Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Roland Deschain wrote:Baš tako. Ono jučer isto smijurija od penala.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Tek sam sad vidio kakav penal je sviran za Barcu. Nek bace taj VAR u tri p.m. Koji će im kurac kad ovo prođe ko penal.
Nije vidilo penala, jebat ga...
Penal u rangu onog od jučer...
;)
Polaga san velike nade u VAR...
Ovako je još gore...
;)
Guest- Guest
Virgil. Karaj bavarske pičke.
Odlična stvar za Redse je bila što je Fabinho morao tako rano u igru umjesto Hendersona.
Roland Deschain wrote:Odlična stvar za Redse je bila što je Fabinho morao tako rano u igru umjesto Hendersona.
Još kad bi salah otišao napolje...
Guest- Guest
Bog povalja cili Lyon i zabija drugi gol na utakmici...
Najveći ikad!
<3
Najveći ikad!
<3
Guest- Guest
Hahaha...pičke odlaze sa stadiona. Ante, puši kurac.
Roland Deschain wrote:Hahaha...pičke odlaze sa stadiona. Ante, puši kurac.
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Hahaha...pičke odlaze sa stadiona. Ante, puši kurac.
Guest- Guest
zanimljiva završnica, guardiola uzima ovo ukoliko mu ne presudi messi
End- Posts : 21177
2015-08-25
Cestitke luzerima. Ako Bog da naletit ce na najveci engleski klub. I onda ce luzerima izbacivanje Vayerna ostati povijesni uspjeh.Roland Deschain wrote:Hahaha...pičke odlaze sa stadiona. Ante, puši kurac.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
28 vs 18.
Tko je veci to se zna
Tko je veci to se zna
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ajde podjebavaju tominjo i bracala al kad vidin da se nasladjiva navihac hajduka onda se covik mora nasmijati
2015-09-13
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50