Hrvatskoj fali 15 tisuća čistačica
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Hrvatskoj fali 15 tisuća čistačica
jes vidila sta tudina uradi od naoko normalnih ljudiNoor wrote:alkar sveto unistaprckov wrote:imal vanzemaljaca u toj tvojoj pricipismejker wrote:Pade čika-Prckoff bez ispaljena metka...eeeeeee,tako muski rod gubi,sve za samo koju zensku zamamnu rijec...
ako nema da ne gubim vrijeme bezveze
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pismejker wrote:jebotibudala hertzegovacki korijen..mrs u picku materinu,nicim izazavan..e sad odjebi i ne kaci se vise..epikur37 wrote:Noor wrote:ha?! sta sam kriva?!pismejker wrote:ćut,Grijesnice,od Boga odbacena i na Zemlju bačena...!!!..Svadis Moški rod i zameces kavgu...!!! Grijesna ne bila..!!!Noor wrote:
alkar sveto unista
nisi ti kriva ti si prava...pusti budalu, aj vamo :D
On te voli, ja se više nijeću miješati....
Da je bliže opalio bi me pesnicom, voli te, kao prvu ljubav.
a sad se povlačim ako me trebate imate pvt...
odlazim
zbogom..
:D
aj u kurac svetac.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
stvari su jednostavne, samo treba pustit da priroda nesputano cini svoje...i uzivat u svom iskonskom bitku....to je tako ;)epikur37 wrote:Noor wrote:ha?! sta sam kriva?!pismejker wrote:ćut,Grijesnice,od Boga odbacena i na Zemlju bačena...!!!..Svadis Moški rod i zameces kavgu...!!! Grijesna ne bila..!!!Noor wrote:alkar sveto unistaprckov wrote:
imal vanzemaljaca u toj tvojoj prici
Nije. Ove četiri komponente su ljubavni parovi ( mislin se oženit , nemislin volit neku a ništa od toga ). Nema dijaloga , ti u kupe a ona u špade. To ti propada. Jebeš ljubav.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Poštivanje , dijlog , želja i
Divljenje.
A jeben ti divljene. Neću nikad ovo naučit. Teško gradivo.
ljubav je najvažnija..
moraš voljeti :)
Poštivanje , dijalog , želja i divljenje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jel ovo onaj nas nadaleko poznati bosanski sarmepikur37 wrote:Noor wrote:ha?! sta sam kriva?!pismejker wrote:ćut,Grijesnice,od Boga odbacena i na Zemlju bačena...!!!..Svadis Moški rod i zameces kavgu...!!! Grijesna ne bila..!!!Noor wrote:alkar sveto unistaprckov wrote:
imal vanzemaljaca u toj tvojoj prici
ajd vamo
2014-04-19
ti dobro znas da nisam od te ideologije, naprotiv :)prckov wrote:cuj ovogpismejker wrote:ćut,izdajico Moška roda..!!!..tu se skrio na topic i sa Ženskinjem ćeruta,i za puste rijeci prodaje svoj rod....O sudbo kleta..!"!!!!!prckov wrote:imal vanzemaljaca u toj tvojoj pricipismejker wrote:Pade čika-Prckoff bez ispaljena metka...eeeeeee,tako muski rod gubi,sve za samo koju zensku zamamnu rijec...
sta si ti bolan ufuro da ja mrzim zene
pa ja zene obozavam, imam dvije kcerke idiote
ja govorim o ideologiji koja ce u konacnici najvse stetit upravo zenama
ajd sad upali audi I vozi
prckov wrote:jel ovo onaj nas nadaleko poznati bosanski sarmepikur37 wrote:Noor wrote:ha?! sta sam kriva?!pismejker wrote:ćut,Grijesnice,od Boga odbacena i na Zemlju bačena...!!!..Svadis Moški rod i zameces kavgu...!!! Grijesna ne bila..!!!Noor wrote:
alkar sveto unista
ajd vamo
Otprilike, još će dobiti sendvič a u ovo doba sve su gladne :D
2015-08-06
epikur37 wrote:pismejker wrote:jebotibudala hertzegovacki korijen..mrs u picku materinu,nicim izazavan..e sad odjebi i ne kaci se vise..epikur37 wrote:Noor wrote:ha?! sta sam kriva?!pismejker wrote:
ćut,Grijesnice,od Boga odbacena i na Zemlju bačena...!!!..Svadis Moški rod i zameces kavgu...!!! Grijesna ne bila..!!!
odlazim
zbogom..
aj u kurac svetac.
Sorry,ali tako reagiram kad nikako izazvan,on nekog s kojim niti ne komuniciram,ono,malo da se usupci,meni pridjeli epitet...
bez zajebancije..nismo ekipa..
Guest- Guest
Ljubav me nezanima. Vidim da je emanicipacija pri kraju pa učin. Ljubavni parovi nije ljubav. To ti je ženidba sine. Namjera je uzrok.RayMabus wrote:Nije. Ove četiri komponente su ljubavni parovi ( mislin se oženit , nemislin volit neku a ništa od toga ). Nema dijaloga , ti u kupe a ona u špade. To ti propada. Jebeš ljubav.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Poštivanje , dijlog , želja i
Divljenje.
ljubav je najvažnija..
To ja nisan triba učit no emanicipacija zasrala stvar i sad emanicipacija pada i ja se sad obrazujem.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije. Ove četiri komponente su ljubavni parovi ( mislin se oženit , nemislin volit neku a ništa od toga ). Nema dijaloga , ti u kupe a ona u špade. To ti propada. Jebeš ljubav.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Poštivanje , dijlog , želja i
Divljenje.
ljubav je najvažnija..
Zgodno tijelo,medeno lice,dobre sise,dobra guzica..
Guest- Guest
o jbteepikur37 wrote:pismejker wrote:jebotibudala hertzegovacki korijen..mrs u picku materinu,nicim izazavan..e sad odjebi i ne kaci se vise..epikur37 wrote:Noor wrote:ha?! sta sam kriva?!pismejker wrote:
ćut,Grijesnice,od Boga odbacena i na Zemlju bačena...!!!..Svadis Moški rod i zameces kavgu...!!! Grijesna ne bila..!!!
odlazim
zbogom..
aj u kurac svetac.
2014-04-19
penali su puno napetiji od regularnog vremena, zar ne?! :)prckov wrote:hahaha nemere se s tobom nerjeseno, aNoor wrote:zato i trebate bit toliko uspjesni, da svi budemo lijepi...i vi i mi :))))prckov wrote:pa Kazem tiNoor wrote:to se podrazumijeva, taman posla da ni na sto ne licite....no way! :)prckov wrote:
zelimo zelimo
al moze li sta na akciji
jebiga trebamo I mi sebi kupit koju krpicu jednom u 10 godina
skupi smo I mi za odrzavanje
em ocete da smo lijepi em uspjesni
kosta to sreco, kosta
pismejker wrote:epikur37 wrote:pismejker wrote:jebotibudala hertzegovacki korijen..mrs u picku materinu,nicim izazavan..e sad odjebi i ne kaci se vise..epikur37 wrote:Noor wrote:
ha?! sta sam kriva?!
odlazim
zbogom..
aj u kurac svetac.
Sorry,ali tako reagiram kad nikako izazvan,on nekog s kojim niti ne komuniciram,ono,malo da se usupci,meni pridjeli epitet...
Ma stoji to sve , ako sam prvi izletio, sori.
Ako nisam jebi se i to je to :D
2015-08-06
Je i onda te dopadne lajava s kojom nemaš dijalog jer ona samo kvoca.pismejker wrote:RayMabus wrote:Nije. Ove četiri komponente su ljubavni parovi ( mislin se oženit , nemislin volit neku a ništa od toga ). Nema dijaloga , ti u kupe a ona u špade. To ti propada. Jebeš ljubav.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Poštivanje , dijlog , želja i
Divljenje.
ljubav je najvažnija..
A a ne to.
To ti je sve.
2014-04-11
naravno da znamNoor wrote:ti dobro znas da nisam od te ideologije, naprotiv :)prckov wrote:cuj ovogpismejker wrote:ćut,izdajico Moška roda..!!!..tu se skrio na topic i sa Ženskinjem ćeruta,i za puste rijeci prodaje svoj rod....O sudbo kleta..!"!!!!!prckov wrote:imal vanzemaljaca u toj tvojoj pricipismejker wrote:Pade čika-Prckoff bez ispaljena metka...eeeeeee,tako muski rod gubi,sve za samo koju zensku zamamnu rijec...
sta si ti bolan ufuro da ja mrzim zene
pa ja zene obozavam, imam dvije kcerke idiote
ja govorim o ideologiji koja ce u konacnici najvse stetit upravo zenama
ajd sad upali audi I vozi
ja te koji su zatrovani nanjusim nadaleko
ko pas
2014-04-19
hahahaNoor wrote:penali su puno napetiji od regularnog vremena, zar ne?! :)prckov wrote:hahaha nemere se s tobom nerjeseno, aNoor wrote:zato i trebate bit toliko uspjesni, da svi budemo lijepi...i vi i mi :))))prckov wrote:pa Kazem tiNoor wrote:
to se podrazumijeva, taman posla da ni na sto ne licite....no way! :)
skupi smo I mi za odrzavanje
em ocete da smo lijepi em uspjesni
kosta to sreco, kosta
more bit
samo ja dobijam anyway
2014-04-19
Pa Longi,u biti su sve zene manje vise Kvocave...jel..poanta jest odmah na startu dati do znanja da to nece proci..RayMabus wrote:Je i onda te dopadne lajava s kojom nemaš dijalog jer ona samo kvoca.pismejker wrote:RayMabus wrote:Nije. Ove četiri komponente su ljubavni parovi ( mislin se oženit , nemislin volit neku a ništa od toga ). Nema dijaloga , ti u kupe a ona u špade. To ti propada. Jebeš ljubav.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Poštivanje , dijlog , želja i
Divljenje.
ljubav je najvažnija..
A a ne to.
To ti je sve.
Rujka je isto Menea pokusavala modati,tim rijecima,jerbo sam jednom cuo kako prica sa svojom sestrom..polako ja njega modam...e oces picku mater svoju..ja ono samo stegao pravila,nema mrdanja,sve po mom..barem na mojoj teritoriji..nem da vise dize roge..niti da me pokusa modati..
Ostaim neopranu tavu preko noci,jerbo sam spagete pravio u 2 u noci,i to mi prigovori i nabija na nos..ja sutra ostavim hrpu sudja neopranog..stos sada...gleda me ja mrtvo hladno zurim u nju...nish vise nije rekla..uzme sudje i popere....
Dobije ona puno toga od Menea,e zauzvrat samo trazim apsolutisticku vlast..i to sam i dobio..
Guest- Guest
a sto se ismijah jutrosepikur37 wrote:pismejker wrote:epikur37 wrote:pismejker wrote:jebotibudala hertzegovacki korijen..mrs u picku materinu,nicim izazavan..e sad odjebi i ne kaci se vise..epikur37 wrote:
odlazim
zbogom..
aj u kurac svetac.
steta moram sad ic radit
2014-04-19
vecerala sam, hvala...jakobove kapice, grdobina i grancipor :)epikur37 wrote:prckov wrote:jel ovo onaj nas nadaleko poznati bosanski sarmepikur37 wrote:Noor wrote:ha?! sta sam kriva?!pismejker wrote:
ajd vamo
Otprilike, još će dobiti sendvič a u ovo doba sve su gladne :D
sutra repriza s varijacijama na temu :)
predajem rijec longiju i svetiprckov wrote:a sto se ismijah jutrosepikur37 wrote:pismejker wrote:epikur37 wrote:pismejker wrote:
jebotibudala hertzegovacki korijen..mrs u picku materinu,nicim izazavan..e sad odjebi i ne kaci se vise..
odlazim
zbogom..
aj u kurac svetac.
steta moram sad ic radit
ajd zdravo narode
2014-04-19
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» U Alpama fali trideset tisuća sezonaca
» U Hrvatskoj jako fali radnika
» Hrvatskoj fali sezonskih radnika, traži se pomoć i od Srbije
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» U Hrvatskoj u 2020 rođeno manje od 36 tisuća djece