Kako halal tući ženu...
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Kako halal tući ženu...
ovo je dovoljan razlog radi kojeg bi trebalo kazniti sve one koji su dozvolili useljavanje islamista
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Pa nema radne snage. Nema tko radit. Neprave se dica jer muški neće da ih prave jer je brak investicija a investicija u kojoj druga strana digne sidro i uzme ti djecu a tebi plaćanje računa nije investicija za pod stare dane.mortal wrote:ovo je dovoljan razlog radi kojeg bi trebalo kazniti sve one koji su dozvolili useljavanje islamista
Uvozit ćete vi to još jače.Ove godine 65 radnih dozvola. Znate već sad ispod koje brojke uvoz neće ići. Može samo brojka bit veća.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja ne znam zašto se zamarate stvarima od šireg značaja,umjesto da uživate u životu koliko možete i dok možete.
Civilizacija i onako uskoro ide na resetiranje,pa sve iz početka.Neće biti potrebe za totalnim ratovima,jednostavno,oni odabrani,koji nešto vrijede za civilizaciju,naučnici,inžinjeri,umjetnici,te svi oni koji svojim znanjem mogu doprinijet za ponovnu izgradnju civilizacije,biti će na vrijeme sklonjeni u sigurne zone a svi ostali sajonara.
Jedan kvalitetan virus odradit će posao kako spada,tak da neće biti potrebe za uništenjem biljnog i životinjskog svijeta,a opstat će i kulturne znamenitosti.
Nema tog Astara koji to može spriječit,jer kad virus bude pušten,ako nisi u sigurnoj zoni,,ne spase te ni Allah ni Gospa''
Civilizacija i onako uskoro ide na resetiranje,pa sve iz početka.Neće biti potrebe za totalnim ratovima,jednostavno,oni odabrani,koji nešto vrijede za civilizaciju,naučnici,inžinjeri,umjetnici,te svi oni koji svojim znanjem mogu doprinijet za ponovnu izgradnju civilizacije,biti će na vrijeme sklonjeni u sigurne zone a svi ostali sajonara.
Jedan kvalitetan virus odradit će posao kako spada,tak da neće biti potrebe za uništenjem biljnog i životinjskog svijeta,a opstat će i kulturne znamenitosti.
Nema tog Astara koji to može spriječit,jer kad virus bude pušten,ako nisi u sigurnoj zoni,,ne spase te ni Allah ni Gospa''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa slažem se , točno.סמאל wrote:Ja ne znam zašto se zamarate stvarima od šireg značaja,umjesto da uživate u životu koliko možete i dok možete.
PS : Prestani umišljat da su Asthar komanderi nekakvi spasioci , ako se nećeš sam spasit neće te nitko drugi.
2014-04-11
U godinam nakon toga,obnovit će se atmosfera i zaustavit će se daljnje povežanje CO2.a kad nove generacije izađu na površinu,biti će ekološki osvješteniji,jer će u desetljećima ispod,bit tako učeni i programirani.
2015-07-23
Jedno je sigurno,a to je nestanak abrahamskih,pa i drugih religija,jer sasvim sigurno u bunkerima neće biti mjesta za klerike i dogmatike glupih religija.S novom civilizacijom,stupit će i nova religija.RayMabus wrote:Pa slažem se , točno.סמאל wrote:Ja ne znam zašto se zamarate stvarima od šireg značaja,umjesto da uživate u životu koliko možete i dok možete.
PS : Prestani umišljat da su Asthar komanderi nekakvi spasioci , ako se nećeš sam spasit neće te nitko drugi.
2015-07-23
Pa to čak neće biti ww3.nego više kao blitzkrieg,jer tu neće ratovati država protiv države,niti narod protiv naroda.Već će biti spašeni samo vrijedni pojedinci iz svih naroda.RayMabus wrote:U svakom slučaju stiže reset ( ww3 ).
2015-07-23
Volio bih kad bi spasili ezekiela,pa da mu se mogu smijat.
2015-07-23
Pa ok , više manje , neće religije baš nestat tek tako. Pitanje religija mi ionako nije bitno pošto me zanima samo oni 4% populacije a za ostalih 96% nisu moja posla.
2014-04-11
Ono što je najbitnije,bit će spašena kompletna filmska,književna,likovna,muzička ostvarenja,ali novo rođene generacije nakon toga,neće imat pristupa takvom sadržaju,da ne bi bili inficirani boljkama umrle civilizacije.
2015-07-23
nestat će,nego kako,zar ti misliš da će utemeljitelj nove civilizacije trpit konkurenciju i njegove protivnike,koji se tisućljećima bore protiv njega.RayMabus wrote:Pa ok , više manje , neće religije baš nestat tek tako. Pitanje religija mi ionako nije bitno pošto me zanima samo oni 4% populacije a za ostalih 96% nisu moja posla.
2015-07-23
Neće nestat. Imaš pogrešno gledanje na stvari. Nije nikoga briga za ljudsku rasu.סמאל wrote:nestat će,nego kako,zar ti misliš da će utemeljitelj nove civilizacije trpit konkurenciju i njegove protivnike,koji se tisućljećima bore protiv njega.RayMabus wrote:Pa ok , više manje , neće religije baš nestat tek tako. Pitanje religija mi ionako nije bitno pošto me zanima samo oni 4% populacije a za ostalih 96% nisu moja posla.
Evo recimo uzmi Ashtare , ono njih zanimaju baze ovdje , znaju koliki je postotak onih koji se mogu podignit iz pepela , 4% ,znaći 4 miljona ljudi na 100 miljona.
Šta ih brige za onih 96 miljona šta će i kako će oni.
2014-04-11
Njemačka i Nizozemska imaju 100 miljona ljudi zajedno. Šta bi mene bilo brige za onih 96 miljona ljudi koji me nezanimaju ?
Mogu ih samo potaknut da se ubijaju međusobno i da sve ode u krasni kuac jer šta ljudi više padnu to više traže pomoć tj ja lakše dolazim do onih 4 miljona populacije koji se nalaze unutar tih 100 miljona.
Jednostavno nikoga nezanima to nego nešto drugo.
Mogu ih samo potaknut da se ubijaju međusobno i da sve ode u krasni kuac jer šta ljudi više padnu to više traže pomoć tj ja lakše dolazim do onih 4 miljona populacije koji se nalaze unutar tih 100 miljona.
Jednostavno nikoga nezanima to nego nešto drugo.
2014-04-11
Gledaj,svatko radi za svoj račun.Ako mi uspijemo prvi,zar ti misliš da će bit mjesta ta kršćanstvo,judaizam i islam u novom sotonističkom svjetskom poretku ?RayMabus wrote:Neće nestat. Imaš pogrešno gledanje na stvari. Nije nikoga briga za ljudsku rasu.סמאל wrote:nestat će,nego kako,zar ti misliš da će utemeljitelj nove civilizacije trpit konkurenciju i njegove protivnike,koji se tisućljećima bore protiv njega.RayMabus wrote:Pa ok , više manje , neće religije baš nestat tek tako. Pitanje religija mi ionako nije bitno pošto me zanima samo oni 4% populacije a za ostalih 96% nisu moja posla.
Evo recimo uzmi Ashtare , ono njih zanimaju baze ovdje , znaju koliki je postotak onih koji se mogu podignit iz pepela , 4% ,znaći 4 miljona ljudi na 100 miljona.
Šta ih brige za onih 96 miljona šta će i kako će oni.
2015-07-23
4 miljona duša nije mala populacija. Ljudi se inkarniraju sa 10% svoje duše. Ako ja to dignem na viši nivo onda tih 10% se podigne iz negativiteta i kad se spoji sa onih 90% onda ovih 100% bude pozitivnije jer ga ovih 10% koje smo digli na Zemlji podiže duhovno više.
To je plan. Duše nas zanimaju ne sam planet.
2014-04-11
Ha,ha,ha,pa i nas zanimaju duše.RayMabus wrote:4 miljona duša nije mala populacija. Ljudi se inkarniraju sa 10% svoje duše. Ako ja to dignem na viši nivo onda tih 10% se podigne iz negativiteta i kad se spoji sa onih 90% onda ovih 100% bude pozitivnije jer ga ovih 10% koje smo digli na Zemlji podiže duhovno više.
2015-07-23
Pa eto ti ovih 96 miljona na području Njemačke i Nizozemske , fino nek se potuču Arapi i ostali međusobno. Kokice.סמאל wrote:Ha,ha,ha,pa i nas zanimaju duše.RayMabus wrote:4 miljona duša nije mala populacija. Ljudi se inkarniraju sa 10% svoje duše. Ako ja to dignem na viši nivo onda tih 10% se podigne iz negativiteta i kad se spoji sa onih 90% onda ovih 100% bude pozitivnije jer ga ovih 10% koje smo digli na Zemlji podiže duhovno više.
Iza zavjesa toga odvija se skroz druga priča.
2014-04-11
Ovo su ti te baze o kojima ja govorim
Vidiš
Vidiš
2014-04-11
Mogu ti stavit još slika građevina i ljudi.
Ti si mislio da je Asthar komanda nešto apstraktno ovdje ?
Jok.
Jok.
2014-04-11
Onda pretpostavljam kako ti je poznato da neki,,tvoji'' surađuju na nekim projektima s nekim,,mojim''RayMabus wrote:Mogu ti stavit još slika građevina i ljudi.
Jok.
2015-07-23
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Feministice objašnjavaju kako muškarac treba tući ženu
» Saudijski ambasador ne želi prestati tući ženu
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
» Saudijski ambasador ne želi prestati tući ženu
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Đžaferović : Halal koke iz velike Kladuše
Page 4 of 11