napad na vaterpoliste c.zvezde
Page 14 of 38
Page 14 of 38 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38
Re: napad na vaterpoliste c.zvezde
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:zasto?...to su zvezdasi.. ciganiepikur37 wrote:sve u svemu sramota
u tvojoj navijačkoj glavi svijet izgleda drukčije nego kako kod ostalih ( normalnih ) ljudi
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Ne odgovaramo za sebe kad su zvezdasi iliti cigani u pitanju jel tako rayRayMabus wrote:Tko in jebe mater i njima i tebi.kolerik wrote:Za svaku osudu, ja ne mogu kao čovjek i sportaš to prihvatiti. Nema nažalost načina da se tim momcima ispriča na adekvatan način.
Split je već davno postao grad za ludnicu.
Profesionalni igrači se moraju ponašat profesionalno.
Dobili su šta su zaslužili i dobit će opet ako to naprave.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tko in jebe mater , dobili su šta su tražili.vuksadinare wrote:Ne odgovaramo za sebe kad su zvezdasi iliti cigani u pitanju jel tako rayRayMabus wrote:Tko in jebe mater i njima i tebi.kolerik wrote:Za svaku osudu, ja ne mogu kao čovjek i sportaš to prihvatiti. Nema nažalost načina da se tim momcima ispriča na adekvatan način.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne seri.crvenkasti wrote:Trebali smo ih zaklati.
Teleskopska palica dovoljna , išibalo ih ko male majmune.
2014-04-11
Oni cd u splitu sa omrazenim simpolina setat...nisu ni prije a sad bi jos..nece ici...RayMabus wrote:Tko in jebe mater , dobili su šta su tražili.vuksadinare wrote:Ne odgovaramo za sebe kad su zvezdasi iliti cigani u pitanju jel tako rayRayMabus wrote:Tko in jebe mater i njima i tebi.kolerik wrote:Za svaku osudu, ja ne mogu kao čovjek i sportaš to prihvatiti. Nema nažalost načina da se tim momcima ispriča na adekvatan način.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Oni cd u splitu sa omrazenim simpolina setat...nisu ni prije a sad bi jos..nece ici...RayMabus wrote:Tko in jebe mater , dobili su šta su tražili.vuksadinare wrote:Ne odgovaramo za sebe kad su zvezdasi iliti cigani u pitanju jel tako rayRayMabus wrote:Tko in jebe mater i njima i tebi.kolerik wrote:Za svaku osudu, ja ne mogu kao čovjek i sportaš to prihvatiti. Nema nažalost načina da se tim momcima ispriča na adekvatan način.
Kad bismo ih pustili da šetaju, eto za ćas opet Jugoslavije!
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus wrote:Ne seri.crvenkasti wrote:Trebali smo ih zaklati.
Teleskopska palica dovoljna , išibalo ih ko male majmune.
Jesu li i oni imali palice?
crvenkasti-
2014-04-17
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Plus još bar pedeset okolo koji nisu snimili dres al kad su skužili onda eto i njih.Yehudim wrote:Nisu ali bilo ih je tri a nas samo pet
2014-04-11
Yehudim wrote:Nisu ali bilo ih je tri a nas samo pet
Dobro smo prošli. Četnici su gadni.
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus wrote:Plus još bar pedeset okolo koji nisu snimili dres al kad su skužili onda eto i njih.Yehudim wrote:Nisu ali bilo ih je tri a nas samo pet
Nismo mi nasilni, ali kad nas ima više, ne možemo izdržat.
crvenkasti-
2014-04-17
Dobit ćeš plesku.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Plus još bar pedeset okolo koji nisu snimili dres al kad su skužili onda eto i njih.Yehudim wrote:Nisu ali bilo ih je tri a nas samo pet
2014-04-11
Pošaljite nam još tih delija da ih malo namlatimo a onda nek Dačić piše protestna pisma a Plenkovic mu se ispričava i uvlači u guzicu.
Daj još.
Daj još.
2014-04-11
RayMabus wrote:Dobit ćeš plesku.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Plus još bar pedeset okolo koji nisu snimili dres al kad su skužili onda eto i njih.Yehudim wrote:Nisu ali bilo ih je tri a nas samo pet
Kakav je to divan osjećaj kad nas ima više, a on sam, pa ga opravdano tučeš štangom, a on ti ne može ništa.
Kakav je to osjećaj nadmoći i snage!
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni ja san se potuka na Jarunu sa cilin kafićen , nas dvojica protiv njih trideset
Prestani srat , plesku ću ti opaliti
2014-04-11
pravi se o brojci javilicrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Plus još bar pedeset okolo koji nisu snimili dres al kad su skužili onda eto i njih.Yehudim wrote:Nisu ali bilo ih je tri a nas samo pet
2015-09-08
Pa zato što su još od 1990te huligani od strane HDZ politike paženi, maženi i tetošeni kao najveći domoljubi i heroji.Eroo wrote:
Hrvatska ima općenito ozbiljne probleme sa huliganstvom na sportskim priredbama.
Oni su direktni krivci za izgubljeno zlato u vaterpolu na prvenstvu Europe u Kranju tamo neke godine.
A koliko negativnog imidža i kazni su i Hrvatska i hrvatski klubovi i repke pokusale radi njih bolje ne spominjati.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
RayMabus wrote:Crveni ja san se potuka na Jarunu sa cilin kafićen , nas dvojica protiv njih trideset
Ne seri. Svi smo vidjeli kakvi ste vi Splićani. Mora vas biti 10 puta više i morate imati štange i palice, a protivnici ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 14 of 38 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Vi ste Zvezde a ja seljak covek
» Prokletstvo srbocetnicke Crvene Zvezde
Page 14 of 38