Kako halal tući ženu...
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Kako halal tući ženu...
Onda pretpostavljam kako ti je poznato da neki,,tvoji'' surađuju na nekim projektima s nekim,,mojim''RayMabus wrote:Mogu ti stavit još slika građevina i ljudi.
Ti si mislio da je Asthar komanda nešto apstraktno ovdje ?
Jok.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne nego su se negativni infiltirali u sam vrh te organizacije pa je sabotiraju iznutra.סמאל wrote:Onda pretpostavljam kako ti je poznato da neki,,tvoji'' surađuju na nekim projektima s nekim,,mojim''RayMabus wrote:Mogu ti stavit još slika građevina i ljudi.
Jok.
Problem je šta nemogu sabotirat i materijale jer su odavno napisani i poznati.
Scientologiju je osnovao jedan pripadnik Asthar komande.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa to je specialnost,nema te organizacije,udruženja u koje se ne infiltriraju samo znaš,ovi tvoji su dosta školovani,inteligentni i bogati,ali su ipak pomalo naivni a to lukavijim manipulatorima uspjeva iskoristit njihovu pomoć za nešto,a ovi tvoji misle da rade za neke više svrhe i dobre ciljeve a ne znaju što se krije iza lijepe ambalaže.RayMabus wrote:Ne nego su se negativni infiltirali u sam vrh te organizacije pa je sabotiraju iznutra.סמאל wrote:Onda pretpostavljam kako ti je poznato da neki,,tvoji'' surađuju na nekim projektima s nekim,,mojim''RayMabus wrote:Mogu ti stavit još slika građevina i ljudi.
Jok.
Problem je šta nemogu sabotirat i materijale jer su odavno napisani i poznati.
Scientologiju je osnovao jedan pripadnik Asthar komande.
2015-07-23
Da samo šta unatoč infiltraciji na vrhu nemogu napravit ništa vezano uz materijale koji su nepromjenjeni....a upravo ti materijali su bitni i preko njih se postiže ono šta hoćemo.
Predviđena je infiltracija negativnih i prije osnivanja , zato smo se osigurali.
Predviđena je infiltracija negativnih i prije osnivanja , zato smo se osigurali.
2014-04-11
Hahaha,moram se smijat kao i ezekijel,ali osiguranje vam je manjkavo Sad kad bih ti ja rekao nešto,vjerujem da bi ti popizdio,pa bolje da šutim.RayMabus wrote:Da samo šta unatoč infiltraciji na vrhu nemogu napravit ništa vezano uz materijale koji su nepromjenjeni....a upravo ti materijali su bitni i preko njih se postiže ono šta hoćemo.
2015-07-23
Samo se ti smeji.
Pokušaj prominit ovo infiltracijom :
2014-04-11
Niti se mora.Preuzet je Hollywood,pa preko muzike i filmova,pa čak i video igrica,mlađe generacije vrlo radije živile u jednom vječnom partyu,Sodomi i Gomori,nego u nekakvom kreposnom i puritanskom društvu.RayMabus wrote:Samo se ti smeji.
2015-07-23
Nemožeš se infiltirat u ovo , moš samo u vrh crkve pa je sabotirat iznutra no nećeš prominit poantu.RayMabus wrote:Samo se ti smeji.
Dakle 4% , Njemačka i Nizozemska zajedno 100 miljona stanovnika
4 miljona o svom poslu
A šta će onih ostalih 96 miljona ?
Pa brige me. Pokoljite se međusobno.
2014-04-11
Rekoh ti da me nije brige za 96% populacije.סמאל wrote:Niti se mora.Preuzet je Hollywood,pa preko muzike i filmova,pa čak i video igrica,mlađe generacije vrlo radije živile u jednom vječnom partyu,Sodomi i Gomori,nego u nekakvom kreposnom i puritanskom društvu.RayMabus wrote:Samo se ti smeji.
Mogu skočit s mosta sad odma ako oće.
Ravnodušan san prema govnima.
2014-04-11
Vidiš,ima jedna kvaka poanta je ta,da je najslađe upravo ubirati duše među tih kreposnih 4%. To ti dođe nešto kao kolekcionarski trofej.RayMabus wrote:Nemožeš se infiltirat u ovo , moš samo u vrh crkve pa je sabotirat iznutra no nećeš prominit poantu.RayMabus wrote:Samo se ti smeji.
4 miljona o svom poslu
2015-07-23
http://www.6yka.com/novosti/njemacka-objavila-zvanicno-uputstvo-za-migrante-kako-da-imate-sekspismejker wrote:zato svabice nitko nece niti jebati,pa niti svabi...mogu samo camuge i arapi..oni ionako moraju da bi uspjeli trajne vize dobiti..svabice su ciste materijalistice..
Onda nisu tih 4%.סמאל wrote:Vidiš,ima jedna kvaka poanta je ta,da je najslađe upravo ubirati duše među tih kreposnih 4%. To ti dođe nešto kao kolekcionarski trofej.RayMabus wrote:Nemožeš se infiltirat u ovo , moš samo u vrh crkve pa je sabotirat iznutra no nećeš prominit poantu.RayMabus wrote:Samo se ti smeji.
4 miljona o svom poslu
Jednostavno je.
2014-04-11
Zašto si siguran da će biti i 4% Mislim,ako vam ostane 0,001% na ukupnu populaciju,možete se udarit nogom u guzicu i reć,,puna šaka brade''RayMabus wrote:Onda nisu tih 4%.סמאל wrote:Vidiš,ima jedna kvaka poanta je ta,da je najslađe upravo ubirati duše među tih kreposnih 4%. To ti dođe nešto kao kolekcionarski trofej.RayMabus wrote:Nemožeš se infiltirat u ovo , moš samo u vrh crkve pa je sabotirat iznutra no nećeš prominit poantu.RayMabus wrote:Samo se ti smeji.
4 miljona o svom poslu
Jednostavno je.
2015-07-23
Zato šta znam nešto šta ti neznaš. Uostalom nama se ni nežuri. Napraviš zgradu , dovedeš osoblje i ideš dalje. Korak po korak. Tiha voda brege dere.
No iskreno zamaraš se glupostima jer kad se priča o geopolitici onda se gleda večina a večina je onih 96 %
Ta većina će uskoro počet ww3 i rat između zapada i islama.
Ovih 4% ionako nevidiš da postoje.
No iskreno zamaraš se glupostima jer kad se priča o geopolitici onda se gleda večina a večina je onih 96 %
Ta većina će uskoro počet ww3 i rat između zapada i islama.
Ovih 4% ionako nevidiš da postoje.
2014-04-11
Alternativni svijetovi. Vi danas možete ići ovim putem , onim putem ili nekim trećim. Većina odlučuje. A ta većina je ovih 96% a ne onih 4%.
To je ujedno i razlog zašto ja kad pričam o npr geopolitici nikad nespominjem ovih 4%. Oni neće odlučiti smjer. Nisu većina.
To je ujedno i razlog zašto ja kad pričam o npr geopolitici nikad nespominjem ovih 4%. Oni neće odlučiti smjer. Nisu većina.
2014-04-11
U prevodu : To šta mi imamo bazu u Londonu neće prominit smjer toga da je London multikulti a Britanija prnila u čabar.RayMabus wrote:Alternativni svijetovi. Vi danas možete ići ovim putem , onim putem ili nekim trećim. Većina odlučuje. A ta većina je ovih 96% a ne onih 4%.
2014-04-11
Scio je znanje a logo je razum.
Scientology
Sama ti riječ govori tko su.
Scientology
Sama ti riječ govori tko su.
2014-04-11
Postavit ću ti jednostavno pitanje...kako možeš uzeti nekome dušu ako ju on ne posjeduje?סמאל wrote:Ha,ha,ha,pa i nas zanimaju duše.RayMabus wrote:4 miljona duša nije mala populacija. Ljudi se inkarniraju sa 10% svoje duše. Ako ja to dignem na viši nivo onda tih 10% se podigne iz negativiteta i kad se spoji sa onih 90% onda ovih 100% bude pozitivnije jer ga ovih 10% koje smo digli na Zemlji podiže duhovno više.
To je plan. Duše nas zanimaju ne sam planet.
red wolf-
2016-02-10
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Feministice objašnjavaju kako muškarac treba tući ženu
» Saudijski ambasador ne želi prestati tući ženu
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
» Saudijski ambasador ne želi prestati tući ženu
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
Page 5 of 11