Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Juventus je pokazao zasto je najveci klub na svijetu.
Katalonske pičke su počele plakati jer su se nadali eliminaciji predodređenog osvajača lige prvaka.
Katalonske pičke su počele plakati jer su se nadali eliminaciji predodređenog osvajača lige prvaka.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bez zajebancije, svaka čast Pederku, odlična utakmica...
Sad samo triba postići kontinuitet, da mu ovo nije jedna dobra utakmica od njih deset...
Mislim, ako želi doc u rang Messija onda mora imat devet odličnih utakmica od deset...
;)
Ovakvu utakmicu messi nema u svojoj karijeri, a SIN ih je odigrao na desetine...
Guest- Guest
Ne volim Pepa, dapače, odvratan mi je u rangu Pederka i Mourinha...
Al ovaj City jede i Juve i Junajtida sa pola snage...
;)
Guest- Guest
O bog te jebo, ne mogu vjerovat'. Simeone najbolji trener na svijetu? Ubi se odmah, ubi se dalmatinska forumska . Iako je od forumske , previše je. Uvjerljivo najgluplja izjava do sada napisana na ovom forumu. Čak i puno gluplja od izjave the enda da utakmica regularno traje 120 minuta, onda idu produžeci, pa penali.fridrih_niche wrote:Ne mogu virovat da je Simeone ovo uspija sjebat...
Ka da je početnik, a ne najbolji trener na svitu...
;)
Zeko-
2015-08-26
eto sad vidis kakav mentalni kapacitet vodi hajduk..ovakav kao ničeov...jos hajduk dobro i stoji s obzirom na kadar ovakvih 'strucnjaka'Zeko wrote:O bog te jebo, ne mogu vjerovat'. Simeone najbolji trener na svijetu? Ubi se odmah, ubi se dalmatinska forumska . Iako je od forumske , previše je. Uvjerljivo najgluplja izjava do sada napisana na ovom forumu. Čak i puno gluplja od izjave the enda da utakmica regularno traje 120 minuta, onda idu produžeci, pa penali.fridrih_niche wrote:Ne mogu virovat da je Simeone ovo uspija sjebat...
Ka da je početnik, a ne najbolji trener na svitu...
;)
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sinko on je igrac Juventusa. Znaci sam je rekao da je to nesto drugoSerbia Strong wrote:Ne jedi govna.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ante pod stare dane prešao na tamnu stranu i postao pederčina. Svršava na lik CR7.
Ajmoooo, Maneeeee. Kako je poslao jodlere po ćevape.
Neuer kikser...
:D
Neka Govnojedac i dalje ne daje šansu ter Stegenu...
:p
:D
Neka Govnojedac i dalje ne daje šansu ter Stegenu...
:p
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Ante pod stare dane prešao na tamnu stranu i postao pederčina. Svršava na lik CR7.
Razočaranje teško...
:(
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50