Hrvatskoj fali 15 tisuća čistačica
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Hrvatskoj fali 15 tisuća čistačica
predajem rijec longiju i svetiprckov wrote:a sto se ismijah jutrosepikur37 wrote:pismejker wrote:epikur37 wrote:pismejker wrote:
jebotibudala hertzegovacki korijen..mrs u picku materinu,nicim izazavan..e sad odjebi i ne kaci se vise..
On te voli, ja se više nijeću miješati....
Da je bliže opalio bi me pesnicom, voli te, kao prvu ljubav.
a sad se povlačim ako me trebate imate pvt...
odlazim
zbogom..
:D
aj u kurac svetac.
Sorry,ali tako reagiram kad nikako izazvan,on nekog s kojim niti ne komuniciram,ono,malo da se usupci,meni pridjeli epitet...
bez zajebancije..nismo ekipa..
Ma stoji to sve , ako sam prvi izletio, sori.
Ako nisam jebi se i to je to :D
steta moram sad ic radit
ajd zdravo narode
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Noor wrote:vecerala sam, hvala...jakobove kapice, grdobina i grancipor :)epikur37 wrote:prckov wrote:jel ovo onaj nas nadaleko poznati bosanski sarmepikur37 wrote:Noor wrote:
ha?! sta sam kriva?!
nisi ti kriva ti si prava...pusti budalu, aj vamo :D
ajd vamo
Otprilike, još će dobiti sendvič a u ovo doba sve su gladne :D
sutra repriza s varijacijama na temu :)
Draga, super zvuči a i zaslužila si jamačno :) respect
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
prckov wrote:predajem rijec longiju i svetiprckov wrote:a sto se ismijah jutrosepikur37 wrote:pismejker wrote:epikur37 wrote:
On te voli, ja se više nijeću miješati....
Da je bliže opalio bi me pesnicom, voli te, kao prvu ljubav.
a sad se povlačim ako me trebate imate pvt...
odlazim
zbogom..
:D
aj u kurac svetac.
Sorry,ali tako reagiram kad nikako izazvan,on nekog s kojim niti ne komuniciram,ono,malo da se usupci,meni pridjeli epitet...
bez zajebancije..nismo ekipa..
Ma stoji to sve , ako sam prvi izletio, sori.
Ako nisam jebi se i to je to :D
steta moram sad ic radit
ajd zdravo narode
Laku noc Čika-Prckoff...
Guest- Guest
Ne planiram je dovest doma. Samo ljubavni parovi. Nek kuva sama sebi. Šta mene to brige.pismejker wrote:Pa Longi,u biti su sve zene manje vise Kvocave...jel..poanta jest odmah na startu dati do znanja da to nece proci..RayMabus wrote:Je i onda te dopadne lajava s kojom nemaš dijalog jer ona samo kvoca.pismejker wrote:RayMabus wrote:Nije. Ove četiri komponente su ljubavni parovi ( mislin se oženit , nemislin volit neku a ništa od toga ). Nema dijaloga , ti u kupe a ona u špade. To ti propada. Jebeš ljubav.epikur37 wrote:
ljubav je najvažnija..
moraš voljeti :)
Poštivanje , dijalog , želja i divljenje.
Zgodno tijelo,medeno lice,dobre sise,dobra guzica..
A a ne to.
To ti je sve.
Rujka je isto Menea pokusavala modati,tim rijecima,jerbo sam jednom cuo kako prica sa svojom sestrom..polako ja njega modam...e oces picku mater svoju..ja ono samo stegao pravila,nema mrdanja,sve po mom..barem na mojoj teritoriji..nem da vise dize roge..niti da me pokusa modati..
Ostaim neopranu tavu preko noci,jerbo sam spagete pravio u 2 u noci,i to mi prigovori i nabija na nos..ja sutra ostavim hrpu sudja neopranog..stos sada...gleda me ja mrtvo hladno zurim u nju...nish vise nije rekla..uzme sudje i popere....
Dobije ona puno toga od Menea,e zauzvrat samo trazim apsolutisticku vlast..i to sam i dobio..
Emanicipacija polako pada i sad ja knjiga u ruke al to ti je štivo bez greške. Saml naučiš to napamet.
Nek se one same snalaze , nisu dica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne planiram je dovest doma. Samo ljubavni parovi. Nek kuva sama sebi. Šta mene to brige.pismejker wrote:Pa Longi,u biti su sve zene manje vise Kvocave...jel..poanta jest odmah na startu dati do znanja da to nece proci..RayMabus wrote:Je i onda te dopadne lajava s kojom nemaš dijalog jer ona samo kvoca.pismejker wrote:RayMabus wrote:
Nije. Ove četiri komponente su ljubavni parovi ( mislin se oženit , nemislin volit neku a ništa od toga ). Nema dijaloga , ti u kupe a ona u špade. To ti propada. Jebeš ljubav.
Zgodno tijelo,medeno lice,dobre sise,dobra guzica..
A a ne to.
To ti je sve.
Rujka je isto Menea pokusavala modati,tim rijecima,jerbo sam jednom cuo kako prica sa svojom sestrom..polako ja njega modam...e oces picku mater svoju..ja ono samo stegao pravila,nema mrdanja,sve po mom..barem na mojoj teritoriji..nem da vise dize roge..niti da me pokusa modati..
Ostaim neopranu tavu preko noci,jerbo sam spagete pravio u 2 u noci,i to mi prigovori i nabija na nos..ja sutra ostavim hrpu sudja neopranog..stos sada...gleda me ja mrtvo hladno zurim u nju...nish vise nije rekla..uzme sudje i popere....
Dobije ona puno toga od Menea,e zauzvrat samo trazim apsolutisticku vlast..i to sam i dobio..
Emanicipacija polako pada i sad ja knjiga u ruke al to ti je štivo bez greške. Saml naučiš to napamet.
Nek se one same snalaze , nisu dica.
Pa mora doci da skuha,ocisti,opere i da se pojebemo...ima ona svoj stan i tamo spava...
Guest- Guest
Ne mora. Ovo ti je poglavlje ljubavni parovi. Možete se jebat i u parku
Emanicipacija pada , ja san to nanjušo i sad se obrazujem.
Ljubav je precjenjena. To je divljenje. Uđi u bilo koji kafić i najmanje jedna ženska će ti se svidjeti. Ako ti neuzvraća , ...uđi u drugi kafić.
Viš to je rješeno.
Emanicipacija pada , ja san to nanjušo i sad se obrazujem.
Ljubav je precjenjena. To je divljenje. Uđi u bilo koji kafić i najmanje jedna ženska će ti se svidjeti. Ako ti neuzvraća , ...uđi u drugi kafić.
Viš to je rješeno.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa 100 eura dnevnica , 20* 100 eura = 2000 eura.kaya wrote:laže. jer to znači da tamo ima plaću 3000 eura što nema sigurno. oni medicinske sestre plaćaju oko 1700 eura a ovu će što mlati krpom 3000?! ima plaću možda 1500 eura, i kad joj oduzmu porez još i manje.RayMabus wrote:Evo gledan sad na RTL , plaća 4000 kuna , jedan dan u tjednu slobodan , stiže sezona nema tko čistit , javila se neka iz Minhena pa kaže ; Ode je 15 eura sat a tamo je bilo 35 kuna ura čišćenja.
Aj baš veselo. A ništa čisti sam apartmane za 4000/5000 kuna svaki dan u sezoni od jutra do mraka , jedan dan u tjednu slobodan.
nego one neće tu čistiti jer kod njih je neka ljubomora, zašto ona nekom čisti , pa rađe hoda u krpama i gleda što je na sniženju. a vani im nije problem i nitko ih ne zna. međutim to treba ignorirati, neka ljudi zaposle strance, ili čiste sami, zašto ovima uopće dati priliku da zarade..
To je to. Sat je 15 eura. To je meni teta i rodica neko vrime radila u Italiji. To ti se po satu plaća.
na crno, na ruke...bez poreza i osiguranja...ako hoce radit u nekoj firmí, moze dobit 10 eura brutto...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Zapravo u Hrvatskoj ne fali niš kad poslodavac maše lovom, odmah pronađe zaposlenike.
Epi traži čistačicu i dobro plaća, javi se. Dobiš i gablec, plus pivo...catabbath wrote:Zapravo u Hrvatskoj ne fali niš kad poslodavac maše lovom, odmah pronađe zaposlenike.
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Eroo wrote:Epi traži čistačicu i dobro plaća, javi se. Dobiš i gablec, plus pivo...catabbath wrote:Zapravo u Hrvatskoj ne fali niš kad poslodavac maše lovom, odmah pronađe zaposlenike.
Ako plaća kao ovdi, 400 kn za 4 sata u fušu nema beda
catabbath-
2015-08-22
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/595722/nekima-se-ocito-ne-isplati-raditi-gotovo-polovica-hrvata-radno-je-neaktivna-ali-uopce-ne-traze-niti-zele-imati-posao-analiziramo-porazne-podatke-drzavnog-zavoda-za-statistiku
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/gastro/clanak/id/595715/39necete-kod-njih-cuti-ni-39e39-od-ekavice39-u-dalmaciji-ove-sezone-lesadu-i-brujet-radit-ce-srpski-kuhari-koji-kod-nas-zarade-pet-puta-vise-nego-kod-kuce
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/gastro/clanak/id/595715/39necete-kod-njih-cuti-ni-39e39-od-ekavice39-u-dalmaciji-ove-sezone-lesadu-i-brujet-radit-ce-srpski-kuhari-koji-kod-nas-zarade-pet-puta-vise-nego-kod-kuce
2014-04-11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» U Alpama fali trideset tisuća sezonaca
» U Hrvatskoj jako fali radnika
» Hrvatskoj fali sezonskih radnika, traži se pomoć i od Srbije
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» U Hrvatskoj u 2020 rođeno manje od 36 tisuća djece
» U Hrvatskoj jako fali radnika
» Hrvatskoj fali sezonskih radnika, traži se pomoć i od Srbije
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća