Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
čudno je da je čakir samo iz jednog kuta gledao da li je bila ruka i to najgorega..
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:čudno je da je čakir samo iz jednog kuta gledao da li je bila ruka i to najgorega..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Uglavnom ti je mater na repertoaruEnd wrote:ja mislim da vi svaki vikend u vojarni imati orgije, naime škorpiji je toliko razvaljen čmar da se ne može dovuć do forumaPABLO ESCOBAR wrote:Ja otvoreno sumnjam da su niche i end u vezi.
Samo se pitam ko je kuja a ko topdzija
Svakog dana...
Guest- Guest
znači braca liverpool je finalna utakmica, tko prođe osvaja, makar liverpool i ako kojim čudom prođe opet imaju luzerski mentalitet šta su dokazali prošle sezone kad su se usrali ko grlice
2015-08-25
ovi glupi židovi čak imaju šanse za naslov ako im se opet potrefi ovakva količina sreće i sudački poguranac, strava
2015-08-25
Valjda je sad jasno da Liverpool osvaja, najveci otocki klub i ajmo rec medju 4 svjetska YNWA
skripar-
2015-08-09
Dybala wrote:Celava prevaro jesi shvatio da nisi trener ,Messi ti je stvorio karijeru
http://nogometne-vijesti.hr/je-li-on-trenerski-velikan-evo-koliko-novca-je-guardiola-potrosio-u-bayernu-i-cityu/?fbclid=IwAR2Yj9ljuFiRPQvLUAj3EYpPr00H-vru3PWXg3tiC63kuWyyaCSdq-egO48
Bolje da je milijardu dao za messija pa bi i on bio goat
Guest- Guest
skripar wrote:Valjda je sad jasno da Liverpool osvaja, najveci otocki klub i ajmo rec medju 4 svjetska YNWA
Al najjači je škripar što navija za luzerful i djubrentus. To je kao kad kažeš da navijaš za zvezdu i dinamo, ili za partizan i olympiakos...
Guest- Guest
koja sramota opet nije moglo proći bez krađe, a sad je sve na messiju da spasi ovu sezonu
2015-08-25
mada ja stvarno ne znam zaš je zadnji Cityev gol poništen.. volio bih to vidjeti još jednom
End wrote:
koja sramota opet nije moglo proći bez krađe, a sad je sve na messiju da spasi ovu
Plači, nakazo mala ciganska...
Guest- Guest
Kako zašto? Zaleđe, u trenutku kad je Silva igrao loptom, Aguero je bio u zaleđu. Sve čisto. Ko i kod gola. Možda je Llorentea lopta dirala u ruku, ali gol je zabio kukom. Krumpir, ali je gol.kic wrote:
mada ja stvarno ne znam zaš je zadnji Cityev gol poništen.. volio bih to vidjeti još jednom
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
,Roland Deschain wrote:Kako zašto? Zaleđe, u trenutku kad je Silva igrao loptom, Aguero je bio u zaleđu. Sve čisto. Ko i kod gola. Možda je Llorentea lopta dirala u ruku, ali gol je zabio kukom. Krumpir, ali je gol.kic wrote:
u velikoj sumnji ne bih ni koristio VAR, ovo je jako sumnjivo:
kic wrote:,Roland Deschain wrote:Kako zašto? Zaleđe, u trenutku kad je Silva igrao loptom, Aguero je bio u zaleđu. Sve čisto. Ko i kod gola. Možda je Llorentea lopta dirala u ruku, ali gol je zabio kukom. Krumpir, ali je gol.kic wrote:
In dubio pro reo...
Nije ti ovo krivično pravo...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:kic wrote:,Roland Deschain wrote:Kako zašto? Zaleđe, u trenutku kad je Silva igrao loptom, Aguero je bio u zaleđu. Sve čisto. Ko i kod gola. Možda je Llorentea lopta dirala u ruku, ali gol je zabio kukom. Krumpir, ali je gol.kic wrote:
In dubio pro reo...
Nije ti ovo krivično pravo...
pa samo moje mišljenje, ako nisi 99% siguran - pusti, što se dogodilo - dogodilo se..
End wrote:ja mislim da vi svaki vikend u vojarni imati orgije, naime škorpiji je toliko razvaljen čmar da se ne može dovuć do forumaPABLO ESCOBAR wrote:Ja otvoreno sumnjam da su niche i end u vezi.
Samo se pitam ko je kuja a ko topdzija
Guest- Guest
Barca osvaja, Ajax drugoplasirani...
Junajtid je peti klub Europe, jer je ispa od kasnijeg pobjednika...
:p
Junajtid je peti klub Europe, jer je ispa od kasnijeg pobjednika...
:p
Guest- Guest
Luzeri izbacuju čergare i gube u finalu od spursa i židovi postaju šampion evrope.
Najjača liga evrope će opet imati 5 predstavnika u LŠ...
Najjača liga evrope će opet imati 5 predstavnika u LŠ...
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50