Počelo je: liberalni mediji dali toplu priču o pedofilu
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Počelo je: liberalni mediji dali toplu priču o pedofilu
skuzaj, ljudi grise:)maggie13 wrote:sad si nas izdao da smo par..ne mozemo vise solo "poduzimat" po forumu..shvatise da smo perverznjaci :Ddijagram wrote:Kako megi i ja uzivamo u braku.Starhemberg wrote:Oh, znam da jest...dokaz je jedan...ma neću...ali vjeruj mi, znam.dijagram wrote:Ne boj se, nije to bas toliko strasno:)Starhemberg wrote:Puno je gore misliti da mozeš, i onda kardinalno omanuti :(maggie13 wrote:kako znas kad nisi probao..jedno je misliti da znas,a drugo znati..rece onaj pametni covjek B-)Starhemberg wrote:Volim ja žene i volim vezanost, ali ono do kraja života...ne znam...nisam za to...
Svatko u svom naravno:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Imaš iskustva s tim?bogomdani wrote:Eeee..kljucni trenutak..Lik je mozda pao u hijerarhiji na poslu i po platnom razredu i odmah postaje nes cega se treba rjesiti..zljezde slinavke rade kao lanseri VBR-a,lik je vaki,lik je naki..djeca odrasla,pa Zen mora napokon poceti misliti na sebe... ..a po mogucnosti uhvatiti nekog naivlnjaka i prodati mu pricu o Fillinzima...omni wrote:I onda postane taj cougar yeben do besvjesti.bogomdani wrote:nakon par godina u braku maske pocnu padati,isto i u vezama..onda se cura nakon 20 godina "osvijesti" (dotad je bila naravno u nesvijesti) i zapita,kako je mogla zivjeti sa Kretenom tih 20 godina..
Guest- Guest
Ne brini,nije on ljubomoran..u pitanju je otvoren brak..:D
Haha
Haha
2014-04-12
Eh ne smije musko nikad za sebe pomislit da je kreten i fail, drugi nek misle, samokriticnost je losa osobina koja osobu baca u strah i lose misli. Znas u principu nista u zivotu nije fail dok to sam sebi ne predstavis kao fail i jedes se radi toga. Tu svakako ne mislim na fail u stilu da je netko kriminalac i otpadak drustva u smislu dzubreta koje se izivljava na drugim.Starhemberg wrote:Ili muško "shvati" kako je moglo živjeti s najboljom osobom koju je mogao sresti, dok je on sam najveći mogući kreten i fail...no dosta o tome...eh.bogomdani wrote:nakon par godina u braku maske pocnu padati,isto i u vezama..onda se cura nakon 20 godina "osvijesti" (dotad je bila naravno u nesvijesti) i zapita,kako je mogla zivjeti sa Kretenom tih 20 godina..
omni-
2014-04-12
Ma mislio sam u nekom drugom smislu... da je lik djubre nevidjeno da ne cijeni ono što ima....i sretan je što je to uopće dobio.omni wrote:Eh ne smije musko nikad za sebe pomislit da je kreten i fail, drugi nek misle, samokriticnost je losa osobina koja osobu baca u strah i lose misli. Znas u principu nista u zivotu nije fail dok to sam sebi ne predstavis kao fail i jedes se radi toga. Tu svakako ne mislim na fail u stilu da je netko kriminalac i otpadak drustva u smislu dzubreta koje se izivljava na drugim.Starhemberg wrote:Ili muško "shvati" kako je moglo živjeti s najboljom osobom koju je mogao sresti, dok je on sam najveći mogući kreten i fail...no dosta o tome...eh.bogomdani wrote:nakon par godina u braku maske pocnu padati,isto i u vezama..onda se cura nakon 20 godina "osvijesti" (dotad je bila naravno u nesvijesti) i zapita,kako je mogla zivjeti sa Kretenom tih 20 godina..
Guest- Guest
No...ne u smislu kretena koji 20 godina oplacuje stan ili kucu i placa racune,ali ostalo..da...Starhemberg wrote:Imaš iskustva s tim?bogomdani wrote:Eeee..kljucni trenutak..Lik je mozda pao u hijerarhiji na poslu i po platnom razredu i odmah postaje nes cega se treba rjesiti..zljezde slinavke rade kao lanseri VBR-a,lik je vaki,lik je naki..djeca odrasla,pa Zen mora napokon poceti misliti na sebe... ..a po mogucnosti uhvatiti nekog naivlnjaka i prodati mu pricu o Fillinzima...omni wrote:I onda postane taj cougar yeben do besvjesti.bogomdani wrote:nakon par godina u braku maske pocnu padati,isto i u vezama..onda se cura nakon 20 godina "osvijesti" (dotad je bila naravno u nesvijesti) i zapita,kako je mogla zivjeti sa Kretenom tih 20 godina..
Guest- Guest
Mali je reci otvoren,al tko bi nas shvatio:)maggie13 wrote:Ne brini,nije on ljubomoran..u pitanju je otvoren brak..:D
Haha
dijagram-
2015-08-09
Ne znam, eto ja imam osjećaj da su one najbolje prošle kroz moj život i ja nisam imao pameti da ih "ustopiram"... ove dalje nisu vrijedne prsta, barem dosad... :)
Guest- Guest
Ah to, da shit happens, da toga nema o cemu bi se filmovi i serije snimali. tesko je cijenit ono sto imas, tek kad izgubis shvatis. Nemojte me bacat u ovo, drzim da je iPhone i dalje uzrok ljubavi kod mladih cura i da su milface dobre ko avioni. Pustite me da uzivam u izvornom muskom sovinizmu. :DStarhemberg wrote:Ma mislio sam u nekom drugom smislu... da je lik djubre nevidjeno da ne cijeni ono što ima....i sretan je što je to uopće dobio.omni wrote:Eh ne smije musko nikad za sebe pomislit da je kreten i fail, drugi nek misle, samokriticnost je losa osobina koja osobu baca u strah i lose misli. Znas u principu nista u zivotu nije fail dok to sam sebi ne predstavis kao fail i jedes se radi toga. Tu svakako ne mislim na fail u stilu da je netko kriminalac i otpadak drustva u smislu dzubreta koje se izivljava na drugim.Starhemberg wrote:Ili muško "shvati" kako je moglo živjeti s najboljom osobom koju je mogao sresti, dok je on sam najveći mogući kreten i fail...no dosta o tome...eh.bogomdani wrote:nakon par godina u braku maske pocnu padati,isto i u vezama..onda se cura nakon 20 godina "osvijesti" (dotad je bila naravno u nesvijesti) i zapita,kako je mogla zivjeti sa Kretenom tih 20 godina..
omni-
2014-04-12
Cini ti se, ja svako malo sretnem jos poneku koja je mogla biti prava:)Starhemberg wrote:Ne znam, eto ja imam osjećaj da su one najbolje prošle kroz moj život i ja nisam imao pameti da ih "ustopiram"... ove dalje nisu vrijedne prsta, barem dosad... :)
dijagram-
2015-08-09
vis to samokaznjavanje i posipanjem pepela kod ...muskih..mi je malo sumnjivo...Zene,i kad su najkrivlje,NIKAD nece priznati to..o neeee,jos ce to flagrantno prebaciti u kompletu na moškiju,pa ga jos i drvljem i kamenjem tretirati....omni wrote:Eh ne smije musko nikad za sebe pomislit da je kreten i fail, drugi nek misle, samokriticnost je losa osobina koja osobu baca u strah i lose misli. Znas u principu nista u zivotu nije fail dok to sam sebi ne predstavis kao fail i jedes se radi toga. Tu svakako ne mislim na fail u stilu da je netko kriminalac i otpadak drustva u smislu dzubreta koje se izivljava na drugim.Starhemberg wrote:Ili muško "shvati" kako je moglo živjeti s najboljom osobom koju je mogao sresti, dok je on sam najveći mogući kreten i fail...no dosta o tome...eh.bogomdani wrote:nakon par godina u braku maske pocnu padati,isto i u vezama..onda se cura nakon 20 godina "osvijesti" (dotad je bila naravno u nesvijesti) i zapita,kako je mogla zivjeti sa Kretenom tih 20 godina..
Ne starh..ja sam najbolji,ja sam bezgrijesan,ja sam brutala...ja sam najsavrseniji...sve ostalo ce ti rusiti cijenu i kod samih zena..zenama se gadi tip koji pljuje po sebi..
Last edited by bogomdani on Tue 27 Oct - 22:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ovo treba u kamen uklesat...najozbiljnije.omni wrote: tesko je cijenit ono sto imas, tek kad izgubis shvatis.
Guest- Guest
Nije isključeno, ali nije to isto....dijagram wrote:Cini ti se, ja svako malo sretnem jos poneku koja je mogla biti prava:)Starhemberg wrote:Ne znam, eto ja imam osjećaj da su one najbolje prošle kroz moj život i ja nisam imao pameti da ih "ustopiram"... ove dalje nisu vrijedne prsta, barem dosad... :)
Guest- Guest
ma,'ko ce dat ovakvo dvoje kao sto smo mi..pametni,zgodni,tolerantnidijagram wrote:Mali je reci otvoren,al tko bi nas shvatio:)maggie13 wrote:Ne brini,nije on ljubomoran..u pitanju je otvoren brak..:D
Haha
.:D
2014-04-12
Ma ja, dobro da ti ne ponudih sesticu s roza oklopom. :Dmaggie13 wrote:Ne brini,nije on ljubomoran..u pitanju je otvoren brak..:D
Haha
omni-
2014-04-12
a lijepi, to si zaboravila :)maggie13 wrote:ma,'ko ce dat ovakvo dvoje kao sto smo mi..pametni,zgodni,tolerantnidijagram wrote:Mali je reci otvoren,al tko bi nas shvatio:)maggie13 wrote:Ne brini,nije on ljubomoran..u pitanju je otvoren brak..:D
Haha
.:D
dijagram-
2015-08-09
samo na ljubav padam..ilitiga na neopipljive stvari zvane osjecaji..:Domni wrote:Ma ja, dobro da ti ne ponudih sesticu s roza oklopom. :Dmaggie13 wrote:Ne brini,nije on ljubomoran..u pitanju je otvoren brak..:D
Haha
2014-04-12
E al osjecaj kad povuces prst po ekranu a ono nakon par sekundi se pojavi poruka "Welcume too ifhone sex". A oklop ko svila, mrvi se pod prstima.maggie13 wrote:samo na ljubav padam..ilitiga na neopipljive stvari zvane osjecaji..:Domni wrote:Ma ja, dobro da ti ne ponudih sesticu s roza oklopom. :Dmaggie13 wrote:Ne brini,nije on ljubomoran..u pitanju je otvoren brak..:D
Haha
omni-
2014-04-12
Zasto zene uvijek nudju ono sto se ne moze provjeriti i dokazati...??..
Guest- Guest
Valjda da se ne razocaraju. Strah od razocarenja i neuspjeha u lovu na muzjaka, oca djece, hranitelja i drzanja istog na uzdama.bogomdani wrote:Zasto zene uvijek nudju ono sto se ne moze provjeriti i dokazati...??..
omni-
2014-04-12
Sveštenik osuđen na 35 godina zatvora zbog silovanja dječaka
KALIMA- Peruanski sud osudio je katoličkog sveštenika na 35 godina zatvora zbog višestrukog silovanja dječaka u školi u kojoj je bio kapelan.
Sud je utvrdio da je Valdir Perez koristio to što je sveštenik i kapelan u privatnoj školi u siromašnom naselju da zlostavlja dječaka u periodu od jula 2010. do aprila 2012. godine.
Dječak je imao 10 godina kada ga je Perez prvi put seksualno zlostavljao, saopštio je Vrhovni sud Perua.
Osim zatvorske kazne Perez, koji je priznao krivicu, mora da plati i novčanu kaznu dječaku kao odštetu u visini od 2.400 dolara.
Katoličku crkvu potresa skandal zbog sveštenika koji su seksualno zlostavljali djecu u posljednjih 10 godina, posebno u SAD i Evropi, ali su presude u ovakvim slučajevima rijetke.
Slične optužbe protiv sveštenika Katoličke crkve sve su češće u zemljama Latinske Amerike, gdje su sveštenici aktivniji u školama.
--------------------------------------------------------
Neki tu sa teme bi mogli napisati peticiju za oslobadjanje svećenika
jer ga triba shvatiti kao čovjeka koji je imao nesretno djetinjstvo a mulac ga
je zaveo.
Nije svećenik kriv šta je bolestan.
KALIMA- Peruanski sud osudio je katoličkog sveštenika na 35 godina zatvora zbog višestrukog silovanja dječaka u školi u kojoj je bio kapelan.
Sud je utvrdio da je Valdir Perez koristio to što je sveštenik i kapelan u privatnoj školi u siromašnom naselju da zlostavlja dječaka u periodu od jula 2010. do aprila 2012. godine.
Dječak je imao 10 godina kada ga je Perez prvi put seksualno zlostavljao, saopštio je Vrhovni sud Perua.
Osim zatvorske kazne Perez, koji je priznao krivicu, mora da plati i novčanu kaznu dječaku kao odštetu u visini od 2.400 dolara.
Katoličku crkvu potresa skandal zbog sveštenika koji su seksualno zlostavljali djecu u posljednjih 10 godina, posebno u SAD i Evropi, ali su presude u ovakvim slučajevima rijetke.
Slične optužbe protiv sveštenika Katoličke crkve sve su češće u zemljama Latinske Amerike, gdje su sveštenici aktivniji u školama.
--------------------------------------------------------
Neki tu sa teme bi mogli napisati peticiju za oslobadjanje svećenika
jer ga triba shvatiti kao čovjeka koji je imao nesretno djetinjstvo a mulac ga
je zaveo.
Nije svećenik kriv šta je bolestan.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Liberalni mediji za sve krive zakone o oružju
» Liberalni mediji se okrenuli protiv Makrona
» Liberalni mediji drukaju protiv Sisija a za Muslimansko bratstvo
» Siki pomažu po Mančesteru a liberalni mediji govore da su isti muslimani
» Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
» Liberalni mediji se okrenuli protiv Makrona
» Liberalni mediji drukaju protiv Sisija a za Muslimansko bratstvo
» Siki pomažu po Mančesteru a liberalni mediji govore da su isti muslimani
» Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
Page 7 of 9