Liberalni mediji se okrenuli protiv Makrona
Page 1 of 1
Liberalni mediji se okrenuli protiv Makrona
Jutarnji je liberalno glasilo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/drzava-gori-a-on-kaze-da-je-to-uzrok-nereda-pa-to-je-rekao-i-Suljo-nakon-masakra-u-skoli-15351234
Skužili da je ovo u Francuskoj sprovod liberalne demokracije ....
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/drzava-gori-a-on-kaze-da-je-to-uzrok-nereda-pa-to-je-rekao-i-Suljo-nakon-masakra-u-skoli-15351234
Skužili da je ovo u Francuskoj sprovod liberalne demokracije ....
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Liberalni mediji se okrenuli protiv Makrona
Sad opet dignit kamatne stope tako da se raja još više raspizdi a ova sirotinja iz francuskih neokolonija nagrne na Francusku.
Treba im trpat još jer migranti su u osnovi podstanari i jednom kad se nađu na tlu te EU a mogu birat di će radit ići će tamo di je trava zelenija.
Enlarge this imageClick to see fullsize
Vladavina kaosa
by RayMabus Thu 26 Jan - 23:40Treba im trpat još jer migranti su u osnovi podstanari i jednom kad se nađu na tlu te EU a mogu birat di će radit ići će tamo di je trava zelenija.
Enlarge this imageClick to see fullsize
2014-04-11
Dam se kladiti da će Liberali gadno popušiti na eu izborima iduće godine-
Znam da ne pratite šta ja pišem al :
Datum. 9 listopad 2022
https://www.ex-iskon-pleme.com/t52827-liberali-nisu-presli-izborni-prag-na-izborima-u-donjoj-saskoj
Gospodo draga ja ratove ne gubim.
Lijep pozdrav od GF5
Znam da ne pratite šta ja pišem al :
Datum. 9 listopad 2022
https://www.ex-iskon-pleme.com/t52827-liberali-nisu-presli-izborni-prag-na-izborima-u-donjoj-saskoj
Gospodo draga ja ratove ne gubim.
Lijep pozdrav od GF5
2014-04-11
by RayMabus Sun 9 Oct - 23:33
Odlično.
Sad možemo počet pripreme za osvajanje Reichstaga.
Falilo im je 0.1% da pređu izborni prag a upravo sam ovaj scenario priželjkiva jer ovi Liberali su u vladajućoj koaliiciji u Berlinu i nisu htjeli s ljevičarima nego CDU al je ona iz Zelenih rekla da neće s CDU pa su onda išli s ljevičarima i ovo im je sad kriza unutar stranke a šef stranke im je dobija funkciju ministra ekonomije a ekonomija sjebana.
Za one koji ne kuže kakve veze Komšić ima s time, oni su ga podržali i 2.10 je on osvojio opet moje mjesto.
NAPAD JE NAJBOLJA OBRANA.
Odlično.
Sad možemo počet pripreme za osvajanje Reichstaga.
Falilo im je 0.1% da pređu izborni prag a upravo sam ovaj scenario priželjkiva jer ovi Liberali su u vladajućoj koaliiciji u Berlinu i nisu htjeli s ljevičarima nego CDU al je ona iz Zelenih rekla da neće s CDU pa su onda išli s ljevičarima i ovo im je sad kriza unutar stranke a šef stranke im je dobija funkciju ministra ekonomije a ekonomija sjebana.
Za one koji ne kuže kakve veze Komšić ima s time, oni su ga podržali i 2.10 je on osvojio opet moje mjesto.
NAPAD JE NAJBOLJA OBRANA.
2014-04-11
Ne valja im Makron sad. Inaće on je šef Liberalne stranke u eu parlamentu također.
Sad oće nekoga čvrste ruke jer im ovi pljačkaju draguljarnice i dijamante tj takli su im se u kapital.
Zamisli samo kako svi zakoni Liberalizma padaju kad ti dođem na kućna vrata, tebe ubijem, pojebem ti ženu i kćerku i onda uzmem sve šta imaš.
PA PA
Sad oće nekoga čvrste ruke jer im ovi pljačkaju draguljarnice i dijamante tj takli su im se u kapital.
Zamisli samo kako svi zakoni Liberalizma padaju kad ti dođem na kućna vrata, tebe ubijem, pojebem ti ženu i kćerku i onda uzmem sve šta imaš.
PA PA
2014-04-11
Similar topics
» Liberalni mediji drukaju protiv Sisija a za Muslimansko bratstvo
» Liberalni mediji za sve krive zakone o oružju
» Počelo je: liberalni mediji dali toplu priču o pedofilu
» Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
» Siki pomažu po Mančesteru a liberalni mediji govore da su isti muslimani
» Liberalni mediji za sve krive zakone o oružju
» Počelo je: liberalni mediji dali toplu priču o pedofilu
» Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
» Siki pomažu po Mančesteru a liberalni mediji govore da su isti muslimani
Page 1 of 1