ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako halal tući ženu...

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Kako halal tući ženu... - Page 6 Empty Re: Kako halal tući ženu...

Post by red wolf 6/4/2019, 17:57

סמאל wrote:
RayMabus wrote:4 miljona duša nije mala populacija. Ljudi se inkarniraju sa 10% svoje duše. Ako ja to dignem na viši nivo onda tih 10% se podigne iz negativiteta i kad se spoji sa onih 90% onda ovih 100% bude pozitivnije jer ga ovih 10% koje smo digli na Zemlji podiže duhovno više.

To je plan. Duše nas zanimaju ne sam planet.
Ha,ha,ha,pa i nas zanimaju duše. farao
Postavit ću ti jednostavno pitanje...kako možeš uzeti nekome dušu ako ju on ne posjeduje?

red wolf

2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 6/4/2019, 17:58

RayMabus wrote:Alternativni svijetovi. Vi danas možete ići ovim putem , onim putem ili nekim trećim. Većina odlučuje. A ta većina je ovih 96% a ne onih 4%.

To je ujedno i razlog zašto ja kad pričam o npr geopolitici nikad nespominjem ovih 4%. Oni neće odlučiti smjer. Nisu većina.
Ovo je točno...Samo 96 posto ljudi ovo ne razumije...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2019, 17:59

סמאל wrote:Kako halal tući ženu... - Page 6 1438152289_chrisswitzer_w
Pa to je ovih drugih 96%

Drugi svijet.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 6/4/2019, 18:01

RayMabus wrote:
Pa to je ovih drugih 96%

Drugi svijet.
To su lutkice na koncu...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2019, 18:01

red wolf wrote:
RayMabus wrote:Alternativni svijetovi. Vi danas možete ići ovim putem , onim putem ili nekim trećim. Većina odlučuje. A ta većina je ovih 96% a ne onih 4%.

To je ujedno i razlog zašto ja kad pričam o npr geopolitici nikad nespominjem ovih 4%. Oni neće odlučiti smjer. Nisu većina.
Zato je ovi planet karantena. Previše govana.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 6/4/2019, 18:02

RayMabus wrote:
red wolf wrote:

Zato je ovi planet karantena. Previše govana.
Ah, ovo je zazvučalo tako seksi...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 6/4/2019, 18:03

Ovo je jedinstven planet...I zato ''oni'' gore i patroliraju oko nje...Briga njih za vaša tijela...Radite s njima što god hoćete dok ne ugrozite Zemlju...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2019, 18:04

red wolf wrote:
RayMabus wrote:
Pa to je ovih drugih 96%

Drugi svijet.
To su lutkice na koncu...
Njihova stvar. Ako nerade ništa loše kog brige. Meni to idolopoklonstvo nije zanimljivo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2019, 18:10

red wolf wrote:Ovo je jedinstven planet...I zato ''oni'' gore i patroliraju oko nje...Briga njih za vaša tijela...Radite s njima što god hoćete dok ne ugrozite Zemlju...
Svaki planet je jedinstven sam za sebe. Prije bih koristio riječ specifičan ( poseban ) pošto određen niz faktora ga čine zanimljivim mnogima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 6/4/2019, 18:13

RayMabus wrote:
red wolf wrote:Ovo je jedinstven planet...I zato ''oni'' gore i patroliraju oko nje...Briga njih za vaša tijela...Radite s njima što god hoćete dok ne ugrozite Zemlju...
Svaki planet je jedinstven sam za sebe. Prije bih koristio riječ specifičan ( poseban ) pošto određen niz faktora ga čine zanimljivim mnogima.
Pa ne baš...Ovakvi planeti su rijetkost u ovom vidljivom Svemiru...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 6/4/2019, 18:15

סמאל wrote:Ja ne znam zašto se zamarate stvarima od šireg značaja,umjesto da uživate u životu koliko možete i dok možete.
Civilizacija i onako uskoro ide na resetiranje,pa sve iz početka.Neće biti potrebe za totalnim ratovima,jednostavno,oni odabrani,koji nešto vrijede za civilizaciju,naučnici,inžinjeri,umjetnici,te svi oni koji svojim znanjem mogu doprinijet za ponovnu izgradnju civilizacije,biti će na vrijeme sklonjeni u sigurne zone a svi ostali sajonara.
Jedan kvalitetan virus odradit će posao kako spada,tak da neće biti potrebe za uništenjem biljnog i životinjskog svijeta,a opstat će i kulturne znamenitosti.
Nema tog Astara koji to može spriječit,jer kad virus bude pušten,ako nisi u sigurnoj zoni,,ne spase te ni Allah ni Gospa'' king
Ono što je najzanimljivije u cijeloj priči je to da je to navješteno ljudima da će se tako dogoditi...Ali, postavit će se pitanje, pa kako je to moguće...Naravno, odgovor kako je dao @Ray...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2019, 18:35

Pa potuć će se Evropa i Arapi. Kokice.Takvo je 21 stoljeće. Izumiranje biljnog i životinjskog svijeta , ratovi za resurse , sukobi u Evropi između domačih i imigranata.

U Nostradamusu je to samo detaljno opisano.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 6/4/2019, 19:05

red wolf wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:4 miljona duša nije mala populacija. Ljudi se inkarniraju sa 10% svoje duše. Ako ja to dignem na viši nivo onda tih 10% se podigne iz negativiteta i kad se spoji sa onih 90% onda ovih 100% bude pozitivnije jer ga ovih 10% koje smo digli na Zemlji podiže duhovno više.

Postavit ću ti jednostavno pitanje...kako možeš uzeti nekome dušu ako ju on ne posjeduje?

Kako halal tući ženu... - Page 6 Pjimag11

Tako što od ovog,napravim ovo. :troll1
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2019, 19:20

Interlocutor: Well. This is a historical doubt. Can a thetan or a spirit displace or evict definitively the 10% of another conscious being incarnated in some biological unit and then embody in that biological unit? In other words, is a Spirit capable to take possession of the biological unit of another conscious being?
Morganel: No. Absolutely not, for a simple reason. The Divine Free Will exists and everybody has to accept that Free Will. And it has nothing to do with obeying it because there can be demons or spirits of error who don't want to accept it; but it’s directly a Law. For that reason, diabolical possession doesn’t exists either, like some esoteric schools or some religious churches believe.
What it does exist is the possession with the permission of the incarnated being. That was already explained in several opportunities by Johnakan-Ur-El. There are parishioners who are so fanaticized with their priest or with their pastor or minister who believing that they will receive the Holy Ghost, -a word badly interpreted-, they open themselves and the demons enter; but with the person's permission or the possessed person’s approval, ok?
Zatim, iz tog razloga, ako u nekim karizmatskim crkvama ili u nekim evanđeoskim hramovima vidite ljude koji se na zemlji ispuštaju s epileptičkim grčevima. Oni su opsjednuti demonima, ali ne kao u vašim filmovima gdje demon posjeduje osobu protiv svoje volje. To ne postoji! To je ista osoba koja daje prostor demonu vjerujući da on ili ona prima Božji duh.
Sugovornik: Pa… Kada kažete da ista osoba daje mjesto. Što točno misliš?
Morganel: Na primjer: ako idete u hram, a vi ste religiozni fanatik tog ministra koji viče na vas Aleluja! Zatim se mentalno otvarate, otvarate ruke, pokazujete prsa kao znak odobravanja da ćete primiti Duha Svetoga i automatski možete biti opsjednuti duhom pogreške ili demonskim entitetom!
Sugovornik: A što se događa s duhom od 10% koji je inkarniran u tom tijelu?
Morganel: 10% je ostavljeno po strani, kao što je 10% ovog broda po strani kad ja konceptualiziram i natjeram ga da govori mojim glasom.
Sugovornik: Onda je slična situacija ...
Morganel: To je slična situacija u kojoj, ako biće koje je opsjednuto tim demonskim entitetom ili duhom pogreške uzima svijest i ima snagu, on ili ona mogu izbaciti tog demona ili duh pogreške.
Sada kada govorimo o toj temi, egzorcizam je apsolutno laž jer, kao i demonska cjelina, nema moć nad utjelovljenim bićem, osim ako mu ona ne daje moć. Na isti način, nijedan svećenik nema moć nad demonom govoreći: "Izlazite odavde", " Proklinjem vas ." Ili bacanjem svete vode . IdemoEave to za filmove.
Sugovornik: I također je holivudski .
Morganel: Demon se smije. Demon odlazi izravno jer onaj koji u tom trenutku obnavlja dobar smisao je osoba koja je bila opsjednuta. Ako osoba ne oporavi zdrav razum, ili je njegov duh slab, a utjelovljeno biće također slabo, demon može biti ugodno danju u tom tijelu.
Sugovornik: To znači da nikakav egzorcizam neće pomoći u tom slučaju ...
Morganel: Egzorcizam ne postoji zbog koherentnosti, zdravog razuma; jer je i slobodna volja odobrena demonima.
Sugovornik: Ah! Naravno.
Morganel: Imate poslovicu koja kaže: "Svaki zakon ima rupu u zakonu"
Sugovornik: Da, istina je. (Smijeh)
Morganel: Recimo to, i ispričavam se Eonu, - Eonova Ahilova peta, da tako kažem - je Slobodna Volja koju je Eon odobrio za Ljubav.
Slobodnu Volju ponekad koriste duhovi pogrešaka ili negativna živa bića da naude drugima, a Eon nema krivnju za to.
Sugovornik: Naravno, ali to bi trebalo biti protuteža događajima ovog svemira, inače vjerujem da bi bilo vrlo dosadno.
Morganel: Točno.
Sugovornik: To je šala.
Morganel: Jedna stvar koju je Johnakan-Ur-El prokomentirao, kroz moju lucubraciju, je sljedeća: U fizičkom planu, ego je toliko moćan da može pogoršati ne samo vaš mentalni dekoder , nego i vaše fizičko tijelo; međutim, ako usmjerite svjetlo. To svjetlo može nekako izliječiti vaš dekoder i nekako može izliječiti vaše fizičko tijelo.
Ne govorim o čarobnim situacijama, jer magija ne postoji i čuda također ne postoje; ali postoje tijela koja čak mogu pomladiti - a ja to ne kažem između navodnika, to kažem doslovno. - Ne kao mitološka fontana mladosti - ali nekako se osjećate bolje. Kanaliziranje svjetlosti na neki način vaše stanice i moždani neuroni mogu se pomladiti i čak možete povećati svoju tonsku skalu. I to je dokazano, rekao je Johnakan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 6/4/2019, 19:26

סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:

Nisi mi odogovorio na pitanje. Ovo je samo transformacija ljudskog tijela. Ništa posebno. Čovjek izgleda onako kako se osjeća iznutra.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 6/4/2019, 19:27

RayMabus wrote:Pa potuć će se Evropa i Arapi. Kokice.Takvo je 21 stoljeće. Izumiranje biljnog i životinjskog svijeta , ratovi za resurse , sukobi u Evropi između domačih i imigranata.

U Nostradamusu je to samo detaljno opisano.
Ta vremenska linija je već odavno promijenjena. Trajaće puno kraće.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2019, 19:28

To je debilizam. ...kojeg na ovoj planeti nenedostaje.

Niži leveli.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 6/4/2019, 19:29

RayMabus wrote:
Interlocutor: Well. This is a historical doubt. Can a thetan or a spirit displace or evict definitively the 10% of another conscious being incarnated in some biological unit and then embody in that biological unit? In other words, is a Spirit capable to take possession of the biological unit of another conscious being?
Morganel: No. Absolutely not, for a simple reason. The Divine Free Will exists and everybody has to accept that Free Will. And it has nothing to do with obeying it because there can be demons or spirits of error who don't want to accept it; but it’s directly a Law. For that reason, diabolical possession doesn’t exists either, like some esoteric schools or some religious churches believe.
What it does exist is the possession with the permission of the incarnated being. That was already explained in several opportunities by Johnakan-Ur-El. There are parishioners who are so fanaticized with their priest or with their pastor or minister who believing that they will receive the Holy Ghost, -a word badly interpreted-, they open themselves and the demons enter; but with the person's permission or the possessed person’s approval, ok?
Zatim, iz tog razloga, ako u nekim karizmatskim crkvama ili u nekim evanđeoskim hramovima vidite ljude koji se na zemlji ispuštaju s epileptičkim grčevima. Oni su opsjednuti demonima, ali ne kao u vašim filmovima gdje demon posjeduje osobu protiv svoje volje. To ne postoji! To je ista osoba koja daje prostor demonu vjerujući da on ili ona prima Božji duh.
Sugovornik: Pa… Kada kažete da ista osoba daje mjesto. Što točno misliš?
Morganel: Na primjer: ako idete u hram, a vi ste religiozni fanatik tog ministra koji viče na vas Aleluja! Zatim se mentalno otvarate, otvarate ruke, pokazujete prsa kao znak odobravanja da ćete primiti Duha Svetoga i automatski možete biti opsjednuti duhom pogreške ili demonskim entitetom!
Sugovornik: A što se događa s duhom od 10% koji je inkarniran u tom tijelu?
Morganel: 10% je ostavljeno po strani, kao što je 10% ovog broda po strani kad ja konceptualiziram i natjeram ga da govori mojim glasom.
Sugovornik: Onda je slična situacija ...
Morganel: To je slična situacija u kojoj, ako biće koje je opsjednuto tim demonskim entitetom ili duhom pogreške uzima svijest i ima snagu, on ili ona mogu izbaciti tog demona ili duh pogreške.
Sada kada govorimo o toj temi, egzorcizam je apsolutno laž jer, kao i demonska cjelina, nema moć nad utjelovljenim bićem, osim ako mu ona ne daje moć. Na isti način, nijedan svećenik nema moć nad demonom govoreći: "Izlazite odavde", " Proklinjem vas ." Ili bacanjem svete vode . IdemoEave to za filmove.
Sugovornik: I također je holivudski .
Morganel: Demon se smije. Demon odlazi izravno jer onaj koji u tom trenutku obnavlja dobar smisao je osoba koja je bila opsjednuta. Ako osoba ne oporavi zdrav razum, ili je njegov duh slab, a utjelovljeno biće također slabo, demon može biti ugodno danju u tom tijelu.
Sugovornik: To znači da nikakav egzorcizam neće pomoći u tom slučaju ...
Morganel: Egzorcizam ne postoji zbog koherentnosti, zdravog razuma; jer je i slobodna volja odobrena demonima.
Sugovornik: Ah! Naravno.
Morganel: Imate poslovicu koja kaže: "Svaki zakon ima rupu u zakonu"
Sugovornik: Da, istina je. (Smijeh)
Morganel: Recimo to, i ispričavam se Eonu, - Eonova Ahilova peta, da tako kažem - je Slobodna Volja koju je Eon odobrio za Ljubav.
Slobodnu Volju ponekad koriste duhovi pogrešaka ili negativna živa bića da naude drugima, a Eon nema krivnju za to.
Sugovornik: Naravno, ali to bi trebalo biti protuteža događajima ovog svemira, inače vjerujem da bi bilo vrlo dosadno.
Morganel: Točno.
Sugovornik: To je šala.
Morganel: Jedna stvar koju je Johnakan-Ur-El prokomentirao, kroz moju lucubraciju, je sljedeća: U fizičkom planu, ego je toliko moćan da može pogoršati ne samo vaš mentalni dekoder , nego i vaše fizičko tijelo; međutim, ako usmjerite svjetlo. To svjetlo može nekako izliječiti vaš dekoder i nekako može izliječiti vaše fizičko tijelo.
Ne govorim o čarobnim situacijama, jer magija ne postoji i čuda također ne postoje; ali postoje tijela koja čak mogu pomladiti - a ja to ne kažem između navodnika, to kažem doslovno. - Ne kao mitološka fontana mladosti - ali nekako se osjećate bolje. Kanaliziranje svjetlosti na neki način vaše stanice i moždani neuroni mogu se pomladiti i čak možete povećati svoju tonsku skalu. I to je dokazano, rekao je Johnakan.
reci Hrvatima da te bolje razumiju --> MISAO...Misao je ključ svega, a koju sada ne posjeduju...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 6/4/2019, 19:29

red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:

Nisi mi odogovorio na pitanje. Ovo je samo transformacija ljudskog tijela. Ništa posebno. Čovjek izgleda onako kako se osjeća iznutra.
Fizička transformacija je nebitna,ali je odraz metafizičke transformacije,koja se manifestira kroz fizički princip,no ja i ne očekujem da ćeš me shvatit,ali Ray bi možda moga znat o čemu govorim.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf 6/4/2019, 19:30

RayMabus wrote:To je debilizam. ...kojeg na ovoj planeti nenedostaje.

Niži leveli.
Ne postoje ''leveli''...Sve je sada i nije...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 6/4/2019, 19:31

סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:

Fizička transformacija je nebitna,ali je odraz metafizičke transformacije,koja se manifestira kroz fizički princip,no ja i ne očekujem da ćeš me shvatit,ali Ray bi možda moga znat o čemu govorim.
Hoćeš li mi konačno odgovorit na pitanje --> kako možeš nekome uzeti nešto što ne posjeduje?
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics