Počelo je: liberalni mediji dali toplu priču o pedofilu
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Počelo je: liberalni mediji dali toplu priču o pedofilu
Pošto me popljuva,eto da potvrdim reputaciju..evo i video...ostrakon wrote:još samo treba da svetac stavi sliku neke cure u školskoj uniformiasilovski wrote:na granici je zakona, bokte ovo postaje Virtuous Pedophiles forumomni wrote:Koliko ti je godina? :Dostrakon wrote:Kako se tema o pedofiliji pretvorila u hvalospjeve o meni?
Guest- Guest
Meni se jos uvijek svidjaju milface iako sam preturio cetrdesetu, sto su ti mladalacki snovi.
omni-
2014-04-12
Pa sa Cougaricama je najjednostavnije..sve hoce da rade..nema tabua..mlade cure znaju filozofirati puno...omni wrote:Meni se jos uvijek svidjaju milface iako sam preturio cetrdesetu, sto su ti mladalacki snovi.
Guest- Guest
Sorry stari, ali sramotiš se...nije istna... ;)bogomdani wrote:mlade cure znaju filozofirati puno...
Guest- Guest
E sad..TE mlade generacije sam stavio van interesne sfere..premlade i prenapredne su..no ti se nosi sa time..Starhemberg wrote:Sorry stari, ali sramotiš se...nije istna... ;)bogomdani wrote:mlade cure znaju filozofirati puno...
Guest- Guest
glume da su neštobogomdani wrote:mlade cure znaju filozofirati puno...
meni ova nikako da odgovori na mailove
Guest- Guest
Prilicno bezguza...no hajde...ostrakon wrote:glume da su neštobogomdani wrote:mlade cure znaju filozofirati puno...
probav vamo...
https://www.facebook.com/Stoya-107604999281437/
Last edited by bogomdani on 27/10/2015, 21:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
jel to ona evina rodica :)ostrakon wrote:glume da su neštobogomdani wrote:mlade cure znaju filozofirati puno...
dijagram-
2015-08-09
Opake su starke, pogotovo pri kraju cvjetanja, postanu ko klinke, razvedu se pa opet hoce da im netko dokazuje ljubav, hoce paznju, traze sve sto prosli nije imao a imao je svasta. S mladim curama je lako, filozofiraju dok im ne poklonis iPhone a onda je sve dozvoljeno, ali nije to to, nije moj film. Zato sam se sretno ozenio, kupim zeni iPhone pa se cudim kako mi ne pali ponekad izbjec usisivac, al da se ne zavaravamo nije ni ona klinka, jbg.bogomdani wrote:Pa sa Cougaricama je najjednostavnije..sve hoce da rade..nema tabua..mlade cure znaju filozofirati puno...omni wrote:Meni se jos uvijek svidjaju milface iako sam preturio cetrdesetu, sto su ti mladalacki snovi.
omni-
2014-04-12
Ne moš se sretno oženit, to je oksimoron....
Guest- Guest
tststs,sramite se.omnia i iPhone necu ni komentirat,ali ovu skepsu..:DStarhemberg wrote:Ne moš se sretno oženit, to je oksimoron....
2014-04-12
Hehe iskreno napisao sam u pocetku nesretno, pa onda prepravio na polusretno a onda prepravio opet. Valjda je to taj strah perfidno utjeran od strane najljepse i najdivnije zene na svijetu.Starhemberg wrote:Ne moš se sretno oženit, to je oksimoron....
omni-
2014-04-12
Šala mala, megi, don't be mad....
Guest- Guest
hahahaa legendarnoomni wrote:Hehe iskreno napisao sam u pocetku nesretno, pa onda prepravio na polusretno a onda prepravio opet. Valjda je to taj strah perfidno utjeran od strane najljepse i najdivnije zene na svijetu.Starhemberg wrote:Ne moš se sretno oženit, to je oksimoron....
Guest- Guest
Istina istina... ..isplatilo se dakle onijah nes kopija kineskih Ajfouna kupljenih za bagatelu...kako zene ne kuze razliku to je cudo...omni wrote:Opake su starke, pogotovo pri kraju cvjetanja, postanu ko klinke, razvedu se pa opet hoce da im netko dokazuje ljubav, hoce paznju, traze sve sto prosli nije imao a imao je svasta. S mladim curama je lako, filozofiraju dok im ne poklonis iPhone a onda je sve dozvoljeno, ali nije to to, nije moj film. Zato sam se sretno ozenio, kupim zeni iPhone pa se cudim kako mi ne pali ponekad izbjec usisivac, al da se ne zavaravamo nije ni ona klinka, jbg.bogomdani wrote:Pa sa Cougaricama je najjednostavnije..sve hoce da rade..nema tabua..mlade cure znaju filozofirati puno...omni wrote:Meni se jos uvijek svidjaju milface iako sam preturio cetrdesetu, sto su ti mladalacki snovi.
Guest- Guest
iPhone6 ej.maggie13 wrote:tststs,sramite se.omnia i iPhone necu ni komentirat,ali ovu skepsu..:DStarhemberg wrote:Ne moš se sretno oženit, to je oksimoron....
omni-
2014-04-12
kako necu..ja vjerujem u ljubav,a ove vase postapalice..:DStarhemberg wrote:Šala mala, megi, don't be mad....
Ili ste patirani,pa se tjesite :P
2014-04-12
Samo nek je roza oklop, jos koje srcence onako od kvazicirkona na kvadrat.bogomdani wrote:Istina istina... ..isplatilo se dakle onijah nes kopija kineskih Ajfouna kupljenih za bagatelu...kako zene ne kuze razliku to je cudo...omni wrote:Opake su starke, pogotovo pri kraju cvjetanja, postanu ko klinke, razvedu se pa opet hoce da im netko dokazuje ljubav, hoce paznju, traze sve sto prosli nije imao a imao je svasta. S mladim curama je lako, filozofiraju dok im ne poklonis iPhone a onda je sve dozvoljeno, ali nije to to, nije moj film. Zato sam se sretno ozenio, kupim zeni iPhone pa se cudim kako mi ne pali ponekad izbjec usisivac, al da se ne zavaravamo nije ni ona klinka, jbg.bogomdani wrote:Pa sa Cougaricama je najjednostavnije..sve hoce da rade..nema tabua..mlade cure znaju filozofirati puno...omni wrote:Meni se jos uvijek svidjaju milface iako sam preturio cetrdesetu, sto su ti mladalacki snovi.
omni-
2014-04-12
strasno..di je tu kombinatorika..:Domni wrote:iPhone6 ej.maggie13 wrote:tststs,sramite se.omnia i iPhone necu ni komentirat,ali ovu skepsu..:DStarhemberg wrote:Ne moš se sretno oženit, to je oksimoron....
2014-04-12
Omni se ispravio, vidiš...meni treba još neko vrijeme, no tu sam...skoromaggie13 wrote:kako necu..ja vjerujem u ljubav,a ove vase postapalice..:DStarhemberg wrote:Šala mala, megi, don't be mad....
Guest- Guest
da,fino se 'ispravio'..ne ugledaj se na njega..:DStarhemberg wrote:Omni se ispravio, vidiš...meni treba još neko vrijeme, no tu sam...skoromaggie13 wrote:kako necu..ja vjerujem u ljubav,a ove vase postapalice..:DStarhemberg wrote:Šala mala, megi, don't be mad....
2014-04-12
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Liberalni mediji za sve krive zakone o oružju
» Liberalni mediji se okrenuli protiv Makrona
» Liberalni mediji drukaju protiv Sisija a za Muslimansko bratstvo
» Siki pomažu po Mančesteru a liberalni mediji govore da su isti muslimani
» Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
» Liberalni mediji se okrenuli protiv Makrona
» Liberalni mediji drukaju protiv Sisija a za Muslimansko bratstvo
» Siki pomažu po Mančesteru a liberalni mediji govore da su isti muslimani
» Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
Page 5 of 9