Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Ante, nemoj plakat...PABLO ESCOBAR wrote:Sta se ti smijes jado jadni. Hajduk je relikvija posta Milan ti je kurcina skojom se sprdaju cak i bologna i takvi. O cemu ti pricas. Ovaj sugavi end barem ima razloga nasladjivati se. Navijac je dinama i cmarse. Znaci uspjesnih klubova. A ti kompleksas samo mos sanjati nesto.fridrih_niche wrote:End wrote:
ante evo za novu sliku profila
Doc će Juve u priliku izgubit koje finale, polako...
:D
Guest- Guest
mocni pocetinjo igra za gol vise
EstebanEnrique-
2014-04-16
Hahahahahahahahaha koje uzivanje. Sugave zidovcine razbijaju arape. Hahaha dajte idiotu jos 5 milijardi eura pa ce mozda i u polufinake
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
neviđena sramota, 4 gola dali nisu zaslužili ništa i još na ovakvu krađu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Napusi se kurcs izdrkotino. 8.zaredom.fridrih_niche wrote:Ante, nemoj plakat...PABLO ESCOBAR wrote:Sta se ti smijes jado jadni. Hajduk je relikvija posta Milan ti je kurcina skojom se sprdaju cak i bologna i takvi. O cemu ti pricas. Ovaj sugavi end barem ima razloga nasladjivati se. Navijac je dinama i cmarse. Znaci uspjesnih klubova. A ti kompleksas samo mos sanjati nesto.fridrih_niche wrote:End wrote:
ante evo za novu sliku profila
Doc će Juve u priliku izgubit koje finale, polako...
:D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Obrisi suze. Jeli sad vidis koliko je katalonski cigan jadan i koliko je sveti Jupp bolji i savrseniji od ove nakazeEnd wrote:neviđena sramota, 4 gola dali nisu zaslužili ništa i još na ovakvu krađu
2015-09-13
revolucija napreduje
EstebanEnrique-
2014-04-16
ne može bolje i to usred madridafridrih_niche wrote:Barca - Ajax finale...
<3
2015-08-25
Slazen se...End wrote:ne može bolje i to usred madridafridrih_niche wrote:Barca - Ajax finale...
<3
(Y)
Guest- Guest
Celava prevaro jesi shvatio da nisi trener ,Messi ti je stvorio karijeru
Guest- Guest
pružio je najbolju utakmicu u sezoni, ne znam šta je tu jadno, pokazao je kako se nogomet igra, ali zna se da protiv lopovske mašinerije ne vrijedi ništaPABLO ESCOBAR wrote:Obrisi suze. Jeli sad vidis koliko je katalonski cigan jadan i koliko je sveti Jupp bolji i savrseniji od ove nakazeEnd wrote:neviđena sramota, 4 gola dali nisu zaslužili ništa i još na ovakvu krađu
2015-08-25
Hahahahaha, ne volim ni jedne ni druge, ali mi je drago. Otkad je VAR ne smiješ se odmah ni veseliti golu, nikad ne znaš što će biti.
dosta mu je premiership. PKfridrih_niche wrote:Ende, volin te, al pusite kurac i ti i Pep...
2015-08-25
Enda ce ujutro pokopati. Dali sad shvacaju one konjine Uli i Karl Heinz sta su doveli da zamjeni Boga
2015-09-13
Dajte prevarioli još milijardu eura da ide u šoping, možda čak i on postane trener. Sa ovakvom ekipom i ovakvim igračima i sa najskupljom ekipom na svijetu, bolje bi prošao čak i Kruno Jurčić. Najveća svjetska trenerska prevara Pepač Prevariola.
Zeko-
2015-08-26
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50