Hrvatskoj fali 15 tisuća čistačica
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Hrvatskoj fali 15 tisuća čistačica
aj ne kenjaj, takav brod opere dvoje za sat vremena lagano.epikur37 wrote:kaya wrote:aha, aha, tranzitna logistika, da ne pereš ti tuđi brod možda? :)epikur37 wrote:kaya wrote:turisti koji su se vozili na brodu ti plate da očistiš brod iza njih ? kao da gost u hotelu mora platiti čistačicu kada odeepikur37 wrote:
Brod je zajebana priča....
Lakše je očistiti 2 apartmana nego brod. Ja inače čišćenje broda naplaćujem oko 1200 kn.
To mi gosti daju na ruke i sam ga čistim jer ne mogu naći nikoga za to da napravi dobro...subotom su smjene u amrini, satarem se ali, 1000 kn dnevnica. ok.
al ga sereš milioneru
Da plate mi.
To ti se zove tranzit log, odnosno tranzitna logistika.
Iznosi 145 EUR, plus za jebenog psa mi plate dodatnih 50 EUR.
Sve skupa ako nose beštiju sa sobom meni je to 200 EUR do podne.
inače kako yoda kaže brod opereš za sat vremena čarlijem i spužvom da blešči, dobro ovisi koji al od 7 metara bez problema
aj dođi pa ti operi, i nije 7 nego 9, tri metra širine i 4+1 jedan postelja.WC i tuš.
Nemaš pojma...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da, da i onda u zadnji9 čas prije nego što oni dođu, leti kupi grožđe i banane, hladno piće i pecivo.
To ti se zove start-paket.
Kad gosti dođu da ih dočekaš s nečim...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
aj to je malo veće.. 5 spavaćih mjesta? wc i tuš.. aj ipak onda dvije ure.. dvi ipo ..epikur37 wrote:kaya wrote:aha, aha, tranzitna logistika, da ne pereš ti tuđi brod možda? :)epikur37 wrote:kaya wrote:turisti koji su se vozili na brodu ti plate da očistiš brod iza njih ? kao da gost u hotelu mora platiti čistačicu kada odeepikur37 wrote:
Brod je zajebana priča....
Lakše je očistiti 2 apartmana nego brod. Ja inače čišćenje broda naplaćujem oko 1200 kn.
To mi gosti daju na ruke i sam ga čistim jer ne mogu naći nikoga za to da napravi dobro...subotom su smjene u amrini, satarem se ali, 1000 kn dnevnica. ok.
al ga sereš milioneru
Da plate mi.
inače kako yoda kaže brod opereš za sat vremena čarlijem i spužvom da blešči, dobro ovisi koji al od 7 metara bez problema
aj dođi pa ti operi, i nije 7 nego 9, tri metra širine i 4+1 jedan postelja.WC i tuš.
Nemaš pojma...
ma pusti seljaka, otkrio brod jučerAssadNaPodmornici wrote:ako si rekao da imaš brod od 8m.. taj ima max 1 spavaću sobu, promjeniti lancun ,jastučnice, plahte, 5min, pobrisati arf sprejom iznutra plastiku, 10min.. zatvoriš kabinu, uzmeš šmrk vode, i u 20min ispereš svugdje sol.. i onda sa arf sprejom ako si "picajzla"(tako se kaže u STu) možeš još pobrisati par stvari, tipa ploter, vjetrobran, čak i inox... meni bi trebalo max 1h i to bez presinga :) .. i onda otvoriš sve i pustiš da se suši i zrači, i odeš na kavu i vratiš se za pola ure, sve suvo i prozračeno i spremnoepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:brate mili gliser od 8metara se očisti tuta-forca za uru vremena. pokupiš smeće, šmrkom ga odsoliš i ispereš iz unutra, uzmeš onaj arf sprej i pobriješ inox ogradu i komandu ploču i ako imaš staklo... uru vremena.. i to da se blista.epikur37 wrote:kaya wrote:
turisti koji su se vozili na brodu ti plate da očistiš brod iza njih ? kao da gost u hotelu mora platiti čistačicu kada ode
al ga sereš milioneru
Da plate mi.
aj ako su spavali, promjeniti plahte, malo prozračiti jastuke i madrace, i možda iz unutra pročistiti.. još extra 15min
Lkao je yoda izvana oprati, ali iznutra je zajeb. Svaki lancun mora bit nanovo u peglu, plastika mora zrcaliti, mora sve mirisati.
Ako je mora di ušlo valja opaljati sve, posušiti i izvjetriti, provjeriti opremu.
Nije to tek tako.
Da netko drugi radi malo bi i pustio ali pošto je moj biznis i moj obraz trudim se da bude uvijek tip-top.
pa jahta od 45stopa se može srediti sa 2sata, dva člana posade..
2015-08-15
kaya wrote:aj ne kenjaj, takav brod opere dvoje za sat vremena lagano.epikur37 wrote:kaya wrote:aha, aha, tranzitna logistika, da ne pereš ti tuđi brod možda? :)epikur37 wrote:kaya wrote:
turisti koji su se vozili na brodu ti plate da očistiš brod iza njih ? kao da gost u hotelu mora platiti čistačicu kada ode
al ga sereš milioneru
Da plate mi.
Nemaš pojma...
Moje iskustvo je da mi treba 4 sata. Sve srediti, oprati i namjestiti.
Je lovica je fina ali se ubijem. Još dečkima u marini dam 200 kuna jer mi drže vez na najboljem mjestu.
No gosti plete spremanje 200 eur i tjedan anjma 1500.
znači 7 dana 1700.
2015-08-06
aha, i kad ti se jedan dan vrate bez pola broda to će se ti zvati šok paketepikur37 wrote:Da, da i onda u zadnji9 čas prije nego što oni dođu, leti kupi grožđe i banane, hladno piće i pecivo.
2015-08-15
to se uzme ujutro prije nego kreneš sa čišćenjem, da neideš zadnji tren i izbjegneš gužve.. par breska, par banana, malo čipsa, i toga, a čips, i grickalice, i piće uzimaš na veliko u lidlu i onda samo poneseš od doma , kada ti treba.. jedino breskve i banane uzimaš svježe, svratiš 5min u trgovinu prije nego kreneš čistit :)epikur37 wrote:Da, da i onda u zadnji9 čas prije nego što oni dođu, leti kupi grožđe i banane, hladno piće i pecivo.
kaya wrote:ma pusti seljaka, otkrio brod jučerAssadNaPodmornici wrote:ako si rekao da imaš brod od 8m.. taj ima max 1 spavaću sobu, promjeniti lancun ,jastučnice, plahte, 5min, pobrisati arf sprejom iznutra plastiku, 10min.. zatvoriš kabinu, uzmeš šmrk vode, i u 20min ispereš svugdje sol.. i onda sa arf sprejom ako si "picajzla"(tako se kaže u STu) možeš još pobrisati par stvari, tipa ploter, vjetrobran, čak i inox... meni bi trebalo max 1h i to bez presinga :) .. i onda otvoriš sve i pustiš da se suši i zrači, i odeš na kavu i vratiš se za pola ure, sve suvo i prozračeno i spremnoepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:brate mili gliser od 8metara se očisti tuta-forca za uru vremena. pokupiš smeće, šmrkom ga odsoliš i ispereš iz unutra, uzmeš onaj arf sprej i pobriješ inox ogradu i komandu ploču i ako imaš staklo... uru vremena.. i to da se blista.epikur37 wrote:
Da plate mi.
aj ako su spavali, promjeniti plahte, malo prozračiti jastuke i madrace, i možda iz unutra pročistiti.. još extra 15min
Lkao je yoda izvana oprati, ali iznutra je zajeb. Svaki lancun mora bit nanovo u peglu, plastika mora zrcaliti, mora sve mirisati.
Ako je mora di ušlo valja opaljati sve, posušiti i izvjetriti, provjeriti opremu.
Nije to tek tako.
Da netko drugi radi malo bi i pustio ali pošto je moj biznis i moj obraz trudim se da bude uvijek tip-top.
sve u redu bela al ja sam već 4 godine u charteru, popravljam svakog boga na brodu i uzimam sada u najam još jedan.
no dobro ti imaš psa....
2015-08-06
koliko dan, 200?epikur37 wrote:kaya wrote:aj ne kenjaj, takav brod opere dvoje za sat vremena lagano.epikur37 wrote:kaya wrote:aha, aha, tranzitna logistika, da ne pereš ti tuđi brod možda? :)epikur37 wrote:
Da plate mi.
Nemaš pojma...
Je lovica je fina ali se ubijem. Još dečkima u marini dam 200 kuna jer mi drže vez na najboljem mjestu.
znači 7 dana 1700.
2015-08-15
Sve bi ja vas na ciscenje, pa biste manje filozifirali i vise postivali tudji rad ;-D
kaya wrote:aha, i kad ti se jedan dan vrate bez pola broda to će se ti zvati šok paketepikur37 wrote:Da, da i onda u zadnji9 čas prije nego što oni dođu, leti kupi grožđe i banane, hladno piće i pecivo.
neće,
jerbo plaćam svaki mjesec casko osiguranje za brod 200 kn, plus oni prije nego isplove ostave 1500 EUR kao depozit za sitne štete.
Inače to se zove franšizni odbitak koji osiguravajuće kuće ne pokrivaju.
Nisam imao šteta do sada izuzev jedanput, što sam uzeo iz depozita.
2015-08-06
kaya wrote:koliko dan, 200?epikur37 wrote:kaya wrote:aj ne kenjaj, takav brod opere dvoje za sat vremena lagano.epikur37 wrote:kaya wrote:
aha, aha, tranzitna logistika, da ne pereš ti tuđi brod možda? :)
Nemaš pojma...
znači 7 dana 1700.
250
2015-08-06
ipak ću izbrisati da ne ispadnem kreten ko tiepikur37 wrote:kaya wrote:ma pusti seljaka, otkrio brod jučerAssadNaPodmornici wrote:ako si rekao da imaš brod od 8m.. taj ima max 1 spavaću sobu, promjeniti lancun ,jastučnice, plahte, 5min, pobrisati arf sprejom iznutra plastiku, 10min.. zatvoriš kabinu, uzmeš šmrk vode, i u 20min ispereš svugdje sol.. i onda sa arf sprejom ako si "picajzla"(tako se kaže u STu) možeš još pobrisati par stvari, tipa ploter, vjetrobran, čak i inox... meni bi trebalo max 1h i to bez presinga :) .. i onda otvoriš sve i pustiš da se suši i zrači, i odeš na kavu i vratiš se za pola ure, sve suvo i prozračeno i spremnoepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:
brate mili gliser od 8metara se očisti tuta-forca za uru vremena. pokupiš smeće, šmrkom ga odsoliš i ispereš iz unutra, uzmeš onaj arf sprej i pobriješ inox ogradu i komandu ploču i ako imaš staklo... uru vremena.. i to da se blista.
Nije to tek tako.
sve u redu bela al ja sam već 4 godine u charteru, popravljam svakog boga na brodu i uzimam sada u najam još jedan.
no dobro ti imaš psa....
:)
Last edited by kaya on Tue 26 Mar - 22:36; edited 1 time in total (Reason for editing : ...)
2015-08-15
kaya wrote:ma ima ja i brod ako ćemo baš al dobro..neka tebe, fasciniraj tu ..ne znam..soruepikur37 wrote:kaya wrote:ma pusti seljaka, otkrio brod jučerAssadNaPodmornici wrote:ako si rekao da imaš brod od 8m.. taj ima max 1 spavaću sobu, promjeniti lancun ,jastučnice, plahte, 5min, pobrisati arf sprejom iznutra plastiku, 10min.. zatvoriš kabinu, uzmeš šmrk vode, i u 20min ispereš svugdje sol.. i onda sa arf sprejom ako si "picajzla"(tako se kaže u STu) možeš još pobrisati par stvari, tipa ploter, vjetrobran, čak i inox... meni bi trebalo max 1h i to bez presinga :) .. i onda otvoriš sve i pustiš da se suši i zrači, i odeš na kavu i vratiš se za pola ure, sve suvo i prozračeno i spremnoepikur37 wrote:
Nije to tek tako.
no dobro ti imaš psa....
Nema veze s fascinacijom, sve je to jeben posao i znoj. Zaradi se da ...ali ja već 5 godina nisam vidio godišnjeg niti ljeta ni odmora.
Veli mi doktor, simpatičan lik mojih godina, sad na ultrazvuku: pa koliko traje vaš radni dan, rekoh 48 sati :)
Veli on meni: eh da godine stvaranja, ajde još malo...
i to ti je tako draga, ja ću uskoro spustiti brzinu, sve sam osigurao.
2015-08-06
Inače kajo, ja volim ohole ženske poput tebe :) al nemam vremena za zajebanciju....
2015-08-06
eto ga sad, je posao je a tih brodova ima puno i pada im cijena , al dobro, ako se s tim baviš neka lova padne. i nije to lako.
2015-08-15
a znam, buđenje za par sati :)epikur37 wrote:Inače kajo, ja volim ohole ženske poput tebe :) al nemam vremena za zajebanciju....
2015-08-15
kaya wrote:a znam, buđenje za par sati :)epikur37 wrote:Inače kajo, ja volim ohole ženske poput tebe :) al nemam vremena za zajebanciju....
pa dobro, inače se u 6 dižem...neko jutro me prenijelo u 4 i bezveze.., prerano.
6 potpisujem do kraja života. Imaš vrijeme i za čaj i za trening i doručak prije posla.
2015-08-06
kaya wrote:eto ga sad, je posao je a tih brodova ima puno i pada im cijena , al dobro, ako se s tim baviš neka lova padne. i nije to lako.
mah hebe mi se više i za cjenu uvijek mogu prodati za 30-40 000 eur...
al je strast u pitnju, jednostavno osjećam se super kad isplovim, stavim naočale i lagano dolčevita, makar jednom godišnje :D
2015-08-06
na brodu skupe civke su 0 bodova.. nasluša sam se priča.. "ispalo mi u more dok sam baca konop, dok sam vata bovu, zgazio na njih, udrio u val odu sa glave, otpuha ih je vitra, nagrizla ih sol ":D
AssadNaPodmornici wrote:na brodu skupe civke su 0 bodova.. nasluša sam se priča.. "ispalo mi u more dok sam baca konop, dok sam vata bovu, zgazio na njih, udrio u val odu sa glave, otpuha ih je vitra, nagrizla ih sol ":D
ma jebeš cvike, najsuplje sam platio u splitu u onoj optici na rivi...totalni idiot.
Te godine sam prvi put dobio amex i 15000 kuna na njemu, ja sam mislio da su to nekakvi bodovi, da mi je netko dao pare onako...
I lagano kupim tamo cvike 1500 kuna a uvečer u Trogir u restoran naručim Kovača s gradela...u dan meni ode 2500 bodova.
Msm kuna :D
sad svake godine uzmem jdne plastične za 100 kuna ito je to....a jedem manule i srdelu...nema bolje :D
2015-08-06
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» U Alpama fali trideset tisuća sezonaca
» U Hrvatskoj jako fali radnika
» Hrvatskoj fali sezonskih radnika, traži se pomoć i od Srbije
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» U Hrvatskoj u 2020 rođeno manje od 36 tisuća djece
» U Hrvatskoj jako fali radnika
» Hrvatskoj fali sezonskih radnika, traži se pomoć i od Srbije
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća