Kako halal tući ženu...
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Kako halal tući ženu...
Šta na ovo kažu forumski pro imigrant entiteti?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Kako halal tući ženu...
Sva sreća pa će uskoro ''novi svjetski poredak''...
red wolf-
2016-02-10
Poredak je vec tu, slusaj kako ti mudrac objasnjava kako tuci zenu. Za koju godinu ce se ovo pokazivati u skolama zapadne europe.red wolf wrote:Sva sreća pa će uskoro ''novi svjetski poredak''...
omni-
2014-04-12
Po guzi,kako drugacije..edukatvno jest(boli,boli guza) a nema nikakvih posljedica...
Guest- Guest
A ne...Sve će to otići u wc školjku uskoro...omni wrote:Poredak je vec tu, slusaj kako ti mudrac objasnjava kako tuci zenu. Za koju godinu ce se ovo pokazivati u skolama zapadne europe.red wolf wrote:Sva sreća pa će uskoro ''novi svjetski poredak''...
red wolf-
2016-02-10
Nego kako. Nećeš milon onda ćeš silom. Eto uvođenja antiemanicipacije u Njemačku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa i otići će : kastrirani muški Švabe i njihove emanicipirane sestre. Dolaze novi ljudi da zamjene te uškopljene i blesave kojima je ispran um emanicpacijom.red wolf wrote:A ne...Sve će to otići u wc školjku uskoro...omni wrote:Poredak je vec tu, slusaj kako ti mudrac objasnjava kako tuci zenu. Za koju godinu ce se ovo pokazivati u skolama zapadne europe.red wolf wrote:Sva sreća pa će uskoro ''novi svjetski poredak''...
Pusti vodu neka emanicipirana švabska govna odu.
2014-04-11
zene su prilicno sjebane u svabiji,posto vec stoljecima rulaju nad muskima..genetski je to vec preslo u nedostatak osjecaja prema ikome osim svojim zeljama..
Guest- Guest
Ne shvaćaš što se događa...Previše je ljudi na Zemlji...Ovo će biti kulminacija, vrhunac, i onda nastupa novi svjetski poredak...RayMabus wrote:Pa i otići će : kastrirani muški Švabe i njihove emanicipirane sestre. Dolaze novi ljudi da zamjene te uškopljene i blesave kojima je ispran um emanicpacijom.red wolf wrote:A ne...Sve će to otići u wc školjku uskoro...omni wrote:Poredak je vec tu, slusaj kako ti mudrac objasnjava kako tuci zenu. Za koju godinu ce se ovo pokazivati u skolama zapadne europe.red wolf wrote:Sva sreća pa će uskoro ''novi svjetski poredak''...
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:Pa i otići će : kastrirani muški Švabe i njihove emanicipirane sestre. Dolaze novi ljudi da zamjene te uškopljene i blesave kojima je ispran um emanicpacijom.red wolf wrote:A ne...Sve će to otići u wc školjku uskoro...omni wrote:Poredak je vec tu, slusaj kako ti mudrac objasnjava kako tuci zenu. Za koju godinu ce se ovo pokazivati u skolama zapadne europe.red wolf wrote:Sva sreća pa će uskoro ''novi svjetski poredak''...
Guest- Guest
Njihov problem. Ne živim u Njemačkoj nego Hrvatskoj....samo su i ode pokupile taj trend samo ovo je ipak Balkan/ Mediteran regija pa to neće proć kako su to one zamislile.pismejker wrote:zene su prilicno sjebane u svabiji,posto vec stoljecima rulaju nad muskima..genetski je to vec preslo u nedostatak osjecaja prema ikome osim svojim zeljama..
2014-04-11
zato svabice nitko nece niti jebati,pa niti svabi...mogu samo camuge i arapi..oni ionako moraju da bi uspjeli trajne vize dobiti..svabice su ciste materijalistice..
Guest- Guest
Netko je izbrojao ljude na zemlji?red wolf wrote:Ne shvaćaš što se događa...Previše je ljudi na Zemlji...Ovo će biti kulminacija, vrhunac, i onda nastupa novi svjetski poredak...RayMabus wrote:Pa i otići će : kastrirani muški Švabe i njihove emanicipirane sestre. Dolaze novi ljudi da zamjene te uškopljene i blesave kojima je ispran um emanicpacijom.red wolf wrote:A ne...Sve će to otići u wc školjku uskoro...omni wrote:Poredak je vec tu, slusaj kako ti mudrac objasnjava kako tuci zenu. Za koju godinu ce se ovo pokazivati u skolama zapadne europe.red wolf wrote:Sva sreća pa će uskoro ''novi svjetski poredak''...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Njihov problem. Ja neživin u Njemačkoj pa me to nezanima no ono šta me zanima je utjecaj zapada na Hrvatsku a Njemačka je Hrvatskoj zapad i zato mene nezanima Njemačka kao takva nego ovo : ako u Njemačkoj emancipacija padne za 10% u istom tolikom omjeru pada i utjecaj ovdje njih na nas kad je ova stvar u pitanju no mi smo poluemanicipirani i nama je dovoljno da taj stisak oslabi i mi ćemo emanicipaciju odjebat 100%pismejker wrote:zato svabice nitko nece niti jebati,pa niti svabi...mogu samo camuge i arapi..oni ionako moraju da bi uspjeli trajne vize dobiti..svabice su ciste materijalistice..
Drugim riječima : Za istok Evrope nema potrebe da na zapadu emancipacija 100% padne da bi se isto to desilo na istoku Evrope , bit će dovoljno da padne 50% na zapadu da na istoku padne 100%
2014-04-11
Ako vam se učinilo da ovdje ima dosta smišljenog planskog izračuna toliko detaljnog da je pobjeda na bojnom polju zagarantirana....ne nije van se učinilo.RayMabus wrote:Njihov problem. Ja neživin u Njemačkoj pa me to nezanima no ono šta me zanima je utjecaj zapada na Hrvatsku a Njemačka je Hrvatskoj zapad i zato mene nezanima Njemačka kao takva nego ovo : ako u Njemačkoj emancipacija padne za 10% u istom tolikom omjeru pada i utjecaj ovdje njih na nas kad je ova stvar u pitanju no mi smo poluemanicipirani i nama je dovoljno da taj stisak oslabi i mi ćemo emanicipaciju odjebat 100%pismejker wrote:zato svabice nitko nece niti jebati,pa niti svabi...mogu samo camuge i arapi..oni ionako moraju da bi uspjeli trajne vize dobiti..svabice su ciste materijalistice..
Drugim riječima : Za istok Evrope nema potrebe da na zapadu emancipacija 100% padne da bi se isto to desilo na istoku Evrope , bit će dovoljno da padne 50% na zapadu da na istoku padne 100%
Ništa neprepuštan slučaju. To ti je odlika umova koji su generali na svemirskoj razini : dobijaju ratove.
2014-04-11
Vjetar piri a islam se širi mada mogu i kanibali , nije bitno religija nego mentalni sklop a doseljenici u Njemačku su uvijek manje emanicipirani od zapadne Europe.
Radna snaga ide di ima posla i di su visoke plaće. Zato će emancipacija u Njemačkoj past. Ti novi ljudi će je skinit jer im je emancipacija i njeni derivati boleščina.
Radna snaga ide di ima posla i di su visoke plaće. Zato će emancipacija u Njemačkoj past. Ti novi ljudi će je skinit jer im je emancipacija i njeni derivati boleščina.
2014-04-11
Svi su na broju, ne brini...T. wrote:Netko je izbrojao ljude na zemlji?red wolf wrote:Ne shvaćaš što se događa...Previše je ljudi na Zemlji...Ovo će biti kulminacija, vrhunac, i onda nastupa novi svjetski poredak...RayMabus wrote:Pa i otići će : kastrirani muški Švabe i njihove emanicipirane sestre. Dolaze novi ljudi da zamjene te uškopljene i blesave kojima je ispran um emanicpacijom.red wolf wrote:A ne...Sve će to otići u wc školjku uskoro...omni wrote:
Poredak je vec tu, slusaj kako ti mudrac objasnjava kako tuci zenu. Za koju godinu ce se ovo pokazivati u skolama zapadne europe.
red wolf-
2016-02-10
Aha,sad ti ponavljaš moje riječi.Naravno da se previše ljudi nakotilo,te da to treba svest na neku optimalnu brojku.Samo neophodni ljudi s robotizacijom kao nositeljom ekonomskog stupa,te euginičnim pristupom i kontroliranom prokreacijom održavanja optimalnog i potrebnog broja populacije.red wolf wrote:Ne shvaćaš što se događa...Previše je ljudi na Zemlji...Ovo će biti kulminacija, vrhunac, i onda nastupa novi svjetski poredak...RayMabus wrote:Pa i otići će : kastrirani muški Švabe i njihove emanicipirane sestre. Dolaze novi ljudi da zamjene te uškopljene i blesave kojima je ispran um emanicpacijom.red wolf wrote:A ne...Sve će to otići u wc školjku uskoro...omni wrote:Poredak je vec tu, slusaj kako ti mudrac objasnjava kako tuci zenu. Za koju godinu ce se ovo pokazivati u skolama zapadne europe.red wolf wrote:Sva sreća pa će uskoro ''novi svjetski poredak''...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Vi ljudi ste meni zapravo nezanimljivi...סמאל wrote:Aha,sad ti ponavljaš moje riječi.Naravno da se previše ljudi nakotilo,te da to treba svest na neku optimalnu brojku.Samo neophodni ljudi s robotizacijom kao nositeljom ekonomskog stupa,te euginičnim pristupom i kontroliranom prokreacijom održavanja optimalnog i potrebnog broja populacije.red wolf wrote:Ne shvaćaš što se događa...Previše je ljudi na Zemlji...Ovo će biti kulminacija, vrhunac, i onda nastupa novi svjetski poredak...RayMabus wrote:Pa i otići će : kastrirani muški Švabe i njihove emanicipirane sestre. Dolaze novi ljudi da zamjene te uškopljene i blesave kojima je ispran um emanicpacijom.red wolf wrote:A ne...Sve će to otići u wc školjku uskoro...omni wrote:
Poredak je vec tu, slusaj kako ti mudrac objasnjava kako tuci zenu. Za koju godinu ce se ovo pokazivati u skolama zapadne europe.
red wolf-
2016-02-10
Briga me što misliš,ali me veseli što znam da i ti i Ray imate isprazna očekivanja,jer niste na vrijeme prešli na pobjedničku stranu.red wolf wrote:Vi ljudi ste meni zapravo nezanimljivi...סמאל wrote:Aha,sad ti ponavljaš moje riječi.Naravno da se previše ljudi nakotilo,te da to treba svest na neku optimalnu brojku.Samo neophodni ljudi s robotizacijom kao nositeljom ekonomskog stupa,te euginičnim pristupom i kontroliranom prokreacijom održavanja optimalnog i potrebnog broja populacije.red wolf wrote:Ne shvaćaš što se događa...Previše je ljudi na Zemlji...Ovo će biti kulminacija, vrhunac, i onda nastupa novi svjetski poredak...RayMabus wrote:Pa i otići će : kastrirani muški Švabe i njihove emanicipirane sestre. Dolaze novi ljudi da zamjene te uškopljene i blesave kojima je ispran um emanicpacijom.red wolf wrote:
A ne...Sve će to otići u wc školjku uskoro...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Feministice objašnjavaju kako muškarac treba tući ženu
» Saudijski ambasador ne želi prestati tući ženu
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
» Saudijski ambasador ne želi prestati tući ženu
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
Page 1 of 11