Hrvatskoj fali 15 tisuća čistačica
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Hrvatskoj fali 15 tisuća čistačica
aha, za jednokratnu upotrebu dusu dalepismejker wrote:Lijepe i glupe su dobitna kombinacija za Moškarce.. jos ako se onako tutlekasto smijese
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
neće.prckov wrote:e nek ti ovo zena procita pas ti imat 50 jezika u sekundiepikur37 wrote:Košta sestro, košta...Noor wrote:ae, ako zelite uza sebe imati pametne, skolovane, lijepe, njegovane i zamamne zene, to kosta :))prckov wrote:hahahaNoor wrote:
jel znas koji je uspjesan muskarac? onaj koji zaradi vise nego mu zena more potrosit :)
a koja je uspjesna zena? ona koja nađe takvog muskarca
jeste to dobro skuckali
nemam sta dodat osim da je sve manje uspjesnih
osim epija naravno
Sva sreća da sam imao 50-ak žena inače bih sad izgorio kolika je navala....
podvukao sam crtu to je to.
Doduše htio sam zaokružiti na cifru 50 ali realno bilo ih je 40-ak...pa da ih na prste brojim, da toliko.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa Kazem tiNoor wrote:to se podrazumijeva, taman posla da ni na sto ne licite....no way! :)prckov wrote:zelimo zelimoNoor wrote:ae, ako zelite uza sebe imati pametne, skolovane, lijepe, njegovane i zamamne zene, to kosta :))prckov wrote:hahahaNoor wrote:
jel znas koji je uspjesan muskarac? onaj koji zaradi vise nego mu zena more potrosit :)
a koja je uspjesna zena? ona koja nađe takvog muskarca
jeste to dobro skuckali
osim epija naravno
al moze li sta na akciji
jebiga trebamo I mi sebi kupit koju krpicu jednom u 10 godina
skupi smo I mi za odrzavanje
em ocete da smo lijepi em uspjesni
kosta to sreco, kosta
2014-04-19
nemoj na prste mozes pogrijesitepikur37 wrote:neće.prckov wrote:e nek ti ovo zena procita pas ti imat 50 jezika u sekundiepikur37 wrote:Košta sestro, košta...Noor wrote:ae, ako zelite uza sebe imati pametne, skolovane, lijepe, njegovane i zamamne zene, to kosta :))prckov wrote:
hahaha
jeste to dobro skuckali
osim epija naravno
Doduše htio sam zaokružiti na cifru 50 ali realno bilo ih je 40-ak...pa da ih na prste brojim, da toliko.
baci na papir
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Poštivanje , dijlog , želja i
Divljenje.
A jeben ti divljene. Neću nikad ovo naučit. Teško gradivo.
Divljenje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ćut,izdajico Moška roda..!!!..tu se skrio na topic i sa Ženskinjem ćeruta,i za puste rijeci prodaje svoj rod....O sudbo kleta..!"!!!!!prckov wrote:imal vanzemaljaca u toj tvojoj pricipismejker wrote:Pade čika-Prckoff bez ispaljena metka...eeeeeee,tako muski rod gubi,sve za samo koju zensku zamamnu rijec...
ako nema da ne gubim vrijeme bezveze
Guest- Guest
alkar sveto unistaprckov wrote:imal vanzemaljaca u toj tvojoj pricipismejker wrote:Pade čika-Prckoff bez ispaljena metka...eeeeeee,tako muski rod gubi,sve za samo koju zensku zamamnu rijec...
prckov wrote:nemoj na prste mozes pogrijesitepikur37 wrote:neće.prckov wrote:e nek ti ovo zena procita pas ti imat 50 jezika u sekundiepikur37 wrote:Košta sestro, košta...Noor wrote:
ae, ako zelite uza sebe imati pametne, skolovane, lijepe, njegovane i zamamne zene, to kosta :))
baci na papir
na leđa najbolje :D
2015-08-06
Da ste normalne ja sad ne bi ovo morat učitRayMabus wrote:Poštivanje , dijlog , želja i
Divljenje.
2014-04-11
RayMabus wrote:Poštivanje , dijlog , želja i
Divljenje.
ljubav je najvažnija..
moraš voljeti :)
2015-08-06
ćut,Grijesnice,od Boga odbacena i na Zemlju bačena...!!!..Svadis Moški rod i zameces kavgu...!!! Grijesna ne bila..!!!Noor wrote:alkar sveto unistaprckov wrote:imal vanzemaljaca u toj tvojoj pricipismejker wrote:Pade čika-Prckoff bez ispaljena metka...eeeeeee,tako muski rod gubi,sve za samo koju zensku zamamnu rijec...
Guest- Guest
zato i trebate bit toliko uspjesni, da svi budemo lijepi...i vi i mi :))))prckov wrote:pa Kazem tiNoor wrote:to se podrazumijeva, taman posla da ni na sto ne licite....no way! :)prckov wrote:zelimo zelimoNoor wrote:ae, ako zelite uza sebe imati pametne, skolovane, lijepe, njegovane i zamamne zene, to kosta :))prckov wrote:
hahaha
jeste to dobro skuckali
osim epija naravno
al moze li sta na akciji
kosta to sreco, kosta
ha?! sta sam kriva?!pismejker wrote:ćut,Grijesnice,od Boga odbacena i na Zemlju bačena...!!!..Svadis Moški rod i zameces kavgu...!!! Grijesna ne bila..!!!Noor wrote:alkar sveto unistaprckov wrote:imal vanzemaljaca u toj tvojoj pricipismejker wrote:Pade čika-Prckoff bez ispaljena metka...eeeeeee,tako muski rod gubi,sve za samo koju zensku zamamnu rijec...
A dobro al ovo je stručna literatura Ashtar komande. Nema u nas filozofije.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Poštivanje , dijlog , želja i
Divljenje.
ljubav je najvažnija..
moraš voljeti :)
Stol , četri noge , ljubavni parovi , nema jedne noge stol pada , poštivanje , dijalog , želja i divljenje.
Mi smo ti tehničari. Nema ti u nas šetanja i filozije.
2014-04-11
Noor wrote:ha?! sta sam kriva?!pismejker wrote:ćut,Grijesnice,od Boga odbacena i na Zemlju bačena...!!!..Svadis Moški rod i zameces kavgu...!!! Grijesna ne bila..!!!Noor wrote:alkar sveto unistaprckov wrote:imal vanzemaljaca u toj tvojoj pricipismejker wrote:Pade čika-Prckoff bez ispaljena metka...eeeeeee,tako muski rod gubi,sve za samo koju zensku zamamnu rijec...
Ma nisht..malo ispipavam svoje govornicke mogutjnosti...90% mislim sad na sto pojisti..
Guest- Guest
Noor wrote:ha?! sta sam kriva?!pismejker wrote:ćut,Grijesnice,od Boga odbacena i na Zemlju bačena...!!!..Svadis Moški rod i zameces kavgu...!!! Grijesna ne bila..!!!Noor wrote:alkar sveto unistaprckov wrote:imal vanzemaljaca u toj tvojoj pricipismejker wrote:Pade čika-Prckoff bez ispaljena metka...eeeeeee,tako muski rod gubi,sve za samo koju zensku zamamnu rijec...
nisi ti kriva ti si prava...pusti budalu, aj vamo :D
2015-08-06
cuj ovogpismejker wrote:ćut,izdajico Moška roda..!!!..tu se skrio na topic i sa Ženskinjem ćeruta,i za puste rijeci prodaje svoj rod....O sudbo kleta..!"!!!!!prckov wrote:imal vanzemaljaca u toj tvojoj pricipismejker wrote:Pade čika-Prckoff bez ispaljena metka...eeeeeee,tako muski rod gubi,sve za samo koju zensku zamamnu rijec...
sta si ti bolan ufuro da ja mrzim zene
pa ja zene obozavam, imam dvije kcerke idiote
ja govorim o ideologiji koja ce u konacnici najvse stetit upravo zenama
ajd sad upali audi I vozi
2014-04-19
jebotibudala hertzegovacki korijen..mrs u picku materinu,nicim izazavan..e sad odjebi i ne kaci se vise..epikur37 wrote:Noor wrote:ha?! sta sam kriva?!pismejker wrote:ćut,Grijesnice,od Boga odbacena i na Zemlju bačena...!!!..Svadis Moški rod i zameces kavgu...!!! Grijesna ne bila..!!!Noor wrote:alkar sveto unistaprckov wrote:
imal vanzemaljaca u toj tvojoj prici
nisi ti kriva ti si prava...pusti budalu, aj vamo :D
Guest- Guest
hahaha nemere se s tobom nerjeseno, aNoor wrote:zato i trebate bit toliko uspjesni, da svi budemo lijepi...i vi i mi :))))prckov wrote:pa Kazem tiNoor wrote:to se podrazumijeva, taman posla da ni na sto ne licite....no way! :)prckov wrote:zelimo zelimoNoor wrote:
ae, ako zelite uza sebe imati pametne, skolovane, lijepe, njegovane i zamamne zene, to kosta :))
al moze li sta na akciji
kosta to sreco, kosta
2014-04-19
Ma jok..nisi skuzao..nema veze...prckov wrote:cuj ovogpismejker wrote:ćut,izdajico Moška roda..!!!..tu se skrio na topic i sa Ženskinjem ćeruta,i za puste rijeci prodaje svoj rod....O sudbo kleta..!"!!!!!prckov wrote:imal vanzemaljaca u toj tvojoj pricipismejker wrote:Pade čika-Prckoff bez ispaljena metka...eeeeeee,tako muski rod gubi,sve za samo koju zensku zamamnu rijec...
sta si ti bolan ufuro da ja mrzim zene
pa ja zene obozavam, imam dvije kcerke idiote
ja govorim o ideologiji koja ce u konacnici najvse stetit upravo zenama
ajd sad upali audi I vozi
bajdevej,audi je uzasno los..
Guest- Guest
jes vidila sta tudina uradi od naoko normalnih ljudiNoor wrote:alkar sveto unistaprckov wrote:imal vanzemaljaca u toj tvojoj pricipismejker wrote:Pade čika-Prckoff bez ispaljena metka...eeeeeee,tako muski rod gubi,sve za samo koju zensku zamamnu rijec...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» U Alpama fali trideset tisuća sezonaca
» U Hrvatskoj jako fali radnika
» Hrvatskoj fali sezonskih radnika, traži se pomoć i od Srbije
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» U Hrvatskoj u 2020 rođeno manje od 36 tisuća djece
» U Hrvatskoj jako fali radnika
» Hrvatskoj fali sezonskih radnika, traži se pomoć i od Srbije