kako pravilno mlatiti ženu...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
kako pravilno mlatiti ženu...
[size=64]„pitanje kako tući ženu kompleksno i neiskusne na tom putu očekuje mnogo opasnosti“.[/size]
[size=65]Najsigurnije joj je otkinuti glavu, a samo stariji i iskusniji mogu se izložiti opasnosti da je tuku...[/size]
[size=65]UN je otišao u 3 pm[/size]
[size=65]Najsigurnije joj je otkinuti glavu, a samo stariji i iskusniji mogu se izložiti opasnosti da je tuku...[/size]
[size=65]UN je otišao u 3 pm[/size]
Re: kako pravilno mlatiti ženu...
...http://rs-lat.sputniknews.com/svet/20160511/1105600328/Arabija-zene-tuci.html
Saveznica zapada, uskoro praksa u Londonu
Kermit-
2014-04-17
Ja tu ne bih dana prezivjela..@_@
2014-04-12
veber-
2014-12-30
ma bi to se dresira od početkaIvyTeasdale wrote:Ja tu ne bih dana prezivjela..@_@
Kermit-
2014-04-17
pobjegla bih na vrijeme :Dveber wrote:zmlatila bi muža?
2014-04-12
zavisno od karaktera..malo bi teze islo..:-oasilovski wrote:ma bi to se dresira od početkaIvyTeasdale wrote:Ja tu ne bih dana prezivjela..@_@
2014-04-12
ne bi. da si se tamo rodila ;)IvyTeasdale wrote:pobjegla bih na vrijeme :Dveber wrote:zmlatila bi muža?
2014-12-30
Neke su i pobjegle..samo se ne prica..sramota je :Dveber wrote:ne bi. da si se tamo rodila ;)IvyTeasdale wrote:pobjegla bih na vrijeme :Dveber wrote:zmlatila bi muža?
2014-04-12
i da su te od malena educiraliveber wrote:ne bi. da si se tamo rodila ;)IvyTeasdale wrote:pobjegla bih na vrijeme :Dveber wrote:zmlatila bi muža?
Kermit-
2014-04-17
Ima tu i jedna caka. Naime u komentarima Korana piše kako je mudri Ejub(biblijski Job) zaskočio zakonu.
Kad je Ejubova a.s. žena nešto zgriješila imala je dobiti sto (100) udaraca šibom po leđima,a presudu je imao izvršiti sam Ejub,koji je sakupio 100 šiba ,skupio ih u jedan snop i tim snopom jednom udario ženu lagano po škini.
Kad je Ejubova a.s. žena nešto zgriješila imala je dobiti sto (100) udaraca šibom po leđima,a presudu je imao izvršiti sam Ejub,koji je sakupio 100 šiba ,skupio ih u jedan snop i tim snopom jednom udario ženu lagano po škini.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma jesu. njih tri.IvyTeasdale wrote:Neke su i pobjegle..samo se ne prica..sramota je :Dveber wrote:ne bi. da si se tamo rodila ;)IvyTeasdale wrote:pobjegla bih na vrijeme :Dveber wrote:zmlatila bi muža?
2014-12-30
nekako bih shvatila da nesto nije u redu ;Dasilovski wrote:i da su te od malena educiraliveber wrote:ne bi. da si se tamo rodila ;)IvyTeasdale wrote:pobjegla bih na vrijeme :Dveber wrote:zmlatila bi muža?
Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
2014-04-12
samo smo realni.IvyTeasdale wrote:Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
2014-12-30
u biti ovdje nije u redu, na primjer da ti bez muške pratnje piskaraš po forumuIvyTeasdale wrote:nekako bih shvatila da nesto nije u redu ;Dasilovski wrote:i da su te od malena educiraliveber wrote:ne bi. da si se tamo rodila ;)IvyTeasdale wrote:pobjegla bih na vrijeme :Dveber wrote:zmlatila bi muža?
Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
Kermit-
2014-04-17
Ni
Niste..vi ste skeptici,defetisti i ziherasi :Dveber wrote:samo smo realni.IvyTeasdale wrote:Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
2014-04-12
koji kurac ima piskarat.asilovski wrote:u biti ovdje nije u redu, na primjer da ti bez muške pratnje piskaraš po forumu
ajd u kužinu...
2014-12-30
oš šamar?IvyTeasdale wrote:NiNiste..vi ste skeptici,defetisti i ziherasi :Dveber wrote:samo smo realni.IvyTeasdale wrote:Dosadni ste,ne ubijajte mi ideale..;P
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang
» Video : Kako pravilno zapaliti muslimana
» Kako halal tući ženu...
» Feministice objašnjavaju kako muškarac treba tući ženu
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang
» Video : Kako pravilno zapaliti muslimana
» Kako halal tući ženu...
» Feministice objašnjavaju kako muškarac treba tući ženu
Page 1 of 2