Počelo je: liberalni mediji dali toplu priču o pedofilu
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Počelo je: liberalni mediji dali toplu priču o pedofilu
sejo je zakon, a i imenjak istoStarhemberg wrote:Dobar je naš deda...ubija me u pojam, ali poštujem ga, moraš jednostavno... ;)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Mislim da impuls i narav nisu ista stvar, ali OK, ja nisam stručnjak.epikur37 wrote:
- Poriv ili zla ćud ti je na isto.
Guest- Guest
A kemijska kastracija, to mu ga nekako dodje izmedju fizickog i psihickog.ostrakon wrote:pa dobro, ne mogu svi biti ispravniepikur37 wrote:
malo si uvrnut, to sam ti već davno rekao
no to ne znači da te provociram kako bi dobio nekakvu reakciju pa uživao u njoj, jednostavno imamo drugačije poglede na stvari
ti bi pedofile rješavao primjenom fizičke sile, ja psihološkom manipulacijom... cilj je isti, metoda drugačija
omni-
2014-04-12
Ne znam da li bi im to utjecalo na nagone i misli. Smanjilo bi im libido, ali sumnjam da bi im se djeca prestala sviđati.[/quote]omni wrote:
A kemijska kastracija, to mu ga nekako dodje izmedju fizickog i psihickog.
Guest- Guest
Puke.
2014-04-12
Kako se tema o pedofiliji pretvorila u hvalospjeve o meni?
Guest- Guest
[/quote]ostrakon wrote:Ne znam da li bi im to utjecalo na nagone i misli. Smanjilo bi im libido, ali sumnjam da bi im se djeca prestala sviđati.omni wrote:
Wiki kaze "When used on men, these drugs can reduce sex drive, compulsive sexual fantasies, and capacity for sexual arousal." Ali mi odmah za oko zapadne ono CAN :D.
omni-
2014-04-12
Koliko ti je godina? :Dostrakon wrote:Kako se tema o pedofiliji pretvorila u hvalospjeve o meni?
omni-
2014-04-12
ostrakon wrote:Mislim da impuls i narav nisu ista stvar, ali OK, ja nisam stručnjak.epikur37 wrote:
- Poriv ili zla ćud ti je na isto.
Što čini čovjeka zle naravi, zli porivi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
maggie13 wrote:Puke.
Nemaju svi želudac za to. Slično kao što se ne mogu svi baviti medicinom, jer jednostavno ne mogu podnjeti prizor krvi ili pomisao da nekomu režu meso nožem.
Guest- Guest
na granici je zakona, bokte ovo postaje Virtuous Pedophiles forumomni wrote:Koliko ti je godina? :Dostrakon wrote:Kako se tema o pedofiliji pretvorila u hvalospjeve o meni?
Kermit-
2014-04-17
definitivno.ostrakon wrote:maggie13 wrote:Puke.
Nemaju svi želudac za to. Slično kao što se ne mogu svi baviti medicinom, jer jednostavno ne mogu podnjeti prizor krvi ili pomisao da nekomu režu meso nožem.
Samo sto neimanje stomaka ne oslobađa realnosti.
2014-04-12
can reduce, - znači smanjuje, ne uklanja 100%omni wrote:Wiki kaze "When used on men, these drugs can reduce sex drive, compulsive sexual fantasies, and capacity for sexual arousal." Ali mi odmah za oko zapadne ono CAN :D.ostrakon wrote:Ne znam da li bi im to utjecalo na nagone i misli. Smanjilo bi im libido, ali sumnjam da bi im se djeca prestala sviđati.omni wrote:
Guest- Guest
još samo treba da svetac stavi sliku neke cure u školskoj uniformiasilovski wrote:na granici je zakona, bokte ovo postaje Virtuous Pedophiles forumomni wrote:Koliko ti je godina? :Dostrakon wrote:Kako se tema o pedofiliji pretvorila u hvalospjeve o meni?
Guest- Guest
:)ostrakon wrote:još samo treba da svetac stavi sliku neke cure u školskoj uniformiasilovski wrote:na granici je zakona, bokte ovo postaje Virtuous Pedophiles forumomni wrote:Koliko ti je godina? :Dostrakon wrote:Kako se tema o pedofiliji pretvorila u hvalospjeve o meni?
Guest- Guest
A nista onda jbg, znaci lijepa rijec pa sjekira u glavu. Svetac ce svakako stavit neku u skolskoj uniformi sigurno, cim vidi prijedlog. :Dostrakon wrote:can reduce, - znači smanjuje, ne uklanja 100%omni wrote:Wiki kaze "When used on men, these drugs can reduce sex drive, compulsive sexual fantasies, and capacity for sexual arousal." Ali mi odmah za oko zapadne ono CAN :D.ostrakon wrote:Ne znam da li bi im to utjecalo na nagone i misli. Smanjilo bi im libido, ali sumnjam da bi im se djeca prestala sviđati.omni wrote:
omni-
2014-04-12
Mislim da bismo svi morali imati malo vise razumijevanja za sve ljude.
Za pocetak asila nek se isprica stulhoferu sto mu napljuva drugare.
Tolerancija ,suzivot i bogatstvo razlicitosti, to je trend a ne osudjivanje i kaznjavanje ljubavi.
Za pocetak asila nek se isprica stulhoferu sto mu napljuva drugare.
Tolerancija ,suzivot i bogatstvo razlicitosti, to je trend a ne osudjivanje i kaznjavanje ljubavi.
dijagram-
2015-08-09
Hrpa starih perverznjaka..horny,reguliraj to..:D
2014-04-12
Pošto me popljuva,eto da potvrdim reputaciju..evo i video...ostrakon wrote:još samo treba da svetac stavi sliku neke cure u školskoj uniformiasilovski wrote:na granici je zakona, bokte ovo postaje Virtuous Pedophiles forumomni wrote:Koliko ti je godina? :Dostrakon wrote:Kako se tema o pedofiliji pretvorila u hvalospjeve o meni?
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Liberalni mediji za sve krive zakone o oružju
» Liberalni mediji se okrenuli protiv Makrona
» Liberalni mediji drukaju protiv Sisija a za Muslimansko bratstvo
» Siki pomažu po Mančesteru a liberalni mediji govore da su isti muslimani
» Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
» Liberalni mediji se okrenuli protiv Makrona
» Liberalni mediji drukaju protiv Sisija a za Muslimansko bratstvo
» Siki pomažu po Mančesteru a liberalni mediji govore da su isti muslimani
» Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
Page 4 of 9