ona misli da joj tepam..kad vidim da idiot ne kuzi,,,napishem krmachetino...onda ona meni da sam krmak..Kako bi to neki psiholog preveo...neznam...ali znam shto to odsvjesno znachi..Dodji ba u Posushje pa me uzjashi ...:::)))Sreo sam svashta na internetu ali toliko glup lik josh nisam...jer ne moze da shvati da sam zivio u par drzava u kojima sam morao nauchiti jezik...U Njemachkoj sam pomagao i hrvatima i muslimanima kao prevoditelj..taj sam jezik morao uchiti u shkoli..iako sam ga mrzio a i danas imam averziju prema tome militaristichkom jeziku.DakleM ..ako vam je lakshe ...ne govorim i ne pishem ni jedan strani jezik a ni ovaj na kojemu tipkam..Zivim i tushiram se samo u sezoni kisha.. (eto pametan bi s epitao ...a gdje je to sezona kisha i zashto je bash to napisao....mala pomoc glupima kako da me chitaju).nemam prebijene banke u dzepu...jedem jednom u godini dana....pa jebem vam mater glupu idiotsku..ljubomornu.Zelite da budem kao vi??Vuchete me u svoje mentalno blato.Nece ici mater vam jebem usljivu (da se razumijemo ...kad psujem mater ushljivu i inache ..time se sluzim samo da bih pojachao Umetnichki dojam stokici sitnog zubica....poznat sam da nikada ne vrijedjam roditelje i djecu idiota kojima neshto dokazujem a pojma nemam zashto to chinim kad su rodjeni sa nedostatkom mozga ) kada prochitate ovo u zagradi vjerojatno ste vec zaboravili predhodnu rechenicu
Kako bi rekli chwabe "Was fur eine kleine nutte"...a englezi "White Trash" balkanci bi rekli ma krmacha ..a ja velim krmachetina iz Posushja ..osushite pichke (pazi shupak se tako ne pishe na njemachkom:))) koja se virtualno oblachi u crnu kozu i misli da je domina....hahhahahahahahahahhahahaha...a jebo te ..valjda zato i dolazim na ovakve forume jer su mi interesantna ta podsvjesna mentalna stanja balkanjerosa...A sada fakat ..odjebi i zavuci se u taj svoj mentalni svinjac dublje samo nemoj skvichat da te neki od ovih tvojih "velikih 'rvata" zaklo i napravio kobasice od tebe..debela krmachetino::::))))MRSH smece ljigavo..sikter:::)))
Kako bi rekli chwabe "Was fur eine kleine nutte"...a englezi "White Trash" balkanci bi rekli ma krmacha ..a ja velim krmachetina iz Posushja ..osushite pichke (pazi shupak se tako ne pishe na njemachkom:))) koja se virtualno oblachi u crnu kozu i misli da je domina....hahhahahahahahahahhahahaha...a jebo te ..valjda zato i dolazim na ovakve forume jer su mi interesantna ta podsvjesna mentalna stanja balkanjerosa...A sada fakat ..odjebi i zavuci se u taj svoj mentalni svinjac dublje samo nemoj skvichat da te neki od ovih tvojih "velikih 'rvata" zaklo i napravio kobasice od tebe..debela krmachetino::::))))MRSH smece ljigavo..sikter:::)))
Guest- Guest
frka wrote:Pazi joj podsvijesti :)))Ja joj napishem krmachice ..ona misli da joj tepam..kad vidim da idiot ne kuzi,,,napishem krmachetino...onda ona meni da sam krmak..Kako bi to neki psiholog preveo...neznam...ali znam shto to odsvjesno znachi..Dodji ba u Posushje pa me uzjashi ...:::)))Sreo sam svashta na internetu ali toliko glup lik josh nisam...jer ne moze da shvati da sam zivio u par drzava u kojima sam morao nauchiti jezik...U Njemachkoj sam pomagao i hrvatima i muslimanima kao prevoditelj..taj sam jezik morao uchiti u shkoli..iako sam ga mrzio a i danas imam averziju prema tome militaristichkom jeziku.DakleM ..ako vam je lakshe ...ne govorim i ne pishem ni jedan strani jezik a ni ovaj na kojemu tipkam..Zivim i tushiram se samo u sezoni kisha.. (eto pametan bi s epitao ...a gdje je to sezona kisha i zashto je bash to napisao....mala pomoc glupima kako da me chitaju).nemam prebijene banke u dzepu...jedem jednom u godini dana....pa jebem vam mater glupu idiotsku..ljubomornu.Zelite da budem kao vi??Vuchete me u svoje mentalno blato.Nece ici mater vam jebem usljivu (da se razumijemo ...kad psujem mater ushljivu i inache ..time se sluzim samo da bih pojachao Umetnichki dojam stokici sitnog zubica....poznat sam da nikada ne vrijedjam roditelje i djecu idiota kojima neshto dokazujem a pojma nemam zashto to chinim kad su rodjeni sa nedostatkom mozga ) kada prochitate ovo u zagradi vjerojatno ste vec zaboravili predhodnu rechenicu
puši kurac budaletino ili daj guzice ovim turcima kod sebe
ovdje je bio rječiti od - ljubim ruke brate cigo pošalji me još jednom u pizdu materinu .. taj hrabri frka brave heart
P.S primjetila sam da te postalo sram citirati postove , pitaj nekog arapa iza sebe kako se to radi
2015-08-15
Meni je zabavno promatrati kako se kao u stvarnom zivotu u neku virtualnu "svadju"ukljuchuju i drugi koji vjerojatno vide priliku kako neshto ushicariti pa bi preko mojih ledja da se dokopaju ove male okrugle nuttshen (ako ti tepam na schwapskom to znachi da mi te zao pa koristim umanjenice ..Nutte je malo poodvratno:)) .Jebiga samo se sluzim vashim rijechnikom ..Tako vam se dopre najbrze do mozga..pa necu na grchkom valjda koji i samo onaj Zorba malaka mogao razumjeti::))Sve u svemu ..nije se loshe ovako buditi kad zajebavam budale..
Polupismena gamad ne kuzi shto je to 'rvat a sto Hrvat pa me optuzuju da mrzim sve hrvate,,,ja ne mrzim nikoga ali mi se pojedini gade...fuj jebo te smradovi..rakovi govnari..takvima jebem mater zvaljavu..Halo...metafora...nishta osobno..chitati sa razumijevanjem:::))
Pozdrav onoj maloj debeloj krmachici sa sisama do poda..Eh kad bi ti reko gdje zivim..puklo bi vam srce od jala..pichka vam materina jalnushka..kako reche onomad caca svih 'rvata::)))
Polupismena gamad ne kuzi shto je to 'rvat a sto Hrvat pa me optuzuju da mrzim sve hrvate,,,ja ne mrzim nikoga ali mi se pojedini gade...fuj jebo te smradovi..rakovi govnari..takvima jebem mater zvaljavu..Halo...metafora...nishta osobno..chitati sa razumijevanjem:::))
Pozdrav onoj maloj debeloj krmachici sa sisama do poda..Eh kad bi ti reko gdje zivim..puklo bi vam srce od jala..pichka vam materina jalnushka..kako reche onomad caca svih 'rvata::)))
Guest- Guest
to kažu tebi uglavnom kada okreneš guzicu andolcimafrka wrote:
Kako bi rekli chwabe "Was fur eine kleine nutte"...
2015-08-15
Eto znash shto znachi sikter...ja nauchio tu rijech u Berlinu a ti u Posushju::))
Znash i P.S. uporebljavati....pa ti si pismena krmachica ...isprichavam se ....hahahahahhahahahahahah..Pa bog te jebo tutlavu..da li ti mozesh zapamtiti da si prva pochela tipkati neke nebuloze o meni .Ja se brzo prilagodjavam i prihvacam tu glupu igru kako me zamishljas zguza ili sprijeda..pa ti je odjednom vazno kako se obracam Zorbi...Lik me je poslao u pichku materinu sa razlogom jer sam mu napisao da nakon dudlanja kurca moze zaigrati sirtaki..a to shto je opsovao...znachi da je cigo kao i ja...sta ti nije jasno idiote ...okrugli sa sisama do poda....nakarado...bash ovo super...uzivim se u ovaj jezik pa mi nadolaze rijchi davno zaboravljene..Ma ti si krmacha muza koju ce neki od ovih 'rvata sa foruma nategnuti z guza..sikter bre:::)))))))
Znash i P.S. uporebljavati....pa ti si pismena krmachica ...isprichavam se ....hahahahahhahahahahahah..Pa bog te jebo tutlavu..da li ti mozesh zapamtiti da si prva pochela tipkati neke nebuloze o meni .Ja se brzo prilagodjavam i prihvacam tu glupu igru kako me zamishljas zguza ili sprijeda..pa ti je odjednom vazno kako se obracam Zorbi...Lik me je poslao u pichku materinu sa razlogom jer sam mu napisao da nakon dudlanja kurca moze zaigrati sirtaki..a to shto je opsovao...znachi da je cigo kao i ja...sta ti nije jasno idiote ...okrugli sa sisama do poda....nakarado...bash ovo super...uzivim se u ovaj jezik pa mi nadolaze rijchi davno zaboravljene..Ma ti si krmacha muza koju ce neki od ovih 'rvata sa foruma nategnuti z guza..sikter bre:::)))))))
Guest- Guest
Ma nemoj mi reci da su turci samo iz anadolije...nema shta vidi se da si popupismena...pametnije ti je da odesh u svoj mentalni svinjac i tamo skvichish nad svojim zivotom..Ma vidi kako je samo inteligentna i kucu mi nashla na internetu..Dodushe neke krmache koje su me spijale su nashle i vishe od toga..pa su dobile borovo u dupe..Opet ti velim...upishkila bi se od zavisti i ne samo ti,,kada bi vidjela gdje zivim..reci hvala shto ti razvijam bolesnu mashtu::::))Ej..sad bez jebe...koliko ti imash godina??
Guest- Guest
Page 29 of 31 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 29 of 31