Kako halal tući ženu...
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Kako halal tući ženu...
nego ''jednooki'', još uvijek mi nisi odgovorio na pitanje?
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Ne,to je ,,Drvo života'' koje je srž hermetizma.red wolf wrote:Ne, ovo ti je model ravne Zemlje...Oni su si tako objasnili zašto se izmjenjuju dan i noć...Ova slika, gledano trodimenzionalno, je krug zemaljski (hahahahahahahahaha) i položaji Mjeseca i Sunca u takvom modelu (hahahahahahahahaha)...Ovaj bijeli krug ti je Antartika ili antarktički zid (hahahahahahahahahaha)...Koje ste Vi budale...סמאל wrote:Ne,ovo nema veze s ravnom Zemljom,nego više s onom,,kako na nebu,tako i na zemlji''red wolf wrote:A joj...Teorija o ravnoj Zemlji...Lol...סמאל wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
red wolf wrote:Duša nije dio ovog svijeta...Ona se ne usklađuje s ničim...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Duša se ne transformira...Duša je uvijek ista...I nije dio ovog svijeta...Isus Vam je govorio o duši u prispodobi o djevicama koje svijećama traže svog ''zaručnika''...סמאל wrote:Ali,transformacija duše u nešto drugo,manje ljudsko,počinje upravo mjenjanjem svijesti za života.Speare Shaker wrote:
I to je trenutak maksimalno mogućeg usklađivanja čovjeka sa svojom biti kada ništa ljudsko osim duše više ne preostaje odnosno ne postoji.
Ne, duša se neprestano mijenja sve dok se potpuno ne uskladi sa svojom biti.
Bit, suština, to je nešto što se nikada ne mijenja i uvijek ostaje isto.
Nije filozofija badava doumila pojam bitka.
Nitko ne zna odakle je, kao niti koje je podrijetlo čovjeka.
I ako nije od ovoga svijeta, definitivno postoji i u ovom svijetu, referira se na ovaj svijet i kako sam to već rekao, mijenja se u skladu s promjenama svog ljudskog "vlasnika" upravo u ovom svijetu.
Guest- Guest
Simbolički gledano da, ali ljudima je to ravna Zemlja...Ovo je prikaz nebesa ispod i nebesa iznad voda...Ono dolje je kraljevstvo Demijurga...Ono gore je kraljestvo Jednog...סמאל wrote:Ne,to je ,,Drvo života'' koje je srž hermetizma.red wolf wrote:Ne, ovo ti je model ravne Zemlje...Oni su si tako objasnili zašto se izmjenjuju dan i noć...Ova slika, gledano trodimenzionalno, je krug zemaljski (hahahahahahahahaha) i položaji Mjeseca i Sunca u takvom modelu (hahahahahahahahaha)...Ovaj bijeli krug ti je Antartika ili antarktički zid (hahahahahahahahahaha)...Koje ste Vi budale...סמאל wrote:Ne,ovo nema veze s ravnom Zemljom,nego više s onom,,kako na nebu,tako i na zemlji''red wolf wrote:A joj...Teorija o ravnoj Zemlji...Lol...סמאל wrote:
red wolf-
2016-02-10
I nije baš točna...Demijurg je stvarao svoj svijet prema slici nebesa Jednog...Tako da bi trebalo biti isto, ali jedno je prazno, a drugo puno...Zato je Isus usporedio ljude s praznim posudama...
red wolf-
2016-02-10
E a vidiš u tom i jest stvar.Pravi je izazov naći oličje dobrote i korumpirat,iskvarit,a sad ne vjerujem da bi vi ikad mogli naći oličenje zla i transformirat ga,jer niste dovoljno lukavi.
2015-07-23
Točno...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Duša nije dio ovog svijeta...Ona se ne usklađuje s ničim...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Duša se ne transformira...Duša je uvijek ista...I nije dio ovog svijeta...Isus Vam je govorio o duši u prispodobi o djevicama koje svijećama traže svog ''zaručnika''...סמאל wrote:
Ali,transformacija duše u nešto drugo,manje ljudsko,počinje upravo mjenjanjem svijesti za života.
Ne, duša se neprestano mijenja sve dok se potpuno ne uskladi sa svojom biti.
Bit, suština, to je nešto što se nikada ne mijenja i uvijek ostaje isto.
Nije filozofija badava doumila pojam bitka.
Nitko ne zna odakle je, kao niti koje je podrijetlo čovjeka.
I ako nije od ovoga svijeta, definitivno postoji i u ovom svijetu, referira se na ovaj svijet i kako sam to već rekao, mijenja se u skladu s promjenama svog ljudskog "vlasnika" upravo u ovom svijetu.
Isus je slično zborio o duhu kojeg je usporedio s vjetrom...
Čovjekovo podrijetlo je takvo da je ''usklađen'' s jednom izvanzemaljskom vrstom i to je ''karika'' koja nedostaje...Pokojni Kubrik vam je to objasnio scenom majmuna koji su pronašli monolit...
red wolf-
2016-02-10
סמאל wrote:
E a vidiš u tom i jest stvar.Pravi je izazov naći oličje dobrote i korumpirat,iskvarit,a sad ne vjerujem da bi vi ikad mogli naći oličenje zla i transformirat ga,jer niste dovoljno lukavi.
Neš' ti neophodne lukavosti...
Poanta je u tome da zlo nije direktna suprotnost dobrom.
Zlo zapravo vrlo uspješno glumi dobro, sve do trenutka kada povratak više nije moguć.
Guest- Guest
Opet nećeš postić ništa.Promjenit fizički izgled i kamuflirat pravu prirodu,jer oo,vjeruj mi,najgore zloće vrlo lako mogu glumit anđele,ali nećeš nikad promjenit njegovu srž,ono što je.Dok ovaj momak sa slike,više nikad neće vratit stanje duha u no što je bio prije nego je prešao na tamnu stranu.pismejker wrote:
Kruh i voda dva tjedna,nekoliko šamarcina u cescim razmacima..dovede se ovakve pomodno smece u red...naravno smjestiti u dva kvadrata,zajedno sa krevetom i kantom za sranje..praznjenje jednom tjedno-kante..
2015-07-23
Upravo si mi odgovorio na pitanje...Hvala...סמאל wrote:Opet nećeš postić ništa.Promjenit fizički izgled i kamuflirat pravu prirodu,jer oo,vjeruj mi,najgore zloće vrlo lako mogu glumit anđele,ali nećeš nikad promjenit njegovu srž,ono što je.Dok ovaj momak sa slike,više nikad neće vratit stanje duha u no što je bio prije nego je prešao na tamnu stranu.pismejker wrote:
Kruh i voda dva tjedna,nekoliko šamarcina u cescim razmacima..dovede se ovakve pomodno smece u red...naravno smjestiti u dva kvadrata,zajedno sa krevetom i kantom za sranje..praznjenje jednom tjedno-kante..
red wolf-
2016-02-10
Da.Generalno,slažem se s tobom.Speare Shaker wrote:סמאל wrote:
Neš' ti neophodne lukavosti...
Poanta je u tome da zlo nije direktna suprotnost dobrom.
Zlo zapravo vrlo uspješno glumi dobro, sve do trenutka kada povratak više nije moguć.
2015-07-23
Dobio sam što sam htio...Pozdrav ''jednooki''...
red wolf-
2016-02-10
Asmodej je jako ponosan na svoje,,remek djelo'' jer od jedne jako čiste duše,kakve su danas rijetkost,skoro pa da ih više i nema,on je uspio izvest transformaciju u jednog od najzločestijih demona.red wolf wrote:Upravo si mi odgovorio na pitanje...Hvala...סמאל wrote:Opet nećeš postić ništa.Promjenit fizički izgled i kamuflirat pravu prirodu,jer oo,vjeruj mi,najgore zloće vrlo lako mogu glumit anđele,ali nećeš nikad promjenit njegovu srž,ono što je.Dok ovaj momak sa slike,više nikad neće vratit stanje duha u no što je bio prije nego je prešao na tamnu stranu.pismejker wrote:
2015-07-23
Ne znam na što konkretno misliš.red wolf wrote:Dobio sam što sam htio...Pozdrav ''jednooki''...
2015-07-23
Pa i ne bavimo se s time. Samo s onih 4%סמאל wrote:E a vidiš u tom i jest stvar.Pravi je izazov naći oličje dobrote i korumpirat,iskvarit,a sad ne vjerujem da bi vi ikad mogli naći oličenje zla i transformirat ga,jer niste dovoljno lukavi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako se netko oće družit sa demonima ja ću ga uvest u to. Ja uopće neman s tim problema.
Moja tehnika za izlaženje iz tijela temelji se na demonima.
Strah.
Zato šta ja moran napravit da ti gledaš na svoje tijelo izvanka tj tvoj um da radi vježbe kao da se gleda izvanka.
Eno ti demon tamo s crvenim oćima gleda te iz drugog kuta sobe.
Ugasi svjetlo.
Moja tehnika za izlaženje iz tijela temelji se na demonima.
Strah.
Zato šta ja moran napravit da ti gledaš na svoje tijelo izvanka tj tvoj um da radi vježbe kao da se gleda izvanka.
Eno ti demon tamo s crvenim oćima gleda te iz drugog kuta sobe.
Ugasi svjetlo.
2014-04-11
A ja san oko 200 puta izaša iz tijela ...a onda znaš koliko me boli kurac za demone.
Ja van to objašnjavan stalno da su oni korisni za duhovnu evoluciju.
Ja van to objašnjavan stalno da su oni korisni za duhovnu evoluciju.
2014-04-11
Prvo ovo desno je cisto smece i otpad,..na to i Lucifer pljuje,kao na najveci mulj..Doista ne znam cime se takvi likovi ponose..??? Koje jebeno Zlo su takvi..forsiraju izgled umobolnih jeftinih likova iz horrora,a da mu ja prezentiram iskonsko zlo,pobljuvao bi se u vlastito krilo..סמאל wrote:Opet nećeš postić ništa.Promjenit fizički izgled i kamuflirat pravu prirodu,jer oo,vjeruj mi,najgore zloće vrlo lako mogu glumit anđele,ali nećeš nikad promjenit njegovu srž,ono što je.Dok ovaj momak sa slike,više nikad neće vratit stanje duha u no što je bio prije nego je prešao na tamnu stranu.pismejker wrote:
dajte najte,,mladost i glupost..
Guest- Guest
drmnes mu par samarcina tipa onog Rusa,ima da se sasere u vlastite gace...
Guest- Guest
Pravo Zlo se krije iza pitomog izgleda..vidio zilijun puta..ovo desno je cirkusiranje,kreveljenje,ispucavanje frustracija...jebate tom izgledu se danas i klinci smiju...
zlo nema izgleda,dobrog ili loseg...ne ocitava se nikako po pitanju izgleda..
ovi koji kao zlo hoce pokazati izgledom neokupanih,kosjanera,neurednih i smrdljivih po pivi obicno..daaaj...to kako rekoh i sam Lucifer ignorira..
zlo nema izgleda,dobrog ili loseg...ne ocitava se nikako po pitanju izgleda..
ovi koji kao zlo hoce pokazati izgledom neokupanih,kosjanera,neurednih i smrdljivih po pivi obicno..daaaj...to kako rekoh i sam Lucifer ignorira..
Guest- Guest
Ti na to gledaš s one zdravorazumske ,ono sociološko-svjetovne strane,ali s duhovne strane,tko će odvalit šamar Asmodeu kojeg zabavlja puritance pretvarat u izopačene.pismejker wrote:drmnes mu par samarcina tipa onog Rusa,ima da se sasere u vlastite gace...
2015-07-23
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Feministice objašnjavaju kako muškarac treba tući ženu
» Saudijski ambasador ne želi prestati tući ženu
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
» Saudijski ambasador ne želi prestati tući ženu
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
Page 9 of 11