Počelo je: liberalni mediji dali toplu priču o pedofilu
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Počelo je: liberalni mediji dali toplu priču o pedofilu
da,fino se 'ispravio'..ne ugledaj se na njega..:DStarhemberg wrote:Omni se ispravio, vidiš...meni treba još neko vrijeme, no tu sam...skoromaggie13 wrote:kako necu..ja vjerujem u ljubav,a ove vase postapalice..:DStarhemberg wrote:Šala mala, megi, don't be mad....
Ili ste patirani,pa se tjesite :P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ljubav je slijepa, ne vidi razliku izmedju ferrarija i lamborghinija.maggie13 wrote:kako necu..ja vjerujem u ljubav,a ove vase postapalice..:DStarhemberg wrote:Šala mala, megi, don't be mad....
omni-
2014-04-12
upala između? :Domni wrote:Ljubav je slijepa, ne vidi razliku izmedju ferrarija i lamborghinija.maggie13 wrote:kako necu..ja vjerujem u ljubav,a ove vase postapalice..:DStarhemberg wrote:Šala mala, megi, don't be mad....
2014-04-12
Volim ja žene i volim vezanost, ali ono do kraja života...ne znam...nisam za to...
Guest- Guest
Ne moze ni ljubav jednom slatkom guzom na dvije stolice. Nego nemoj ti shvatit sad da ja imam nesto protiv ljubavi, inace sam lako zaljubljiv sto me i otjeralo u sretni (o.p autora) brak. Boga pitaj kakvu sam rospiju mogao zakacit.maggie13 wrote:upala između? :Domni wrote:Ljubav je slijepa, ne vidi razliku izmedju ferrarija i lamborghinija.maggie13 wrote:kako necu..ja vjerujem u ljubav,a ove vase postapalice..:DStarhemberg wrote:Šala mala, megi, don't be mad....
omni-
2014-04-12
To nije prirodno..tracenje uglavnom muskih resursa
Guest- Guest
kako znas kad nisi probao..jedno je misliti da znas,a drugo znati..rece onaj pametni covjek B-)Starhemberg wrote:Volim ja žene i volim vezanost, ali ono do kraja života...ne znam...nisam za to...
2014-04-12
maggie13 wrote:kako znas kad nisi probao..jedno je misliti da znas,a drugo znati..rece onaj pametni covjek B-)Starhemberg wrote:Volim ja žene i volim vezanost, ali ono do kraja života...ne znam...nisam za to...
dijagram-
2015-08-09
zato i kazem:ljubav je ljubav,a automobil je automobil..ajde,prepustio si se jacem spolu i to je ok..B-)omni wrote:Ne moze ni ljubav jednom slatkom guzom na dvije stolice. Nego nemoj ti shvatit sad da ja imam nesto protiv ljubavi, inace sam lako zaljubljiv sto me i otjeralo u sretni (o.p autora) brak. Boga pitaj kakvu sam rospiju mogao zakacit.maggie13 wrote:upala između? :Domni wrote:Ljubav je slijepa, ne vidi razliku izmedju ferrarija i lamborghinija.maggie13 wrote:kako necu..ja vjerujem u ljubav,a ove vase postapalice..:DStarhemberg wrote:Šala mala, megi, don't be mad....
Last edited by maggie13 on 27/10/2015, 22:21; edited 1 time in total
2014-04-12
Puno je gore misliti da mozeš, i onda kardinalno omanuti :(maggie13 wrote:kako znas kad nisi probao..jedno je misliti da znas,a drugo znati..rece onaj pametni covjek B-)Starhemberg wrote:Volim ja žene i volim vezanost, ali ono do kraja života...ne znam...nisam za to...
Guest- Guest
nakon par godina u braku maske pocnu padati,isto i u vezama..onda se cura nakon 20 godina "osvijesti" (dotad je bila naravno u nesvijesti) i zapita,kako je mogla zivjeti sa Kretenom tih 20 godina..
Guest- Guest
ne bih rekla..mislim da je gore ne ciniti jer mislis da ne mozes,a onda kad-tad dođe dvojba sto bi bilo kad bi bilo..;)Starhemberg wrote:Puno je gore misliti da mozeš, i onda kardinalno omanuti :(maggie13 wrote:kako znas kad nisi probao..jedno je misliti da znas,a drugo znati..rece onaj pametni covjek B-)Starhemberg wrote:Volim ja žene i volim vezanost, ali ono do kraja života...ne znam...nisam za to...
2014-04-12
Ne boj se, nije to bas toliko strasno:)Starhemberg wrote:Puno je gore misliti da mozeš, i onda kardinalno omanuti :(maggie13 wrote:kako znas kad nisi probao..jedno je misliti da znas,a drugo znati..rece onaj pametni covjek B-)Starhemberg wrote:Volim ja žene i volim vezanost, ali ono do kraja života...ne znam...nisam za to...
dijagram-
2015-08-09
Ili muško "shvati" kako je moglo živjeti s najboljom osobom koju je mogao sresti, dok je on sam najveći mogući kreten i fail...no dosta o tome...eh.bogomdani wrote:nakon par godina u braku maske pocnu padati,isto i u vezama..onda se cura nakon 20 godina "osvijesti" (dotad je bila naravno u nesvijesti) i zapita,kako je mogla zivjeti sa Kretenom tih 20 godina..
Guest- Guest
Oh, znam da jest...dokaz je jedan...ma neću...ali vjeruj mi, znam.dijagram wrote:Ne boj se, nije to bas toliko strasno:)Starhemberg wrote:Puno je gore misliti da mozeš, i onda kardinalno omanuti :(maggie13 wrote:kako znas kad nisi probao..jedno je misliti da znas,a drugo znati..rece onaj pametni covjek B-)Starhemberg wrote:Volim ja žene i volim vezanost, ali ono do kraja života...ne znam...nisam za to...
Guest- Guest
I onda postane taj cougar yeben do besvjesti.bogomdani wrote:nakon par godina u braku maske pocnu padati,isto i u vezama..onda se cura nakon 20 godina "osvijesti" (dotad je bila naravno u nesvijesti) i zapita,kako je mogla zivjeti sa Kretenom tih 20 godina..
omni-
2014-04-12
Kako megi i ja uzivamo u braku.Starhemberg wrote:Oh, znam da jest...dokaz je jedan...ma neću...ali vjeruj mi, znam.dijagram wrote:Ne boj se, nije to bas toliko strasno:)Starhemberg wrote:Puno je gore misliti da mozeš, i onda kardinalno omanuti :(maggie13 wrote:kako znas kad nisi probao..jedno je misliti da znas,a drugo znati..rece onaj pametni covjek B-)Starhemberg wrote:Volim ja žene i volim vezanost, ali ono do kraja života...ne znam...nisam za to...
Svatko u svom naravno:)
dijagram-
2015-08-09
sad si nas izdao da smo par..ne mozemo vise solo "poduzimat" po forumu..shvatise da smo perverznjaci :Ddijagram wrote:Kako megi i ja uzivamo u braku.Starhemberg wrote:Oh, znam da jest...dokaz je jedan...ma neću...ali vjeruj mi, znam.dijagram wrote:Ne boj se, nije to bas toliko strasno:)Starhemberg wrote:Puno je gore misliti da mozeš, i onda kardinalno omanuti :(maggie13 wrote:kako znas kad nisi probao..jedno je misliti da znas,a drugo znati..rece onaj pametni covjek B-)Starhemberg wrote:Volim ja žene i volim vezanost, ali ono do kraja života...ne znam...nisam za to...
2014-04-12
Ja taman mislio startat megi, kad ono medjutim... :D
Guest- Guest
Eeee..kljucni trenutak..Lik je mozda pao u hijerarhiji na poslu i po platnom razredu i odmah postaje nes cega se treba rjesiti..zljezde slinavke rade kao lanseri VBR-a,lik je vaki,lik je naki..djeca odrasla,pa Zen mora napokon poceti misliti na sebe... ..a po mogucnosti uhvatiti nekog naivlnjaka i prodati mu pricu o Fillinzima...omni wrote:I onda postane taj cougar yeben do besvjesti.bogomdani wrote:nakon par godina u braku maske pocnu padati,isto i u vezama..onda se cura nakon 20 godina "osvijesti" (dotad je bila naravno u nesvijesti) i zapita,kako je mogla zivjeti sa Kretenom tih 20 godina..
Guest- Guest
skuzaj, ljudi grise:)maggie13 wrote:sad si nas izdao da smo par..ne mozemo vise solo "poduzimat" po forumu..shvatise da smo perverznjaci :Ddijagram wrote:Kako megi i ja uzivamo u braku.Starhemberg wrote:Oh, znam da jest...dokaz je jedan...ma neću...ali vjeruj mi, znam.dijagram wrote:Ne boj se, nije to bas toliko strasno:)Starhemberg wrote:Puno je gore misliti da mozeš, i onda kardinalno omanuti :(maggie13 wrote:kako znas kad nisi probao..jedno je misliti da znas,a drugo znati..rece onaj pametni covjek B-)Starhemberg wrote:Volim ja žene i volim vezanost, ali ono do kraja života...ne znam...nisam za to...
dijagram-
2015-08-09
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Liberalni mediji za sve krive zakone o oružju
» Liberalni mediji se okrenuli protiv Makrona
» Liberalni mediji drukaju protiv Sisija a za Muslimansko bratstvo
» Siki pomažu po Mančesteru a liberalni mediji govore da su isti muslimani
» Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
» Liberalni mediji se okrenuli protiv Makrona
» Liberalni mediji drukaju protiv Sisija a za Muslimansko bratstvo
» Siki pomažu po Mančesteru a liberalni mediji govore da su isti muslimani
» Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
Page 6 of 9